2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

yasım 34 ve ıkıncı denememiz olduğu için tek embrıyo transfer edıldı...

2 gün sonra tekrar yaptıracağım umarım katlanır değer

yasım 34 ve ıkıncı denememiz olduğu için tek embrıyo transfer edıldı...

2 gün sonra tekrar yaptıracağım umarım katlanır değer

canım tabi ki bizim durumumuzda insan hassas davranıyor.normalde 9.gün için bu değer çok iyi.hele tek embriyoda daha da iyi.ama katlamasını gördükten sonra rahatlayabilirsin iyice.o zamana kadar çok dikkat et kendine.coooook tebrikler.allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah.sakın stres yapma.

evet,hassasiyet fazlasıyla mevcut..stress yapmamaya gayret edıyorum fakat heran bır endıse ıcımde duruyor
iyi dileklerin ve duaların için teşekkürler..Allahım hepimizin dileklerini kabul etsin

evet,hassasiyet fazlasıyla mevcut..stress yapmamaya gayret edıyorum fakat heran bır endıse ıcımde duruyor
iyi dileklerin ve duaların için teşekkürler..Allahım hepimizin dileklerini kabul etsin

canım hissettiklerinin hepsi normal:)))inan o kaygılar kucağına alıncaya kadar bitmiycek.dua et sadece.içini de ferah tutmaya çalış.inşallah hepimizin dilekleri gerçekleşir.

EYLÜLÜM CANIM RABBİM TEK GİDİP ÇİFT ÖNMEYİ ASİP ETSİN :CüvCüv::CüvCüv:,İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:HER ŞER GÖNLÜNDEN GEÇEN GİBİ OLSUN :CüvCüv:

günaydın arkadaşım bende bugün lucrine başlıyorum çok heyecanlıyım.kestane balı polen çörek otu tarçın yiyorum zazrı olurmu

slm arkadaşlar... dün test sonucum 0,100 dü doktorum erken baktırdığımı iki gün sonra tekrar baktırmamı istedi sanırım olmadı bu iş... testi acıbademde yaptırdım yanlış olması söz konusu değildir diye düşünüyorum...

canım neden acele ettinki
inşşşşşş
raın ikiye katlar değerlerin geç tutunma olmuştur
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın arkadaşım bende bugün lucrine başlıyorum çok heyecanlıyım.kestane balı polen çörek otu tarçın yiyorum zazrı olurmu

hayılı olsun canım bebişini getrsin sana
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bende pazar gün başlıyorum lukrine
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşş
bu sefer güldürsün yüzümüzü rabbim

arkadaşlar benim üye olduğum başka bir form var biz orada tedavide olan teransferi gelen opu su olan arkadaşlara dua okuyoruz bunu burada neden yapmıyoruz

Son düzenleme:
bende temmuzda istanbulda tüp bebek yaptırmak itiyorum ama hangi doktot hangi merkez karar veremedim kafamçok karışık benim sorunum eşimin sperm sayısı az lütfen yardmcı olun...........

mrh canım ne kadarlık evlısınız??bende aynı problemden dolayı tedaavi gördüm ama olmadı sonuc negatif çıktı...eşine keçi boynuzu kaynatıp içir sperm sayısı ve kalitesini arttırıyor...belkı tüp bebek tedavındede faydası olur..

üzme canını canım doktorunda sölemiş erken baktırdını inş..2 iki gün sonrakı testınde degerlerin ıkı katına çıkar....inş.hamilesindir..:Saruboceq::Saruboceq:

umarım arkadaşlar... ama 26.04.2010 da 3. gün transfer edildiler iki tane dün 05.05.2010 du ve sonuç bu...
daha sonradan pozitif çıkan varmı ????

lütfen yardım.. meraktan çatlayacağım...

umarım arkadaşlar... ama 26.04.2010 da 3. gün transfer edildiler iki tane dün 05.05.2010 du ve sonuç bu...
daha sonradan pozitif çıkan varmı ????

lütfen yardım.. meraktan çatlayacağım...

canım evet durumu kolay değil ancak bukadar stres yaparsan iyi olmaz
inşş bebişin seninledir
hayılısıyla
inş

arkadaşlar bu yumoş igneler,i normal enjektör ignesimi yoksa dahamı farklı......bilgilendirirseniz sevinirim....

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum............... ........................Test Tarihi

1-wintersun............................1............ ..............Acıbadem..........................so nuç bekleniyor............................26 martBıR GÜN MUTLAKA((

2-narnisan................................1......... ...................beylikdüzü medicana...........................yumoş büyütüyorr.....................

3-ilyada79................................1......... ...........smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMıŞŞŞŞ

4-angelofsky........................................ ............1.............................bahceci kliniği..................................dondurulm uşlarla denenecek 28martta...........HAMıŞŞŞŞ

5-haziran15...........................4............. .............Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1....... ......................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.BıR GÜN MUTLAKA

7-bafo..................................1........... .................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMıŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1........... ............smryna................................ .sonuç bekliyor ...............10 nisan

9-bungee................................3........... ...................yurtdısı....................... ......adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1.......... ............international hospital................................sonuç bekliyoruzzz...............................25 mart[/COLOR]HAMıŞŞŞŞŞ

11-nikahsekeri................................5...... .....................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3 ..............................gürgan klinik...................................beklemede yiz.............................

13-mavielle..............................3........... ....................izmir şifa hast...........................sonuç bekliyoruzzz..............................23 mart.....
BıR GÜN MUTLAKA
14-Haymatlos...........................2............. ............Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..........29 mart HAMıŞŞŞŞŞ

15-yeshill_yansima.............................1..... ........................brüksel tüp bebek m........................sonuç bekliyoruzz......................23 mart....HAMıŞŞŞŞŞŞŞ

16-tupus07..........................................1 ..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMıŞŞŞŞ

17-..elchin...................................1...... ..................................anatolia........ ...........................sonuç bekliyoruz.................26 mart.BıR GÜN MUTLAKA

18-~silam~....................................8...... ..................................Almanya......... ..............................sonuç bekliyoruz.....................29mart

19-UMUTL.....................................1....... ..................... ............ıRENBE................................ ...............REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.............. ...........................antalya tüp bebek............................sonuç bekliyoruz .............3 nisan

21-erglkly.............................1............. ..........................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1.............. ..............................yurtdısı............ ...................................sonuç bekleniyor.....................................HAMıŞŞŞŞ

23-pharmacea................................1........ .................................................. ........sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1............ ............................anatolia.............. ...........lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1.... ......................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1............ .............bahceci kliniği.......................18mart lucrinle başlayacak...................

27-nur3881........................................... .....1............................................ sevgi hastanesi................................yumoş büyütüyor............

28-cannur82.......................................... ...2.............................................. ...medikal park.....................................adet bekleniyor.............................

29-pelly1................................2........... ............................amerikan hastanesi......................................... ..........sonuç bekleniyor...........................26 martHAMıŞŞŞŞŞŞ

30-otk500..............................1............. ................Anatolia.......................... ...sonuç bekliyor........................9 nisan

31-pretty53.......................................... ........memorial.................................. ......sonuç bekliyor......................12 nisan

32-nilnil............................................ .................................................. .......................sonuç bekliyorHAMıŞŞŞŞŞ

33-aysun5538......................................... ........1......................................... ......................yumoş büyütüyor

34-angell80..............................2........... ...................ege üniversitesi....................................do ndurulmuşlarla denenecek

35-sirinbabys.....................................2.. ..................................anatolia........ ........................................yumoş büyütüyor

36-evoevo........................................2... ................................genart............ .................lucrin kullanıyor............................

37-LıMBURG1985.............................2......... .........................YURTDIŞI................. ......sonuç bekleniyor............................12 nisan

38-xbettyx........................................... 4................................................. .............adet bekleniyor........................

39-zulalcat..................................3....... .....................................mayıs adetiyle başlayacak.................

40-panadol................................1.......... .....................umut hast..................................adet bekleniyor.......................

41-angel_78.......................................... 3................................................. umut tüp m....................................sonuç bekleniyor
:CüvCüv::emir_ bebek:HAMıŞLERıMıZ:CüvCüv:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCü v::CüvCüv: Göztepe medikalparkıKıZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::Cüv Cüv:

4-tupus07........................:CüvCüv::CüvCüv::Cü vCüv:

5- mikemon...................................:CüvCüv: :CüvCüv::CüvCüv:ıKıZ BEBEKKKKK

6-cokolino...........................:CüvCüv::CüvCüv ::CüvCüv:

7-yeshill_yansıma................................:Cü vCüv::CüvCüv::CüvCüv:

8-essema..................................:CüvCüv::C üvCüv::CüvCüv:

9-pelly1.......................................:CüvC üv::CüvCüv::CüvCüv:

10-nilnil............................................ ......:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

11-haymatlos.................................:CüvCüv: :CüvCüv::CüvCüv:

12angelofsky...................................... :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

--------------------------------------------------------------------------------
Düzenleyen: wintersun Düzenleme Tarihi : 04-04-2010 Düzenleme Saati :00:07.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…