slm kızlar bugun test yaprtım kocaman negatıc cıktııııııııııııııı:sinifsinif: adet de olmadım offfffffffff of ıcım sıkıldı valla
Bende artık bebeğimi kucağıma almak istiyorummafoldumben
3 düşüğüm oldu artık çok yoruldum birbuçuk yılda peşpeşe kaybettim bebklerimi içim acıyor doktora gitmem lazım ona bile cesaretim yok artıkmafoldumben
Bu konuda acaipp hassas oldum ben :çok üzgünüm:
Eşimin her ay başındaki hüzünlü gözlerini görmeye dayanamıyorum artık allahım bu mübarek gecede ben ve benim gibilere yardımcı olsun bugün çok üzgünüm elimde değil:a015:
Bende artık bebeğimi kucağıma almak istiyorummafoldumben
3 düşüğüm oldu artık çok yoruldum birbuçuk yılda peşpeşe kaybettim bebklerimi içim acıyor doktora gitmem lazım ona bile cesaretim yok artıkmafoldumben
Bu konuda acaipp hassas oldum ben :çok üzgünüm:
Eşimin her ay başındaki hüzünlü gözlerini görmeye dayanamıyorum artık allahım bu mübarek gecede ben ve benim gibilere yardımcı olsun bugün çok üzgünüm elimde değil:a015:
selam canım geldim daha yeni işlerimi bitirdim valla bugün adetimin 11. günü inş buay tutar bal tarçın çörekotu yiyorum
cnm mecbur sabretcez ALLAH BASKA DERT VERMESIN ınsallah oda bır gun olacak benımde bugun morelım bozuldu her nekadarda umıtlı olmasamda ınsan yıkıloo o tek cıgıyı gorunce adetım daha olmadı bakalım ne zaman adet olacam
mrb bayanlar.listede bende olmak ıstıyorum.inş 2010 hayırlı gelir hepimize...
2010 'a bebeğimle girmek istiyorum senağlama
evet glikofenin etkileri oluyo iştah kesiyo mide bulantısı ishal yyapmıştı bende
kilo da vermem gerekiyor. sende kullanıyorsun anladığım kadarıyla... kilo verebildinmi?
martta bende düşük yapmıştım.4 ay korundum.3 aydır çalışmalara baslamıstım.bu ay doktora gittim butun tahlillerimi yaptırdım biproblem yok dedı doktor..folıkasıt kullanmaya basladım ve adetım 2 gun gecıktı.idrar testi yaptım bugun ikinci cizgi cok silik çıktı ..ama belirtilere bakılırsa hamileyım galıba.. cumartesi bıdaha tahlil yapıcam..sabırsızlıkla beklıyorum...alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?