slm cnm.
cumamız mübarek dualarımız kabul olsun. Rabbim en kısa zamanda cümlemize hayırlı - sağlıklı bebişler versin inşallah. :Saruboceq:
bende ilk denememi yeni yaptımmm sonuç negatiffff.....2.denemeyii kurban bayramından sonra düşünüyoruzz ama kesinde belli değill belkide 2010 a kayar......inşşşş hepimiz evlatlarımıza kavuşuruzzz.....
ohh maşallah! dualarla pozitif başladınız bugün.. ben de dua ediyim.. enerjimiz az da olsa yükselsin :)) ALLAHIM İSTEYEN HERKESİN KARNINI KUCAĞINI BOŞ BIRAKMA.. BİZLERİ MADDİ MANEVİ HÜSRANA UĞRATMA... BEBİŞLERİMİZE CAN VER, TUTUNMA GÜCÜ VER.. AMİNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gÜnaydın arkadaŞlar
hayılı cumalar
rabbİm gÖnlÜmÜzden geÇenİ nasİp etsİn İnŞŞ
mrb adacığım bencede bugün cuma iyi düşünelim iyi olsun allahım herkezin istediğini hayırlısıyla versin dualarınıza ihtiyaçım var ben yeniden başladım .inşallah sonu hayırlı olurguclubacismile
hanımlar ben bişey soracam,çarşamba simir testi yaptırdım fakat kanamam oldu ve hala geçmedi normal midir bu ilk kez yaptım ağrı yok fakat kanama kesilmiyor
günaydın cnm hayırlı cumalar
ohh maşallah! Dualarla pozitif başladınız bugün.. Ben de dua ediyim.. Enerjimiz az da olsa yükselsin :)) allahım isteyen herkesin karnını kucağını boş bırakma.. Bizleri maddi manevi hüsrana uğratma... Bebişlerimize can ver, tutunma gücü ver.. Aminnnnnnnnnnnn:saruboceq::saruboceq::saruboceq:
slm cnm.
Cumamız mübarek dualarımız kabul olsun. Rabbim en kısa zamanda cümlemize hayırlı - sağlıklı bebişler versin inşallah. :saruboceq:
merhaba herkese hayırlı akşamlar yazdıklarınızı okudum bende tüp bebek yaptırıcam benim tek yumurtam ameliyatla alındı. okuduklarımda bir şey dikkatimi çekti uzun protokol ne ben 21 gün beklemedim şuanda iğneye başladım doğum kontrol hapını 15 gün oldum başlayalı 6 gün sonrada diğer iğneyi kullanıcam.
anestezili HSG filmi :)
hanımlar bilgi vermek istedim benim gibi rahim filminden korkanlar için, bugün Medical park Göztepe'de rahim filmi çektirdim anestezili ben tamamen ücretli gittim o nedenle 400tl ödedim ama sgklılar için 240 tl imiş
röntgen cihazları çok teknolojik personeli güler yüzlü ve çok ilgili gerçekten, masaya yattıktan sonra damar yolu açıldı çok basit bişey herhangi bi acı falan hissetmiyorsunuz iğne batması işte :) sonra ilaç verildi o sıra elimde bi ağrı hissettim hafif önemsiz bi ağrı sonrasını hatırlamıyorum :) uyandığımda eşim yanımdaydı odaya çıkarttılar 1 saat dinlendim hemen yollamadılar o sırada çok ilgilendiler off okadar uykularım kaçmıştı hiç korkulacak bişey değilmiş göz açıp kapayıncaya kadar bitti gitti, sonuçlarda temiz çıktı tüpler açıkmış kısmetse cumartesi günü doktoruma göstericem muhtemelen tüp bebek yapmayacak 1-2 ay bekleyelim diyecek
merhaba arkadaslar,bugün ilk ultrason muayenem vardı..26 nısan transfer gunumdu 6+4 haftalık hamileyim.Yalnız doktor kese ve ıcındekı embrıyomu cok zor gordu...Ayrıca kalp atışlarınıda duyduk çok sükür ama..sizi çokta heveslendirmemek için haftaya tekrar göreyim dedi..boyu su an 0.68 cm (doktor normal dedi..ama ultrasonda rahat göremedi) ayrıca son ıkı gundurde lekelenmem var..ultrasonda rahimde kanamada gördü doktor..benımle aynı durumu yasayanlar var mı acaba..haftaya kadar yine stressli bir bekleyişdeyim..umarım haftaya her sey yolunda gıder ..
6 hafta 4 gün anlamına geliyor
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim..benım doktorum bugun ıstırahat ıle ılgılı bı sey demedı ama sanırım bu hafta rapor alırsam ıyı olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?