2010'a hamile olarak, yaza bebekle merhaba demek isteyenler bizde burda buluşalım:)

yaptım şimdi testi kızlar hiçbişi yok tek çizgi maalesef :1no2::1no2:

neyse canım ne yapalım bundada var bir hayır..sağlık olsun belki gec yumurtladığın için cıkmamıştır.daha adetin gelmedi değilmi?ama gelirsede hiç sıkma canını elbet bu zafere birgün ulaşacağız kırmızılar yerine bebişler gelicek inş.inş.inş.:teselli::Saruboceq:

Olsun canım beniiim sıkma canını.Adet olana kadar belli olmaz.Allah büyük.

canım benim sıkma canını elbet birgün olacak inşallah...

cnm üzülme hayırlısı diyelim inş. en kısa zamanda hepimiz çift çizgiyi görürüz
moral bozmak yoklmaz:

teşekkürler kızlar çok sağolun dediğiniz gibi belli olmaz bide kantahlili vermek lazım

bende istiyorum yaaaaaaa artık gel meleğimm daha fazla bekletme bizi
rabbim böle bi sınavla imtihan etme kimseyi...isyan eden asi kullarından eyleme bizleri:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba kızlar.bende bu sene bitmeden hamile kalmak istiyorum.4 yaşında bir oğlum var kardeş istiyoruz oğluşuma..hepimizin hakkında hayırlısı

bende bebek istiyorum bende bende
:)))
benimde eğer olursa ilk bebeğim olacak

benimde ilk olacak tabi eger olursa senağlama
bu ay da gumburtuye gitti kasima bagladim umitlerimi,,,,

canımın içi ne yapalım hayırlısı güc olucağına gec olsun..galiba benimde kırmızılar gelicek,belim ağrıyor cünkü.eğer belim ağrırsa bilki kırmızılar gelicek demektir..ama allahtan dileğim gelmemesi.artık muradıma ermek istiyorum..inş.inş.inş. gelmezzzzz:Saruboceq:allahım ne olursun bizleri yavrularımıza kavuştur artık..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

günaydın arkadaşlar nerdesiniz göremiyorum sizleri..bebişim sen neler yaptın gelmedi değilmi adetin..

benimde ilk olacak tabi eger olursa senağlama
bu ay da gumburtuye gitti kasima bagladim umitlerimi,,,,

kısmet canım umutlarını yitirme bakalım benim daha hiç belli değil..ya bide arkadaşlar size bişey sorucam şimdi bebeğe bir kez karar verip bir kez uyguladınmı? tekrar tekrar denemeye gerek yok değilmi? önce adetimizi beklemeliyiz bir kez ilişkiye girip değilmi?tekrar tekrar yapmaya gerek var mı? aynı ayın içinde ilişki anlamında..:uhm:

buradaki hamile arkadaşlar.... nasıl geçiyor hamileliğiniz ne durumdasınız anlatsanıza yaaa. benim gibi hamile henüz olmayanlar içimizi çeke çeke okuyalım :CüvCüv:. darısı bizim de başımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…