bende 2.aşılamammın startını verecem amaaa sonuçç yaaaa olumsuz olurrsaaaaaaaa
arkadaşlar 2.tüp bebekde neler yapılıyor biliyorsanız bana da söylermisiniz. doktor bana adetimin 2. veya 3. günü gelmemi istedi. dondurulmuş embriyorlarım var. nasıl bir işlemler yapılacak bileniniz varsa lütfen cevap.
kızlar ben de cuma gittim doktora d.k.hapı verdi ve 21.günü gel dedi uzun kısa protokolden bahsetmedi ama 21.de iğnelere başlayacağına göre sanırım uzun protokol oluyor sizlerin dediklerinize göre,rapor çıraralım mı dedik gerek yok biz hesaplı yapıyoruz zaten dedi 750ilaç+3bintl tedavi ücretiymiş sizce nasıl ve de bundan başka masraf çıkar mı,ilk kez yaptıracağız ve bu konular hakkında bilgim yok ne derlerse inanamak durumunda kalıyorum
arkadaşlar günaydıın doktor bana şimdi crinone jel verdi günde bir kez sabah kullanmak üzere nasıl kullandınız kullanan varsa o ince kısmın tamamını mı içimize iticez acaba kullnanlar yardımcıı olabirmii
arkadaşlar aynı soruyu geçen haftada sordum ama kimse yanıtlamadı,acaba fsh ve lh değerlerinin yüksekliği sebebiyle tüp bebek yaptıran varmı?
arkadaşlar bugün transferimin 4. cü günü doktorum benden umutlu olduğunu söyledi.. ama içim sıkılıyo .. özellikle sabahları aşırı kasık ağrım oluyo adet olcakmışım gibi bi de sabah uyandığımda ilk idrarım çook koyu geliyo ama diğerleri normal renkte bunlardan başka hiç bi değişiklik yook.. anlayan bilen varsa cvp bekliyorm.. çatlıcam yaww tuttu mu, tutmadı mı of of ...
slm canım. sanırım bana sesleniyorsun kaydirigubbakcemile3 ben dün 2. transferimi dondurulmuş embriyolarla yaptırdım. şöyle(uzun protokolden bahsediyorum) : adetin 21. günü lucrine başlayıp 10 gün kadar kullanıyorsun, folbiolü de.transfere 4 gün kala lh hormonun yükselsin diye çatlatma iğneni olacaksın, 2 gün kala vajinal jele başlayacaksın. 3.gün transfer yapılacak-tabi bu bende yapılanlar. yalnız şöyle bir durum var- benim 3+2 dondurulmuş embriyom vardı.ben 2 transfer şansım olduğunu düşünüp rahatlıyordum. yalnız embriyoloğum önce 2liyi çözdürmüş iyi çoğalamayınca 3lüyü de çözmüş-1 tanesi iyi çoğalmış. tabi bu kişiye göre değişir ama benim dondurulmuşların başına bunlar geldi canım. Allah hepimizin işini rast getirsin inş.
bir de siz de sorun neydi bilmiyorum ama yumurtlamaman için ilaç verecek.
slm kızlar dr randevum vardı gittim geldim
sizde neler var
slm cnm. Nasıl geçti muayene. Ne zaman opu oluyorsun?
canım iyi dedi dr biraz yavaş büyüdüler 2 gün daha ilaç kulanacağım pzrts olur büyük ihtimalle dedi dr
cmrts baka tekrar karar verecem
hanımlar gördüğüm kadarıyla verdiğim fiyat size az gelmiş oysa ki bize fazla geldi biz de ilimizdeki (adını burda yazmıyorum ama size uzak diyarlar) üniversite hastanesi de bu işi yapıyormuş oraya gidip konuştuk rapor çıkarmamız halinde size yazdığım ücretin yarısı gibi bir fiyata yapabileceklerini söylediler biz de özeli iptal edip devlete yaptırmaya karar verdik.
bu işi öyle çok uçuk fiyatlar verip yaptırmayın ticarete dökülmüş iş resmen,1.tutmadı gitti milyarlar,tamam özel hastaneler rahat ama 2katı fiyatı veremem rahatım için,sonuçta anne olacağız ve doğduktan sonrası da var bu işin
haklısın cnm.. ben yaşdan dolayı özelden yaptırıyorum.. 2. denemem. ilkini anatolia da denedik.. şehir dışı diye ekstra masraflar fln.. 2. yle beraber 15 e yakın gitti.. napalım bebişşlerin canı sağolsun.. kıymetli bebişler bizimki..:)
allah kolay geçirsin cnm! uğurlu sağlam yumoşlar toplanır inşallah.. :Saruboceq:
hanımlar gördüğüm kadarıyla verdiğim fiyat size az gelmiş oysa ki bize fazla geldi biz de ilimizdeki (adını burda yazmıyorum ama size uzak diyarlar) üniversite hastanesi de bu işi yapıyormuş oraya gidip konuştuk rapor çıkarmamız halinde size yazdığım ücretin yarısı gibi bir fiyata yapabileceklerini söylediler biz de özeli iptal edip devlete yaptırmaya karar verdik.
bu işi öyle çok uçuk fiyatlar verip yaptırmayın ticarete dökülmüş iş resmen,1.tutmadı gitti milyarlar,tamam özel hastaneler rahat ama 2katı fiyatı veremem rahatım için,sonuçta anne olacağız ve doğduktan sonrası da var bu işin
istanbulda almış başını gitmiş fiyatlar iyi ki büyük şehirde yaşamıyorum diyordum yine haklı çıktım :) Allah parası olmayana yardım etsin zor bir imtihan ama 15bin de çokmuş be bacım :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?