2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

hayırlı olsun transferleriniz Allah yardımcınız olsun kızlar... bebkleriniz sizlere sımsıkı tutunur inşallah..

arkadaşlar merhaba

bende ilk defa tüp bebek yaptıracağım. salı günü merkeze gideceğiz.
sizlere birkaç sorum olacak.
ben çalışan biriyim bu süreçte çalışmaya devam edebilirmiyim

merhaba habibe hayırlı olsun başlayacak tedavin
eğer tedavini yaşadığın yerde yaptıracaksan izinli olmana gerek yok arada ultrason kontrollerine gidiyorsun o saatlerde izin alırsın ama yumurta toplama işleminden sonra izinli olursan iyi olur o gün biraz ağrı olabiliyor transferden sonra en az 5 gün izinli olmak gerek hatta istersen sonuç alana kadar izinlide olabilirsin inşallah herşey istediğin gibi olur

teşekkür ederim. ben ilk 3 ay hiç kalkmadan yatmam gerektiğini düşünmüştüm. benim adetim yeni bitti yani bugün. salı uygun bir zamandır değilmi. peki ne kadar sürer sonuçu almam. salı gününden sonra 1 ayda sonuç alabilirmiyim.

hayırlı olsun öncelikle. 3 ay gibi bir sürenin hiç gerekli olduğunu sanmıyorum eğer sorunlu bir gelişme olmazsa tabi. herkesin bünyesi ve hamilelik süreci farklı zaten bu konuda kime sorsan farklı görüş alırsın en iyisi takipte olduğun doktorunun söyledikleridir mutlaka. sen doktorun nasıl istiyorsa öyle hareket et zaten onlar seni en iyi şekilde yönlendirirler. bende çalışıyorum önemli olan kendini kesinlikle yorma işin yorucuysa izin alman ilk aylar için mantıklı olabilir zannımca..

cnm inşallaaaaaaaaaaaaaah seninde hayılı haberlerini alırız

bende yakında tüp bebek yaptıracağım kullanılan ilçların ne gibi yan etkileri oluyo merak ediyorum.ilk tüp bebek yaptırp bebk sahibi olanlar varmı şans yüksek olabilir mi bide tüp bebek merkeznini en iyi şekilde seçebilmek için neler edikkat etmeliyim lütfen bilgilerinize ihtiyacım var teşekkürler

cnm 12.gün sonucum 365.21 hamileyim allahın izniyle hamd olsun

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
gözün aydın.sizin sorun neydi?merkezin hangisi?yaşın kaç?tek embriyo mu konuldu?çok mu sordum.
tebrikleeeer:lepi::lepi::lepi:zemuszemuszemuszemuszemuszemus:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey:

çok teşekkürler allah herkese nasip etsin yaş 22 evet tek emryo konuldu memorialde yaptırdım çok memnun kaldım tavsiye ederim

mona rosa hayırlısıyla aldım kan tahlilini sonuç 12.gün 365.21 hamileyim allah herkese nasip etsin işallah yarın doktora gidicem galiba

ayy cnm benim çook sevindim şuan.. allah kucağına da almayı nasip eder inş.. benim de tek embriyo transfer bugün oldu.. allah isteyen herkese versin.. tebrikler bitanem. sana hediye olarak burdan sadece nazarlık verebiliriz cnm.

cnm çok saol amin allah yardımcın olsun emeklerinizi boşa çıkarmasın işallah allah herkese nasip eetsin cnm tekrar çoooook teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…