2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim..benım doktorum bugun ıstırahat ıle ılgılı bı sey demedı ama sanırım bu hafta rapor alırsam ıyı olucak

canım öncelikle hayırlı olsun bende aynı durumu yaşamıştım ve doktorum bana yeme ve tuvalet ihtiyacı dışında kalkmamamı söylemişti sen dr'un söylemesede istirahat al ve dinlen canım. çünkü gerçekten tutunma zorluğu çektiği bir dönem embriyonun . bu yüzden bu tür problemler çıkabiliyor kendini yorma dikkat et ve bol bol dinlen sağlıklar diliyorum ikinizede...

iyiyiz diyelim iyi olalım cnm.. Sen nasılsın?? Bi görünüp bi kaçıyosn sen, denk gelemiyoruz.. Sağlık olsun görüşmek üzere...

canım 10 gündür falen pc bozuktu birde tedavim vr kontroler falan gelemiyorum
zaten pc yeğenlerimin onlarla ortak kulanıyoruz yani çok zaman kalmıyor bana

canım 10 gündür falen pc bozuktu birde tedavim vr kontroler falan gelemiyorum
zaten pc yeğenlerimin onlarla ortak kulanıyoruz yani çok zaman kalmıyor bana

sağlık olsun cnm tedavin ii giysin de gerisi önemli değil.. güzel haberlerini bekliyorz.. yeğenlerine de slmlar klava: :))

hanımlar bana doktor 9unda lucrin başlıcam dedi b12 ve folik asit verdi ama d.k.hapı vermedi,ben tedaviye başlamadan veriliyor diye biliyordum,her doktorun tedavisi de farklı sanırım,ben ilk kez yaptıracam ve pek bilgim yok açıkçası

sağlık olsun cnm tedavin ii giysin de gerisi önemli değil.. Güzel haberlerini bekliyorz.. Yeğenlerine de slmlar klava: :))

yaaaa canım yeğenlerine sölerim
inşş onlarda teyzelerine selem gönderecek duruma gelirler
inşşşşşşşşşş

Merhaba arkadaşlar,
Biz 10 haziranda lucrinle tedaviye başlayacaktık.ancak mayıs ayındaki reglimin 2. günü yaptırdığım hormon testinde TSH 6.8 çıktı..(bu değerle tedavi olsak bile tutmazmış veya düşük olurmuş) Doktor t3 ve t4 istedi bu sefer de t3 düşük çıktı.Endokrinoloji doktoruna gitmemi söyledi.End. doktoru 2.5 altında tedaviye başlamayın dedi.Trioid ulstrasonu çekildi (neyseki temiz çıktı) ve antikorlara vs. bakılcak yeniden kan aldılar.salı günü sonuçlar çıkacak.Ona göre ilaç dozu verecek.1 ay ötelemek zorunda kaldık.Gebelik olursa da her ay doktora end. doktoruna gideceğim, 1 ile 2.5 arasında kontrol altında tutmamız gerekir dedi.Durum böyle...

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN :teselli:
ÜZME KENDİNİ BİR AY GEÇ OLSUN AMA SORUNSUZ :Saruboceq: OLSUN SONU GÜZEL OLSUN :CüvCüv:İNŞŞŞŞŞ:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar ben de izmir smyrna da tedavi oldum, yarın sonuç günümüz inşallah hayırlısıyla muradımıza kavuşuruz karnım hala şiş ve acıyo göğüslerim de öyle rahat rahat yatamıyorum bile göbek deliğim bile bi garip oldu diyim anlayın yani, ilaçlar da şişiriyor galiba ben sabah akşam vajinal jel, günde 1 bemiks, asprin ve günde 3 estrofem kullanıyorum,sizlerin tedavileri nasıl gidiyor, sonuç alan günü yaklaşan var mı?

ewt cnm sonuç alan var.. ben... hem de test günümden 2 gün önce... bugün 8. günüm, 10. gün test yaptırcaktım ama bu gün pedimde kırmızı kan lekelenmesi oldu.. moralim hiç yook ağlamaktan bihal oldum..zaten gün geçtikçe sancılarım artıyodu adet olacak gibi, belliydi.. göğüs sancım falan yoktu. bel ve kasık ağrısı sadece... hala var ayağı kalksam leke değiyo... olmadı arkadaşlar ben beceremedim kadere karşı koyamadım.. bari siz kazanın da onla teselli bulalalım... görüşmek üzere ...

adacım üzme kendini canım daha erken değilmi bekle bakalım tahlıl gününü allahtan ümit kesilmez inş..pozitif sonucunu görürsün....

benim transferim 5.gün yapıldı yani blastokist transferi yapıldı,yarında inşalllah hayırlı haberimizi almak nasip eder Rabbim, Allah hayırlısıyla herkesi muradına eriştirsin inşallah

teşekkür ederim cevabın için inş. sağlam yumoşlar olur sorunsuz yerimseniben

arkadaşlar moralim çook bozuk..kanamam arttı.. 2. denememdi.. hangisine üzüllceğimi bilemedim ailelerin üzüldüğüne mi, biyolojik ve psikolojik çöküşüme mi, eşimin haline mi, maddi hasaraa mı, şansızlığıma mı??? anlayamadığım nokta ikisinde de yaşımdan ve embriyo kalitemden dolayı hamileliğime kesin gözyle baktıkları halde neden tumadığı.. hatta bu seferkinde embriyolok bana "sana öyle bi emr. verildi ki duvara atsak duvar gebe kalır" dedi olmadı olmadı olmadı.. duvar kadar bile olamadım galiba.. bari umut verilmese..hiç bi sorun yokken herşey mükemmelken tutmaması beni korkutuyo arkadaşlar.. herşeyi yeniyoruz bi şekilde ama kısmetsizlikle şansızlığın önüne geçemiyoruz galiba.. neyse inş. sizin güzel sağlıklı haberlerinizi alırız inş.. yazmayı unutmayın arkadaşlar..

seni çok iyi anlıyabiliyorum gene bir ümitsizlik...sende şimdi hem pisikolojık çöküş var hemde adetınden dolayı fizyolozık rahatsızlık...bende senın gıbı kendıme çok soruyorum neden?neden?neden olmadı????ama bazende unutmak ıstıyorum aklıma geldıkçe sınırlenıyorum...tedavı sonrası ıkıncı ayımda günüm 10 gün geçti kendımı öle hamılelık psıkolojısıne hazırlamışımkı hamıle oldogumu düşünüp öle umutlandım ama gene hüsran çok üzüldüm hastalandıgım için allahım inş.hepimizin kucaklarını doldurur evlat hasretiyle içimiz yanmaz daha....hayırlısıyla olacak inş....

geçmiş olsun cnm. bu kadar kendini üzme sen üzüldükçe eşin ve sevdiklerin daha çok etkileniyor. en önemlisi senin bu olayı atlatman zorlaşıyor. bizde 2.5 ay önce tüp bebek denedik aynı senin gibi 8. gün pembe pembe lekelenmeyle başladı adetim. çok üzülmüştüm. ama hayırlısı böyleymiş - her işte var bi hayır dedim. öyle teselli buldum. rabbim hayırlısıyla hepimize bu mutluluğu yaşatıcak.

slm cnm. benimde tedavi sonrasındaki 2. adetim 12 gün geçti ne tahliller neler yaptım sonra adet oldum bizde çok ümitlendik. acaba neden gecikiyor? CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…