2010'a hamile olarak, yaza bebekle merhaba demek isteyenler bizde burda buluşalım:)

cnm benin hemen moralini bozma lütfen hepimiz kaç zamnadır uğraşıyoruz bebiş için
ama kırmızılar geldiğinde hemen pes etmek yok moral bozmakda yok
hayırlısı ne zamansa vakti gelidiğinde onlar gelicekler bizlere ama biz böyle stres üzüntü yaptığımızda onların gelmesini zorlaştırıyoruz
yeni ay yeni umutlar demek bizim için regl bittiğinde
umarım önümüzdeki ay hepimiz güzel haberler vericez burdan zemuszemus

arkadaşlar hepinize çook çok teşekkür ederim güzel dualar ve temennileriniz için.Ben yasmin kullandım 1 sene kadar şükür bi şikayetim olmadı eşimle bırakmaya karar verdik,geçen ay bırakıp adet oldum ve bu ay gelmedi bekledim belki gecikmiştir dedim 9 gün bekledim ve test yaptım beklemek zordu var mı yok mu bilmeden sabırsızla beklemek çok zor. Şimdi çok keskin çift çizgiler ya Allah sağlık versin inş. herşey iyi olur.... Rabbim Gönlünden geçen herkese versin hayırlısıyla birlikte.. Kadınlar Kulübünü Çok Seviyorum sizleri çok seviyorum ....

bebişim sen ne yaptın gelmedi değilmi kırmızılar daha..umarım ne senin ne saanlınıki gelirde hem sana hem sasnlıya seviniriz inş.inş.inş.dualarım sizlerler canlarım:Saruboceq:

Bebisim....Sannsli Insallah sizin hamileleik haberlerinizi aliriz ve diger bütün Ekim ayinda bekleyenlerim,dualarim sizlerle

yok canlar daha olmadım ne bir ağrı var ne göğüs ağrısı hiçbişi yok ben hamileliğie pek yormuyorum bence yine düzensiz adet dönemi geçen ay zaten ilaçla adet olmuştum bal tarçın çörekotu kullandım ve yumurtladığımı düşünüyodum bakalım 5 gün olsun helebir yoksa dr giderim ne bilim ya offf ((

bu arada kızlar elevit vitamin varmış hamilelere 3. aydan sonra veriliyomuş ama hamilelikten öncede kullanılıyormuş heralde arkadaşım öyle dedi hormonları düzenliyomuş bebeğin anneye tutunmasını sağlıyormuş sizlerde dr bir sorun ben gidince sorucam dr

canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş gerçekten hamişsizndir.

sanslı gelecek aya çalışırsın canm kasım ayında inş hamiş haberini alırız

şimdi beklemede olan tek benmi kaldım kızlar allahım inş hamişimdir yarabbim
bu topikte çok çok ümütleniyorum sizlerle konuştukça

canım benim yaaaaaa inan cok üzüldümm:sinifsinif:sanki ben adet olmuşum gibi içim acıdı kendimi cok şartlandırdım galiba senin hamile olduğuna.ama ne yapalım allah sağlık versin.morelleri hiç bozmuyoruz elbet birgün bizimde bebişlerimiz olucaktır allahım bizleri meyvesiz koymuyacaktır..bende kendimi rüyamda hamile görüyorum veya ikiz ikiz bebeklerim oluyor rüyamda her defasında acaba hamilemiyim diye kendime soruyorum ama hep hüsran..canım benim bu ay daha sıkı çalışırsın..bir sayfada okumuştum arkadaşın birisi yazmışya okudunmu bilmiyorum.ilişkiden sonra karnınıza sıcak su torbası koyu veyada yoksa şişeye sıcak su koyup karnınıza 15 dakika koyun yazmıştı bir arkadaşı öyle hamle kalmış.birde başka birşey sabah ac karnına 1 diş sarımsak üstüne 1 su bardağı soğuk süt içilicekmiş bunauda başka bir sayfada okudun.eğer bende hamile kalmassa bunları yapıcam bu ay..canım umarım herşey gönlünce olurr canını sıkma hiç:1hug:zemuszemus

merhaba hanımlar topiğinizi gezerken işe dalmışım bakdım burdayım dedim yazmadan geçmiyim
allah izin verirse ben yaza meleğimle beraber gireceğim bu güzel duyguyu yüce yaradan en hayırlı
zamanda sizlerede yaşatsın inş ümidinizi yitirmeyin allah dualarınızı kabul etsin

amin cnm sende bebişin uzun ömür ve sağlıkla yaşarsın inş.

kızlar ya biraz önce aklıma geldi ben bu gece rüyamda kolumda altın bilezik görmüştüm
anlamına baktım erkek çocuğa delalet eder diyodu daha çok şey vardı yorum olarak ama erkek çocuk olan tam bana uygundu kızlar hayırlısı inşallah ben yarın test alıcam yapıcam

sağol canım güzel dileklerin için allah razı olsun
inş rüyan hayırlara çıkar ben bebebişimi regli tarihim gelmeden 4 gün önce öğrendim
testte silik bir çizgi çıkdı o an içime bi ateş düşdü allah hepinize yaşatsın inş
sen yarın teti al yap bakıcam haberini bekliyorum hoşcakalın

cvp yazan destek olan herkese cok ama cook tesekkur ederim,sizlerle moral bulmaya calisiyorum uzuntumu paylasiyosunuz hepinizden allah razi olsun,,,ama hic bu kadar duzenli bi sekilde denememistik onceki aylar ne zaman aklimiza eserse ozaman deniyoduk bazen isten gucten haftada bi denedigimiz oluyodu hadi ozaman tamam diodum ama bu ay 13 eylulde adet oldum bittim 26 eylulde basladik calismalara hergun taki su son 3 gune kadar oyuzden bu aydan cok umutluydum,,,bilmiyorum yaa napicam ne edicem,,,uzulsemde degisen bisey olmuyo bir ay daha denicez napalim,,,ama moral sifir tabi,,,sabah vucudum soguktu olctum 36,3 cikti arkasina bida olctum 36.2 cikti simdi atesim var biraz uzuntuden sanirim yuzum yaniyo,,,bugun ruyamda yollara sicak ve siyah zift dokuyolardi ayakkabi ldugu halde ayaklarim hafif yaniyodu yuruyodum ama hertaraf simsiyahti yollar,belkide bebisin bu ay gelmemesi benim icin hayirli olandi ama yinede uzulmedim diyemem,,,

hadi bakalım bebeişim52 hayırlı haberlerini alırız inş.:Saruboceq:
umarım bebiş geliyodur
belki rüyanda dortu çıkar heeee

nazcım bebeğin hayırlı uğurlu olsun.allahım inş. bebeişini sağlıklı sıhattli kucağına almayı nasip etsin.darısı bizlerin başına inş.inş.inş.:Saruboceq:

bebişim rüyan hayırlar olsun allah hayırlara cıkarsın inş.umarım yarın testi yaparsında hayırlı haberlerini alırız canım..:CüvCüv:

yapıcam test yarın hemde sabah ilk tuvaletimde yapıcam heralde an iyi sonuç ilk idrardaçıkıyormuş

hepinize teşekkür ederim.hamile kalmak önemli değil onun devamının gelmeside önemli hamile kalınıpta düşük olsa veya başka bişi insan dahda kötü olur çünkü biz sadece o duyguyu tatmak istiyoruz ama içimizde hissettikten sonra onu kaybetmek bence daha kötü bir olay allah böyle olanların yardımcıları olsun inşallah

kızlar bide kız arkadaşım korunurken hamiş kalmıştı telde konuştuk adetim 4 gün geçmişti test yaptım dedi silik çıktı dedi çöpe atmış eşide gitmiş çöpten almış bak demiş koyulaştı demiş diyoki toplam yarım saatte belirginleşti dedi test yapanlar hemen atmasın yani

canım hamilesindir umarım.yarın senden haber bekliyoruz o zaman.İnş. güzel haberinle biz de mutlu oluruz.

hadi bakalım bebeişim52 hayırlı haberlerini alırız inş.:Saruboceq:
umarım bebiş geliyodur
belki rüyanda dortu çıkar heeee

slm meral77 sana cok baktim burda ama göremedim ben hamileyim hani haziran ayinda yazmistik hatirladinmi beni sen nasil umarim hamissindir canimyerimsenibenyerimseniben

slm meral77 sana cok baktim burda ama göremedim ben hamileyim hani haziran ayinda yazmistik hatirladinmi beni sen nasil umarim hamissindir canimyerimsenibenyerimseniben

hatırladım cnm seni opuyorumnanaktan malesef daha hamiş değilim:umursamaz:
senin hamilelik nasıl geçiyor umarım bi sorun yoktur
bende inş. en kısa zamanda hamiş kalırım :Saruboceq:

bebişim nerdesin yaa..hadi haberlerini bekliyoruz..umarım seviçli haberler verirsin bizlere bekletmeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…