2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

slm benimde tüplerimden biri tıkalı ama çikolata kisti olup olmadığını bilmiyorum rahim filminde mi belli oluyo

hayır.. asslında rahşm filminde de belli oluyo ama benim ultraasonda anlaşıldı kistim olduğu.laparoskopi sonrasi patolojiye gitti çikolata kisti olduğu anlaşıldı..

umutl neyi merak ediyon canım ben hamileyim evet
deryamda ocakta başlayacaktı ama başlamadı galiba daha başka ne soracan
bende sana bişey sorayım annen karnında nasıl durmuşsun sen :)))))))

umutl neyi merak ediyon canım ben hamileyim evet
deryamda ocakta başlayacaktı ama başlamadı galiba daha başka ne soracan
bende sana bişey sorayım annen karnında nasıl durmuşsun sen :)))))))
canim persembe gunu transferim oldu dondurulmus birtane koyuldu cok agrim var kasiklarim agriyor ne olur dua et canimmm

canim persembe gunu transferim oldu dondurulmus birtane koyuldu cok agrim var kasiklarim agriyor ne olur dua et canimmm

niye söylemiyon kız bende seni merak ediyorum canım ya
e ben hep dua ediyorum sana zaten
işini bitirdin evi hallettin inş. üzerinede bebişin olur ohh çok güzell
benimde kasıklarımda çok fena ağrı oldu adet sancısından dahada ağırdı inş. tutunur sana canım.neden tek transfer edildi

canim bir tane dondurulmus vardi onu koydular zaten tedavi falan olmadi ilac vs yok sadece catlatma ignesi oldum iki gun sonra transferim oldu burda yeni yazdim cunki buzlukdan cozunurken olebilir demisti doktor cok sukur saglikli bir sekilde cozundu ve transfer oldu subatin 9 unda test gunu

inş. olur canım yat kalkma hiç sıra sende inş. 9 şubatı iple çekecem
bende ilk defa ultrasonda görecez bebişi tekmi çiftmi kalp atışlarını sabah 11 de çok heyecanlıyım bende

canimcim ALLAH razi olsun dualarin icin RABBIM sanada saglikli ve hayirli evlatlar versin sanki ikiz gibi hissediyorum ama hayirlisi olsun cocuklari uclucen

Günaydın kızlar. Allahın izniyle dün tedavime lucrinle startı verdim. İnşallah iyi sonuçlar alırız. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Valla listede hamiş olan olana. Yüce rabbimiz bizede o günleri gösterir ve kucağımıza sağlıklı almamaızı nasip eder.

canim hayirli olsun ins saglikla nasip eder rabbim

hayirli olsun canim RABBIM guzel sonuclar almayi nasipetsin

hayırlı olsun cnm.inş güzel haberlerini alırız

arkadaslar yarın test günüm sabahta gidicem

canım inş güzel haberlerle dönersin...hemen yaz bize.merakta bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…