2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

arkadaşlar 2.tüp bebekde neler yapılıyor biliyorsanız bana da söylermisiniz. doktor bana adetimin 2. veya 3. günü gelmemi istedi. dondurulmuş embriyorlarım var. nasıl bir işlemler yapılacak bileniniz varsa lütfen cevap.

slm canım. sanırım bana sesleniyorsun kaydirigubbakcemile3 ben dün 2. transferimi dondurulmuş embriyolarla yaptırdım. şöyle(uzun protokolden bahsediyorum) : adetin 21. günü lucrine başlayıp 10 gün kadar kullanıyorsun, folbiolü de.transfere 4 gün kala lh hormonun yükselsin diye çatlatma iğneni olacaksın, 2 gün kala vajinal jele başlayacaksın. 3.gün transfer yapılacak-tabi bu bende yapılanlar. yalnız şöyle bir durum var- benim 3+2 dondurulmuş embriyom vardı.ben 2 transfer şansım olduğunu düşünüp rahatlıyordum. yalnız embriyoloğum önce 2liyi çözdürmüş iyi çoğalamayınca 3lüyü de çözmüş-1 tanesi iyi çoğalmış. tabi bu kişiye göre değişir ama benim dondurulmuşların başına bunlar geldi canım. Allah hepimizin işini rast getirsin inş.
bir de siz de sorun neydi bilmiyorum ama yumurtlamaman için ilaç verecek.

arkadaşlar bugün transferimin 4. cü günü doktorum benden umutlu olduğunu söyledi.. ama içim sıkılıyo .. özellikle sabahları aşırı kasık ağrım oluyo adet olcakmışım gibi bi de sabah uyandığımda ilk idrarım çook koyu geliyo ama diğerleri normal renkte bunlardan başka hiç bi değişiklik yook.. anlayan bilen varsa cvp bekliyorm.. çatlıcam yaww tuttu mu, tutmadı mı of of ...

bu fiyatlar nasıl bu kadar uygun şaşırdım doğrusu. bildiğim kadarıyla bundan başka masrafın yok embriyolarını dondurmaktan bahsettilermi hiç sana ona da ekstra para alınıyor ama senden her şeyin uygunu alınmış zaten o da muhtemelen öyle olur hrehalde nerede yaptıracaksın sen bu işlemi ben çok merak ettim. güvenilir bir yerdir inşallah canım dikkat et ..

evet hepsi kullanılıyor zaten cevap vermişler sana.

arkadaşlar aynı soruyu geçen haftada sordum ama kimse yanıtlamadı,acaba fsh ve lh değerlerinin yüksekliği sebebiyle tüp bebek yaptıran varmı?

hormon yüksekliği tüp bebekte engel değil diye biliyorum ben. yani sorun olacağını hiç sanmam tabi yinede en iyisini doktorun bilir. bir görüşme yap hiç değilse fikrin olur.

bende 2.aşılamammın startını verecem amaaa sonuçç yaaaa olumsuz olurrsaaaaaaaa

olabilir elbette. dünyanın sonumu yani. ki bu ihtimal her zaman hepimiz için var zaten.. %50 yani her iki ihtimal içinde... rahat tut kafanııııııı...............

çok erken değilmi.. kendini dinleme bence rahat ol böle stresle iyi olmaz rahat ol önce ki sonuç pozitif olsun. hadi hayırlısı olsun.

çok erken değilmi.. kendini dinleme bence rahat ol böle stresle iyi olmaz rahat ol önce ki sonuç pozitif olsun. hadi hayırlısı olsun.[/QUOTE]

cnm beynim erken geç dinlemiyo elimde değil.. diklat edicem çok tşkler...

çok teşekkür ederim. bizde bir srun yok doktorum öyle dedi. benim 7 tane dondurulmuş embriyom var. temmuz da tedaviye başlanacak. inşallah hepimiz için hayırlısı olur. allah hepimize çocuk nasip eder inşallah.doktor bana temmuzdaki adetimin 2. veya 3. günü gelmemi söyledi.

slm kızlar dr randevum vardı gittim geldim
sizde neler var

hanımlar gördüğüm kadarıyla verdiğim fiyat size az gelmiş oysa ki bize fazla geldi biz de ilimizdeki (adını burda yazmıyorum ama size uzak diyarlar) üniversite hastanesi de bu işi yapıyormuş oraya gidip konuştuk rapor çıkarmamız halinde size yazdığım ücretin yarısı gibi bir fiyata yapabileceklerini söylediler biz de özeli iptal edip devlete yaptırmaya karar verdik.
bu işi öyle çok uçuk fiyatlar verip yaptırmayın ticarete dökülmüş iş resmen,1.tutmadı gitti milyarlar,tamam özel hastaneler rahat ama 2katı fiyatı veremem rahatım için,sonuçta anne olacağız ve doğduktan sonrası da var bu işin

haklısın cnm.. ben yaşdan dolayı özelden yaptırıyorum.. 2. denemem. ilkini anatolia da denedik.. şehir dışı diye ekstra masraflar fln.. 2. yle beraber 15 e yakın gitti.. napalım bebişşlerin canı sağolsun.. kıymetli bebişler bizimki..:)

istanbulda almış başını gitmiş fiyatlar iyi ki büyük şehirde yaşamıyorum diyordum yine haklı çıktım :) Allah parası olmayana yardım etsin zor bir imtihan ama 15bin de çokmuş be bacım :1shok:

ŞEHRİN ADINI NEDEN YAZAMIYORSUN ,ONU DA ANLAYAMADIMbilmiyorumkismile

anestezili HSG filmi :)

hanımlar bilgi vermek istedim benim gibi rahim filminden korkanlar için, bugün Medical park Göztepe'de rahim filmi çektirdim anestezili ben tamamen ücretli gittim o nedenle 400tl ödedim ama sgklılar için 240 tl imiş

röntgen cihazları çok teknolojik personeli güler yüzlü ve çok ilgili gerçekten, masaya yattıktan sonra damar yolu açıldı çok basit bişey herhangi bi acı falan hissetmiyorsunuz iğne batması işte :) sonra ilaç verildi o sıra elimde bi ağrı hissettim hafif önemsiz bi ağrı sonrasını hatırlamıyorum :) uyandığımda eşim yanımdaydı odaya çıkarttılar 1 saat dinlendim hemen yollamadılar o sırada çok ilgilendiler off okadar uykularım kaçmıştı hiç korkulacak bişey değilmiş göz açıp kapayıncaya kadar bitti gitti, sonuçlarda temiz çıktı tüpler açıkmış kısmetse cumartesi günü doktoruma göstericem muhtemelen tüp bebek yapmayacak 1-2 ay bekleyelim diyecek

istanbulda almış başını gitmiş fiyatlar iyi ki büyük şehirde yaşamıyorum diyordum yine haklı çıktım :) Allah parası olmayana yardım etsin zor bir imtihan ama 15bin de çokmuş be bacım :1shok:

ewt cnm sorma !ilkim tecrübesizlikten midir şanssızlıktan mıdır anlamadık başımıza gelmeyen kalmadı.. yeme içme otel masrafları biyana arabamız kaza yaptı orda.. pert verdiler.. arabasız kaldık ayrı masraf fln.. anatoilada yaptırdık 6.500 tüpbebek masrafları,4- 5 de araba masrafları yeme içme vs.... 2. cimi de memlekette ( kayseri ) ,acıbadem de yaptırıyorm toplam 5 fln gitti.. dedim ya napalım bebeklerimizin canı saolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…