slm benimde tüplerimden biri tıkalı ama çikolata kisti olup olmadığını bilmiyorum rahim filminde mi belli oluyo
canim persembe gunu transferim oldu dondurulmus birtane koyuldu cok agrim var kasiklarim agriyor ne olur dua et canimmmumutl neyi merak ediyon canım ben hamileyim evet
deryamda ocakta başlayacaktı ama başlamadı galiba daha başka ne soracan
bende sana bişey sorayım annen karnında nasıl durmuşsun sen :)))))))
canim persembe gunu transferim oldu dondurulmus birtane koyuldu cok agrim var kasiklarim agriyor ne olur dua et canimmm
canim bir tane dondurulmus vardi onu koydular zaten tedavi falan olmadi ilac vs yok sadece catlatma ignesi oldum iki gun sonra transferim oldu burda yeni yazdim cunki buzlukdan cozunurken olebilir demisti doktor cok sukur saglikli bir sekilde cozundu ve transfer oldu subatin 9 unda test gununiye söylemiyon kız bende seni merak ediyorum canım ya
e ben hep dua ediyorum sana zaten
işini bitirdin evi hallettin inş. üzerinede bebişin olur ohh çok güzell
benimde kasıklarımda çok fena ağrı oldu adet sancısından dahada ağırdı inş. tutunur sana canım.neden tek transfer edildi
umutl neyi merak ediyon canım ben hamileyim evet
deryamda ocakta başlayacaktı ama başlamadı galiba daha başka ne soracan
bende sana bişey sorayım annen karnında nasıl durmuşsun sen :)))))))
canim persembe gunu transferim oldu dondurulmus birtane koyuldu cok agrim var kasiklarim agriyor ne olur dua et canimmm
canim bir tane dondurulmus vardi onu koydular zaten tedavi falan olmadi ilac vs yok sadece catlatma ignesi oldum iki gun sonra transferim oldu burda yeni yazdim cunki buzlukdan cozunurken olebilir demisti doktor cok sukur saglikli bir sekilde cozundu ve transfer oldu subatin 9 unda test gunu
hadı hayırlı olsun sağlıkla kucagına al ınsallah
elbette ama bu konularda çok tecrübesizim umarım yardımım olur, benim de ilk denemem olacak,
Günaydın kızlar. Allahın izniyle dün tedavime lucrinle startı verdim. İnşallah iyi sonuçlar alırız. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Valla listede hamiş olan olana. Yüce rabbimiz bizede o günleri gösterir ve kucağımıza sağlıklı almamaızı nasip eder.
hayirli olsun canim RABBIM guzel sonuclar almayi nasipetsinGünaydın kızlar. Allahın izniyle dün tedavime lucrinle startı verdim. İnşallah iyi sonuçlar alırız. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Valla listede hamiş olan olana. Yüce rabbimiz bizede o günleri gösterir ve kucağımıza sağlıklı almamaızı nasip eder.
hadı hayırlı olsun sağlıkla kucagına al ınsallah[/QUOTE .!.:INSALLAHHHHHH RABBIM hepimize hayirli evlatlar nasipetsinnnnn
Günaydın kızlar. Allahın izniyle dün tedavime lucrinle startı verdim. İnşallah iyi sonuçlar alırız. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Valla listede hamiş olan olana. Yüce rabbimiz bizede o günleri gösterir ve kucağımıza sağlıklı almamaızı nasip eder.
arkadaslar yarın test günüm sabahta gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?