2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim. çok güzel bilgi verdin. umarım ilkinde tutar herkes ilklerde yüzde 90 tutmuyor diyor çok canım sıkılıyor. 2. yi yaptırmaya zaten bizim gücümüz yetmez.

ben 25 yaşındayım. sen başladınmı tedaviye

inşallah amin cnm dualarım isteyen herkese lütfen böyle umutsuzluğada kapılma allah bi kapı açar mutlaka

çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim. çok güzel bilgi verdin. umarım ilkinde tutar herkes ilklerde yüzde 90 tutmuyor diyor çok canım sıkılıyor. 2. yi yaptırmaya zaten bizim gücümüz yetmez.

cnm öyle bişey yok ilkinde az diğerlerinde şans fazla die öyle bişey yok kendini üzme lütfen olumlu düşün bol bol feth suresini oku rahatlat kendini baştan böyle yapma bence cnm stres hepsinden daha zararlı doktorun ne diosa onu dinle sen doktorunada güven allah gönlüne göre versin cnm

çok teşekkür ederim. gerçekten ümit ve heves verdin bana.
çok iyisin.
benim adetim dün bitti. yarın doktora gideceğim. uygun bir zamanmı?
birde 15 gün önce normal rutin kontrollerimde 5cm lik kist var demişti doktorum. rahim filmi çekeriz demişti. ama ben tüp bebek merkezine gidicem diye bu zamanı bekledim. kist varken tüp bebeğe başlarlarmı

cnm sanırım başlamıolar sen genede git en azından bilgi alırsın ilk önce kist için ilaç falan verirler sanırım hayırlısı cnm ama git bi muayene ol derim

kızlar ben de cuma gittim doktora d.k.hapı verdi ve 21.günü gel dedi uzun kısa protokolden bahsetmedi ama 21.de iğnelere başlayacağına göre sanırım uzun protokol oluyor sizlerin dediklerinize göre,rapor çıraralım mı dedik gerek yok biz hesaplı yapıyoruz zaten dedi 750ilaç+3bintl tedavi ücretiymiş sizce nasıl ve de bundan başka masraf çıkar mı,ilk kez yaptıracağız ve bu konular hakkında bilgim yok ne derlerse inanamak durumunda kalıyorum

fiyat normal.en az 1000 tl de beklenmeyen durumlar için hazırlayın bence.bu hangi merkez?sizin sorun neydi?

Hanımlar bu gün ön görüşmem vardı. Azosperm hastasıyız. Doktor rahim filmi çektir istersen dedi. Rahimde değil ama tüplerde sorun olabilir dedi. Sorun olsa ne olur ki zaten tüp bebek yapmıyor muyuz? Bu ne şimdi? Bu arada bu film zor bişey mi?

arkadaşlar günaydıın doktor bana şimdi crinone jel verdi günde bir kez sabah kullanmak üzere nasıl kullandınız kullanan varsa o ince kısmın tamamını mı içimize iticez acaba kullnanlar yardımcıı olabirmii

evet tatlım ince kısmın tamamını içeri itiyosun ve kalın baş tarafından sıkıyosun bu kadar:))))

son derece heycanlı ve sabırsızım cnm.. gün sayıyorum test için..senden naber*??

İNŞŞ GÜZEL HABERLER ALIRSNDA:CüvCüv: HEP BİRLİKTE SEVİNİZRİZ :lepi: CANIM
İNŞŞ:Saruboceq:

CANIM BEN TEDAVİDEYİM İĞNE KULANIYORUM ŞİMDİLK DAHA OPU GÜNÜM BELLİ DEĞİL PRŞB GÜN RANDEVUM VAR HERHELDE OPU GÜNÜNE KARAR VERİR DR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…