2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

canım günaydın
yyaaaaaa dr kabızlığa dikkat edin dyor ama ben sadece kabızlığın tek başına atkili oldupğunu düşünmüyorum
ben negatif sonuç aldığımda dr gidip neden böle oldu diye sordum bana dediki b,ir sebeb gerek yok
rahim öle bir şeydirki dışarıdan gelen şeyleri geri itmek gibi bir özeliği vardır bu yumurtalar içieriden alınmasına rağmen değişikliğe uğruyor (embiryo oluyor )rahim bunu yabancı madde gibi dışarıya itmiş olabilir tutumaması için bu bile bir sebebptir dedi
banc sadece kısmet

haklısın eger nasıp olsaydı hiçbirşey sebep olmazdı...işte insan oğluyuz ya illa bir soru işareti olacak...ya bana doktor öle bişeyde demedi kabızlığa dikkat et falan gibi..zaten doktorumu sadece işlemler esnasında görebiliyordum onun haricinde hemşireler bilgi veriyolardı...

Son düzenleme:

evet arkadaşlar kabız olmamızı ve ıkınmamımızı istemiyorlar...

bana doktorum bunları böyle söyledi...

evet arkadaşlar kabız olmamızı ve ıkınmamımızı istemiyorlar...

bana doktorum bunları böyle söyledi...

inanmıyorum yaaaa bana doktor öle bişey demedi hemşireler bile söylemedi..anladım zaten o olaydan sonra düştüler işte tutunmadılar..moralim bozuldu gene kafamda soru işareti kalmıştı bu olay???aslında bu konuda acıkça bilgilendırmelrı gereklı....

inşallah canım rabbim yar ve yardımcın olsun bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

inşallah canım rabbim yar ve yardımcın olsun bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

inşşşşşşşşşşşşşşş
iinnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızlar dualrınızı eksik etmeyin olur hepimiz birbirimiz için dua edelim

evet canım eğerki rabbim ol derse hiç bir şey sebebp olmaz
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bizlerinde anne olduğumuz günler gelecek
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son 5 saattir biraz sesli, biraz sessiz çoğunlukla da bağıra bağıra ağlayıp duruyorum. Nedeni belki hepinize acayip gelecek... Ama olsun anlatırsam belki rahatlarım. Sabah 11 de transferim gerçekleşti. Bilenler biliyor, benim bir oğlum var. Sırf onun bi kardeşi olsun diye eşimin yoğun ısrarıyla yeniden tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Hem eşime hem doktora tek şart koştum. "Tek embrio transfer edilecek" dedim. Bu nedenle 5. gün embriosuna gidildi. 10 tane embriom oluştu herşey yolunda falan. Sabah gereken saatte gittik. Transfer süresince acı yok, herkes mutlu. Kalktım, dinlendik. Tam çıkış sırasında eşime el yazısı ile yazması için kısa bir metin verip altını imzalamamızı istediler. Acayip şeyler yazıyor. Aynen şöyle : Bu güne dek 2 tüp bebek deneyip başarısız olduk. Kendi isteğimizle 2 embrio transferi istiyoruz. Şaşıp kaldık tabi. Hemen koordinatörün yanına gittik. Baktı bize: "Eeeee, zaten size 2 embrio transfer edilmedi mi?" "Hayır canım, tabiki bir tane oldu. Ben bunu doktorumla belki 5 kez konuştum" dedim. Hemen doktorumu çağırmaya gittiler. Doktor içeri girdi, el ayak panik. "Ya biz garantiye alalım dedik, böylesi daha iyi olacak, hem belki ikisi birden tutmaz, sakin olun" Kesinlikle yalan söyledi biliyorum. Bu sadece benim isteğimi unuttuğu için yaşandı. Deliler gibi ağlamaya başladım. Eşim napıcağını şaşırdı, doktorumu dinlesin beni mi teselli etsin... Ben ikinci çocuğa bile güçbela razı olmuşken, şimdi bir ikiz tehdidi ile karşıkarşıyayım. Sadece eşime "nolur beni buradan götür" diye yalvardığımı hatırlıyorum. Aradada deliler gibi ağladım, sonrasında da. Arabadan inince 5 kat merdivenleri ağlayarak ve en fenası koşarak çıktım. Güya en az 2 gün düzenli dinlenecek gerekmedikçe yataktan kalmayacaktım. Nerde. Oturmak bile istemiyorum şuan. Zerre kadar hevesim kalmadı. Bu fevri hallerim yüzünden en son eşimlede az önce kavga ettik. Öyle ya o üçüz bile olsa razı. Ben se mutsuzluktan ve ağlamaktan delirmek üzereyim. Başından beri sıkıntılı giden bir tedavi ve en son olarak ağlayarak bitirdiğim bir transfer günü.Nolur benim için dua edin de sadece birisi tutunsun. Ya da dilim varmıyor ama hiçbiri...

biz bitane bile bulamazken.....

allahın takdiri inşallah ikizi rabbim bana verir.sanada 1 tane verir.bende yaptıracagım.bize koymuyorlar yasasdan dolayı ama ben ikizim olsun çok istiyorum rabbim ne olur bana ikiz bebek ver

elbette bi anne olarak hazır olman gerekiyor ama bence sinirlerin çok bozulmuş canım biz tp bebek sahibi ile anne olan kişileriz ben ikiz olsun çok isterdim ama bence fevri davranmışsnı olmuş bence bundan sonrasına bak varsın ikisi tutsun iki tane evladın olur varsın tek tutsun
sen dr yaklaşımına kızmışsın haklısın hasta olarak senin sözünü dikate almış olmaları gerekiyor
çok haklısın hemde ama bu kızgınlığın iki tane yavrunun suçu olmasın .....
hayırlısı neyse o olsun tek yada çift

sıkma canını canım keşke banada iki tane embrıyo transfer edilseydı...ama anladıgım kadarıyla zaten ısteksızdın bıde üstüne doktorun yanlış yapması gelınce fevrı davrandın...ama darlanma yaaa evlat gıbısı bulunmaz gelecekte ençok onlara ihtiyacımız olacak..rabbim gönlüne göre versın canım inş.bizlerede nasip olur anne olmak....

Olinca çok ilginç tek transfer ederler bölünür ikiz olur orasını biz bilemeyiz....

Arkadaşlarım, zaten benim 3 yaşında bi oğlum var. O da tüp bebekle oldu. Ve zor bir doğum, zor bir bebeklik, hiç uyumadan geçen haftaların var benim. Üstelikte oğlum NF hastası. Hiç çocuğu olmayan arkadaşların hasretini anlıyorum. Az mı yaşadım sanki? Önceki yazıları okuyanlar bilir, hiç kolay zamanlar geçirmedim. Şimdi 3 tane küçük çocuğa ne madden ne de manen yetemem ki. Allah hepimizin gönlüne versin inşallah. Ama ikiz isterken dikkatli olun. Etrafında 4 tane ikiz annesi var, dağılmış durumdalar. Ayrıca sözünü ettiğim sahte formu doldurarak tek embrio zorunluluğunu getiren yasayı kolayca deliyorlar işte. Hem de biz hiç istemezken. Önemli olan onların başarı grafiği ya... Ben de 32 yaşındayım aslında 2 embrio yasak ama bakın oluyormuş işte..! Doktorlarınızla benim durumumu paylaşın. Emimim size de bir çıkış yolu bulurlar. Allah yardımcımız olsun!

slm arkadaşım bende regl olmayı bekliyorum inşallah bu ey başlıcaklar nasip olursa bende özelde yaptırıyorum nasıl yani anlamdım sana tekrar bi sormak istiyorum tek emriyo nasıl olurda 2 oluyor banada tiyo verde bi kerede tutma şansım yüksek olsun canım ya sagol şimdiden

canım çok zor tabi, 1 tane bebeği bile dünyaya getirmek büyütmek çok zor

insanların kendi tercihidir suçlayamazsınız maddi durumları psikolojileri imkanları uygun mu? bunları da göz önünde bulundurmak lazım hemen suçlamamak lazım, rabbim gönlüne göre versin canım umarım bitanesi tutar oğluşuna bi kardeş gelir sen içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…