canım benim transferim 5. gün yapıldı bugün 12. günüm ve o mutlu haberi aldık allahım bütün isteyenlere nasip etsin inş.
bısey daha soracam yumurta toplamadan sonrabana vajinadan kullanılacak bı hap verdıler ben bunu koyuyorum 2 3 saatte yatıyorum ayaga kalkınca akıo tekrar bu nasıl bısey pekı sen kullanmısmıydın
arkadaşım bu süreçte neler yapıtın ve neler hissettin paylaşırmısın ltf:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
dilber arkadaşım kasıklarımda hafif ağrılarım var... sabah mide bulantım oldu.. anlam veremedim... hepsi çok erken böyle birşey olabilirmi.....
bende jel kullandım ama akabılır falan söledıler..normalmiş akması..bana hemşire jelı sıkıp 5 dakıka yat sonra gezebilirsin akma olursa korkma demişti...
arkadaşlar transferin 5. günü çok sıkıldım çokkk... kimse yokmu yazışalım lütfen...
inş.hayırlı haberlerını alırız canım:))allah yardımcın olsun..
kızlar yarın oylenden sonra transferım var dua edın lutfennn
o kadar üzgünüm ki anlatamam.kelimelerin kifayetsiz kaldıgı andayım.cok umutlu ıdım.doktorumda cok umut verici idi.ama maglesef olmadıkan tahlilimi aldım.sedat evlıyaoglu bahcelı evler medıcana da.maglesef olmadı dedı bana.şok oldum.bı suskunluk şaşkınlık oldu.sirkelendim.cıktım.eşim se o kadar kötü oldu ki eve geldik odamızda saatlerce agladık.eşim işe gitti.bense tüm evi kaldırdım işe verdim kendımı aglayarak iş yapa yapa zamanın gecmesini bekledım.anca topladım kendımı.bi daha denemeye güçüm yok.cok mutsuzummmmmmmmm
o kadar üzgünüm ki anlatamam.kelimelerin kifayetsiz kaldıgı andayım.cok umutlu ıdım.doktorumda cok umut verici idi.ama maglesef olmadıkan tahlilimi aldım.sedat evlıyaoglu bahcelı evler medıcana da.maglesef olmadı dedı bana.şok oldum.bı suskunluk şaşkınlık oldu.sirkelendim.cıktım.eşim se o kadar kötü oldu ki eve geldik odamızda saatlerce agladık.eşim işe gitti.bense tüm evi kaldırdım işe verdim kendımı aglayarak iş yapa yapa zamanın gecmesini bekledım.anca topladım kendımı.bi daha denemeye güçüm yok.cok mutsuzummmmmmmmm
kızlar yarın oylenden sonra transferım var dua edın lutfennn
arkadasım hadı hayırlısı ıns 12 gun sonra güzel haberler verırısın dualarımız senle ve herkesle benımde bugun toplaandı yarın haber gelecek sen nerde yaptırmıstın?hadı allah yar ve yyardımcın olsun....kızlar yarın oylenden sonra transferım var dua edın lutfennn
arkadasım hadı hayırlısı ıns 12 gun sonra güzel haberler verırısın dualarımız senle ve herkesle benımde bugun toplaandı yarın haber gelecek sen nerde yaptırmıstın?hadı allah yar ve yyardımcın olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?