2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

Medikal Park Göztepeden randevu aldım hayatım 26 mayıs'a (o tarihi doktor istedi) netten araştırdım pek kötü bişeyler yazmıyor zaten anestezili diye konuştum onuda ayarladılar ayyy yinede korkuyorum yaa

yazmayın anestezisiz olduk falan diye valla kendimden utandım :))))

doktor banada acıbademi önerdi 1.600 fiyat verdiler gözlerim yerinden çıktı :) medikal park 550 tl diye onu tercih ettim napi :)

en mantıklısı aslında zaman kaybetmemek lazım, hayırlısı olsun canım inşallah ilk denemende tutar burdan müjdeli haberi verirsin bize :)

bende bu ay tüp bebek diye umutediyordum hsg çıktı başıma hadi çektirelim dedim aklımda kalmasın :) kısmetse haziran'a kaldı tüp bebiş :)

Eşin tahlil yaptırdı mı? Eğer onda sorun varsa seni çok kurcalamıyolar:))

tatlım şekil bozukluğu var eşimde sayıda hızda çok sorun görmediler, ama bu son gittiğimiz doktor (şifadaki) şekil önemli değil önemli olan sayı ve hız onlarda var, bi hsg çektirelim temiz çıkarsa 3 ay bekletirim sizi dedi hoş ben en fazla 1 ay beklerim ama işte kurt düşürdü içimize, hsgden sonra bi hastası hamile kalmış yeni tüp bebek aferesinde umut oldu bizede acaba diye

o zaman acele etme bence. baksana yazılanlara zor bir süreç tedavi.Film sayesinde ufak tıkanıklıklar açılabiliyormuş. Bi arkadaşım 12. yılın sonunda hamile kaldı.. En diplerde polip varmış o engelliyomuş ..

sabrım kalmadı sanırım :) bakalım inşallah temiz çıkar film, çıkmazsa zaten tüp bebekten başka çare yok :)

Allah kolaylık versin canım. O filmden ödüm kopuyo. İnşallah benden de istemez pazartesi..

tüp bebek dediyse doktorlar istemez, biz hiç tedavi olmadığımız için istedi doktor siz tedavide olmuşsunuz sanmıyorum tatlım istemezler :)

ama hsg yaptırmadan aşılama çok yanlış bir tedavi, ya tüplerde tıkanıklık varsa? aşılama tutmaz ki zaten , ama tüp bebekte tüplerin durumu önemli değil

Birgül hanım dediki bize, kısırlık tedavisinin temel 3 tahlili var onlar olmadan kimseye teşhis koyamayız. Hormon testi, spermiogram ve hsg, ayrıca spermiogramında enaz 2 kere çekilmiş olması lazımmış tek tahlille karar verilmezmiş değişken olabiliyormuş her ay sperm miktarları hızlrı vs..

doğru söylüyosun canım. Bana aşılama yapan doktor da aynısını söyledi. Benim aşılamaya niyetim yoktu zaten. Yumurta takibi die gittim. Uygun günleri söylesin die. İlaç falan kullanmadım Spontan yani..Hadi yol kısalsın gel yapalım dedi yaptıkk

hanımlar, buarada tüp bebek yaptırmak isteyenlerin bir kere Şifa hastanesine gidip Birgül Sarıkamış'la konuşmasını tavsiye ediyorum şiddetle :) çok etkilemek istemiyorum çünkü bende yeni başladım ama ıstanbulda birsürü hastane gezdim içlerinden en ilgili olanı burası çıktı neredeyse hergün arıyorlar iletişim içerisinde olalım diye hoşuma gitti bu, Birgül hanımda çok iyi bir doktor Engin Enginsuyuda çok tavsiye ediyorlar bu iki doktor zaten ekip olarak çalışıyormuş anadolu yakasındaki ilk tüp bebek merkezi şifa bünyesinde kurulmuş, daha önce gittiğimiz bütün doktorlar korkutmuştu bizi hemen tüp bebek yapalım falan diye ilk defa burası sen hsg çektirmemişsin tüplerinin durumunu bilmiyoruz önce onu çekelim ya tüplerde basit bi tıkanıklık varsa hsg ile açılacak lk ayda hamile kalan hastalarım var sende öyle olursan o kadar masrafa ilaca yazk değil mi dedi :) hastayı düşünen bi doktor görmek keyifli :)

bebeğim bi arama yap nette HSG sonrası hamile kalanlar diye çok fazla insan var oku kendin gör, ben doktor değilim tabi ama keşke bi çektirsen 2-3 ay öyle denesen belki doğal yolla olur, bebek şans işi bilemiyorum tabi spermiogram sonucu ne ama benim eşimin 50milyon çıktı %50si iyi 25milyon yani, doktor 5milyon 10mlyon spermle bile doğal yolla hamile kalınabilir dedi bunu gittiğim 6 doktorda dedi, tabi daha düşükse bişey diyemem

gittiğim merkezdeki ilgili kadın rapor için uğraşmaya değmez devlet az bir meblayı karşılıyor rapor çıkması zaman alıyor falan dedi arkadaşlar doğru mu?

canım ben 2008 de yaptırdım tüp bebek benim zamanımda yüzde ellisini karşılıyordu devlet bence sen herşeye rağmen raporu çikarttır çünkü iğnelerin fiyatları çok pahalı

cnm inşallah hepimizede kısmet olur anne olmak pazar günü testim var inşallah hamişimdir olmazsada hayılısı herşey yüce abbimizin elinde o ol derse olur sende üzülme her şey olacağına varır

arkadaşlar yarın testim var çok heyecanlıyım...

canım iyi haberlerini bekliyorum.bize hemen haber ver yarın sonucunu alınca.umarım pozitif oluuuuuuuuuuuur
bahsettiğin iğneyle ilgili bilgim yok,hiç kullanmadım

arkadaşlar yarın transfer günüm ve 2. denemem çook heycanlıyım uyuyamadım.. sabahtan beri namaz dua fln.. hepimize dualar ediyorum.. yarın için dualarınızı esirgemeyin.. allahım bizi maddi manevi hüsrana uğratmasın.. kucaklarımızı hayırlı ve sağlıklı evlatlarla doldursun... AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNnnn

Amin canım amin! Benim de salı günü transfer olacak, benim de 2. denemem. Allah hepimize ruh ve beden sağlığı yerinde, hayırlı evlat veya evlatlar sahibi etsin! Allah hepimizin işlerini rast getirsin inş!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…