2010'a hamile olarak, yaza bebekle merhaba demek isteyenler bizde burda buluşalım:)

canım benim ilişki 1 kere ile kalabilir ama eğer oda yumurtlama döneminse kalabilir.ama eğer yumurtlama dönemin değilse kalmaz.yani işini şansa bırakmayıp biraz fazla yaparsan o zaman daha cabuk kalbilirsin..bende 3 kez hamile kaldım ama tabi olmadı kaybettim hep..genelde normal adet gören bir bayan 14 ile 16 gün arası yumurtlar tabi adetin ilk başladığı günden sayıcaksın.ama şansa bıramamak için 12 ila 17 günler arasında 1,er günarayla yaparsan şansın daha yüksek..tabi ben söylüyorum ama bir türlü kalamadım ama denk gelmiyorki eşimin işi filan.bakalım inş. bu ay kalmıştırrrrr 20,sinde umarım kırmızılar gelmezzzz dua edin arkadaşlar...:ecrin_bebek:hihoyyyt

slm kızlar nasılsınız.bende 2010 hamiş olarak girmek istiyorum bende 2010 annesi olmak istiyorummm.bakalım bu ay ateşölçüme yapıyorum.nolacak bilmiyorum hakkımızda hayırlısı öpüyorum hepiniziiiiopuyorumnanaktan

inşallah canımmm dualrımız bunun için.hepimiz 2010,a annen olarak girmek istiyoruzz.rabbim hepimize en kısa zamanda bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hıı anladım canım inş. bebiş vardırda ondan gelmiyodurr.:CüvCüv::CüvCüv:

ama testte çıkmadı 4 gün geçikince test yaptım yani cumartesi günü bişi çıkmadı yalnız tek çizgi yaarım saate tek gözüktü ağır ağır ilerledi anlıcan

inşallah canımmm dualrımız bunun için.hepimiz 2010,a annen olarak girmek istiyoruzz.rabbim hepimize en kısa zamanda bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Amin canım inşallah.ben 15 aydır bekliyorum bebişimi.sen ne kadar zamandır bekliyosun bebişini

evet ama yeterince gecikti zaten 6 yillik evliyim 15 ay once bebis yapmaya karar verdik denedik denedik olmadi 7-8 ay once doktora gittim bisey varmi diye cok sukur bi problem yoktu,sadece benim prolaktinim (sut hormonum yuksek cikmisti) ilaclarima devam ediyorum o aydan beri temuuzda normale dondu simdi bi problem yok ama haaala olmuyo neden bilmiyorum,,,ins ins ins seninkiler gelmes canim benim yaaa ins ins ins sen hamissindir ,,,dualarin duam duaalrimiz kabul olsun ins ins ins,,,

:Saruboceq:
Amin canım inşallah.ben 15 aydır bekliyorum bebişimi.sen ne kadar zamandır bekliyosun bebişini

canım ben 4 yıldır bekliyorum..3 kez bebeklerimi kaybettim.inşallah allahım 4.kucağıma almayı nasip eder.inan o kadar cok cocuk özlemiyle yanıyorumki anlatamam.allahım bizide bebişlerimize kavuştur ne olursunn:Saruboceq::Saruboceq:

simdi yitirsemde adet donemi yaklasipda bi iki psikolojik belirti gorsem yine yesilleniyo umitlerim canim bakma sen bana,,,ayyni ayin icinde adet olana kadar esin spermlerinde problem varsa gun asiri bi problem yoksa hergun iliski oneriliyo benim bildigim yanlssa duzeltsin arkidisler,,,aama 1 ay icinde 1 kere olmas tabiki adet olana kadar devam ediceksinki iliski kurmaya bebis tutma sansin yukselsin canim,,,

inşallah canım bende 1 kere bebeğimi kaybettim o kadar zor bi duygukii sen bilirsin bunu.etrafımdaki herkese bakıyorum hay Allah bu ayda hamile kalmışım demiyolarmı o zaman sinir oluyorum iştee.hayırlısıyla bi tanecik olsa.rabbim hepimizin yardımcısı olsun tez vakitte meleklerimiz gelsin inşalllaahhhhh:Saruboceq::Saruboceq:2010 sırayla hepimiz hamiş girelimmm:))))

Arkadaşlar adetime 4-5 gün kaldı. ınşallah bu sefer gelmez. Nolur anne olayım..Artık eşime "aşkım baba olacaksın" demek istiyoruum...

saanslı,cım haklısın ayda 1 kere olursa cok zor bir ihtimal...

yeni yine ve yeniden beklenmeyenn adet tarihim(netteki hesaplamalara gore)
3 kasim benide listeye eklermisinizz???
ates olcme,ekim kasim ayinda hamile kalmak isteyenler,ve burasi 3 yere de yazdim adimi nerde liste varsa ekleyin beni kasimda bende anne adayiyim demek istiyorum artik,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…