iyi dileklerin için çok teşekkür ederim..benım doktorum bugun ıstırahat ıle ılgılı bı sey demedı ama sanırım bu hafta rapor alırsam ıyı olucak
mrhb kızlar ben geldim nasılsınız
iyiyiz diyelim iyi olalım cnm.. Sen nasılsın?? Bi görünüp bi kaçıyosn sen, denk gelemiyoruz.. Sağlık olsun görüşmek üzere...
canım 10 gündür falen pc bozuktu birde tedavim vr kontroler falan gelemiyorum
zaten pc yeğenlerimin onlarla ortak kulanıyoruz yani çok zaman kalmıyor bana
sağlık olsun cnm tedavin ii giysin de gerisi önemli değil.. Güzel haberlerini bekliyorz.. Yeğenlerine de slmlarklava: :))
Merhaba arkadaşlar,
Biz 10 haziranda lucrinle tedaviye başlayacaktık.ancak mayıs ayındaki reglimin 2. günü yaptırdığım hormon testinde TSH 6.8 çıktı..(bu değerle tedavi olsak bile tutmazmış veya düşük olurmuş) Doktor t3 ve t4 istedi bu sefer de t3 düşük çıktı.Endokrinoloji doktoruna gitmemi söyledi.End. doktoru 2.5 altında tedaviye başlamayın dedi.Trioid ulstrasonu çekildi (neyseki temiz çıktı) ve antikorlara vs. bakılcak yeniden kan aldılar.salı günü sonuçlar çıkacak.Ona göre ilaç dozu verecek.1 ay ötelemek zorunda kaldık.Gebelik olursa da her ay doktora end. doktoruna gideceğim, 1 ile 2.5 arasında kontrol altında tutmamız gerekir dedi.Durum böyle...
merhaba arkadaşlar ben de izmir smyrna da tedavi oldum, yarın sonuç günümüz inşallah hayırlısıyla muradımıza kavuşuruz karnım hala şiş ve acıyo göğüslerim de öyle rahat rahat yatamıyorum bile göbek deliğim bile bi garip oldu diyim anlayın yani, ilaçlar da şişiriyor galiba ben sabah akşam vajinal jel, günde 1 bemiks, asprin ve günde 3 estrofem kullanıyorum,sizlerin tedavileri nasıl gidiyor, sonuç alan günü yaklaşan var mı?
adacım üzme kendini canım daha erken değilmi bekle bakalım tahlıl gününü allahtan ümit kesilmez inş..pozitif sonucunu görürsün....
tmm cnm işte seninki de uzun protokol! tek yumuralığının alınması bişeyi değiştirmez korkma! önce doğ. knrl hapı, 15. gün lucrin hastalığının 3. günü de gonal-f veeeee.. ilaçların sonunda da sağlam sağlam yumoşlar.... :))
arkadaşlar moralim çook bozuk..kanamam arttı.. 2. denememdi.. hangisine üzüllceğimi bilemedim ailelerin üzüldüğüne mi, biyolojik ve psikolojik çöküşüme mi, eşimin haline mi, maddi hasaraa mı, şansızlığıma mı??? anlayamadığım nokta ikisinde de yaşımdan ve embriyo kalitemden dolayı hamileliğime kesin gözyle baktıkları halde neden tumadığı.. hatta bu seferkinde embriyolok bana "sana öyle bi emr. verildi ki duvara atsak duvar gebe kalır" dedi olmadı olmadı olmadı.. duvar kadar bile olamadım galiba.. bari umut verilmese..hiç bi sorun yokken herşey mükemmelken tutmaması beni korkutuyo arkadaşlar.. herşeyi yeniyoruz bi şekilde ama kısmetsizlikle şansızlığın önüne geçemiyoruz galiba.. neyse inş. sizin güzel sağlıklı haberlerinizi alırız inş.. yazmayı unutmayın arkadaşlar..
arkadaşlar moralim çook bozuk..kanamam arttı.. 2. denememdi.. hangisine üzüllceğimi bilemedim ailelerin üzüldüğüne mi, biyolojik ve psikolojik çöküşüme mi, eşimin haline mi, maddi hasaraa mı, şansızlığıma mı??? anlayamadığım nokta ikisinde de yaşımdan ve embriyo kalitemden dolayı hamileliğime kesin gözyle baktıkları halde neden tumadığı.. hatta bu seferkinde embriyolok bana "sana öyle bi emr. verildi ki duvara atsak duvar gebe kalır" dedi olmadı olmadı olmadı.. duvar kadar bile olamadım galiba.. bari umut verilmese..hiç bi sorun yokken herşey mükemmelken tutmaması beni korkutuyo arkadaşlar.. herşeyi yeniyoruz bi şekilde ama kısmetsizlikle şansızlığın önüne geçemiyoruz galiba.. neyse inş. sizin güzel sağlıklı haberlerinizi alırız inş.. yazmayı unutmayın arkadaşlar..
seni çok iyi anlıyabiliyorum gene bir ümitsizlik...sende şimdi hem pisikolojık çöküş var hemde adetınden dolayı fizyolozık rahatsızlık...bende senın gıbı kendıme çok soruyorum neden?neden?neden olmadı????ama bazende unutmak ıstıyorum aklıma geldıkçe sınırlenıyorum...tedavı sonrası ıkıncı ayımda günüm 10 gün geçti kendımı öle hamılelık psıkolojısıne hazırlamışımkı hamıle oldogumu düşünüp öle umutlandım ama gene hüsran çok üzüldüm hastalandıgım için allahım inş.hepimizin kucaklarını doldurur evlat hasretiyle içimiz yanmaz daha....hayırlısıyla olacak inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?