2010'a hamile olarak, yaza bebekle merhaba demek isteyenler bizde burda buluşalım:)

kızlar bakın şubat ayında klomen kullandığım dönemde yumurtlamıştım ama gelişmemiştim birçok test yaptırmıştım
bir ara maya tüpbebek deki osman bey tahlilleri yorumluyordu bende yorumlatmıştım aradım buldum evdeki testleri bulamadım iyi oldu sitede bulmam tahlillerim aşağıda

12.gün
estradiol:119

14.gün:
estradiol:167
fsh:3.88
Lh:5.47
prolactin:7.13

osman bey tahlillerin iyi olduğunu söylemişti ozaman bir problem yokmuş

slm kızlar ben geldim ama hala benden gelen bişi yok kırmızılar görünmedi bugünde iyice artık düşünmeye başladım endişede ediyorum yoksa bişi mi var

2010 da ANNE olmak istiyorum..beklemekte sabretmekte cok zor.

Bebeğimiz Seni Bekliyoruz Gel Artık

Son düzenleme:
selam bebişim topiğin hayırlı olsun bitanem bende girmek istiyorum tabiki ama nerde bende o şans

Rabbım hepıze saĞlıklı bebıŞler versın.ben pco hastasıyım 2 yıldır tedavı gÖrÜyordum bu yaz tÜp bebekle ıkızlerıme hamıle kaldım Şu an 13 haftalıklar.darısı baŞınıza umudunuzu kaybetmeyın

merhaba cnm ne kadar guzel senin adina cok sevindim.Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.:ecrin_bebek::Saruboceq:

darisi basimizaaaaaaaaaa

2010 da ANNE olmak istiyorum..beklemekte sabretmekte cok zor.

Bebeğimiz Seni Bekliyoruz Gel Artık

Evet bende Insallah 2010 a Hamis olarak girmek istiyorum..:kedi:

selam bebişim topiğin hayırlı olsun bitanem bende girmek istiyorum tabiki ama nerde bende o şans

merhba kizlar...

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.

bu arada benim kirmizilar geldi bugun kötükedihüso

gelecek aya inşallah gelmez kırmızılar canım

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım

yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz çok sevindim 2010 hamile girmek isteyenleri gördükçe

hepimizin kandili mübarek duaları kabul kollarında bebiş olsun inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

aminn janım yaaa :) bu ay umutluyum ama kendimi alıştırmamaya çalışıorum çünkü hiç bir belirti yokk

Son düzenleme:
slm kızlar bugun test yaprtım kocaman negatıc cıktııııııııııııııı:sinifsinif: adet de olmadım offfffffffff of ıcım sıkıldı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…