2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

gÜnaydın arkadaŞlar
hayılı cumalar
rabbım gÖnlÜmÜzden geÇenı nasıp etsın ınŞŞ

slm cnm.
cumamız mübarek dualarımız kabul olsun. Rabbim en kısa zamanda cümlemize hayırlı - sağlıklı bebişler versin inşallah. :Saruboceq:

slm cnm.
cumamız mübarek dualarımız kabul olsun. Rabbim en kısa zamanda cümlemize hayırlı - sağlıklı bebişler versin inşallah. :Saruboceq:

ohh maşallah! dualarla pozitif başladınız bugün.. ben de dua ediyim.. enerjimiz az da olsa yükselsin :)) ALLAHIM İSTEYEN HERKESİN KARNINI KUCAĞINI BOŞ BIRAKMA.. BİZLERİ MADDİ MANEVİ HÜSRANA UĞRATMA... BEBİŞLERİMİZE CAN VER, TUTUNMA GÜCÜ VER.. AMİNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende ilk denememi yeni yaptımmm sonuç negatiffff.....2.denemeyii kurban bayramından sonra düşünüyoruzz ama kesinde belli değill belkide 2010 a kayar......inşşşş hepimiz evlatlarımıza kavuşuruzzz.....

mrb hilal bende seninle aynı ayda yaptırdım bneim sonuçta negatifff ben şimdi tekrar deniyorum sen ilkini nerede yaptırmiştın... inşalla canım tek dileğim bu
:çok üzgünüm:

mrb adacığım bencede bugün cuma iyi düşünelim iyi olsun allahım herkezin istediğini hayırlısıyla versin dualarınıza ihtiyaçım var ben yeniden başladım .inşallah sonu hayırlı olurguclubacismile

hanımlar ben bişey soracam,çarşamba simir testi yaptırdım fakat kanamam oldu ve hala geçmedi normal midir bu ilk kez yaptım ağrı yok fakat kanama kesilmiyor

hanımlar ben bişey soracam,çarşamba simir testi yaptırdım fakat kanamam oldu ve hala geçmedi normal midir bu ilk kez yaptım ağrı yok fakat kanama kesilmiyor

Cnm şuan yaşadığın hiç normal değil bence smear testinden sonra 1 damla kan gelmesi normal ama bu aralıksız kanaman çok tuhaf bence hemen git hastaneye.
Ben 3 ay 3 kere yaptırdım sadece 1 damla geldi o da çok normal

günaydın cnm hayırlı cumalar

slm cnm.
Cumamız mübarek dualarımız kabul olsun. Rabbim en kısa zamanda cümlemize hayırlı - sağlıklı bebişler versin inşallah. :saruboceq:

amin kılzar inşş rabbim sesimizi duysun meleklerimizi sağlıklı hayırlı şekide göndrsin inşşşşşş

merhaba herkese hayırlı akşamlar yazdıklarınızı okudum bende tüp bebek yaptırıcam benim tek yumurtam ameliyatla alındı. okuduklarımda bir şey dikkatimi çekti uzun protokol ne ben 21 gün beklemedim şuanda iğneye başladım doğum kontrol hapını 15 gün oldum başlayalı 6 gün sonrada diğer iğneyi kullanıcam.

tmm cnm işte seninki de uzun protokol! tek yumuralığının alınması bişeyi değiştirmez korkma! önce doğ. knrl hapı, 15. gün lucrin hastalığının 3. günü de gonal-f veeeee.. ilaçların sonunda da sağlam sağlam yumoşlar.... :))

Canım çok sevindim gözün aydın. Benden de istedi dr. ama korkudan çektiremedim. Biz zaten tüp bebeğe mecburyz sperm dolayısıyla o yüzden dr. rahim de temiz deyince çektirmedik. İnşallah pişman olmam.

merhaba arkadaslar,bugün ilk ultrason muayenem vardı..26 nısan transfer gunumdu 6+4 haftalık hamileyim.Yalnız doktor kese ve ıcındekı embrıyomu cok zor gordu...Ayrıca kalp atışlarınıda duyduk çok sükür ama..sizi çokta heveslendirmemek için haftaya tekrar göreyim dedi..boyu su an 0.68 cm (doktor normal dedi..ama ultrasonda rahat göremedi) ayrıca son ıkı gundurde lekelenmem var..ultrasonda rahimde kanamada gördü doktor..benımle aynı durumu yasayanlar var mı acaba..haftaya kadar yine stressli bir bekleyişdeyim..umarım haftaya her sey yolunda gıder ..

ya arkadaşım ben bu 6+4 u anlamıyorum ne demek

6 hafta 4 gün anlamına geliyor

cnm mrb! öncelikle tebrik ederim seni allah tamamına erdirsin.. cnm benim görümcem normal yolla hamile kaldı 2 aylıkken lekelenmeleri oldu ve dr u senin gibi rahimde kanama gördü.. görümcem moralmen çöktü ama.. yerinden hiç kalkmadı tam bir ayy hiçç ama.. sırt üstü, ayağının altında yastık pozisyonunda.. kalkmadı walla 1 aydan sonra bebiş kurtulunca bile riske atmadı hiç aağır bi iş yapmadı merdiven çıkmadı fln.. dr un sana söyler ama bunlara da dikkat etmelisin.. öpüyorum seni allah kucağına almayı nasip etsin inş..

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim..benım doktorum bugun ıstırahat ıle ılgılı bı sey demedı ama sanırım bu hafta rapor alırsam ıyı olucak

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim..benım doktorum bugun ıstırahat ıle ılgılı bı sey demedı ama sanırım bu hafta rapor alırsam ıyı olucak

yani cnm bilemicem tabi benden öneri.. ama onun dr u istirahat önermişti diye hatırlıyorum.. geçmiş olsun cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…