teşekkür ederim. ben ilk 3 ay hiç kalkmadan yatmam gerektiğini düşünmüştüm. benim adetim yeni bitti yani bugün. salı uygun bir zamandır değilmi. peki ne kadar sürer sonuçu almam. salı gününden sonra 1 ayda sonuç alabilirmiyim.
arkadaşlar yarın transfer günüm ve 2. denemem çook heycanlıyım uyuyamadım.. sabahtan beri namaz dua fln.. hepimize dualar ediyorum.. yarın için dualarınızı esirgemeyin.. allahım bizi maddi manevi hüsrana uğratmasın.. kucaklarımızı hayırlı ve sağlıklı evlatlarla doldursun... AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNnnn
cnm inşallaaaaaaaaaaaaaah seninde hayılı haberlerini alırız
gülnaz umarım pozitifin haberini alırız buradan.ne oldu kan tahlili verdin mi?
alper gulnaz ne oldu sonuç
cnm 12.gün sonucum 365.21 hamileyim allahın izniyle hamd olsun
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
gözün aydın.sizin sorun neydi?merkezin hangisi?yaşın kaç?tek embriyo mu konuldu?çok mu sordum.
tebrikleeeer:lepi::lepi::lepi:zemuszemuszemuszemuszemuszemus:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey:
çok teşekkürler allah herkese nasip etsin yaş 22 evet tek emryo konuldu memorialde yaptırdım çok memnun kaldım tavsiye ederim
mona rosa hayırlısıyla aldım kan tahlilini sonuç 12.gün 365.21 hamileyim allah herkese nasip etsin işallah yarın doktora gidicem galiba
ayy cnm benim çook sevindim şuan.. allah kucağına da almayı nasip eder inş.. benim de tek embriyo transfer bugün oldu.. allah isteyen herkese versin.. tebrikler bitanem. sana hediye olarak burdan sadece nazarlık verebiliriz cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?