2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

canım benim 2. denemede tuttu birinci denemeyle 2. deneme arasında 3 ay beklendi benim eğer dondurulmuş embriyo transfer edilecekse ilaç kullanmana gerek yok diye biliyorum ama tam emin değilim kaç tane transfer edilir bilmiyorum açıkcası yeni kanunla tek embiriyo transfer edilcek falan deniyordu ama tam bilgim yok

kızlar ben tüp bebeğe başlamak için ilk kez gidicem bugün adet oldum ne zaman gitmeliyim sanırım birdahaki adette gel başlayalım der peki bu süre zarfında neler yapılacak

canım ilk tedavide önce tahliller yapılıyor muayene oluyorsun tahlillerin bittiğinde tedavin başlıyor bence sen bugün dr la bi görüş

kızlar ben tüp bebeğe başlamak için ilk kez gidicem bugün adet oldum ne zaman gitmeliyim sanırım birdahaki adette gel başlayalım der peki bu süre zarfında neler yapılacak

adetin 2-3. günü tedaviye başlıyorlar, yarın şansını dene istersen

Nerde başlıyorsun canım?

selam kızlar bende haziran adetinde başlıyorum umut tüp bebek merkezi süleyman tosun doktorum .2 ci deneme ama umutta ilk denemem:)duygu sıkma canını anlıyorum emek veriyorsun ama allah sana ve eşine sağlık versin imkan verdiği sürecede dinlenin hazır hissettikçe birdaha denersiniz.6cı denemede 19 cu denemede kalanlar var ama inşallah bundan sonraki son olur seni anlıyorum benimde 2 deneme olucak:)ilki talihsizlik dedim toparlandım manen ve madden birdah dedim buda olmadı toparlandıkça birda yine sonuna kadar allah imkan versin bana ve eşime sağlık versin diyorum:)))inşallah herkes bundan sonraki denemesinde kalır hamişşşşşşşşş:)))

olinca şimdi okudum lütfen kendini cezalandırma.herşeyi olurunu bırak dış gebelik bile olsa üzülme gereken müdahale yapılır anlıyorum emek verdin ama sonuçta kalabiliyorsun.inşallah sorunsuz netleşir .unutma sana bir şey olmasın çabuk stese giriyorsun galiba gerginli at her şeyi oluruna bırak hayırlısı de:))

çok teşekkür ediyorum. bende pazartesi dr'umla bir görüşme yapacağım bana 2 ay dedi ama ne yapacağımı bilmiyorum. sonuç negatif çıkınca hiç bir şey konuşamadım üzüntüden. allahım inşallah bizlerede anneliği nasip eder. tüm isteyenlere versin yarabbim.
bugün rüyamda ikiz bebeğim olmuş. doğum yapmışım. erkek bebeklerim olmuştu. hayırlısı bakalım.

mrhaba! nickinizin altında sizi tanıtan bilgilerde öğrenci yazınca şaşırdım açıkçası daha gençsiniz sanırım sorun neydiki tüp bebeğe karar verdiniz?? sakarya yazınca asıl dikkatimi çeken oldu bende adapazarlıyım da tüp bebeğe başlıyorum bu ay nasipse ASM de yaptıracağım ben. bilgi amaçlı gezerken rastladım buraya. yani kafam daha çok karıştı sanki olumsuzlukları okudukça. şu an olumsuz hiç bir şey bize iyi gelmez eminim. siz başladınızmı süleyman beyle şimdi?? hayırlısı olsun..

selam kızlarrrrr :)

dün yazamadım gecikmiş bilgilerimi vereyim :)

Şifa hastanesiyle görüşmeye gittik dün, Birgül Sarıkamışla şaşırtıcı bi doktor sıcak içten çok açık sözlü, mutlaka HSG istedi benden :/ daha önce çektirmedim hiç biliyorsunuz o nedenle tüplerin durumunu bilmiyoruz, tüpleri görmeden tüp bebek yapmam tüpler açıksa 2-3 ay beklerim dedi :/ iyi bişey dedi aslında ama beklemekten bıktım ben yinede çektiricem rahim filmi, Medikal park Göztepeden randevu aldım 26 mayıs için ürküyorum biraz ama anestezili çekecekler bişey hissedilmiyor dimi?

Nerde başlıyorsun canım?

canımYeditepe'de başlayacaktım, son anda ısrar ettiler Birgül Sarıkamışlada görüş öyle karar verdiye dün sabah apartopar randevu aldık saolsun hastanede bizi bekledi gitmedi :)

biz şuana kadar herhangi bir tedavi olmadık bi takım imkansızlıklar vardı elimiz bebeğe değmedi 5 senede bekleyince hemen tüp bebek istedik diğer tekniklerle zaman kaybetmeyelim dedik, ama bu doktor yapmam diyor illa HSG istedi, ya tüplerde basit bi tıkanıklık varsada ondan olmuyorsa o kadar masrafa eziyete yazık 3 ay bekleriz olmazsa ozaman deneriz tüp bebek dedi, aslında bende bi rahim filmi istiyordum ama öyle korkutucu şeyler okudum ki cesaret edemedim bi türlü vesile oldu sanki bakalım çektircem ama korkuyorum hala ayrı sen çektirdin mi? anesteziyle çekilecek benimki anesteziye ragmen bişey hissedilmez dimi? :)

vuuuv amma korkağım he sırnaşık şeysırnaşık şey

canım biraz zorluyor rahim filmi insanı ama o kadar da kötü değil kaldıki ben anestezisiz çekildim bide beni düşün :) ama narkozlu oldumu bişiy hisstmiyormuşun korkma bence hemen başla tedevine önünde kocamannn uzun bi yol var tedavye erken başlaman senin için daha iyi olur kendi kanımca :) bende tüp bebek annesiyim oğlum var şuanda 10 aylık Allah olmayan herkese versin :Saruboceq:

bende öyle düşünüyorum canım bekle bekle nereye kadar zaten bekliyoruz 5 yıldır benim aklımı karıştıran daha önce hiç tedavi olmamış olmam, hani ne yumurta takibi ne aşılama ne ilaç ne iğne nede Hsg hiçbirşey yapılmadı. öyle 3 ayımı falan boş geçirmem asla ama tüp bebek öncesi bi aşılamama mı denesem diye bi kurt düştü içime, öte yandan ha aşılama ha tüp bebek aynı ilaçlarla başlıyo tek yükü arada birde yumurta toplama var ama birinde şans %15 diğerinde %35

çok aklım karıştı eşimde sper şekil bozukluğu vardı dünkü doktor önemli olan hız ve miktar şekil bozukluğunun fazla rolü yok dedi morfoloji %2 bizde, normali %4 müş.

canım buarada Allah bağışlasın sağlıkla huzurla büyüt yavrunu

canım aklının karışmasına gerek yok birincisi direk tüp bebek istemelerinin sebebi uuzn süre beklemeniz eğer aşılamayı uygun görselerdi hemen yaparlardı zaten aslında direk tüp bebek istemelri bence şans ki benimde öyle olmuştu eşimin sperm sayısı az benimde direk tüp bebekde başarı şansı daha ytüksek ne güzel işte hiç diğerleriyle uğraşıp acı çekmeyeceksin hemde paran gitmeyecek ben ege üniversitesinde oldum aklın karışmasın şimdi normalde rahim filmi çekildikten sonra bi tıkanıklık varsa eğer o açıldığı için hamile kalma ihtimalini öz önünde bulundurduklarından bekletiyorlar birincisi ikinciside yaz ayında pek tüp bebek yapmak istemiyorlar çünkü vücut ısın etkiliyor tedaviyi üçüncüsüde baya bi olman gereken testlerin var onları zaten prosodüre göre 1 ayda tamamlanır testlerin o yüzden dr una güven ve tüp bebek olması için yani tutması içinde Allah dua et

GESHENK
Lilyum

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Memur
Yaşadığınız Yer: Sakarya vayyyyy hemşom:))şeker 30 yaşına giricem haziranda aslında meslek sahibiyim ama kariyerim için okumaya devam:))bu 2 ci denemem ilkini kocaeliüniversitesinde yaptırdım rapor içindi berbattı.ikinci denemeyi umutta süleyman beyle başlıyorum valla doktorumdan müthiş enerji güven ve destek aldım ortamı sevdim.üniversitede soru soramadımki 5 karış surat doktorda amannnnn kazydı o dedim yola devam ediyorum hayırlısı:))sen sakaryanın neresinden ben beşköprüden:))

GESHENK
Lilyum

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Memur
Yaşadığınız Yer: Sakarya hem hemşerim hem yanı kangrubu inanmıyorum kan çekti demkki:)cnm 30 giricem 2 ci denemem ilki kocaeli ünv 2 cisi umutta:))dr süleyman bey:)ben sakaryada beşköprüde oturuyorum serdivana bağlı:))sen

şekerim ben iki türlü rahim filmi çektirdim anestezili ve anestezisiz. anestetiyle yapılan rahim filminde hiç acı çekmiyorsun. anestezisiz çekilende biraz zorlanıyorsun ama hep acıcak korkusundan kaynaklanıyor. 5 dk.'lık işlem için bence anestezi gereksiz. tabi buna karar verecek kişi sensin. ben tekrar çektirsem anestezi istemem.

eşinde sperm problemi varsa direkt tüp bebek yaparlar. aşılama yapmazlar.
rabbim hiçbirine gerek kalmadan hamiş olmayı nasip etsin :CüvCüv: :Saruboceq:

nisan&doruk bende temmuz başı tüp bebek için kolları sıvıycam.
Benim yaşadığım korkular sende de var ( hsg için diyorum)
Buradaki yazıları okudum ve inanılmaz korktum hatta kendi kadın doğum doktorum bile bana mutlaka anestezi yapılan yerde yaptır dedi .Ama benim kendi tüp bebek doktorum bir yer önerdi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee işlem 2 dk. sürdü anestezi yok ağrı yok yattım kalktım.Önceki yazılarımı okuduysan görmüşsündür.Hatta filmlerim yanımda sana bakıp yerin ismini ve telefonunu doktor ismini bile söyleyebilirim.Son teknoloji kullanılıyor can acısı sıfır
Yani Jinekolojik kontrolden bile basit :) boşuna kendini sakın strese sokma.Acısız yapan yerde var .
kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
slm arkadaslar ben de yeni katıldım aranıza.
benim tedavi şeklim henüz belli değil 1-2 hafta sonra belli olcak.benim eşimde de morfoloji ve hareket sorunu var ürolog morfoloji cok önemli değil testlerde düşük tutuluyor falan dedi.ama benim nette okudumlarım morfolojinin cok etkili olduğu.bakalım tüp bebek merkezinde ki muayanemiz sonucunda ne olcak.inş herkesin dilediği gibi olur sonuçlar

arkadaşlar benimde bu ay tüp bebek tedavisine başladım transferim yapılalı bu gün 10 gün oldu allah kısmet ederse pazar günü test yaptıracağım inşallah hayırlısıyla hamileyimdir şu an hiç belirtim yok normalmi arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…