2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

bısey daha soracam yumurta toplamadan sonrabana vajinadan kullanılacak bı hap verdıler ben bunu koyuyorum 2 3 saatte yatıyorum ayaga kalkınca akıo tekrar bu nasıl bısey pekı sen kullanmısmıydın

ben hap değilde jel kullandım onunda bir kısmı geri çıkıyordu sordum olabilirmiş bende de aynı olmuştu yani

arkadaşım bu süreçte neler yapıtın ve neler hissettin paylaşırmısın ltf:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ilk 3 gun evden çıkmadım dınlendım yemek falan yavaş yavaş yaptım ama üzerimdede transfer sonrası bır halsızlık vardı..gerçi benim sonuç negatif çıktı nasip değildi demekki inş.senden pozıtıf sonuç alırız...

dilber arkadaşım kasıklarımda hafif ağrılarım var... sabah mide bulantım oldu.. anlam veremedim... hepsi çok erken böyle birşey olabilirmi.....

bende jel kullandım ama akabılır falan söledıler..normalmiş akması..bana hemşire jelı sıkıp 5 dakıka yat sonra gezebilirsin akma olursa korkma demişti...

dilber arkadaşım kasıklarımda hafif ağrılarım var... sabah mide bulantım oldu.. anlam veremedim... hepsi çok erken böyle birşey olabilirmi.....

suan embrıyoların sende olabilir çünkü kasık agrısı olması demek sende demek bende bel agrısı ve ara sırada rahmıme sancı vuruyodu ama kasıklarımda agrı olmamıştı..stres yapma çok dıkkat et kendıne inş.tutunurlar sana sımsıkı...

bende jel kullandım ama akabılır falan söledıler..normalmiş akması..bana hemşire jelı sıkıp 5 dakıka yat sonra gezebilirsin akma olursa korkma demişti...

merhaba ben bundak oncekı ıkısınde jel kullanmıstım bunda hap verdıler oda hemen akıo sınır oldum yaaa

kızlar yarın oylenden sonra transferım var dua edın lutfennn

inşşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
HER ŞEY YOLUNDA GİTTSİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
TEK GİT ÇİFT DÖN:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
9 AY BEBĞİN SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE SENİNLE OLSUN :CüvCüv::CüvCüv:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

o kadar üzgünüm ki anlatamam.kelimelerin kifayetsiz kaldıgı andayım.cok umutlu ıdım.doktorumda cok umut verici idi.ama maglesef olmadı kan tahlilimi aldım.sedat evlıyaoglu bahcelı evler medıcana da.maglesef olmadı dedı bana.şok oldum.bı suskunluk şaşkınlık oldu.sirkelendim.cıktım.eşim se o kadar kötü oldu ki eve geldik odamızda saatlerce agladık.eşim işe gitti.bense tüm evi kaldırdım işe verdim kendımı aglayarak iş yapa yapa zamanın gecmesini bekledım.anca topladım kendımı.bi daha denemeye güçüm yok.cok mutsuzummmmmmmmm

transferden sonra 3 gun cok dıkkat ettım yattım ayaklarımı kendıme dogru cektım.cok dıkkat ettım.anannas yedım.hiç gabız olmadım.ilaclarımı saatınde aldım.yemegımı bıle eltım yedırdı bebek gıbı baktılar bana ama hepimiz yıkıldıkkkk (((

iyi akşamlar mervecim sayfaya ilk defa yazmak için girmiştimki yazını gördüm
çok üzüldüm canımama herşeyin hayırlısı kendini çok fazla yıpratıp üzme
ben böyle durumlarda benden daha kötü durumda olanları düşünüp kendimi toparlıyorum
şimdi tüp bebege başlıyoruz ilk karar verdigimizde sanki hamileymişimde bebek için hayallare başladık ama silkelendim şimdi negatif bi sonuç alırsam çok fazla yıkılmamak adına kaptırmamaya çalışıyorum kendimi

ya gercekten okurken cok üzüldüm sana ne kadar üzülme desek sen yine üzülürsün bak siz yine denemissiniz biz daha tüp bebek bile deniyemedik bügün yarin derken 1 sene gecti :bbo:

canım çok üzülmüşsündür çok iyi anlıyorum seni bende 2 kere yaptırdım ve 3. ye de 1 hafta sonra başlıyorum inanıyorum zaman geçecek ve toparlanacaksın ve yeniden daha bir umutla başlayacaksın inşallah erken zamanda kavuşursun bebeğine

kızlar yarın oylenden sonra transferım var dua edın lutfennn
arkadasım hadı hayırlısı ıns 12 gun sonra güzel haberler verırısın dualarımız senle ve herkesle benımde bugun toplaandı yarın haber gelecek sen nerde yaptırmıstın?hadı allah yar ve yyardımcın olsun....

sagol canım rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah ben ankara gurgan klınıkte yaptırdım bu 3.denemem ınsallah son olur sen nerde ve kacıncı denemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…