2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

anladım canım nerede yaptırıyorsun hayırlısı olsun inş. herşey yolunda gider..

genart da yaptırıyoruz , ilaçlar dahil 4500 tl ye dediler , raporumuz haziranda çıkabilirmiş, ilk denememizi raporsuz yapmak istedim ben vakit geçiyor diye yaşım 31 olacak çünkü

tüp bebekte kaç kişiyizde meldir var oda ank. sanırım odao orada yaptırmıştı

maddi sıkıntın yoksa beklemeden yaptırmak en güzeli

tüp bebekte kaç kişiyizde meldir var oda ank. sanırım odao orada yaptırmıştı

maddi sıkıntın yoksa beklemeden yaptırmak en güzeli

elimizdeki birikim ilk deneme için yeterli diye düşündüm, kader kısmet işi bakalım , hayırlısı ile olumlu sonuçlar alırız inşallah , ama eşim sigara kullanıyo bu da beni endişendiriyo açıkçası , çok etkisi olmaz umarım

kızlar mrb ben bişe sorcam şu rapor nekadar sürede çıkıyor acaba bilginiz varmı

eracım biraz kelimeleri yanlış ifade ettim galiba gebelik olmasaydı regl olman gerekirdi yarına kadar bern bu işte yeniyim de ...

ArkadaŞlar transferden sonra kan testİne kadar regl olursak gebelİk YOK anlamınamı gelİyor.yanİ gebelİgİ beklerken hastalanmayıda beklememİz mİ gerekİyorrrrrrrrr.her İkİsİde olabİlİr mİ?

ArkadaŞlar transferden sonra kan testİne kadar regl olursak gebelİk YOK anlamınamı gelİyor.yanİ gebelİgİ beklerken hastalanmayıda beklememİz mİ gerekİyorrrrrrrrr.her İkİsİde olabİlİr mİ?

canım transfer sonrası tahlil gününden önce kanaman olsada tahlil istiyo dr

arkadaşım ben 1.tedavimi olurken bi bayanla tanışıtım transfer sonrası adet gibi kanaması olmuş. tutmaı diye oda kalkıp iş yapmış tahlıl günü gitmiş kan vermi hamile çıkmış ama bikaç gün sonra düşmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…