canım henüz ilaç verilmedi bana tedavi allah nasip ederse ay sonu başlayacak bir dizi tahlil istediler bugün birde folik asit başlattı okadar ama ilaçlar başlayınca yazarım tabi
selam kızlar ben bu tapıgın ılk hamılesıydım ama ıkı ay once 24 haftalık erken dogum yaptım prensesımı kaybettım yanı kaldım yerde devam edecegım kısmetse umudum cokkkk bu kaybettıgım 3. bebegım acım cok buyuk ama umudum cooooooooook var...ve kımsenın umutsuz olmasını ıstemıyorum
sağol canım. benim ilaçlarım belli. Bu arada yeni yasa uzatılmamış . ben çok ısrar ettim ama olmaz dediler . tek embrio yaniii
sagol canım amın ıns allah hepımızın gonlunun muradını versın ıns nevın nasıl ben sızın topıkde onu hatırlıyorum
aynı dönemlere denk geliyoruz benimde mayıs sonu :) allah hepimizin hakında hayırlısını yazsın hayırlı haberler almayı nasip etsin
canım henüz ilaç verilmedi bana tedavi allah nasip ederse ay sonu başlayacak bir dizi tahlil istediler bugün birde folik asit başlattı okadar ama ilaçlar başlayınca yazarım tabi
acaba folik asit olarak folbiol mi alıyosunuz yarım tablet mi alıyosunuz
canım bende folbiol kulanıyorum her gün 1 tane
selam kızlar ben bu tapıgın ılk hamılesıydım ama ıkı ay once 24 haftalık erken dogum yaptım prensesımı kaybettım yanı kaldım yerde devam edecegım kısmetse umudum cokkkk bu kaybettıgım 3. bebegım acım cok buyuk ama umudum cooooooooook var...ve kımsenın umutsuz olmasını ıstemıyorum
slm arkadaşlar 10. gündeyim acaba kanda çıkarmı ne dersiniz.???
slm arkadaşlar 10. gündeyim acaba kanda çıkarmı ne dersiniz.???
sana olmaz dedilerse banada derler :/ allam bu da bizim şansımız ya
moralimizi bozmayalım ama canım olacağı varsa tek embrioda da olur rabbim hayırlısını yazsın inşallah
senin dondurulmuş embrion var mı canım sadece transfer işlemi mi yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?