ppermint ne yaptı acaba..kontorulü umarım iyi geçmiştir..
ben de peppermint ı merak ettim.inşallah iyi geçmiştir.bebişi de byümüştür
ona özelden msj attım...bikesha nikli arkadaşta gelmek istiyodu özelden mesaj attım ama online değil şuan...
2011 ağustos annelri yazarsan çıkar canım.adres nedir yollar mısın
maşallah canım bebeğine, arkadaşının aldığı şeker de çok güzelmiş.bende onu beğenmiştim..almayı düşünüyorum bakalım..evet araziye çıkıyorum ama eskisi gibi hergün değil..işlerde biraz azaldı,haftada bir yada 2 kere gidiyorum..benım bebiş alıştı sanırım pikaplarda sarsılmaya,ona ninni gibi mi geliyor nedir
canım kuzuna kavuşmuşsun, allah analı babalı büyütsün..darısı bizim başımıza inşallah
canım bize tarihin kesinleşirse haber ver..sende kavuşuyorsun nihayet prensesine,kilosunu dert etme gayet iyi maşallah
canım eğer yazamazsak yeniden silerler mi? her zaman yazamayabiliyoruz
canım doktorun amma saçmalamş..öyle şey mi olur..bende alttan muayene ederken korkuyorum..doktorum elimi sıkabilrsin diyor ve ben gerçekten de elini sıkıyorum kim bilir ne kadar acıtıyorum kadıncağınz güzel ellerini..öok anlayışlı doktorum var..bilmiyorum vajinusmus olanlar için normal doğum yapmak bir tedavi gibi midir?yoksa daha büyük nedenlere yol açar mı? onu iyice öğren ona göre doğum tipini belirle canım
canım normal doğmda,sürekli gelip açılmana bakacaklar ve bakmak zorundalar..kararını ona göre vermelisin..ben bunlara dayanamaycğm için sezeryan istiyorum
kilosu canm gayet iyi..3kg ye ulaşmış daha ne istiyorsun..maşallah supanallah
he he çok güldüm yaaaa
kaçtaydı acaba randevusu
ben önceden medicalde arzu hanıma gidiyodum bu ay arzu hanım hastaneyi bırakttı ve istanbul a gitti. gittiğinde doğuma bir ay vardı acilen doktor bulmama gerekiyodu medicalde doktorlar hep erkek o yüzden bıraktım.Deniz hanımı tavsiye ettiler bende anadolu hastanesine başladım.şuan için memnunum ilgili bir doktor zaten az zamanım vardı o yüzden pek arayamadım doktor.ben sana doğumdan sonra yine bilgi veririm.
ben önceden medicalde arzu hanıma gidiyodum bu ay arzu hanım hastaneyi bırakttı ve istanbul a gitti. gittiğinde doğuma bir ay vardı acilen doktor bulmama gerekiyodu medicalde doktorlar hep erkek o yüzden bıraktım.Deniz hanımı tavsiye ettiler bende anadolu hastanesine başladım.şuan için memnunum ilgili bir doktor zaten az zamanım vardı o yüzden pek arayamadım doktor.ben sana doğumdan sonra yine bilgi veririm.
selamlarr.ya benim doktor da boyunu hiç söylemiyordu.sadece uzun boylu olacak dedi bi keresinde o kadar.bu Fl yi 7 ile çarpmayı ilk defa sizden duydum.doğruysa ben de çarpayım yawcanım benim dr.da fl ölçümüne göre boy veriyor tahmini boy yani..fl kısmını 7 ile çarpıyor...sende öle yap...
sanırım 11di..canım senin adın neydi..facete merak ettim seni
sanırım 11di..canım senin adın neydi..facete merak ettim seni
kızlar tekrar hatırlatayım..face grubuna girmek isteyen arkadaşlar grup şuanda açık hatta bugüğn 2 arkadaş eklendi burdan....
ben neden eklenmedim((
şimdi diğer sayfadan baktımda o arkadaşlardan biri senmişsin
canim katilma istegi gonderiyosun onlarda kabul ettiklerinde gruba katilabiliyosun
selamlarr.ya benim doktor da boyunu hiç söylemiyordu.sadece uzun boylu olacak dedi bi keresinde o kadar.bu Fl yi 7 ile çarpmayı ilk defa sizden duydum.doğruysa ben de çarpayım yaw
ben neden eklenmedim((
katılma isteği gonderdim ama cevap gelmedi
cnm grubun kurucusu şuan online değil gördüğünde kabul eder merak etme
selamlarr.ya benim doktor da boyunu hiç söylemiyordu.sadece uzun boylu olacak dedi bi keresinde o kadar.bu Fl yi 7 ile çarpmayı ilk defa sizden duydum.doğruysa ben de çarpayım yaw
adım müjde canım..ama facede yokup ben,sen açıldı deyince az önce davet gönderdm..
hoşgeldin canım.sagol canim eklendim bende:))))
ben neden eklenmedim((
canım sende facete bi sayfa aç kendine.ama yaaaaaaaaa benim facem yok ben nasıl görcem sizi haksızlık buuuuuuuuuu:84::84::84:
katılma isteği gonderdim ama cevap gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?