2010'a hamile olarak, yaza bebekle merhaba demek isteyenler bizde burda buluşalım:)

Cnm bu ayı dıyorum test yaptırdım ben adetıme ıkı hafta kala onceden yanı tedbır ıcın kanda baktırdım doktor bana kızdı erken yapma bugun cıkmaz yarın cıkar bellı olmaz bak dedıgıne gore yumrutlamanda olmamıs dedı ama ben ılac ıcmek zorunda oldugum ıcın yapın dedım sonuc negatıftı

valla kızlar en belirgin belirtim adet olmam hahaha birde acayip göğüslerim ağrıyo ağzım sürekli kuruyo acaba oruçtan mı diyorum ama yok akşamlarıda oluyo sol tarafım ara sına krap gibi ağrıyo adet oluçatmışım gibi ağrım var ama gelen giden bişi yok

merhaba kizlar 2010 yazinda bebegim saglikla kucagimda olursa Allah'tan daha ne isterim diye dusundum basliginizi gorunce, 21 ayda hamile kalabilmistim on hafta icindeyken bebegim beni birakti( hep seneye yazin alti ay olacagi ve onunla yapacaklarimi hayal ediyordum, Allah'im bu sefer saglikli bir gebeligi en kisa surede nasip et, amin.
hersey duayla daha da anlamli kizlar hepinizin en kisa surede mujdelerini duymayi diliyorum Rabbim'den.

selam kızlar benide alın aranıza bende çok istiyorum bi bebiş
mayıs ayından beri istiyoruz ama hala gelen giden yok:umursamaz:
ben 2 eylülde regl oldum artık ekimi bekliycem
umarım hepimiz 2010 da hamiş oluruz inş.:Saruboceq:

beyza geçmişi henüz okuyamadım sen hamilelik geçirdinmi hiç yani kürtaj yada çocuğun varmı?

selam kızlar benide katın bu listeye ayyy çooook istiyorum 2010 da inş yüzümüz güler

hosgeldin cnm

insallahhhhh sende en yakin zamanda mucizenle karsilasirsin.

daha topic acilir acilmas gunu gecen arkadaslarimiz var sanirim insallah hayirli haberlerini aliris.

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
kızlar bu gece kadir gecesi ve ben bu gece açtım bu topiği belkide vesile tam bu geceye gelmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…