2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

öncelikle hayırlı olsun.
bence hiç kafana takma,yat ,dinlen.
bazıları kasıkta batma falan diyor ama bazıları da hiç belirtim yoktu diyor.
hep yattın dinelndin mi transferden sonra?yediklerine dikkat ettin mi?neler yaptın bizede rehber olursun hem:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

slm inşallah bebeğin tutmuştur. bende geçen ay yaptırdım ama benim bebeğim bana tutanamadı. seninki inşallah tutmuştur. burdan bizede yaz. merka ederim ben şimdi. hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah.

cnm pazar günü de benim transferim var :) 2. denemem olcak ilkim tutmadı 10. günü kanamam oldu.. ama kasıklarımda ağrı oluyodu adet olcakmış gibi ve leke de oluyodu... zaten adet tarihine denk geliyo ortalama 10 cu günler.. ama tabii embriyo yerleşmesinden de ağrı leke oluyo.. belli olmuyo yanii.. bünyeden bünyeye değişiyo.. ama genelde bişey hissetmeyenlerin ii haber aldığını okudum bu formda darısı sana bize olur inş...

canım ben merkezdeyim sakarya caddesinde oturuyorum.. bende başladım bu ay tüp bebeğe ASM de daha yakın hem bize yolu da düşündüm bende doktorumu çok sevdim. inşallah olumlu sonuçlar alırız. ne eğitimi alıyorsun üniversitede falanmı görevlisin sen??? ay evet kan tam çekmiş :))))

kocaeli ünv. eray hocaya mı gittin biliyorum o hoca da personelide beş para etme suratsızlar resmen. benim eşimin yeğeni öğrenciydi orada bu yıl mezun oldu ondan biliyorum bende yoksa ilk tedavim benim bu. senin tutmadımı ilk deneme?? göya Türkiyenin en başarılı doktoruymuş eray bey..

kızlar bol su için yatar dinlenirken kabız olma ihtimaliniz var çünkü bende olmuştun en güzeli kayısı kompostosu çok iyi geliyor çok fazla hareket etmeyin özellikle ilk 5 gün sonrasında zaten nasipse hamile kalırsınız

fsh'ı ve lh'si yüksek olduğu için tüp bebek yöntemi uygulanan arkadaşlar varmı acaba?

kızlar size güzel bir haber veriyorum. Tüp bebek Raporu almak için aranan 3 yıl evlilik şartı kaldırılmış.
Yeni düzenleme ile, bebek sahibi olmak için 2 kez ilaç tedavisi ve 2 kez de aşılama yöntemlerinin denenmiş olduğunu sağlık kurullarının raporuyla belgeleyen çiftlerin tüp bebek masraflarını, SGK karşılayacak. Yasada yer alan "son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olması" ifadesinden ötürü, tüp bebek merkezleri çiftlerde 3 yıllık evlilik zorunluluğu arıyordu

selam hanımlar biz bugün merkeze gittik d.k.hapı,bebe aspirini ve folik asit verdi 11haziranda göbekten iğnelerle gel başlayalım dedi,heyecandan sordum mu sormadım mı hatırlamıyorum kaç gün sürüyor iğneler

gittiğim merkezdeki ilgili kadın rapor için uğraşmaya değmez devlet az bir meblayı karşılıyor rapor çıkması zaman alıyor falan dedi arkadaşlar doğru mu?

mona rosa sadece iki gün dinlendim protein almaya çalıştım diğer günler normal yaşantıma döndüm sadece ağır falan kaldırmadım spor vs.yapmadım bakalım hayırlısı işallah hepimizinde hayırlı evlatları olur inşallah

cnm inşallah hepimizede kısmet olur anne olmak pazar günü testim var inşallah hamişimdir olmazsada hayılısı herşey yüce abbimizin elinde o ol derse olur sende üzülme her şey olacağına varır

çok teşekkür ederim cnm inşallah hepimize anne olmak kısmet olur bu sözlerin bana destek oldu tşkr ederim pazar günü testim var yazarım buraya sonucu cnm allaha emanet ol

cnmm yumurtaların gelişimine bağlı ben dokuz gün vurulmuştum bol şans sana allah yardımcın olsun

yok canım bana bişey demediler. Biz de sperm düşük çünkü. Benim tüplerle alakası yokmuş . Ben ön görüşmeye gidiyorum pazartesi. Memoriale. Belki ister bilememmm..
Sana kolay gelsin

yok canım bana bişey demediler. Biz de sperm düşük çünkü. Benim tüplerle alakası yokmuş . Ben ön görüşmeye gidiyorum pazartesi. Memoriale. Belki ister bilememmm..
Sana kolay gelsin

hayırlısı olsun bitanem güzel geçer umarım görüşmen, kara kara hsg'yi düşünüyorum bende :)

ne zamandır bebiş istiyorsun canım hiç tedavi oldun mu yeniyim ben başlıkta pek takip edemedim

aminnnn tatlım inşallah rabbim hepimize mucizeler yaşamayı nasip etsin

daha hiç tedaviye başlamadık bitanem biz hani ağrı sızı çekersem kötü başlarım sonra olacak herşeyden korkarım yumurta toplama vs.. o nedenle ağrısız sorunsuz olsun istiyorum kadından kadına değişiyormuş çekilen acı bende şans yok kıvranırım ağrıdan :)

bakalım ya inşallah doktor hsgden sonra hamile kalma ihtimali %30 dedi neredeyse tüp bebekle aynı ama yinede zaman kaybı işte ya tüplerle ilgili değilse yine olmazsa

birde rahim filmi çektirdikten sonraki yumurtalama gününde ilişkiye giriliyomu var mı bi bilgin yoksa o ayı esmi geçiyoruz

hayırlısı olsun bitanem güzel geçer umarım görüşmen, kara kara hsg'yi düşünüyorum bende :)

ne zamandır bebiş istiyorsun canım hiç tedavi oldun mu yeniyim ben başlıkta pek takip edemedim

Geçen yyıl bu zamanlarda başladık. Haziran ve temmuza aşılama yaptırdım. Çabuklaştırmak için. Bu yıl tüp bebek dediler
Memorial önerdiler.Geçen yıl senin gibi çok dolaştım. Denemeye karar verdim ama olmadı. Yani hamile kalamadım.. Artık tüp bebek yapalım dedik hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…