Kızlar selam,
doktordan geldik şimdi. Canım sıkıldı...
Bebişim 10 gün geride çıktı. 2000 gr olmuş. Normalde bugün 34+3 olması gerekirken 33+0 çıktı. Doktorum protein ağırlıklı beslen ve yat dinlen dedi. 10 gün sonra tekrar bakıcak...
Peppermint seninde öyleydi galiba canım. Nasıl şimdi? arayı kapatabildin mi?
Kızlar selam,
Bebişim 10 gün geride çıktı. 2000 gr olmuş. Normalde bugün 34+3 olması gerekirken 33+0 çıktı. Doktorum protein ağırlıklı beslen ve yat dinlen dedi. 10 gün sonra tekrar bakıcak...
evet malesefilk gittiğinde çok üzüldüm alışmıştım doktoruma.sen hangi doktora gidiyosun
evet canım doğru çıkıyor...dr.umda hep öyle yapıyor..bu tahmini bi rakam ama..
tamam canım kabul edildiğinde tanışırız tekrar
hoşgeldin canım.
canım gurup kurucusu geldiğinde kabul eder..esteda daha önce istek göndermişti..oyüzden kabul oldu..
canım sende facete bi sayfa aç kendine.
gelir canım..üstte açıkladığım gibi
Kızlar selam,
canım sütü yoğurdu peyniri yumurtayı ihmal etme ettede vardı sanırım
benim eşim izin vermiyo faceye pek haz etmiyo faceden o yüzden tüm ısrar çaba ve ağlamalarımıza rağmen malesef faceye izin yokkk
canım sütü yoğurdu peyniri yumurtayı ihmal etme ettede vardı sanırım
canım dün ve bugün randevuya giden her arkadaşım aynı şikayetten bebek ya geri demişller yada kilo alımı az..hayırlısı olsun bebeklerimiz sağlıklı doğsunlar inşallah....
evet canım en çok yumurtada var..beslenme dersinde öyle demişlerdi..hatta beyazında....
evet canım en çok yumurtada var..beslenme dersinde öyle demişlerdi..hatta beyazında....
allah allah neden acaba? valla face ben açtım daha sonra eşimede açtım..eşim mutlu oldu
Kızlar selam,
benim kız ondan mı tombik acaba her sabah bıldırcın yumurtası yiyorum
Çok moralim bozuldu gerçekten yaa...
Eşimle gittik et aldık, şimdi pişiriyor. Yoğurt filan aldık, hergün yiycem artık. Zaten yumurta filan tüketiyordum ama yetersiz demekki.Birde işyerinde çok yormuştum kendimi, gitmeden şunu da yapayım bunu da yapayım diye. Doktor dinlenmelisin dedi...
Karnımda çok büyümedi zaten, doktor karnından da belli dedi. Offf yaaa, inş şu 10 günde iyice dinlenicem...
cnmm morelini bozma bebekte etkilenmesin
dr unun dediğini dinle cnm ete ağırlık ver bol bol ye yumurtayı ihmal etme bulgur pilavı yap ye bol bol ve her yemekten sonrada yat dinlen
bi sonraki kontrolünde herşey güzel çıkcak emin ol
Canım nasıl yiyorsun bıldırcın yumurtasını? Haşlamamı?
zaten ne olursa yorgunluktan oluyor canım .kendini çok yorma beslenmene de dikkat et.evde iş güç yapma yat sürekli.eminim iyi gelecektir.Üzülme sakın
evet ccanım haşlama yapıyorum kimisi çiğ olarak süte karıştırıyo ama benim midem almaz hiç denemedim
Yumurta mı?? Artık hergün 2 tane yerim ben. Yeterki kilo alsın yavrucum...
1 ayda 670 gr almış. Normalde 1 kg olması gerekiyor dedi doktor. Başka ne yiycem ben??
Et, yumurta, yoğurt....Başka??
Bebişi öncen gidenler nasıl besleniyor yada hep yatıyorlar mı?
Ben hiç sevmem yatmayı ama. Zaten hiç de yatmadım şimdiye kadar. Normal hayatımı sürdürdüm hep..
Şimdi yatıp kitap okuycam bol bol...
Yumurta mı?? Artık hergün 2 tane yerim ben. Yeterki kilo alsın yavrucum...
1 ayda 670 gr almış. Normalde 1 kg olması gerekiyor dedi doktor. Başka ne yiycem ben??
Et, yumurta, yoğurt....Başka??
Bebişi öncen gidenler nasıl besleniyor yada hep yatıyorlar mı?
Ben hiç sevmem yatmayı ama. Zaten hiç de yatmadım şimdiye kadar. Normal hayatımı sürdürdüm hep..
Şimdi yatıp kitap okuycam bol bol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?