2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım sütü yoğurdu peyniri yumurtayı ihmal etme ettede vardı sanırım

canım çok çok çok tebrik ederim allah analı babalı büyütsün en kısa sürede doğum hikayeni bekliyoruz benimde sorunlu bi hamileliğim var erken doğumda olabilir o yüzden biilgilerine çok ihtiyacım var minik bebişi benim yerimede kokla annesi ben bebek kokusunu çok severim

canım dün ve bugün randevuya giden her arkadaşım aynı şikayetten bebek ya geri demişller yada kilo alımı az..hayırlısı olsun bebeklerimiz sağlıklı doğsunlar inşallah....

benim eşim izin vermiyo faceye pek haz etmiyo faceden o yüzden tüm ısrar çaba ve ağlamalarımıza rağmen malesef faceye izin yokkk

evet canım en çok yumurtada var..beslenme dersinde öyle demişlerdi..hatta beyazında....

benim eşim izin vermiyo faceye pek haz etmiyo faceden o yüzden tüm ısrar çaba ve ağlamalarımıza rağmen malesef faceye izin yokkk

allah allah neden acaba? valla face ben açtım daha sonra eşimede açtım..eşim mutlu oldu

canım dün ve bugün randevuya giden her arkadaşım aynı şikayetten bebek ya geri demişller yada kilo alımı az..hayırlısı olsun bebeklerimiz sağlıklı doğsunlar inşallah....

Çok moralim bozuldu gerçekten yaa...

Eşimle gittik et aldık, şimdi pişiriyor. Yoğurt filan aldık, hergün yiycem artık. Zaten yumurta filan tüketiyordum ama yetersiz demekki.Birde işyerinde çok yormuştum kendimi, gitmeden şunu da yapayım bunu da yapayım diye. Doktor dinlenmelisin dedi...

Karnımda çok büyümedi zaten, doktor karnından da belli dedi. Offf yaaa, inş şu 10 günde iyice dinlenicem...

evet canım en çok yumurtada var..beslenme dersinde öyle demişlerdi..hatta beyazında....

allah allah neden acaba? valla face ben açtım daha sonra eşimede açtım..eşim mutlu oldu

Yumurta mı?? Artık hergün 2 tane yerim ben. Yeterki kilo alsın yavrucum...

1 ayda 670 gr almış. Normalde 1 kg olması gerekiyor dedi doktor. Başka ne yiycem ben??

Et, yumurta, yoğurt....Başka??

Bebişi öncen gidenler nasıl besleniyor yada hep yatıyorlar mı?

Ben hiç sevmem yatmayı ama. Zaten hiç de yatmadım şimdiye kadar. Normal hayatımı sürdürdüm hep..

Şimdi yatıp kitap okuycam bol bol...

cnmm morelini bozma bebekte etkilenmesin
dr unun dediğini dinle cnm ete ağırlık ver bol bol ye yumurtayı ihmal etme bulgur pilavı yap ye bol bol ve her yemekten sonrada yat dinlen
bi sonraki kontrolünde herşey güzel çıkcak emin ol

zaten ne olursa yorgunluktan oluyor canım .kendini çok yorma beslenmene de dikkat et.evde iş güç yapma yat sürekli.eminim iyi gelecektir.Üzülme sakın

Canım ne yol varsa deniycem artık. Ama cidden canım sıkıldı. Kendimi suçladım hep, hamile gibi davranmıyorum hiç zaten...

Kızımı besleyemedim diye kendime kızıyorum. Neyse artık 10 günü iyice değerlendiricem.

Bulgur pilavını duymuştum, yerim bol bol...

zaten ne olursa yorgunluktan oluyor canım .kendini çok yorma beslenmene de dikkat et.evde iş güç yapma yat sürekli.eminim iyi gelecektir.Üzülme sakın

Evet evet yorgunluk, ayakta kalmak zorluyor zaten. İnş düzelicek..Elimden geleni yapıcam bunun için...

Doktor erken doğurtmak gerekir deyince fena oldum ya.. Daha minicik 2000 gr

canım yanlış ilmiyorsam kurubaklagldede var..sen google yaz protein olan besinler diye ....

1 bıldırcın yumurtası 3 tavuk yumurtasına
1 bıldırcın 3 tavuğa bedelmiş

kızlar ben hazırlanıp gezmeye gidicem..çistanbul foruma ıkeayada uğrayıp cibinlik alcam..bir iki eksik var onları tamamlamaya çalışayım..bu gdişle dışarı çıkamıycam..bu son gezimiz olabilir..fotode çektireyim bari

kızlarrrrrr
bizi merak eden varmıı ??
dr kontrolumuzden geldıkk cok şükür hersey yolunda oglusum hala bas asagı ama kanala gırmemıs daha var dedı doktor
suyumuz yerınde dedı veee nst ye gonderdı ayy ben beklemım dıye dogumhanedekı nstye aldı benı oradakı ebe ama cok seker bı ebeydı güler yüzlü tatlı dilli bi kadın cok sevdım
dogumhanede cok sırın sıcak bı yerdı ole itici gelmedı bana hatta ımkanım olsa normal dogurabılecegımı bıle düşündüm yatarken :))) nasılsa sezer olacak dıyemıdır nedır sımdıde sezerden korkmaya basladım ya ben
neyse nst de buyuk 1 tane sancım cıktı o kadar baska bı sıkıntı yok dr da hersey normal dedı kasık agrılarım hersey normalmıs
15 gun sonra tekrar gel dedı ben 1 hafta sonra cagırır dıyordum
bızden haberler boyle sekerler
hepınızı öpüyozzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…