2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

canım henüz ilaç verilmedi bana tedavi allah nasip ederse ay sonu başlayacak bir dizi tahlil istediler bugün birde folik asit başlattı okadar ama ilaçlar başlayınca yazarım tabi

sağol canım. benim ilaçlarım belli. Bu arada yeni yasa uzatılmamış . ben çok ısrar ettim ama olmaz dediler . tek embrio yaniii

Allah sabır versin canımm.

sağol canım. benim ilaçlarım belli. Bu arada yeni yasa uzatılmamış . ben çok ısrar ettim ama olmaz dediler . tek embrio yaniii

sana olmaz dedilerse banada derler :/ allam bu da bizim şansımız ya

moralimizi bozmayalım ama canım olacağı varsa tek embrioda da olur rabbim hayırlısını yazsın inşallah

senin dondurulmuş embrion var mı canım sadece transfer işlemi mi yapılacak

sagol canım amın ıns allah hepımızın gonlunun muradını versın ıns nevın nasıl ben sızın topıkde onu hatırlıyorum

sağol canım iyi dilekelrin için
sen tüpbebekte kaç kişiyiz topiğnden nevini soruyorsun sanırım
yaaaaaaaaaaa ,
o topikte ir sorun vardı arkadaşlar başka bir forma gittiler
ama ben orayada yazıyorum

Allah sabır versin canım çok zor sen daha çok acılar yaşamışsın ama bende aşılamayla hamile kalıp bebeğimi kaybettim seni çok iyi anlıyorum... herşeye rağmen yılmak yok bebeklerimizi sağlıkla kucaklarmıza alana dek tedavilere devam..
ben düşük yaptıktan sonra 2 aşılama 1 micro denedim ama bir daha hamile kalamadım malesef ama umudum devam ediyo...

İkinci gününde olanlar var mı? Gerçi ben 11 yerine 9. gün kan testine gidicem. Blastokist olanlarda 9. gün çıkıyormuş.

bende temmuzda istanbulda tüp bebek yaptırmak itiyorum ama hangi doktot hangi merkez karar veremedim kafamçok karışık benim sorunum eşimin sperm sayısı az lütfen yardmcı olun...........

merhaba kızlar ben de dün adet oldum yarın gidiyorum 3. ye başlayacağım inşallah genetik testler yaptırmıştık onların sonucunuda yarın alacağız inşallah bir problem olmazda başlarız bebeğile geri dönmek istiyorum sağlıklı hayırlı bir şekilde hepimiz kavuşuruz inşallah bebeklerimize

Hayır maalesef.. Bu ilk denemem.. Ya senin?

merhaba arkadaşlar,
05.05.2010 benim transferimin 9.günüydü,7.gün biraz kanamam olunca doktorum test yaptırmamı söyledi 9.gün değerim 93.41 çıktı (doktoruma yarın sabah faxlayacağım sonucu)
sonuç nasıl sizce?

bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…