kısmet canım umutlarını yitirme bakalım benim daha hiç belli değil..ya bide arkadaşlar size bişey sorucam şimdi bebeğe bir kez karar verip bir kez uyguladınmı? tekrar tekrar denemeye gerek yok değilmi? önce adetimizi beklemeliyiz bir kez ilişkiye girip değilmi?tekrar tekrar yapmaya gerek var mı? aynı ayın içinde ilişki anlamında..:uhm:
günaydın arkadaşlar nerdesiniz göremiyorum sizleri..bebişim sen neler yaptın gelmedi değilmi adetin..
yok canım hala bekliyorum gelmedi birtürlü
slm kızlar nasılsınız.bende 2010 hamiş olarak girmek istiyorum bende 2010 annesi olmak istiyorummm.bakalım bu ay ateşölçüme yapıyorum.nolacak bilmiyorum hakkımızda hayırlısı öpüyorum hepiniziiiiopuyorumnanaktan
hıı anladım canım inş. bebiş vardırda ondan gelmiyodurr.:CüvCüv::CüvCüv:
inşallah canımmm dualrımız bunun için.hepimiz 2010,a annen olarak girmek istiyoruzz.rabbim hepimize en kısa zamanda bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canımın içi ne yapalım hayırlısı güc olucağına gec olsun..galiba benimde kırmızılar gelicek,belim ağrıyor cünkü.eğer belim ağrırsa bilki kırmızılar gelicek demektir..ama allahtan dileğim gelmemesi.artık muradıma ermek istiyorum..inş.inş.inş. gelmezzzzz:Saruboceq:allahım ne olursun bizleri yavrularımıza kavuştur artık..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Amin canım inşallah.ben 15 aydır bekliyorum bebişimi.sen ne kadar zamandır bekliyosun bebişini
kısmet canım umutlarını yitirme bakalım benim daha hiç belli değil..ya bide arkadaşlar size bişey sorucam şimdi bebeğe bir kez karar verip bir kez uyguladınmı? tekrar tekrar denemeye gerek yok değilmi? önce adetimizi beklemeliyiz bir kez ilişkiye girip değilmi?tekrar tekrar yapmaya gerek var mı? aynı ayın içinde ilişki anlamında..:uhm:
:Saruboceq:
canım ben 4 yıldır bekliyorum..3 kez bebeklerimi kaybettim.inşallah allahım 4.kucağıma almayı nasip eder.inan o kadar cok cocuk özlemiyle yanıyorumki anlatamam.allahım bizide bebişlerimize kavuştur ne olursunn:Saruboceq::Saruboceq:
Arkadaşlar adetime 4-5 gün kaldı. İnşallah bu sefer gelmez. Nolur anne olayım..Artık eşime "aşkım baba olacaksın" demek istiyoruum...
simdi yitirsemde adet donemi yaklasipda bi iki psikolojik belirti gorsem yine yesilleniyo umitlerim canim bakma sen bana,,,ayyni ayin icinde adet olana kadar esin spermlerinde problem varsa gun asiri bi problem yoksa hergun iliski oneriliyo benim bildigim yanlssa duzeltsin arkidisler,,,aama 1 ay icinde 1 kere olmas tabiki adet olana kadar devam ediceksinki iliski kurmaya bebis tutma sansin yukselsin canim,,,
saanslı,cım haklısın ayda 1 kere olursa cok zor bir ihtimal...
demi yani turk filmi degilki bu hemen bikerecik fikfikle bebis gelsin,,,aslinda keskede turk filmlerindeki gibi olsa,,, sırnaşık şey
ahhh keşke canım ya nerdeeee.gerci öyle olanda vardır ama bizi tutmuyo bir türlüsenağlamaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?