2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

canım seni çok iyi anlıyorum 2 aşılama 1 mikro denemesi yaptırmış biri olarak.hem madddi ,hem psikolojik olarak çok yıpratıcı oluyor negatif sonuç almak.ben 14 ay sonra yeni denemeye başlayabildim.ilk 3 ay kendime gelemedim,hep ağladım.ama ağlasan da ölsen de kendini yıpratmaktan başla bir işe yaramıyor.umutlar,emekler,pparalar....daha büyük derdimiz olmasın ne yapalım diye teselli eder oldum ancak yeni yeni kendimi.ağlamıyorum artık eskisi kadar.doktor bana da çok başarılı her şey demişti.şu an yeni tedavideyim ama o kadar da büyük umutlar beslemiyorum,üzülmemek için.sabrın bol olsun arkadaşım.ama ağlama çık ,gez ,dolaş ,komedi proğramlar,filmleri seyret.benim gibi yapmalmaz:sırnaşık şeyşakkıdı:lepi:a.s.
sagol canım rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah ben ankara gurgan klınıkte yaptırdım bu 3.denemem ınsallah son olur sen nerde ve kacıncı denemen

ben de 2.denememe başladım.umarım her şey yolundadır,iyi haberlerini alırız.sizin sorun neydi?bizim sperm morfolojisi çok bozuk:1shok:şakkıdıopuyorumnanaktana.s.:hooray:

başında 3 başarısız tüp bebk geçmiş birsi olarktan neler yaşadığını tahmin ederim rabbim yardımcın olsun inşş kolay atlatrsın
canım kendini üzme hayılısı buymuş demekten başka çaremiz yok

eğerki rabbim sana bir evlat nasip edcekse
mutlaka bir gün bir yerde yolarınız kesişecektir
rabbim yardımcın olsun

kızlar devlet tüp bebekte 3yıl evli olma şartını kaldırmış sanırım fakat yürürlüğe girdi mi bileniniz var mı?
beklemeye sabrım kalmadı

kızlar devlet tüp bebekte 3yıl evli olma şartını kaldırmış sanırım fakat yürürlüğe girdi mi bileniniz var mı?
Beklemeye sabrım kalmadı

canım ben yassalaştı diye biliyorum

çok geçmiş olsun canım ne desem sana anlamsız ama seni çok iyi anlıyabiliyorum..12 nisanda da ben sonucumu ögrendıgımde aynı olmuştum doktorum aradı telefonla konustuk ama malesef negatıf dedıkten sonra benım konusmaya gücüm yoktu telefonu kapatır kapatmaz gözlerim şişene kadar ağladım hayatımda belkıde ılk kez öle aglamışımdır....gün geçtıkçe demekkı bır hayır vardıkı olmadı dıye kendımı tesellı ettım..ama gelde bunu yüreğime anlat hala etkısı bende bu sayfaya gırınce benım gıbı arkadaşların yazılarını okuyarak kendımı tesellı edıyorum(allah hepımızın gönlüne göre versın kafana takma canım bebişlerimizin günleri yazılı o gun gelınce allahın izniyle olacak inş...

evet arkadaşlar hepimizin başında geçiyor benzeri şeyler
dayanmak zorundayız
rabbim taşıymayacağız yük vermesin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşş
bebklerimizle mutlu olduğumuz güzel günlede gelecek onların ilk aguları ilk banyolrı kıyafetleri ilk okulu oldukaları günle
inşşşşşşşşşşşşşş
hepsini bizde yaşayacağız
inşşşşşşşşşşşşşş

merhaba hanımlar, bu ayın sonunda başlıyoruz bizde allahın izniyle, ben hala her an vazgeçebilecekmişim gibi hissediyorum kendimi yorucu,üzücü ve zor süreçler bunlar

allah hepimize sabır versin, bozmayın moralinizi, mutlaka hepiniz bebişlerinizi kucağınıza alacaksınız..

Son düzenleme:
günaydın kızlar

güzel haberlele dolu bir hafta olsun
innnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

merhaba hanımlar, bu ayın sonunda başlıyoruz bizde allahın izniyle, ben hala her an vazgeçebilecekmişim gibi hissediyorum kendimi yorucu,üzücü ve zor süreçler bunlar

canım inşşşşşşşşşşş
her şey yolunda gider
ve bebişine kavuşursun
rabbim yardımcınız olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

amin canım düşündükçe bende öle dıyom allahın izniyle bizde o günleri görürüz inş..neredeyse bır ay olacak tedavım bıtelı hala kendıme sorular soruyorum acaba neden olmadı yanlış bır hareketmı yaptım..bide bişey sorcam transfer sonrası çok kötü kabızlık oldu bende bıraz zorladım kendımı acaba bunun etkısı olmuşmudur?? çünkü degerlerım bayagı yüksektı benım aklımda bu soru işareti olarak takıldı....

günaydın arkadaşlar....

dr test yap dediği güne dört gün kaldı...

bu gün iş başı yaptım...yani işteyim artık...

rahimim dışarı çıkacakmış gibi ve kasıklarımda yanma ile karışık ağrı var ...nedir bunlar bilmiyorum..

canım hamile olabilirsin..genelde hamile kalanlarda kasık agrısı oluyomuş...hadi bakalım hayırlı haberini bekliyoruz:))

acaba bir gün önce yaptırsam yinede sonucu alabilirmiyim...??? 3, gün transferi 11. gün değil 10, gün aptırsam ne olur fikri olan varmı???

canım kendini çok yorma
test içinde acele etme dr sölediği gün yaptır
çünki bazan önce ypalına testlerde bir şey çıkmıyor kişi üzülüyor ama sonrasında hamiş çıkıyor
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sendende güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…