canım yanlış ilmiyorsam kurubaklagldede var..sen google yaz protein olan besinler diye ....
Bende aldırayım eşime... Her sabah yerim bi tane. Birde gün içinde normal yumurta yerim....
Sağol canım...
kızlar ben geldim...bebek çok az kilo almış ..hatta dr. bu ilaçlar bebeğe kilo bile verdirebilir dedi..3 kilo 51 cm.dr. daha öncede deömişti.şeekr ilaçları 7. aydan sonra fazla kilo aldırmaz diye...daha önce 10 gün 1 hafta önden gidiyordu şuan tam günüyle uyumulu..hem şeker hemde 1 haftadır tansiyon ilacı kullanıyorum ondan dolayı bebeğim fazla kilo alamdı..nst sonucmuz güzel..ama dr.da tansiyonumda yüksek çıkınca dr. önümüzdeki salı yada çarşamba alıcak yer bulamazsa en geçö perşembe alıcak...yani 19-20 yada 21 temmuz doğumumuz olcak....dr. diyor hiç bir hastayı seni düşündüğüm kadar düşünmüyorum diyor çünkü hem şeker hemde tansiyon var diyor...allah korusun ani kayıptan korkuyoruz..kısacası önümüzdeki hafta bende doğuma gidiyorum...
çokta fazla yeme kuvvetli gelir sıcakta herşeyin fazlası zarar 1 tane bıldırcın ye yeter bence daha bunun yoğurdu sütü var
doktor bana günde 2bardak süt 1kase yoğurt 1yumurta mutlaka ye demişti balık yağıda kullanabilirsin son dönem bebeklerin omega3e çok ihtiyacı oluyomuş
kızlar 3 gündür sanki adet olcakmışım gibi ağrım var hiç uyuyamıyorum zatenbide bu ağrılar mafetti beni sersem gibiyim dün artık dayanamadım doktorumu aradım oda nöbetciymiş manisaya gelin muayene edeyim dedi doğum olsa nasıl gelcek bilmiyorum yani çok sinir oldum bu sıcakta gözüm yemedi izmirden manisaya gitmeye hayırlısı artık haftaya çarşamba randevum var bakalım ne dicek doğum sancısı olabilir dedi ama suyum veya nişanım gelmedi bebeğin hareketleride normal ama doktoruma sinir oldum normal doğum olcak aksilik olmazsa ama kendisi nöbetciyse ne halt etcez anlamadım valla bu sıkıntının arasında bide doktoru düşünmeye başladım
Evet evet yorgunluk, ayakta kalmak zorluyor zaten. İnş düzelicek..Elimden geleni yapıcam bunun için...
Doktor erken doğurtmak gerekir deyince fena oldum ya.. Daha minicik 2000 gr
ben emzirme sutyeni anneme siparis etmistimo da kendinde denedi anne testi yaptik ona olursa bana da olur dedim
istanbulda bakirkoyde avent biberon nerede satiliyor benim siparisim gelmedi iptal oldu annem alacak mecburen bir de avent biberon aqzi emziklerden yedek lazim benim burda bulmam mumkun deqil
kızlarrrrrr
bizi merak eden varmıı ??
dr kontrolumuzden geldıkk cok şükür hersey yolunda oglusum hala bas asagı ama kanala gırmemıs daha var dedı doktor
suyumuz yerınde dedı veee nst ye gonderdı ayy ben beklemım dıye dogumhanedekı nstye aldı benı oradakı ebe ama cok seker bı ebeydı güler yüzlü tatlı dilli bi kadın cok sevdım
dogumhanede cok sırın sıcak bı yerdı ole itici gelmedı bana hatta ımkanım olsa normal dogurabılecegımı bıle düşündüm yatarken :))) nasılsa sezer olacak dıyemıdır nedır sımdıde sezerden korkmaya basladım ya ben
neyse nst de buyuk 1 tane sancım cıktı o kadar baska bı sıkıntı yok dr da hersey normal dedı kasık agrılarım hersey normalmıs
15 gun sonra tekrar gel dedı ben 1 hafta sonra cagırır dıyordum
bızden haberler boyle sekerler
hepınızı öpüyozzzzzzzzz
hayatım senin doktorun kim suphi bey mi adını yanlış da yazıyor olabilirim
evet cnm suphi bey
kardeşimin doktoruydu hamileyken bıraktı canım sonra bazı sorunlar yaşadılar da
günaydın,
dün akşam kontrolumuz vardı.nst çekildi kızım o anda hiç ama hiç kıpırdamadı geçen sefer de öyle yapmıştı korkuyor bence o aletten)sonra doktor ultrasona aldı beni.doğurmaya niyetin yok bakıyorum dedi...suyu iyiymiş,kanala girmemiş henüz ama doğum pozisyonda,hiç sancım kasılmam yok zaten...kızım sadece 200 gr almış!!ben anlamıyorum var ya geçen kontrolde 3 haftada 1 kg almıştı bu sefer 2 haftada 200 gr almış!!!bence yine nazar değdi her önüme gelene söyledim daha ağzımı açmam tövbe (neyse çok uzun bakmadı zaten ultrasonda ben kilosunu öğrenince bir bozuldum zaten (
masaya geç alttan bakayım dedi ve ne olduysa orada oldu:daha önce demiştim benim bir vajinismus geçmişim var uzun süre eşimle ilişkiye girememiştim!!kadın bakmak isteğince hemen nasıl izin vereyim pat diye benim kocam yıllarca bekledi elin kadınına saniyede elletmem abes olurdu zaten
bana''beni çok şaşırttıınz,sizden hiç beklemezdim,kendinize bir sezaryancı doktor bulun....'''saydırdı resmen.ben izin vermedim bakmasına ki sadece iki parmağını birleştirip bakacaktı bu daha çatı muayenesi değildi!!neyse giyindim odaya geçtik.bana''normal doğum yapmak övünüecek bişey değil,karar vermelisiniz,ne istediğinzi bilmelisiniz,siz kendinizi tanımıyor musunuz,en başından beri normla doğum deyip duruyorsunuz,nasıl yapacakasınız...''dedi durdu.o kadar üzüldüm,o kadar o moralim bozuldu ki zor tuttum kendimi ağlamamak için..
eşim ve ben de doğum anı gelsin tekrar bakılır bir engel varsa sezaryana alınırım dedik.doktor da zamanını önceden bilemeyiz 10 gün sonra gelin karaar verelim dedi ama ben sezaryan da olsa günü gelince doğurmak istiyorum bebeğimi doktor da ''siz gece yarısı yemek yapıyor musunuz''diyor?off doktorumdan nefrret ediyorum şuan(25 temmuzda 38 bitmiş 39.haftada olcam napsam bilmiyorum kafam allak bullak...kendimden bu tepkiyi bekliyordum da doktorumdan beklemiyordum (beni en çok üzen onun tavrı oldu zaten (napayım kızlar?planlı sezaryan mı yapayım yoksa doğumu bekleyip hastanede hangi doktor varsa onla mı doğurayım ??
ben almadım canımm ama arkadaşlar avent aldı hep...ben ilk 6 ay evde olcam diye acele etmedim almak için ama almak gerekir mi bilemedim de...hepsiburada da lansinoh ürünlerinde indirim vardı manuel pompa çok uygun fiyattı ama manuel kullanışlı mı hiç bilmiyorum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?