2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

cnm çok saol amin allah yardımcın olsun emeklerinizi boşa çıkarmasın işallah allah herkese nasip eetsin cnm tekrar çoooook teşekkürler

peki cnm seni yormuş olmazsam.. transfer zamanın nasıl geçti?? örnek olması açısından bizimle paylaşır mısın?? beslenme,ağrı sızı fln...

tüp bebek tedavisinde kısa ya da uzun protokol uygulanıyor kısa protokolde adetin 2. ya da 3. günü doktora gidiyorsun hormon tetkikleri yapılıyor ultrasonda bakılıyor yaşına ve problemine göre iğneler veriliyor her gün aynı saatde verilen dozda iğneleri yapıyorsun 8. ya da 9. günde başka bir iğne daha veriliyor onu yapıyorsun tahmini 11 ya da 12. günde gece doktorun söylediği saatde çatlama iğnesi yapılıyor 36 saat sonra anastezi altında yumurtalar toplanıyor sayısını ve döllenen yumurta sayısını seni arayıp haber veriyorlar ortalama 3 gün sonrada embriyo transferi yapılıyor ağrılı olmuyor bazı merkezler 1-2 saat sonra evine gönderiyorlar bazıları o gece merkezde yatırıyorlar ilk 3 gün çok dikkat ediyorsun 24 saat olmasa bile genelde yatmak iyi oluyor sonrasında kendini yormadan hareketlerine dikkat ederek bazı ufak tefek işler yapabilirsin hiç yapmasan daha iyi tabi ama hep yatmak iyi değil kabız olmamak için bol su içmelisin sıvı ağırlıklı beslenmelisin transferden 11-12 gün sonra kan tahlilinde sonuç alıyorsun 3 ay yatmak gerekmez tabi gebeli problemli değilse eğer zaten bu konuda doktorun bilgilendirir
uzun protokolde ise adetin 21. günü iğneler başlıyorsun adet olunca başka iğneler veriliyor onları yapıyorsun gerisi kısa protokol ile aynı
inşallah tedavin güzel geçer ve hamile kalırsın bebeğine kavuşursun
ben 2 kere kısa protokol ile tüp bebek yaptırdım 2.de hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim 3. tedavimede inşallah 1 hafta sonra başlayacağım
umarım bilgilendirmişimdir

Habibe tam cevap verecektim baktım eylül arkadaş çok güzel anlatmış zaten sana. ben ilk tüp yaptırıyorum sorun bana ise. yaş olarakta öyle genç falan değilim 36 yaşındayım hamile kalan arkadaşı tebrik ederim ancak yaş faktörü var 22 yaş çok genç. sorunu vardı herhaldeki bu yaşta yaptırmak zorunda kalmış.

merhaba canım artık benim 3. deneme olunca bayağı şeyler öğrenmiş oldum bende 35 yaşındayım yaş ileri olunca kısa protokol yapıyorlar keşke daha genç olsaydık tabi ama napalım dimi annelik her yaşta güzeldir ben bir normal yolla bir tüp bebekle hamile kaldım ikisinide kaybettim 3. ye başlamadan genetik testler yaptırdık ve pıhtılaşma problemim olduğunu öğrendim bebeklerimi bu yüzden kaybettiğimi öğrenmiş oldum şimdiki tedavim ona göre yapılacak başka ilaç ve iğnede kullanacağım
inşallah hepimiz sorunsuz kavuşuruz bebeklerimize

peki cnm seni yormuş olmazsam.. transfer zamanın nasıl geçti?? örnek olması açısından bizimle paylaşır mısın?? beslenme,ağrı sızı fln...

amin canım. tanıştığımıza çok memnun oldum. ben daha ilk dediğim gibi. işte yaşta var ... geç kaldık napalım. nasip artık. nereye yaptırıyorsun sen canım hep aynı yermiydi öncekilerde.. hayırlı olur inşallah bu kez. Rabbim yardımcın olsun muradın gerçek olsun..

bende memnun oldum canım tanıştığıma aynı yaşlarda olunca daha çok şeyi paylaşıyormuşum gibi geliyor hayatta herşeye herkes aynı zamanda kavuşmuyor işte ben zaten 31 yaşında evlendim il 1 yıl denemelerle geçti sonra eşimde varikosel olduğunu öğrendik ameliyat oldu düzeldi ve ben hamile kaldım sonra düşük yaptım daha sonra fazla beklemek istemedim tedavilere başladık 1 kere ilaçla yumurtlama takibi 1 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım 2. de hamile kaldım ama kalp atımı olmadı kürtaj oldum 4 ay bekledim nisanda genetik testleri yaptırdık ve sorun olduğunu öğrendik 3. tedavime 1 hafta sonra başlıyorum inşallah bir aksilik çıkmaz ben artvinin bir ilçesindeyim tedaviye trabzonda bir merkeze gidiyoruz hem çalışıp hem gidip gelmek zor oluyor tabi ama yeterki olsunda razıyım zorluklara hep aynı merkeze gittim sorunun merkezde değilde bende olduğunu öğrendim şimdi doktorum tedavimi ona göre yapacak ben 2. tedavimde tek yumurta transferiyle hamile kalmıştım inşallah şimdide hamile kalabilirim ve bebeğimi sağlıkla hayırlısıyla alırım kucağıma
sen nerde başlıyorsun tedaviye inşallah ilk seferde bebeğine kavuşursun
allah hepimizin muradını gerçekleştirsin inşallah

CANIM GÜNAYDIN.. EVET AYNI YAŞLARDA OLUNCA BİZİM ORTAK NOKTAMIZ DAHA ÇOK MUTLAKA. bende geç evlendim 4. yılım hiç hamile kalmadım doktorlara göre sebepsiz infertiliteyim. aynı şekilde çalışıyorumda bu sürekli gidip gelmeler ev hanımlarına göre daha yorucu ve izin almak açısından da sıkıntılı geçmiyor değil hani. ben İstanbulda yaptırıyorum Adapazaında oturuyorum burada tam teşekküllü bir tüp bebek merkezi yok maalesef en yakın olan güvendiğim bana sıcak gelen bir hastane buldum doktorum çok iyi bakalım ilerisi nasıl olacak artık göreceğiz. bana doğ. kont. hapı vermişti bitiminin ardından 3-4. günlerde regl olacaksın o zaman gel demişti ben ilacının bitiminin 4. günündeyim bugün bekliyorum işte gelmesini bakalım bugün olursa yarın doktordayım kısmetse ve iğnelerime başlanıcak. Allahım yüzümüzü güldürür inşallah.

cnm 12.gün sonucum 365.21 hamileyim allahın izniyle hamd olsun

ay ne güzel çok sevindim. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. sorunsuz bir hamilelik geçir inşallah .Allahım darısı bizim başımıza hadi bakalım. benimde ilk transferimde olmadı 2. tüp bebeği yaptıracağım inşallah olur. senin adına gerçektem çok sevindim.:CüvCüv:

cnm benim korkulcak hiç bişiy yok canını sıkma. sen yinede istediğin gibi yaptır. tedavi aşamalarında stresten uzak dur.

ilişki için bi kaç gün yapmaman gerekebilir. sonrasında girilir ama sen yinede dr.unla konuş. ona göre hareket edersin. rahim filmi çok tahriş edebilecek bişiy değil.

cnm çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallah allah isteyen herkese nasip etsin cnm

allah yardımcın olsun cnm inşallah bu defa olur kendine dikkat et cnm

bende hiç bi belirti olmadı hatta belirti olmadı die heralde olmadı dedim protein aldım bol bol su içtim bol sadece ilk iki gün dinlenndim sonrasında günlük hayatıma devam ettim fazla kendimi yormadan ağır falan kaldırmadım tabi biraz dikkat etmek ettim

teşekkür ederim darısı bütün isteyenlerin başına allah isteyen herkesse sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah allah yardımcın olsun

cnm allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini alırız seninde işallah

teşekkür ederim darısı bütün isteyenlerin başına allah isteyen herkesse sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah allah yardımcın olsun

amin canım iyi dilklerin için teşekkürler.. hamilelerin duası kabul olur. bizim için dua etmeye devam et. İnşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın. ne güzel hem genç yaşta anne olacaksın. keşke bize zamanında evlenseydikde şu sıkıntıları yaşamasaydık. vakit sıkıntısı çok fazla bende mesela. hani daha olur bekleyeyim diyebilecek lüksüm yok maalesef. son şanslarım yani bunlar son çırpınışlarım. maddi manevi son artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…