canım benim hayırlı olsun. bende memorialde başlıyorum. doktorun kimdi acaba?
ayy cnm benim çook sevindim şuan.. allah kucağına da almayı nasip eder inş.. benim de tek embriyo transfer bugün oldu.. allah isteyen herkese versin.. tebrikler bitanem. sana hediye olarak burdan sadece nazarlık verebiliriz cnm.
cnm çok saol amin allah yardımcın olsun emeklerinizi boşa çıkarmasın işallah allah herkese nasip eetsin cnm tekrar çoooook teşekkürler
neden kimse bana cevap ermiyor
teşekkür ederim. ben ilk 3 ay hiç kalkmadan yatmam gerektiğini düşünmüştüm. benim adetim yeni bitti yani bugün. salı uygun bir zamandır değilmi. peki ne kadar sürer sonuçu almam. salı gününden sonra 1 ayda sonuç alabilirmiyim.
Habibe tam cevap verecektim baktım eylül arkadaş çok güzel anlatmış zaten sana. ben ilk tüp yaptırıyorum sorun bana ise. yaş olarakta öyle genç falan değilim 36 yaşındayım hamile kalan arkadaşı tebrik ederim ancak yaş faktörü var 22 yaş çok genç. sorunu vardı herhaldeki bu yaşta yaptırmak zorunda kalmış.
peki cnm seni yormuş olmazsam.. transfer zamanın nasıl geçti?? örnek olması açısından bizimle paylaşır mısın?? beslenme,ağrı sızı fln...
merhaba canım artık benim 3. deneme olunca bayağı şeyler öğrenmiş oldum bende 35 yaşındayım yaş ileri olunca kısa protokol yapıyorlar keşke daha genç olsaydık tabi ama napalım dimi annelik her yaşta güzeldir ben bir normal yolla bir tüp bebekle hamile kaldım ikisinide kaybettim 3. ye başlamadan genetik testler yaptırdık ve pıhtılaşma problemim olduğunu öğrendim bebeklerimi bu yüzden kaybettiğimi öğrenmiş oldum şimdiki tedavim ona göre yapılacak başka ilaç ve iğnede kullanacağım
inşallah hepimiz sorunsuz kavuşuruz bebeklerimize
amin canım. tanıştığımıza çok memnun oldum. ben daha ilk dediğim gibi. işte yaşta var ... geç kaldık napalım. nasip artık. nereye yaptırıyorsun sen canım hep aynı yermiydi öncekilerde.. hayırlı olur inşallah bu kez. Rabbim yardımcın olsun muradın gerçek olsun..
bende memnun oldum canım tanıştığıma aynı yaşlarda olunca daha çok şeyi paylaşıyormuşum gibi geliyor hayatta herşeye herkes aynı zamanda kavuşmuyor işte ben zaten 31 yaşında evlendim il 1 yıl denemelerle geçti sonra eşimde varikosel olduğunu öğrendik ameliyat oldu düzeldi ve ben hamile kaldım sonra düşük yaptım daha sonra fazla beklemek istemedim tedavilere başladık 1 kere ilaçla yumurtlama takibi 1 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım 2. de hamile kaldım ama kalp atımı olmadı kürtaj oldum 4 ay bekledim nisanda genetik testleri yaptırdık ve sorun olduğunu öğrendik 3. tedavime 1 hafta sonra başlıyorum inşallah bir aksilik çıkmaz ben artvinin bir ilçesindeyim tedaviye trabzonda bir merkeze gidiyoruz hem çalışıp hem gidip gelmek zor oluyor tabi ama yeterki olsunda razıyım zorluklara hep aynı merkeze gittim sorunun merkezde değilde bende olduğunu öğrendim şimdi doktorum tedavimi ona göre yapacak ben 2. tedavimde tek yumurta transferiyle hamile kalmıştım inşallah şimdide hamile kalabilirim ve bebeğimi sağlıkla hayırlısıyla alırım kucağıma
sen nerde başlıyorsun tedaviye inşallah ilk seferde bebeğine kavuşursun
allah hepimizin muradını gerçekleştirsin inşallah
cnm 12.gün sonucum 365.21 hamileyim allahın izniyle hamd olsun
aminnnn tatlım inşallah rabbim hepimize mucizeler yaşamayı nasip etsin
daha hiç tedaviye başlamadık bitanem biz hani ağrı sızı çekersem kötü başlarım sonra olacak herşeyden korkarım yumurta toplama vs.. o nedenle ağrısız sorunsuz olsun istiyorum kadından kadına değişiyormuş çekilen acı bende şans yok kıvranırım ağrıdan :)
bakalım ya inşallah doktor hsgden sonra hamile kalma ihtimali %30 dedi neredeyse tüp bebekle aynı ama yinede zaman kaybı işte ya tüplerle ilgili değilse yine olmazsa
birde rahim filmi çektirdikten sonraki yumurtalama gününde ilişkiye giriliyomu var mı bi bilgin yoksa o ayı esmi geçiyoruz
ay ne güzel çok sevindim. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. sorunsuz bir hamilelik geçir inşallah .Allahım darısı bizim başımıza hadi bakalım. benimde ilk transferimde olmadı 2. tüp bebeği yaptıracağım inşallah olur. senin adına gerçektem çok sevindim.:CüvCüv:
ay ne güzel çok sevindim. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. sorunsuz bir hamilelik geçir inşallah .Allahım darısı bizim başımıza hadi bakalım. benimde ilk transferimde olmadı 2. tüp bebeği yaptıracağım inşallah olur. senin adına gerçektem çok sevindim.:CüvCüv:
peki cnm seni yormuş olmazsam.. transfer zamanın nasıl geçti?? örnek olması açısından bizimle paylaşır mısın?? beslenme,ağrı sızı fln...
Habibe tam cevap verecektim baktım eylül arkadaş çok güzel anlatmış zaten sana. ben ilk tüp yaptırıyorum sorun bana ise. yaş olarakta öyle genç falan değilim 36 yaşındayım hamile kalan arkadaşı tebrik ederim ancak yaş faktörü var 22 yaş çok genç. sorunu vardı herhaldeki bu yaşta yaptırmak zorunda kalmış.
bende memnun oldum canım tanıştığıma aynı yaşlarda olunca daha çok şeyi paylaşıyormuşum gibi geliyor hayatta herşeye herkes aynı zamanda kavuşmuyor işte ben zaten 31 yaşında evlendim il 1 yıl denemelerle geçti sonra eşimde varikosel olduğunu öğrendik ameliyat oldu düzeldi ve ben hamile kaldım sonra düşük yaptım daha sonra fazla beklemek istemedim tedavilere başladık 1 kere ilaçla yumurtlama takibi 1 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım 2. de hamile kaldım ama kalp atımı olmadı kürtaj oldum 4 ay bekledim nisanda genetik testleri yaptırdık ve sorun olduğunu öğrendik 3. tedavime 1 hafta sonra başlıyorum inşallah bir aksilik çıkmaz ben artvinin bir ilçesindeyim tedaviye trabzonda bir merkeze gidiyoruz hem çalışıp hem gidip gelmek zor oluyor tabi ama yeterki olsunda razıyım zorluklara hep aynı merkeze gittim sorunun merkezde değilde bende olduğunu öğrendim şimdi doktorum tedavimi ona göre yapacak ben 2. tedavimde tek yumurta transferiyle hamile kalmıştım inşallah şimdide hamile kalabilirim ve bebeğimi sağlıkla hayırlısıyla alırım kucağıma
sen nerde başlıyorsun tedaviye inşallah ilk seferde bebeğine kavuşursun
allah hepimizin muradını gerçekleştirsin inşallah
teşekkür ederim darısı bütün isteyenlerin başına allah isteyen herkesse sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?