2010'a hamile olarak, yaza bebekle merhaba demek isteyenler bizde burda buluşalım:)

Bende artık bebeğimi kucağıma almak istiyorummafoldumben
3 düşüğüm oldu artık çok yoruldum birbuçuk yılda peşpeşe kaybettim bebklerimi içim acıyor doktora gitmem lazım ona bile cesaretim yok artıkmafoldumben
Bu konuda acaipp hassas oldum ben :çok üzgünüm:
Eşimin her ay başındaki hüzünlü gözlerini görmeye dayanamıyorum artık allahım bu mübarek gecede ben ve benim gibilere yardımcı olsun bugün çok üzgünüm elimde değil:a015:

slm kızlar bugun test yaprtım kocaman negatıc cıktııııııııııııııı:sinifsinif: adet de olmadım offfffffffff of ıcım sıkıldı valla

canım sıkılma inş gelecek aya olur canım ya

geçmiş olsun başın sağolsun canım allahtan ümit kesilmez
yalnız neden düşüyo bebeklerin dr birşey demiyormu bu konuda

cnm mecbur sabretcez ALLAH BASKA DERT VERMESIN ınsallah oda bır gun olacak benımde bugun morelım bozuldu her nekadarda umıtlı olmasamda ınsan yıkıloo o tek cıgıyı gorunce adetım daha olmadı bakalım ne zaman adet olacam

selam canım geldim daha yeni işlerimi bitirdim valla bugün adetimin 11. günü inş buay tutar bal tarçın çörekotu yiyorum

geçmiş olsun başın sağolsun canım allahtan ümit kesilmez
yalnız neden düşüyo bebeklerin dr birşey demiyormu bu konuda
[/QUOTE]

Sende sağol canım:1hug:
Neden düştüğüne dair hiçbirbilgim yok daha henüz gidemedim araştırılması gerekiyor ben şuan hastane ve doktor arayışlaındayım.. ınşallah daha zor durumlarda kalmam:çok üzgünüm:

Amin canım:Saruboceq: Bilmezmiyim ne moral bozucudur o tek çizgilerrÇok üzgünüm çoook
ınşallah birdahaki aya görmek nasip olur en hayırlı zamanda gelsin bebeğin..:1hug:

ben de ben de ben de....

inşallah isteyen herkes ve ben de bir an önce hayırlısıyla hamile kalırız ve sağlıkla bebişlerimizi kucaklarız ...

bende pco var ve insülin direncim çok yüksek. tedaviye yeni başladım. bugün ilk kez glukofen içtim. biraz yan etkileri varmış. bayramdan sonra da rahim filmim çekilecek. hayırlısı olur inşallah...

martta bende düşük yapmıştım.4 ay korundum.3 aydır çalışmalara baslamıstım.bu ay doktora gittim butun tahlillerimi yaptırdım biproblem yok dedı doktor..folıkasıt kullanmaya basladım ve adetım 2 gun gecıktı.idrar testi yaptım bugun ikinci cizgi cok silik çıktı ..ama belirtilere bakılırsa hamileyım galıba.. cumartesi bıdaha tahlil yapıcam..sabırsızlıkla beklıyorum...alkisalkisalkis

canım tebrik ederim hazirana bebişini kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…