inşallah transferin çok güzel geçer ve yumoşun sıkıca tutunur sana ve 9 ay sonra sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğine
canım seni çok iyi anlıyorum 2 aşılama 1 mikro denemesi yaptırmış biri olarak.hem madddi ,hem psikolojik olarak çok yıpratıcı oluyor negatif sonuç almak.ben 14 ay sonra yeni denemeye başlayabildim.ilk 3 ay kendime gelemedim,hep ağladım.ama ağlasan da ölsen de kendini yıpratmaktan başla bir işe yaramıyor.umutlar,emekler,pparalar....daha büyük derdimiz olmasın ne yapalım diye teselli eder oldum ancak yeni yeni kendimi.ağlamıyorum artık eskisi kadar.doktor bana da çok başarılı her şey demişti.şu an yeni tedavideyim ama o kadar da büyük umutlar beslemiyorum,üzülmemek için.sabrın bol olsun arkadaşım.ama ağlama çık ,gez ,dolaş ,komedi proğramlar,filmleri seyret.benim gibi yapmatransferden sonra 3 gun cok dıkkat ettım yattım ayaklarımı kendıme dogru cektım.cok dıkkat ettım.anannas yedım.hiç gabız olmadım.ilaclarımı saatınde aldım.yemegımı bıle eltım yedırdı bebek gıbı baktılar bana ama hepimiz yıkıldıkkkk(((
sagol canım rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah ben ankara gurgan klınıkte yaptırdım bu 3.denemem ınsallah son olur sen nerde ve kacıncı denemen
o kadar üzgünüm ki anlatamam.kelimelerin kifayetsiz kaldıgı andayım.cok umutlu ıdım.doktorumda cok umut verici idi.ama maglesef olmadıkan tahlilimi aldım.sedat evlıyaoglu bahcelı evler medıcana da.maglesef olmadı dedı bana.şok oldum.bı suskunluk şaşkınlık oldu.sirkelendim.cıktım.eşim se o kadar kötü oldu ki eve geldik odamızda saatlerce agladık.eşim işe gitti.bense tüm evi kaldırdım işe verdim kendımı aglayarak iş yapa yapa zamanın gecmesini bekledım.anca topladım kendımı.bi daha denemeye güçüm yok.cok mutsuzummmmmmmmm
kızlar devlet tüp bebekte 3yıl evli olma şartını kaldırmış sanırım fakat yürürlüğe girdi mi bileniniz var mı?
Beklemeye sabrım kalmadı
o kadar üzgünüm ki anlatamam.kelimelerin kifayetsiz kaldıgı andayım.cok umutlu ıdım.doktorumda cok umut verici idi.ama maglesef olmadıkan tahlilimi aldım.sedat evlıyaoglu bahcelı evler medıcana da.maglesef olmadı dedı bana.şok oldum.bı suskunluk şaşkınlık oldu.sirkelendim.cıktım.eşim se o kadar kötü oldu ki eve geldik odamızda saatlerce agladık.eşim işe gitti.bense tüm evi kaldırdım işe verdim kendımı aglayarak iş yapa yapa zamanın gecmesini bekledım.anca topladım kendımı.bi daha denemeye güçüm yok.cok mutsuzummmmmmmmm
çok geçmiş olsun canım ne desem sana anlamsız ama seni çok iyi anlıyabiliyorum..12 nisanda da ben sonucumu ögrendıgımde aynı olmuştum doktorum aradı telefonla konustuk ama malesef negatıf dedıkten sonra benım konusmaya gücüm yoktu telefonu kapatır kapatmaz gözlerim şişene kadar ağladım hayatımda belkıde ılk kez öle aglamışımdır....gün geçtıkçe demekkı bır hayır vardıkı olmadı dıye kendımı tesellı ettım..ama gelde bunu yüreğime anlat hala etkısı bende bu sayfaya gırınce benım gıbı arkadaşların yazılarını okuyarak kendımı tesellı edıyorum(allah hepımızın gönlüne göre versın kafana takma canım bebişlerimizin günleri yazılı o gun gelınce allahın izniyle olacak inş...
merhaba hanımlar, bu ayın sonunda başlıyoruz bizde allahın izniyle, ben hala her an vazgeçebilecekmişim gibi hissediyorum kendimi yorucu,üzücü ve zor süreçler bunlar
evet arkadaşlar hepimizin başında geçiyor benzeri şeyler
dayanmak zorundayız
rabbim taşıymayacağız yük vermesin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşş
bebklerimizle mutlu olduğumuz güzel günlede gelecek onların ilk aguları ilk banyolrı kıyafetleri ilk okulu oldukaları günle
inşşşşşşşşşşşşşş
hepsini bizde yaşayacağız
inşşşşşşşşşşşşşş
günaydın kızlar
güzel haberlele dolu bir hafta olsun
innnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
günaydın arkadaşlar....
dr test yap dediği güne dört gün kaldı...
bu gün iş başı yaptım...yani işteyim artık...
rahimim dışarı çıkacakmış gibi ve kasıklarımda yanma ile karışık ağrı var ...nedir bunlar bilmiyorum..
günaydın arkadaşlar....
Dr test yap dediği güne dört gün kaldı...
Bu gün iş başı yaptım...yani işteyim artık...
Rahimim dışarı çıkacakmış gibi ve kasıklarımda yanma ile karışık ağrı var ...nedir bunlar bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?