kızlar meraba 12.gün testim 361 14.gün testim 550 normalmiiii cvplamısınız
kızlar ben de cuma gittim doktora d.k.hapı verdi ve 21.günü gel dedi uzun kısa protokolden bahsetmedi ama 21.de iğnelere başlayacağına göre sanırım uzun protokol oluyor sizlerin dediklerinize göre,rapor çıraralım mı dedik gerek yok biz hesaplı yapıyoruz zaten dedi 750ilaç+3bintl tedavi ücretiymiş sizce nasıl ve de bundan başka masraf çıkar mı,ilk kez yaptıracağız ve bu konular hakkında bilgim yok ne derlerse inanamak durumunda kalıyorum
İNŞŞ GÜZEL HABERLER ALIRSNDA:CüvCüv: HEP BİRLİKTE SEVİNİZRİZ :lepi: CANIM
İNŞŞ:Saruboceq:
CANIM BEN TEDAVİDEYİM İĞNE KULANIYORUM ŞİMDİLK DAHA OPU GÜNÜM BELLİ DEĞİL PRŞB GÜN RANDEVUM VAR HERHELDE OPU GÜNÜNE KARAR VERİR DR
allah tamamına erdirsin cnm.. gelişmelerden bizi bilgilendirmeyi unutma sakın,. inş. kucağın bebişlerle dolar arkadaşım.. :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım bence dormal
ama zaten her kadının değeri farklı olur
sakın baikalrına bakıpta kedini strese sokama
İNŞŞ GÜZEL HABERLER ALIRSNDA:CüvCüv: HEP BİRLİKTE SEVİNİZRİZ :lepi: CANIM
İNŞŞ:Saruboceq:
CANIM BEN TEDAVİDEYİM İĞNE KULANIYORUM ŞİMDİLK DAHA OPU GÜNÜM BELLİ DEĞİL PRŞB GÜN RANDEVUM VAR HERHELDE OPU GÜNÜNE KARAR VERİR DR
alper gülnaz sizin sorun neydi?yaşın kaç?kaçıncı denemen ?
mona rosa cnm cvp biraz geç oldu kusura bakma 22 yaşındayım sebepsiz infer.1.denemem inşallah hayırlısıyla sağlıkla sonuca ereriz hepimiz kimin gönlünde ne muradı varsa o olsun inşallaaaaaaaaaaaaaaah
çok güzel.tekrar kutlarım.allah kucağına almayı da nasip etsin
canımcnm cevabın için çok teşekkürler zaten 16. Gün testi istedi tekrar işallah değerim iyi çıkar zaten doktor aradı iyi bi değer ama ikiye katlanmamış dedi 16.gün bidaha yapalım tekrar görüşelim dedi
cnm hadi hayırlısı bakealım allah inşallah gönlüne göre verir bizi gelişmelerden haberdar et bizi inşallah istediğin gibi sonuçlanır
canım
inş her şey yolundadır ve hep yolunda ilerler
9ay boyunca sorunsuz bir gebelik yaşarsın
inş
ço teşekür edrim sağol
inşş canım
inşşşş
cnm inşallah allah hepimize nasip eder
arkadaşlar aynı soruyu geçen haftada sordum ama kimse yanıtlamadı,acaba fsh ve lh değerlerinin yüksekliği sebebiyle tüp bebek yaptıran varmı?
arkadaşlar aynı soruyu geçen haftada sordum ama kimse yanıtlamadı,acaba fsh ve lh değerlerinin yüksekliği sebebiyle tüp bebek yaptıran varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?