canım benim, dinlen tabi ruhunu dinlendir bedenini dinlendir bebek sahibi olmayı hepimiz istiyoruz ama senden önemli birşey yok hayatta
bu hikayeler mucizelerle dolu benim bi arkadaşım 3 aşılama 2 tüp bebek denedi olmadı dinlenme döneminde kendiliğinden hamile kaldı :)
başka bir arkadaşımın bebek sahibi olması mucizeydi bir sürü sorunu vardı ilk denemede hamile kaldı doğal yolla :)
benimki belirsiz örneğin herşey normal ama 5,5 senedir olmuyor :)
rabbim herşeyin vaktini saatini yazmış o vakit saat geldimi alacaksın bebişini kucağına :)
ilk denemede tutma ihtimali fazla olmuyor aslında yoğun araştırmalarım sonucu buna ulaştım :) benimde ilk denemem olacak kısmetse tek embriyo dönemine denk geldim bende :) %40 diyo doktor olumsuz sonuca kendini alıştır dedi hatta :) rabbim sağlık sıhhat ömür verdiği müddetçe bu umudun sonu yok
at kafandan olmuş bitmiş hiç canını sıkma psikolojini bozma senden daha önemli bişey yok hayatta önünde sonunda o bebeği kucağına alacaksın :)
canım ben biraz aceleci oldum 2 senelik evliyim..eşimin sperm sayısı düşük oldugundan jınekolog ve urolog doktorumuz tüp bebek yaptırmalısınız dedi..yaşım 27 dedık erkenden yaptıralım...aceleye geldı işte ama herşey nasıp kısmet çok istiyorum belkıde bu yüzden olmuyor..birşeyi ne kadar çok ıstersek olmaz derler ya.....hakkımızda hayırlısı olsun..şimdi eşime keçi boynuzu kaynatıp içiriyorum belkı normal yolla olur dıyorum hayırlısı artık...dediğin gibi vakti saati yazılı günü gelince olacak inş...bu sayfada kafamı dagıtıyom ınan etraftanda çok bunaldım..milletin dili torba değilki büzesinnn...artık çocukla ilgili soru duymak istemıyorummm
ama canım 2 embrıyo yasası hazıran 6 ya kadar uzatılmış dıye biliyom ben doktorum öle demişti bana...bende ılk aşılama denemek ıstedımde yapmadı doktor sayı düşük oldugundan..ama okadar ınsan varkı ılk denemesı tutan...
bebeğim hiiiiç kafana takmayacaksın kendileri konuşsun kendileri dinlesin ben hiç umursamıyorum :)
senin daha çok erkenmiş gerçekten ohoooo önünde çok zamanın var çok stres yapıyoruz biz birazda ona bağlıyor doktorlar panik kadınlarız bende 3 ay denemiş olmayınca kendimi doktorun kapısına zor atmıştım :) 1 sene dolsun diyip yollamışlardı beni gerisin geriye :)
keçi boynuzu pekmezi çok iyiyimiş hazır satılıyor harput pekmezi diyede geçiyor birde E vitamini öneriyor doktorlar sperm için, ben eşim üzerinde denemiştimde ciddi ciddi sperm sayısı artmıştı :))
slm kızlar ne hanersiniz
slm kızlar ne hanersiniz
selam kızlar ben bu tapıgın ılk hamılesıydım ama ıkı ay once 24 haftalık erken dogum yaptım prensesımı kaybettım yanı kaldım yerde devam edecegım kısmetse umudum cokkkk bu kaybettıgım 3. bebegım acım cok buyuk ama umudum cooooooooook var...ve kımsenın umutsuz olmasını ıstemıyorum
çok üzüldüm canım yaaa allahım sabır versın sana...dıger ıkı bebişinde tedavıylemi oldu??öldüğünde bebeklerin sana şefaatlık yapacak...bundan sonrakılerin ömrü uzun olur inş..
bugun benim ve eşimin bütün tahlil sonuçlarını toparladık ve yarın sabah heyet e girmesi için içeriye vericez.1 haftadanda raporumuz çıkarmış.herhalde mayısın sonu gibi de adet olacağım.az kaldı ya valla çok heyecanlıyım...
canım iyi şimdilk sonuda güzel oluriyiyiz çok şükür:))sen nasılsın tedavın nasıl gıdıyor...
doktor görüşmesini atlatmış olmanın verdiği çoşkuyla gayet iyiyim ben :)
hoşgeldin canım
selam kızlar ben bu tapıgın ılk hamılesıydım ama ıkı ay once 24 haftalık erken dogum yaptım prensesımı kaybettım yanı kaldım yerde devam edecegım kısmetse umudum cokkkk bu kaybettıgım 3. Bebegım acım cok buyuk ama umudum cooooooooook var...ve kımsenın umutsuz olmasını ıstemıyorum
canım senin adına çok üzüldüm
rabbi.m bir daha böle üzücü bir olay yaşatmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
en kıs zamanda mucizenşle buluştursun
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
selam kızlar ben bu tapıgın ılk hamılesıydım ama ıkı ay once 24 haftalık erken dogum yaptım prensesımı kaybettım yanı kaldım yerde devam edecegım kısmetse umudum cokkkk bu kaybettıgım 3. bebegım acım cok buyuk ama umudum cooooooooook var...ve kımsenın umutsuz olmasını ıstemıyorum
bugun benim ve eşimin bütün tahlil sonuçlarını toparladık ve yarın sabah heyet e girmesi için içeriye vericez.1 haftadanda raporumuz çıkarmış.herhalde mayısın sonu gibi de adet olacağım.az kaldı ya valla çok heyecanlıyım...
aynı dönemlere denk geliyoruz benimde mayıs sonu :) allah hepimizin hakında hayırlısını yazsın hayırlı haberler almayı nasip etsin
canım doktorumuz aynı.. ben 4-5 ay önce gitmiş ve biraz deneme kararı almıştım ama olmadı. Şimdi haziranda başlıyorum. reçetem elimde bakıp duruyorum. ilaçlarını bana söyler misin acaba aynı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?