2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bikesha nikli arkadaşta gelmek istiyodu özelden mesaj attım ama online değil şuan...
ona özelden msj attım...

adres nedir yollar mısın
2011 ağustos annelri yazarsan çıkar canım.

kilo almasının yavaşlaasına ben sebep oldum diye üzülüyorum ama tabi bunada şükür...canım face grubuna mümkün olduğunca arada yorum yaz..

bi kaç arkadaşım daha var arzu hanımın mağduru çok yanlış yaptı herkesi zor durumda bıraktı

şimdi diğer sayfadan baktımda o arkadaşlardan biri senmişsin

canım benim dr.da fl ölçümüne göre boy veriyor tahmini boy yani..fl kısmını 7 ile çarpıyor...sende öle yap...
selamlarr.ya benim doktor da boyunu hiç söylemiyordu.sadece uzun boylu olacak dedi bi keresinde o kadar.bu Fl yi 7 ile çarpmayı ilk defa sizden duydum.doğruysa ben de çarpayım yaw

selamlarr.ya benim doktor da boyunu hiç söylemiyordu.sadece uzun boylu olacak dedi bi keresinde o kadar.bu Fl yi 7 ile çarpmayı ilk defa sizden duydum.doğruysa ben de çarpayım yaw

canım 7 ile çarpınca doğru çıkıyor ben bugün kontrole gittim doktor 47 cm dedi fl deki sayıyı 7 ile çarptım 47 çıktı yani hemen hemen aynı ölçüler çıkıyor.

Kızlar selam,
doktordan geldik şimdi. Canım sıkıldı...

Bebişim 10 gün geride çıktı. 2000 gr olmuş. Normalde bugün 34+3 olması gerekirken 33+0 çıktı. Doktorum protein ağırlıklı beslen ve yat dinlen dedi. 10 gün sonra tekrar bakıcak...

Peppermint seninde öyleydi galiba canım. Nasıl şimdi? arayı kapatabildin mi?

evet canım doğru çıkıyor...dr.umda hep öyle yapıyor..bu tahmini bi rakam ama..

adım müjde canım..ama facede yokup ben,sen açıldı deyince az önce davet gönderdm..

tamam canım kabul edildiğinde tanışırız tekrar

sagol canim eklendim bende:))))
hoşgeldin canım.

ben neden eklenmedim ((

canım gurup kurucusu geldiğinde kabul eder..esteda daha önce istek göndermişti..oyüzden kabul oldu..

ama yaaaaaaaaa benim facem yok ben nasıl görcem sizi haksızlık buuuuuuuuuu:84::84::84:
canım sende facete bi sayfa aç kendine.

katılma isteği gonderdim ama cevap gelmedi

gelir canım..üstte açıkladığım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…