2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aldırayım eşime... Her sabah yerim bi tane. Birde gün içinde normal yumurta yerim....
Sağol canım...

çokta fazla yeme kuvvetli gelir sıcakta herşeyin fazlası zarar 1 tane bıldırcın ye yeter bence daha bunun yoğurdu sütü var
doktor bana günde 2bardak süt 1kase yoğurt 1yumurta mutlaka ye demişti balık yağıda kullanabilirsin son dönem bebeklerin omega3e çok ihtiyacı oluyomuş

cnmm cok sevındım senın adına olsun hıcbısey olmıcak gülse kızımıza sen ıcın ferah tut
hafta senın dogum haberını kutlıcaz burda sen hıc korkma bu senın ıcın daha hayırlı demek
bızımde kontrolumuz ıyı gectı hamdolsun nst de de sorun cıkmadı
ayy ben ordayken 2 dogum oldu kapıda beklerken gorsen cok hoss yaaa hatta bırı 3800 dogurmus nomral :))))

Balık yağını duymuştum ama doktor hiçbişey demedi...

Ben şu 10 gün düzenli besleneyimde sonucuna bakalım artık...

Sağol canım..

Kızlar ben dinlenicem biraz. Gelirim sonra...

Çok çok sağolun, moralin bozuktu ama şimdi gayet iyiyim, inancım geldi...

kızlar 3 gündür sanki adet olcakmışım gibi ağrım var hiç uyuyamıyorum zaten bide bu ağrılar mafetti beni sersem gibiyim dün artık dayanamadım doktorumu aradım oda nöbetciymiş manisaya gelin muayene edeyim dedi doğum olsa nasıl gelcek bilmiyorum yani çok sinir oldum bu sıcakta gözüm yemedi izmirden manisaya gitmeye hayırlısı artık haftaya çarşamba randevum var bakalım ne dicek doğum sancısı olabilir dedi ama suyum veya nişanım gelmedi bebeğin hareketleride normal ama doktoruma sinir oldum normal doğum olcak aksilik olmazsa ama kendisi nöbetciyse ne halt etcez anlamadım valla bu sıkıntının arasında bide doktoru düşünmeye başladım

hayatım senin doktorun kim suphi bey mi adını yanlış da yazıyor olabilirim

Evet evet yorgunluk, ayakta kalmak zorluyor zaten. İnş düzelicek..Elimden geleni yapıcam bunun için...

Doktor erken doğurtmak gerekir deyince fena oldum ya.. Daha minicik 2000 gr

oyyy ben kıyamammmm.gelişr annesi sen merak etme.moralini yüksek tut yeter ki.bi de bişey merak ettim boyu uzamış mı canım?

Merhaba,

Bakırkoyde nerde satiliyor bilemiyorum ama philips cok yakında kendi sitesinden satis yapacak. Linki burada:
xxxx
Bir de e-bebek'den siparis verip hızlıca biberon alabilirsiniz:xxxhttp://www.e-........../Arama?q=avent+biberon

Son düzenleyen: Moderatör:

gözün aydın canımmm

kızlar sürekli yatış halindeyim tek elle eciş bücüş yazmak zor oluyyo:) ama takipteyim. sıkıntı yaşayan arkadaşlara duacıyım mesela peppermint. Doğum yapan arkadaşlarımız adına da mutluyum tebrik ediyorum. Beşinci bebeğimiz de gelmiş, inşallah sağlıkla hepsi gelecek tek tek.

face grubuna ben üyeydim ama sonra yok oldu şimdi tekrar istek yolladım. Aslında birbirimizin iletişim bilgilerine sahip olsak iyi olabilirdi..belki doğumdan sonra bebeklerimiz biraz büyüyünce bir tanışma toplantısı yaparız hatta eşler de katılır. Düşünsenize bir sürü bebeli çift hoş bişey olur aslında.

benim durumuma gelince 34 haftayı şükür ki dün doldurdum 1 aydır memlekette yatıştayım. eşim 1 er gün olmak üzere iki kere gelebildi iş güç yüzünden.dün doğum günümdü.İstanbuldan orduya çiçek siparişi vermiş canım eşim. doktor bir hafta daha yatacaksın dedi haftaya cuma nts ye bağlanıcam ve ilaçları bırakıp beklemeye başlicam.yani 35 ten sonra her an herşey olabilir. yalnız 1 ayda 5 kilo almışım.umarım haftaya bira<z olsun kalkmama izin verir. sıcak, nem çok yorucu böyle yatmak. hiç çatlağım yoktu sol kalçam çatı kemiği yanı çatlamış yatmaktan.

Yalnız burada hastane ve doktordan çok memnunum İstanbulda doktorlar malesef biraz baştan savma iş yapıyor. ben kontrole gidiyorum o kadar sıra olmasına rağmen durumum nedeni ile bekletmiyor doktor. beklemem gerekiyorsa yatırıp bekletiyorlar. 3 gün hastanede kaldım ya hemşireler ebeler personel çok ilgili ve kibar, hastane tertemiz ayrıca çok uygun fiyatlı.yani memlekette kalmam iyi oldu gibi, umarım doğum da da herşey yolunda ve sorunsuz gider. Benim normal şartlarda normal doğum olcak epiduralli, öncesinde çatı muayenesi yapılmayacak, doğum anında sorun olusa sezeryan olacak. Benim doktor ultrason ile (karından) açılma olmadığını görüyor.

Şimdilik bu kadar.dualarınızda bana da yer verin.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar kayınvalideye gidiyorum şehir dışında pazartesi dönücem kendinize ve bebişlere çok iyi bakın allaha emanet olun

merhabalr güzel anneler ve anne adayları :))

hepimiz için geri sayım başladı...

yeni bebişler de gelmiş maşaallah.Rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin inş.

bu sıcaklarda işimiz cok zor ama annelik duygusu o kadar agır basınca hiç bişeyi gözü görmüyor insanın.günde 4 kere duş yapıorum,geceleri zaten uyku yok,hem sıcaktan hem de kızımın hareketlerinden uyku yok bana.

özeillikle şu son 4 gündür maşaallah acayip hareketli kızım acaba doğum sinyallerimi diorum ama ptesi dr a gdince görcez bakalım.artık 3 haftadır her hafta gidioruz.sanırım sıcaktan kızım da bunaldı içerde :) ondan dolayı hiç durmuyo :)

Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi korusun ve sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin.
kendinize iyi bakın...

tünaydın teyzoşlarrrrrrrrrrrrr...
biz geldik doktordan ...evde temizlik var bi yandan camlar felan siliniyor da...anca fırsat bulabildim sizlere bakmak için...,
sabah gider gitmes nst'ye bağlandık...herşey yolunda çok şükür...sancım falan çıkmadı...
doktorum bu hafta hiç kilo almadığımı ama bebişimin maşallah kocaman olduğunu söyledi...
3500 gr.olmuş tosunum..boyu da 49 cm...dedim çok acıtıyor canımı artık...bazen öylee kalıyorum...ahhh ve vaaaaaaaahlar içinde..bu ebatlara gayet normal olduğunu söyledi
maşallah tütüüttütüt kızımaaaaaaaa...haftaya cts.anestezi uzmanıyla görüşeceğim...ameliyat öncesi son tetkiklerimi yapacak...sonra da 1 ağustosu bekleyeceğiz teyzoşları...
işte böyleeeeeeeeeeeeee...şimdi kaçalım biz..uğrarız gene,herkese güzel bir haftasonu dilerizzzz...sevgiler

canım bende tam 2.5 yıl vajinismusla uğraştım.vajiyi yendikten 2 ay sonrada hamile kaldım.bende şu anda kara kara doğumu düşünüyorum.
normal doğum istiyorum ama aynı senin gibi muayenelerden çekiniyorum.hamile kalmadan önce smear testi filan yaptırmıştım.çok zorlanmadım ama şimdi eşimlede uzak duruyoruz bebeğe birşey olacak korkusuyla.sanki tekrardan başa döndüm.sen daha önce hiç muayne olmadunmu hiç?eşinle durumun nasıl?
doktorda çok önemli.sanki vajili olmayı biz istedik sanki onlara naz yapıyoruz hayret bişey gıcık...senin bu kadar üzerine gelmeye hakkı yokki.
bende daha hiç doğum konusunda konuşmadım.bakalım benim doktor ne diyecek?hakkımızda hayırlısı inşallah.

kızlarr hepinize selam...doğan bebişlerimize hoşgeldin diyorumkızlar bi şikayetim var sağ kasığım yani bacağın bittiği yerbaşka türlü anlatamadım.işte o kızım .ok ağrıyo.özelliklede gece oraya buraya dönerken sabah kalktığımda..ben apandistten şüpeleniyorum ama annemler gülüyo.hamilesin olucak okadar diyolar..ama benim içim rahat diğil..aranızda bunu yaşıyan varmı...

merhaba sevgili anneler, manuel pompa cok kullanisli olmuyor maalesef. sut kadar degerli bir sey icin bence iyi bir pompa alin.
Pompa çok önemli çünkü siz yokken muhteşem bir iksir olan anne sütünü bebeğinize tedarik etmenizin yegane yolu.
Bebekli hayat o kadar yoğun ve yorucu ki, sağım işini çok kolayca halletmeli, en çok miktarda sütü sağabilmelisiniz.

İhtiyacınız olan her an, arkadaşlarınızla buluşmadan arabada park yerinde, iş yerindeki tuvalette, bebeğiniz yan odada uyurken sağabilmelisiniz. Sessiz olmalı, bunların her birine izin verecek şekilde mobil olmalı, bir dakikada en fazla sütü sağan model olmalı ve emilmekten çekiştirilmekten harap haldeki göğüs uçlarınızı daha da örselememeli. Bu pompa hangisi derseniz, ben bunu kullandim ve bence budur:xxxx http://www.philips.com.tr/c/avent-bebek-emzirme/scf312_60/prd/

- diğer pompalara göre çok daha nazik: 5 yapraklı silikon masaj başlığı sadece bu pompada var. Bu başlıklar süt üretim noktalarına masaj yapıyor, süt üretiminizi ve akışını artırıyor.
- Sessiz: Bebeğinizi uyandırmaz, yan tuvaletteki mesai arkadaşınız içeride ne yaptığınızı bilemez.
- Şarjlı ve pilli de çalışabildiğinden elektrik kesilse ya da priz olmasa da kullanılabilir. Yani aslında isterseniz bu aynı zamanda manuel bir pompadır da.
Ritminizi kaydeder. Göğüsleriniz çok acıyorsa yavaş, sütünüz bolsa hızlı pompalayabilirsiniz ve siz hangi ritmi tercih ediyorsanız o ritmi kaydeder. Sınırsız pompalama hızı mevcuttur yani.
- Kurulumu kolay. Nasıl derseniz bu yazıda &#8221; Philips Elektronik Pompayı Nasıl Kurarım?&#8221; başlığı altında:xxxx
-Teknik servis garantisi var. Mecidiyeköydeki ana Philips Bayii pompa sorunları ile ilgili size aynı gün geri döner. Serviste kalması gerekirse tamirde kalana kadar size yedek pompa sağlar.

Umarım yardımcı olabilmisimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…