2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

ayy hastane hastane gezmekten fenalık geldi :)

cumartesi günü için Kadıköy şifadan randevu aldık ıstanbulda kalan son hastane bu :) dua edin inşallah doğru yerdir benim için adetime 2 gün kaldı muhtemelen gittiğimde hemen başlayabilecek durumda olucam inşallah başlarım bu sefer tüp bebeğe :Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar,
177'lik test sonucumu aldığım gün bunu sizlere de yazmıştım. Hatta o gün size forumun bu bölümüne eskisi kadar sık uğrayamayacağımı söylemiştim. Ama burada ortak bir sorunu paylaşan kocaman bir aile olmuşuz.Test sonrasındaki gelişmeleri de sizinle paylaşmak istedim. Test günü doktorum kendi labratuar değerlerine göre bebeğimin tek olduğunu söyledi, içim çok rahatladı. Normal hayatıma iyice döndüm. 14. gün (yani dün) testi tekrar ettik. 800 civarı bir sonuç beklerken BHCG 2000 çıktı. Biz tabi şok!!! Ben yine "İkiz mi yoksa bunlar!!!" diye dövünüp ağlamaya başladım. Hemen ultrasona çağırdılar. Daha 5 hafta da görülmez ki dedim. 1500 üstünde çıkarsa vajinal ultrasonda kesenin izlenmesi gerekirmiş. Doktorun acil acil çağırması zaten yeterince can sıkıcıydı. Adam biz odasına girince öyle gergindi ki. Ulrasonda kese falan yok tabi. İyice gerildi. "Başka bir şey var di mi" diye sordum. Evet başka bişey vardı. Kocaman bir dış gebelik ihtimali. Rahim yerine tüpe yerleşen bebek BHCG yi kanda daha çok yükseltirmiş. Tüp bebekte dış gebelik çok yaygınmış aslında. Embrio tranfer edilirken fazla yukarı bırakılırsa, ya da yüksek bir tazzikle bırakılırsa direkt tüplere kaçarmış. Tabi bazen anlamsız rahim kasılmalarıda bebeği tüpe itebilirmiş. Hatta yeni öğrendim ki; dünyadaki ilk tüp bebek gebeliği dış gebelik olarak oluşmuş. İyice durumdan emin olmak için cumartesi tekrar test ve ultrason var. Rakam daha da yükselir, kese görülmezse yakında bir operasyon geçiriyorum demektir. Yani ben o kadar "İkiz olacağına hiç olmasın" diyecek kadar şaşırdım ya; Rabbim de bana çok sağlam bir ders verdi. Artık yana döne tövbe ediyorum ama olan oldu. Şuan benim güzel bebeğim içimde büyüyor ama yanlış yerde. Hatta istatistiksel olarak bugün kalbi atmaya başladı. Mutlaka alınması gerekiyor. Şimdi de bunu düşünüp ağlıyorum. O doktora hala tam olarak güvenemediğim için tıptaki bir prof. tan da randevu aldık cuma gününe. Gelişmeleri bildiririm. Allah tez vakitte herbirimizin yüzünü güldürür inşallah. Hepimizin hakkında en hayırlısı olsun. Hoşçakalın.

canım benim allah yardımcın olsun.moralini bozma.her şey kısmet.yaşanacaklardan kaçamıyoruz,çünkü insanız!

canım çok üzüldüm inşallah bahsettiğin gibi bir şey değildir. bende böyle bir şeyin olmaması için dua ediyorum sana belkide değildir yinede üzülme ne olur....

melesef busefer olmadi kizlar cuma regli oldum sonu belliydi yani umudumuz birdakine kalldi insallah olur
yarapbim isteyen herkese versin amin

üzme tatlı canını rabbim isteyince olacak inş...inş.hepimizin kucakları dolarr...dikkatimi çektide bu topikte kimseden pozitif sonuç alamıyoruz yaaa...varsada bır ıkı kişinin pozitifff....

melesef busefer olmadi kizlar cuma regli oldum sonu belliydi yani umudumuz birdakine kalldi insallah olur
yarapbim isteyen herkese versin amin

aman bende şimdi adet oldum :) gerçi tedavi olmuyorduk henüz ama bi umut düştüydü içime :)

yarın tüp bebeğe başlıyoruz allahın izniyle, hepimizin hakkında hayırlısı

üzülme tatlım her başarısız denemede bebişine bi adım daha yaklaşıyorsun önünde sonunda tutacak sadece sabırlı ve güçlü olman gerekiyor a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ben de yarın başlıyorum 2.tüp bebek denememe.umarım hepimizin işi yolunda gider ve mutlu mutlu haberler alırız.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ben de yarın başlıyorum 2.tüp bebek denememe.umarım hepimizin işi yolunda gider ve mutlu mutlu haberler alırız.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

hayırlı olsun canım, mutlu sonla biten bir hikaye olsun :)

hangi hastanede başlıyorsun?

aynı anda başlamamıza sevindim sen benden daha tecrübelisin ama yaşadığımız aşamaları paylaşırız burada :)

kızlar mrhb
duygucuĞum Çok ÜzÜldÜm canım rabbım kolay atalatmayı naıp etsın

antalya gelecek tüp bebek merkezinde başlıyorum.merkezden çok memnunum.umarım her şey yolunda gider:teytey:

duygu geçmiş olsun cnm. herşeyde var bi hayır. senin ve eşin için hayırlısı böyleymiş. inşallah sonraki denemede mutlu son olur. :Saruboceq:

merhaba ben bu siteye yeni katıldım tüp bebek hakkında bilgilerinizi ve deneyimlerini paylaşmanız çok güzel bende bu sen ilk defa denememi yapıcam şanzımız düşük gibi duruyo ama çok heyecanlıyım.ilk denemelerde genelde hamile kalınmıyomu acaba.hayırlısı olsun hepimiz için inşallah olur.

kızlar hepiniz için hayırlısı olur umarım bende 2008 zin kasım ayında tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım 9 temmuz 2009 dada bi oğlum oldu merak ettikleriniz ve sormak istedikleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım sizlere

merhaba bende 26 nisanda ilk tüp bebek denemem oldu ama tutmadı. şimdi ikinci denemeyi yaptıracağız. dondurulmuş embriyoalardan yapılacak. senin ilkinde mi tuttu. birde ikinciyle birinci arasında dr.'um 2 ay beklemek zorundayız dedi. ben şimdi 2. tüp bebekte yine tek embriyo mu tarnsfer edilecek. birde aynı ialçlarımı kullanacağım. cevap verirsen çok sevinirim.

kızlar ben tüp bebeğe başlamak için ilk kez gidicem bugün adet oldum ne zaman gitmeliyim sanırım birdahaki adette gel başlayalım der peki bu süre zarfında neler yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…