nisan&doruk bende temmuz başı tüp bebek için kolları sıvıycam.
Benim yaşadığım korkular sende de var ( hsg için diyorum)
Buradaki yazıları okudum ve inanılmaz korktum hatta kendi kadın doğum doktorum bile bana mutlaka anestezi yapılan yerde yaptır dedi .Ama benim kendi tüp bebek doktorum bir yer önerdi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee işlem 2 dk. sürdüanestezi yok ağrı yok yattım kalktım.Önceki yazılarımı okuduysan görmüşsündür.Hatta filmlerim yanımda sana bakıp yerin ismini ve telefonunu doktor ismini bile söyleyebilirim.Son teknoloji kullanılıyor can acısı sıfır
Yani Jinekolojik kontrolden bile basit :) boşuna kendini sakın strese sokma.Acısız yapan yerde var .
kaydirigubbakcemile2
Bu arada kaç yaşındaydın? 5 sene yazmışsın merak ettim
29 canım tam sınırdayım :)
Geçen yyıl bu zamanlarda başladık. Haziran ve temmuza aşılama yaptırdım. Çabuklaştırmak için. Bu yıl tüp bebek dediler
Memorial önerdiler.Geçen yıl senin gibi çok dolaştım. Denemeye karar verdim ama olmadı. Yani hamile kalamadım.. Artık tüp bebek yapalım dedik hayırlısı
Eşin tahlil yaptırdı mı? Eğer onda sorun varsa seni çok kurcalamıyolar:))
tatlım şekil bozukluğu var eşimde sayıda hızda çok sorun görmediler, ama bu son gittiğimiz doktor (şifadaki) şekil önemli değil önemli olan sayı ve hız onlarda var, bi hsg çektirelim temiz çıkarsa 3 ay bekletirim sizi dedi hoş ben en fazla 1 ay beklerim ama işte kurt düşürdü içimize, hsgden sonra bi hastası hamile kalmış yeni tüp bebek aferesinde umut oldu bizede acaba diye
o zaman acele etme bence. baksana yazılanlara zor bir süreç tedavi.Film sayesinde ufak tıkanıklıklar açılabiliyormuş. Bi arkadaşım 12. yılın sonunda hamile kaldı.. En diplerde polip varmış o engelliyomuş ..
sabrım kalmadı sanırım :) bakalım inşallah temiz çıkar film, çıkmazsa zaten tüp bebekten başka çare yok :)
Allah kolaylık versin canım. O filmden ödüm kopuyo. İnşallah benden de istemez pazartesi..
tüp bebek dediyse doktorlar istemez, biz hiç tedavi olmadığımız için istedi doktor siz tedavide olmuşsunuz sanmıyorum tatlım istemezler :)
ama hsg yaptırmadan aşılama çok yanlış bir tedavi, ya tüplerde tıkanıklık varsa? aşılama tutmaz ki zaten , ama tüp bebekte tüplerin durumu önemli değil
Birgül hanım dediki bize, kısırlık tedavisinin temel 3 tahlili var onlar olmadan kimseye teşhis koyamayız. Hormon testi, spermiogram ve hsg, ayrıca spermiogramında enaz 2 kere çekilmiş olması lazımmış tek tahlille karar verilmezmiş değişken olabiliyormuş her ay sperm miktarları hızlrı vs..
doğru söylüyosun canım. Bana aşılama yapan doktor da aynısını söyledi. Benim aşılamaya niyetim yoktu zaten. Yumurta takibi die gittim. Uygun günleri söylesin die. İlaç falan kullanmadım Spontan yani..Hadi yol kısalsın gel yapalım dedi yaptıkk
gittiğim merkezdeki ilgili kadın rapor için uğraşmaya değmez devlet az bir meblayı karşılıyor rapor çıkması zaman alıyor falan dedi arkadaşlar doğru mu?
cnm inşallah hepimizede kısmet olur anne olmak pazar günü testim var inşallah hamişimdir olmazsada hayılısı herşey yüce abbimizin elinde o ol derse olur sende üzülme her şey olacağına varır
arkadaşlar yarın testim var çok heyecanlıyım...
canım iyi haberlerini bekliyorum.bize hemen haber ver yarın sonucunu alınca.umarım pozitif oluuuuuuuuuuuur
bahsettiğin iğneyle ilgili bilgim yok,hiç kullanmadım
arkadaşlar yarın transfer günüm ve 2. denemem çook heycanlıyım uyuyamadım.. sabahtan beri namaz dua fln.. hepimize dualar ediyorum.. yarın için dualarınızı esirgemeyin.. allahım bizi maddi manevi hüsrana uğratmasın.. kucaklarımızı hayırlı ve sağlıklı evlatlarla doldursun... AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?