bebişim52 --- hatice_48 umarim piyango bu ay size vururda bebis gelr...
Ekimde ümidi olan arkadaslar insalla sizlerin iyi haberlerini aliriz...
saansli bende 3 kasimi bekliyorum,beraber gün sayariz artik...ekimi kaciran arkadaslar insalla kasinda yüzümüz güler
Ben reglimin 3. günü ilk kez klomen kullanmaya basladim,bu gün 3.yü icecegim,insalla ise yarar,ama cok kasik agrisi yapti..bakalim artik..ben mayis 5 te bebisin kalbi durdugu icin kürtaj oldum,keske benimde o an kalbim dursaydi dedim ama olmadi....kürtaj dan sonra cok agrim oldu,iltihapta oldu,KK okudugum kadariyla tüplerde tikaniklik olusturabiliyormus,mutlaka rahim filmi cektirecegim kasim da regl olursam insalla olmam ama...bütün süpeleri yok etmeliyin..bakalim tüpler acikmi...insalla klomende kis yapmaz...offffffff yaaaaaaaa Allahim duy seseimizi
kan tahlili vermeye korkuyom çok değişik duygular içindeyim ya offff
Ekimde ümidi olan arkadaslar insalla sizlerin iyi haberlerini aliriz...
saansli bende 3 kasimi bekliyorum,beraber gün sayariz artik...ekimi kaciran arkadaslar insalla kasinda yüzümüz güler
Ben reglimin 3. günü ilk kez klomen kullanmaya basladim,bu gün 3.yü icecegim,insalla ise yarar,ama cok kasik agrisi yapti..bakalim artik..ben mayis 5 te bebisin kalbi durdugu icin kürtaj oldum,keske benimde o an kalbim dursaydi dedim ama olmadi....kürtaj dan sonra cok agrim oldu,iltihapta oldu,KK okudugum kadariyla tüplerde tikaniklik olusturabiliyormus,mutlaka rahim filmi cektirecegim kasim da regl olursam insalla olmam ama...bütün süpeleri yok etmeliyin..bakalim tüpler acikmi...insalla klomende kis yapmaz...offffffff yaaaaaaaa Allahim duy seseimizi
demek sizde ferfecir ve sebin 3 kasimi bekleyenlerdensiniz hmm evet artik beraber gun sayariz canlarim yaaa ins ins ins rabbim kalbimizin sesini duyarda ucumuzde kasimda hamissiizzz diye bagirirriz ne guzel olur yaa tabi diger arkidislerde bagirir ins ama hani ayni gunu bekliyomusuz ya oyuzden ucumuzde dedim yanlis anlasilmasin dualarimiz tum hamis kalmak isteyenlerle nede olsa ayni yola bas koymusuz,,,
Bir sonraki reglim kasım3'te olmalı.ama o gün hemen test yapmalımıyım ya da bir kaç gün geçmesini mi beklemeliyim bilemiyorum.Normalde garantici bir tipim başka bir konu olsa biraz geçsin garanti olsun sonuç derdim ama bekleyebilecekmiyim bilmem.Dilerim Allah'tan umutla bekleyen herkesin umudu tükenmeden tez vakitte mutlu haberi gelir.:Saruboceq:
Sevgili hamileler sizlere de sağlıklı rahat bir hamilelik dönemi dilerim.:1hug:
16 ekime az kaldı dua edin arkadaşlar, noluuur bu defa adet olmayayım...Benim de tüm dualarım sizinle..İnşallah güzel haberler alırım sizlerden..
size birsey itiraf edeyim...mayis ayindaki düsükten beri esim beni dogum kontrol hapi kullaniyor saniyor,cocuk istemiyor ya beyefendi bugünde bana yoklama cekiyor hapin varmi daha diye,evet var dedim,,,iyi 2 düsük yasadin 3.süne gerek yok dedi..cocuk fikrinide unuttun insalla dedi..bende evet istemiyorum artik dedim.
sonra gidip tuvallete agladim,ne bayhtsiz bir insanim,ilk düsügüm olmasaydi simdi 1.5 yasinda olacakti..2.side Aralik ortasi dogacakti..yas oldu 38,koca cocuk istemiyor,nasilsa onun var,ama neden bizimde olmasin...Ailemden kimsey bu durumu söylüyemiyorum.annem,babam kahrolur,zaten evliligimizi onaylamamislardi,ne kadar haklilarmis...offfffffffffffff offfffffff Allahim duy sesimi,bir evlat var bana ..2-3 yil sonrada cocuk istiyorum,senin olmuyor diyip benden ayrilir bile bu adam..var öyle örnekler...
size birsey itiraf edeyim...mayis ayindaki düsükten beri esim beni dogum kontrol hapi kullaniyor saniyor,cocuk istemiyor ya beyefendi bugünde bana yoklama cekiyor hapin varmi daha diye,evet var dedim,,,iyi 2 düsük yasadin 3.süne gerek yok dedi..cocuk fikrinide unuttun insalla dedi..bende evet istemiyorum artik dedim.
sonra gidip tuvallete agladim,ne bayhtsiz bir insanim,ilk düsügüm olmasaydi simdi 1.5 yasinda olacakti..2.side Aralik ortasi dogacakti..yas oldu 38,koca cocuk istemiyor,nasilsa onun var,ama neden bizimde olmasin...Ailemden kimsey bu durumu söylüyemiyorum.annem,babam kahrolur,zaten evliligimizi onaylamamislardi,ne kadar haklilarmis...offfffffffffffff offfffffff Allahim duy sesimi,bir evlat var bana ..2-3 yil sonrada cocuk istiyorum,senin olmuyor diyip benden ayrilir bile bu adam..var öyle örnekler...
arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun ama sizleri çok karamsar gördüm rahim varsa gerisi gelecek bunu bilin misal ben tedaviyle hamişim şuan hemde hiç beklenmedik bir zamanda doktorum bile şaşırmıştı 2010 mayısta kucağıma alıcam inş. burda benim durumumda olanları görünce psikolojim rahatlamıştı yani anlayacağınız hamiş olmama bir vesile de sizlersiniz sağolun relax olun çünkü rabbim ayetinde''ben sizin rahimlerinize emrettim'' buyuruyor O ne zaman vereceğini iyi bilir mevlam herkese sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin bekleyenlerede nasip etsin aminn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?