mrb canlarim cok saoolun beni dusunmussunuz ama malesef size iyi haberler veremicem bende yedim kirmizi kart senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
bende dun gece soylemistim topiklerden birinde pembemsi bisye geldi ins kirmizi habercisi degil yerlesme olsun diye ama sabah iyiden iyiye geldi agridan duramiyorum ilac ictim simdi bitane...cok kotuyum midem de bulaniyo uffff uffff sil bastan basla herseye ufff yaaaa,,,,yaza kadar denicez artik napalim olmassa yazin gittigimde tup bebek basvurusu yapicam iyi bi doktor varmis annemin jinekoloji doktoruymus ayni zamanda 18 yillik tup bebek doktoruymus,,,,bakalim nezaman kismet olcak,,,cook mutsuzum cok kotuyum yaaa ne hayaller kurmustum cuma gunu olmassam eger cumartesi test alir yaparim cift cizgi cikar esime haftasonunda gusel bi supriz yapar haftabasina mutlu mesut hamis olarak baslarim diyodum allahim ne zaman olucak benim de bebisim,,,
aslinda kislar soz vermistim allaha kimseye soylemicem diye gerci hastalanana kadar yada hamis oldugumu ogrenene kadar soylemicem demistim hastalandigima gore soyleyebilirim aslinda ruyamda gormustum hamis olmadigimi 2 gun arayla,,,cok dua ettim allah im nolur hamile olup olmadigimi gormeme izin ver diye,,,ben hep renklerle gormek isterim gormek istedigim seyi,,,bu sefer sariyi secmistim kendime eger hamis degilsem sari biseyler goreyim demistim,,,2 gun once sari tisort giymistim giyerken kolunun dikisi sokulmustu ablamda git cikar baska bisey giy demisti ruyamda bana,,,ama ben inanamadim bi kere gostermesi icin bidaha yalvardim allaha bugun de ruyamda tikina tikina ananas yiyodum sari sari cok net gordum ve sabah wc ye gittimde artik kesin olarak geldigini gordum,,,
bebişim sen ne yaptın gelmedi değilmi kırmızılar daha..umarım ne senin ne saanlınıki gelirde hem sana hem sasnlıya seviniriz inş.inş.inş.dualarım sizlerler canlarım:Saruboceq:
Bebisim....Sannsli Insallah sizin hamileleik haberlerinizi aliriz ve diger bütün Ekim ayinda bekleyenlerim,dualarim sizlerle
Slm arkadaşlar... Ben 9 günlük bir bekleyişin ardından bu sabah test yapma cesaretimi topladım ve yaptım... çift çizgi oluştuuuu... Dr a gidip kesinleştirmek istiyorum halaa şoktayım allah hayırlısını versin.. Korku heyecan mutluluk çok karışığım... Ellerim titriyor sabahtan beri....
mrb canlarim cok saoolun beni dusunmussunuz ama malesef size iyi haberler veremicem bende yedim kirmizi kart senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
bende dun gece soylemistim topiklerden birinde pembemsi bisye geldi ins kirmizi habercisi degil yerlesme olsun diye ama sabah iyiden iyiye geldi agridan duramiyorum ilac ictim simdi bitane...cok kotuyum midem de bulaniyo uffff uffff sil bastan basla herseye ufff yaaaa,,,,yaza kadar denicez artik napalim olmassa yazin gittigimde tup bebek basvurusu yapicam iyi bi doktor varmis annemin jinekoloji doktoruymus ayni zamanda 18 yillik tup bebek doktoruymus,,,,bakalim nezaman kismet olcak,,,cook mutsuzum cok kotuyum yaaa ne hayaller kurmustum cuma gunu olmassam eger cumartesi test alir yaparim cift cizgi cikar esime haftasonunda gusel bi supriz yapar haftabasina mutlu mesut hamis olarak baslarim diyodum allahim ne zaman olucak benim de bebisim,,,
aslinda kislar soz vermistim allaha kimseye soylemicem diye gerci hastalanana kadar yada hamis oldugumu ogrenene kadar soylemicem demistim hastalandigima gore soyleyebilirim aslinda ruyamda gormustum hamis olmadigimi 2 gun arayla,,,cok dua ettim allah im nolur hamile olup olmadigimi gormeme izin ver diye,,,ben hep renklerle gormek isterim gormek istedigim seyi,,,bu sefer sariyi secmistim kendime eger hamis degilsem sari biseyler goreyim demistim,,,2 gun once sari tisort giymistim giyerken kolunun dikisi sokulmustu ablamda git cikar baska bisey giy demisti ruyamda bana,,,ama ben inanamadim bi kere gostermesi icin bidaha yalvardim allaha bugun de ruyamda tikina tikina ananas yiyodum sari sari cok net gordum ve sabah wc ye gittimde artik kesin olarak geldigini gordum,,,
merhaba hanımlar topiğinizi gezerken işe dalmışım bakdım burdayım dedim yazmadan geçmiyim
allah izin verirse ben yaza meleğimle beraber gireceğim bu güzel duyguyu yüce yaradan en hayırlı
zamanda sizlerede yaşatsın inş ümidinizi yitirmeyin allah dualarınızı kabul etsin
amin cnm sende bebişin uzun ömür ve sağlıkla yaşarsın inş.
kızlar ya biraz önce aklıma geldi ben bu gece rüyamda kolumda altın bilezik görmüştüm
anlamına baktım erkek çocuğa delalet eder diyodu daha çok şey vardı yorum olarak ama erkek çocuk olan tam bana uygundu kızlar hayırlısı inşallah ben yarın test alıcam yapıcam
yapıcam test yarın hemde sabah ilk tuvaletimde yapıcam heralde an iyi sonuç ilk idrardaçıkıyormuş
hepinize teşekkür ederim.hamile kalmak önemli değil onun devamının gelmeside önemli hamile kalınıpta düşük olsa veya başka bişi insan dahda kötü olur çünkü biz sadece o duyguyu tatmak istiyoruz ama içimizde hissettikten sonra onu kaybetmek bence daha kötü bir olay allah böyle olanların yardımcıları olsun inşallah
canım hamilesindir umarım.yarın senden haber bekliyoruz o zaman.İnş. güzel haberinle biz de mutlu oluruz.
hadi bakalım bebeişim52 hayırlı haberlerini alırız inş.:Saruboceq:
umarım bebiş geliyodur
belki rüyanda dortu çıkar heeee
slm meral77 sana cok baktim burda ama göremedim ben hamileyim hani haziran ayinda yazmistik hatirladinmi beni sen nasil umarim hamissindir canimyerimsenibenyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?