2010'a hamile olarak, yaza bebekle merhaba demek isteyenler bizde burda buluşalım:)

bebişim52 --- hatice_48 umarim piyango bu ay size vururda bebis gelr...

inşallah canımmmmm keşke bebişiminki gelmemiş gelmemiş daha belki onda olabilme ihtimali daha yüksek.ben 20 ekimi bekliyorum ama sanki bugün yarın gelicekmiş gibi içimde sıkıntı var..umarımm gelmezzzzz:ecrin_bebek::1no2:

Ben de kasım 3'ü bekleyenlerdenim :Saruboceq: saymak çok zor oluyor ya. Sayılı gün çabuk geçer diyolar ama böyle bir durumda geçmiyor.Bu ayı bekleyenlere tüm kalbimle bekledikleri minik yolcuların gelmesini diliyorum.

demek sizde ferfecir ve sebin 3 kasimi bekleyenlerdensiniz hmm evet artik beraber gun sayariz canlarim yaaa ins ins ins rabbim kalbimizin sesini duyarda ucumuzde kasimda hamissiizzz diye bagirirriz ne guzel olur yaa tabi diger arkidislerde bagirir ins ama hani ayni gunu bekliyomusuz ya oyuzden ucumuzde dedim yanlis anlasilmasin dualarimiz tum hamis kalmak isteyenlerle nede olsa ayni yola bas koymusuz,,,

Son düzenleme:

Bir sonraki reglim kasım3'te olmalı.ama o gün hemen test yapmalımıyım ya da bir kaç gün geçmesini mi beklemeliyim bilemiyorum.Normalde garantici bir tipim başka bir konu olsa biraz geçsin garanti olsun sonuç derdim ama bekleyebilecekmiyim bilmem.Dilerim Allah'tan umutla bekleyen herkesin umudu tükenmeden tez vakitte mutlu haberi gelir.:Saruboceq:
Sevgili hamileler sizlere de sağlıklı rahat bir hamilelik dönemi dilerim.:1hug:

bende aynen oyle dusunuyorum dayanabilirmiyim bilmiyorum ama en azindan 2 gun gecmesini beklicem yapmicam test fln ins ins ins o mutlu haberi alabiliceksem 3 gunde beklerim 4 gunde walla,,,,

Beklemek gerçekten zormuş,ama bir zamanlar düğünüm içinde böyle düşüyordum;şimdi ise sanki yıllar geçmiş gibi geliyor,inş.2010 yılı yazında d abu düşüncelerim için aynısını derim :icecream:

16 ekime az kaldı dua edin arkadaşlar, noluuur bu defa adet olmayayım...Benim de tüm dualarım sizinle..ınşallah güzel haberler alırım sizlerden..

ayyy canım benim ya kıyamam,nasıl böyle birşey söyler cocuk fikrini unut diye.hiçmi düşünmüyor sen istiyormusun istemiyormusun diye ne kadar adaletsizce..ama belki cocuğu olamamış olsa böyle düşünmezdi..neyse canım canını sıkma allahtan herşeyin hayırlısını iste.annenlerede söylemediğin iyi olmuş üzülürler yoksa..burda anlattığın iyi olmuş senin için en azından dertleşmiş oluyosun.canım dualarım hep seninle kendine iyi bak iyi geceleropuyorumnanaktan:1hug:

bende artık bebek istiyorum ama her bebeğime bir adım yaklaştığımda o beni geri attırıyor beni istemiyor,
AMA BEN ONU ÇOK ıSTıYORUM....
evet herşeyin bir vakti vardır ancak ben aksilik hastalık istemiyorum tahammul sınırlarımı zorluyor artık bu durum Allahım ne olur bana yardım et.....

valla 25 kilo demesek ii olur. boyum 1.50 ayrıca 49-50 kiloyum...hayırlısı bakalım..tüm dilekler için teşekkürler..

ufff be ablacim yani ne desem bilmiyorumki esin sonucta,,,umarim 2-3 yil sonra dediklerin olmas cunku sana senin icin cok icten dua ediyorum allaahhiiimmm nolllurr ferfecir ablamin gobisini en kisa zamanda IKIZ bebislerle doldur ve saglikli sekilde kucagina almasini nasip et,,,,nolur allahim yalvariyorumm sana,,,tabiki ailen duysa uzulurler be ablacim ama sen istedigin zman yaz dertles icine atma,,,stres olmamasi icin en buyuk dusman biliosundur,,,ins ins ins kasimda hamileyiim diye bagirirsin ins ins ins kocana inat allahim duy sesimizi nolur ferfecir ablam hamis kalsin nolurrrr,,,,

arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun ama sizleri çok karamsar gördüm rahim varsa gerisi gelecek bunu bilin misal ben tedaviyle hamişim şuan hemde hiç beklenmedik bir zamanda doktorum bile şaşırmıştı 2010 mayısta kucağıma alıcam inş. burda benim durumumda olanları görünce psikolojim rahatlamıştı yani anlayacağınız hamiş olmama bir vesile de sizlersiniz sağolun relax olun çünkü rabbim ayetinde''ben sizin rahimlerinize emrettim'' buyuruyor O ne zaman vereceğini iyi bilir mevlam herkese sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin bekleyenlerede nasip etsin aminn.

tebrikler canim rabbim sagsalim saglikli ve hayirli bi evlat kucagina almayi nasip etsin ins ins ins,,,duan icinde allah razi olsun hamislerin duasi kabul olurmus diyolar belki rabbim senin sesine kulak verirde bizleride sevindirir en kisa zamanda ins ins ins,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…