merhaba bende 26 nisanda ilk tüp bebek denemem oldu ama tutmadı. şimdi ikinci denemeyi yaptıracağız. dondurulmuş embriyoalardan yapılacak. senin ilkinde mi tuttu. birde ikinciyle birinci arasında dr.'um 2 ay beklemek zorundayız dedi. ben şimdi 2. tüp bebekte yine tek embriyo mu tarnsfer edilecek. birde aynı ialçlarımı kullanacağım. cevap verirsen çok sevinirim.
kızlar ben tüp bebeğe başlamak için ilk kez gidicem bugün adet oldum ne zaman gitmeliyim sanırım birdahaki adette gel başlayalım der peki bu süre zarfında neler yapılacak
kızlar ben tüp bebeğe başlamak için ilk kez gidicem bugün adet oldum ne zaman gitmeliyim sanırım birdahaki adette gel başlayalım der peki bu süre zarfında neler yapılacak
aman bende şimdi adet oldum :) gerçi tedavi olmuyorduk henüz ama bi umut düştüydü içime :)
yarın tüp bebeğe başlıyoruz allahın izniyle, hepimizin hakkında hayırlısı
üzülme tatlım her başarısız denemede bebişine bi adım daha yaklaşıyorsun önünde sonunda tutacak sadece sabırlı ve güçlü olman gerekiyor a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
canım benim 2. denemede tuttu birinci denemeyle 2. deneme arasında 3 ay beklendi benim eğer dondurulmuş embriyo transfer edilecekse ilaç kullanmana gerek yok diye biliyorum ama tam emin değilim kaç tane transfer edilir bilmiyorum açıkcası yeni kanunla tek embiriyo transfer edilcek falan deniyordu ama tam bilgim yok
selam kızlar bende haziran adetinde başlıyorum umut tüp bebek merkezi süleyman tosun doktorum .2 ci deneme ama umutta ilk denemem:)duygu sıkma canını anlıyorum emek veriyorsun ama allah sana ve eşine sağlık versin imkan verdiği sürecede dinlenin hazır hissettikçe birdaha denersiniz.6cı denemede 19 cu denemede kalanlar var ama inşallah bundan sonraki son olur seni anlıyorum benimde 2 deneme olucak:)ilki talihsizlik dedim toparlandım manen ve madden birdah dedim buda olmadı toparlandıkça birda yine sonuna kadar allah imkan versin bana ve eşime sağlık versin diyorum:)))inşallah herkes bundan sonraki denemesinde kalır hamişşşşşşşşş:)))
Nerde başlıyorsun canım?
canımYeditepe'de başlayacaktım, son anda ısrar ettiler Birgül Sarıkamışlada görüş öyle karar verdiye dün sabah apartopar randevu aldık saolsun hastanede bizi bekledi gitmedi :)
biz şuana kadar herhangi bir tedavi olmadık bi takım imkansızlıklar vardı elimiz bebeğe değmedi5 senede bekleyince hemen tüp bebek istedik diğer tekniklerle zaman kaybetmeyelim dedik, ama bu doktor yapmam diyor illa HSG istedi, ya tüplerde basit bi tıkanıklık varsada ondan olmuyorsa o kadar masrafa eziyete yazık 3 ay bekleriz olmazsa ozaman deneriz tüp bebek dedi, aslında bende bi rahim filmi istiyordum ama öyle korkutucu şeyler okudum ki cesaret edemedim bi türlü vesile oldu sanki bakalım çektircem ama korkuyorum hala ayrı sen çektirdin mi? anesteziyle çekilecek benimki anesteziye ragmen bişey hissedilmez dimi? :)
vuuuv amma korkağım he sırnaşık şeysırnaşık şey
canım biraz zorluyor rahim filmi insanı ama o kadar da kötü değil kaldıki ben anestezisiz çekildim bide beni düşün :) ama narkozlu oldumu bişiy hisstmiyormuşun korkma bence hemen başla tedevine önünde kocamannn uzun bi yol var tedavye erken başlaman senin için daha iyi olur kendi kanımca :) bende tüp bebek annesiyim oğlum var şuanda 10 aylık Allah olmayan herkese versin :Saruboceq:
bende öyle düşünüyorum canım bekle bekle nereye kadar zaten bekliyoruz 5 yıldırbenim aklımı karıştıran daha önce hiç tedavi olmamış olmam, hani ne yumurta takibi ne aşılama ne ilaç ne iğne nede Hsg hiçbirşey yapılmadı. öyle 3 ayımı falan boş geçirmem asla ama tüp bebek öncesi bi aşılamama mı denesem diye bi kurt düştü içime, öte yandan ha aşılama ha tüp bebek aynı ilaçlarla başlıyo tek yükü arada birde yumurta toplama var ama birinde şans %15 diğerinde %35
çok aklım karıştı eşimde sper şekil bozukluğu vardı dünkü doktor önemli olan hız ve miktar şekil bozukluğunun fazla rolü yok dedi morfoloji %2 bizde, normali %4 müş.
canım buarada Allah bağışlasın sağlıkla huzurla büyüt yavrunu
bende öyle düşünüyorum canım bekle bekle nereye kadar zaten bekliyoruz 5 yıldırbenim aklımı karıştıran daha önce hiç tedavi olmamış olmam, hani ne yumurta takibi ne aşılama ne ilaç ne iğne nede Hsg hiçbirşey yapılmadı. öyle 3 ayımı falan boş geçirmem asla ama tüp bebek öncesi bi aşılamama mı denesem diye bi kurt düştü içime, öte yandan ha aşılama ha tüp bebek aynı ilaçlarla başlıyo tek yükü arada birde yumurta toplama var ama birinde şans %15 diğerinde %35
çok aklım karıştı eşimde sper şekil bozukluğu vardı dünkü doktor önemli olan hız ve miktar şekil bozukluğunun fazla rolü yok dedi morfoloji %2 bizde, normali %4 müş.
canım buarada Allah bağışlasın sağlıkla huzurla büyüt yavrunu
canımYeditepe'de başlayacaktım, son anda ısrar ettiler Birgül Sarıkamışlada görüş öyle karar verdiye dün sabah apartopar randevu aldık saolsun hastanede bizi bekledi gitmedi :)
biz şuana kadar herhangi bir tedavi olmadık bi takım imkansızlıklar vardı elimiz bebeğe değmedi5 senede bekleyince hemen tüp bebek istedik diğer tekniklerle zaman kaybetmeyelim dedik, ama bu doktor yapmam diyor illa HSG istedi, ya tüplerde basit bi tıkanıklık varsada ondan olmuyorsa o kadar masrafa eziyete yazık 3 ay bekleriz olmazsa ozaman deneriz tüp bebek dedi, aslında bende bi rahim filmi istiyordum ama öyle korkutucu şeyler okudum ki cesaret edemedim bi türlü vesile oldu sanki bakalım çektircem ama korkuyorum hala ayrı sen çektirdin mi? anesteziyle çekilecek benimki anesteziye ragmen bişey hissedilmez dimi? :)
vuuuv amma korkağım he sırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?