arkadaşlar benimde bu ay tüp bebek tedavisine başladım transferim yapılalı bu gün 10 gün oldu allah kısmet ederse pazar günü test yaptıracağım inşallah hayırlısıyla hamileyimdir şu an hiç belirtim yok normalmi arkadaşlar
arkadaşlar benimde bu ay tüp bebek tedavisine başladım transferim yapılalı bu gün 10 gün oldu allah kısmet ederse pazar günü test yaptıracağım inşallah hayırlısıyla hamileyimdir şu an hiç belirtim yok normalmi arkadaşlar
GESHENK
Lilyum
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Memur
Yaşadığınız Yer: Sakarya vayyyyy hemşom:))şeker 30 yaşına giricem haziranda aslında meslek sahibiyim ama kariyerim için okumaya devam:))bu 2 ci denemem ilkini kocaeliüniversitesinde yaptırdım rapor içindi berbattı.ikinci denemeyi umutta süleyman beyle başlıyorum valla doktorumdan müthiş enerji güven ve destek aldım ortamı sevdim.üniversitede soru soramadımki 5 karış surat doktorda amannnnn kazydı o dedim yola devam ediyorum hayırlısı:))sen sakaryanın neresinden ben beşköprüden:))
GESHENK
Lilyum
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Memur
Yaşadığınız Yer: Sakarya hem hemşerim hem yanı kangrubu inanmıyorum kan çekti demkki:)cnm 30 giricem 2 ci denemem ilki kocaeli ünv 2 cisi umutta:))dr süleyman bey:)ben sakaryada beşköprüde oturuyorum serdivana bağlı:))sen
öncelikle hayırlı olsun.
bence hiç kafana takma,yat ,dinlen.
bazıları kasıkta batma falan diyor ama bazıları da hiç belirtim yoktu diyor.
hep yattın dinelndin mi transferden sonra?yediklerine dikkat ettin mi?neler yaptın bizede rehber olursun hem:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
öncelikle hayırlı olsun.
bence hiç kafana takma,yat ,dinlen.
bazıları kasıkta batma falan diyor ama bazıları da hiç belirtim yoktu diyor.
hep yattın dinelndin mi transferden sonra?yediklerine dikkat ettin mi?neler yaptın bizede rehber olursun hem:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
slm inşallah bebeğin tutmuştur. bende geçen ay yaptırdım ama benim bebeğim bana tutanamadı. seninki inşallah tutmuştur. burdan bizede yaz. merka ederim ben şimdi. hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah.
cnm pazar günü de benim transferim var :) 2. denemem olcak ilkim tutmadı 10. günü kanamam oldu.. ama kasıklarımda ağrı oluyodu adet olcakmış gibi ve leke de oluyodu... zaten adet tarihine denk geliyo ortalama 10 cu günler.. ama tabii embriyo yerleşmesinden de ağrı leke oluyo.. belli olmuyo yanii.. bünyeden bünyeye değişiyo.. ama genelde bişey hissetmeyenlerin ii haber aldığını okudum bu formda darısı sana bize olur inş...
selam hanımlar biz bugün merkeze gittik d.k.hapı,bebe aspirini ve folik asit verdi 11haziranda göbekten iğnelerle gel başlayalım dedi,heyecandan sordum mu sormadım mı hatırlamıyorum kaç gün sürüyor iğneler
canımYeditepe'de başlayacaktım, son anda ısrar ettiler Birgül Sarıkamışlada görüş öyle karar verdiye dün sabah apartopar randevu aldık saolsun hastanede bizi bekledi gitmedi :)
biz şuana kadar herhangi bir tedavi olmadık bi takım imkansızlıklar vardı elimiz bebeğe değmedi5 senede bekleyince hemen tüp bebek istedik diğer tekniklerle zaman kaybetmeyelim dedik, ama bu doktor yapmam diyor illa HSG istedi, ya tüplerde basit bi tıkanıklık varsada ondan olmuyorsa o kadar masrafa eziyete yazık 3 ay bekleriz olmazsa ozaman deneriz tüp bebek dedi, aslında bende bi rahim filmi istiyordum ama öyle korkutucu şeyler okudum ki cesaret edemedim bi türlü vesile oldu sanki bakalım çektircem ama korkuyorum hala ayrı sen çektirdin mi? anesteziyle çekilecek benimki anesteziye ragmen bişey hissedilmez dimi? :)
vuuuv amma korkağım he sırnaşık şeysırnaşık şey
yok canım bana bişey demediler. Biz de sperm düşük çünkü. Benim tüplerle alakası yokmuş . Ben ön görüşmeye gidiyorum pazartesi. Memoriale. Belki ister bilememmm..
Sana kolay gelsin
şekerim ben iki türlü rahim filmi çektirdim anestezili ve anestezisiz. anestetiyle yapılan rahim filminde hiç acı çekmiyorsun. anestezisiz çekilende biraz zorlanıyorsun ama hep acıcak korkusundan kaynaklanıyor. 5 dk.'lık işlem için bence anestezi gereksiz. tabi buna karar verecek kişi sensin. ben tekrar çektirsem anestezi istemem.
eşinde sperm problemi varsa direkt tüp bebek yaparlar. aşılama yapmazlar.
rabbim hiçbirine gerek kalmadan hamiş olmayı nasip etsin :CüvCüv: :Saruboceq:
hayırlısı olsun bitanem güzel geçer umarım görüşmen, kara kara hsg'yi düşünüyorum bende :)
ne zamandır bebiş istiyorsun canım hiç tedavi oldun mu yeniyim ben başlıkta pek takip edemedim
hayırlısı olsun bitanem güzel geçer umarım görüşmen, kara kara hsg'yi düşünüyorum bende :)
ne zamandır bebiş istiyorsun canım hiç tedavi oldun mu yeniyim ben başlıkta pek takip edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?