canım kontrolün güzel geçmiş maşallah..ne güzel bir enerji vermiş doğumhane sanakızlarrrrrr
bizi merak eden varmıı ??
dr kontrolumuzden geldıkk cok şükür hersey yolunda oglusum hala bas asagı ama kanala gırmemıs daha var dedı doktor
suyumuz yerınde dedı veee nst ye gonderdı ayy ben beklemım dıye dogumhanedekı nstye aldı benı oradakı ebe ama cok seker bı ebeydı güler yüzlü tatlı dilli bi kadın cok sevdım
dogumhanede cok sırın sıcak bı yerdı ole itici gelmedı bana hatta ımkanım olsa normal dogurabılecegımı bıle düşündüm yatarken :))) nasılsa sezer olacak dıyemıdır nedır sımdıde sezerden korkmaya basladım ya ben
neyse nst de buyuk 1 tane sancım cıktı o kadar baska bı sıkıntı yok dr da hersey normal dedı kasık agrılarım hersey normalmıs
15 gun sonra tekrar gel dedı ben 1 hafta sonra cagırır dıyordum
bızden haberler boyle sekerler
hepınızı öpüyozzzzzzzzz
canım az kalmş biraz daha sabret bakalım...orduda çok nemlidir nasıl duruyorsun ya, allah sabır versin..küçük illerde herşey daha güzel ve samimikızlar sürekli yatış halindeyim tek elle eciş bücüş yazmak zor oluyyo:) ama takipteyim. sıkıntı yaşayan arkadaşlara duacıyım mesela peppermint. Doğum yapan arkadaşlarımız adına da mutluyum tebrik ediyorum. Beşinci bebeğimiz de gelmiş, inşallah sağlıkla hepsi gelecek tek tek.
face grubuna ben üyeydim ama sonra yok oldu şimdi tekrar istek yolladım. Aslında birbirimizin iletişim bilgilerine sahip olsak iyi olabilirdi..belki doğumdan sonra bebeklerimiz biraz büyüyünce bir tanışma toplantısı yaparız hatta eşler de katılır. Düşünsenize bir sürü bebeli çift hoş bişey olur aslında.
benim durumuma gelince 34 haftayı şükür ki dün doldurdum 1 aydır memlekette yatıştayım. eşim 1 er gün olmak üzere iki kere gelebildi iş güç yüzünden.dün doğum günümdü.İstanbuldan orduya çiçek siparişi vermiş canım eşim. doktor bir hafta daha yatacaksın dedi haftaya cuma nts ye bağlanıcam ve ilaçları bırakıp beklemeye başlicam.yani 35 ten sonra her an herşey olabilir. yalnız 1 ayda 5 kilo almışım.umarım haftaya bira<z olsun kalkmama izin verir. sıcak, nem çok yorucu böyle yatmak. hiç çatlağım yoktu sol kalçam çatı kemiği yanı çatlamış yatmaktan.
Yalnız burada hastane ve doktordan çok memnunum İstanbulda doktorlar malesef biraz baştan savma iş yapıyor. ben kontrole gidiyorum o kadar sıra olmasına rağmen durumum nedeni ile bekletmiyor doktor. beklemem gerekiyorsa yatırıp bekletiyorlar. 3 gün hastanede kaldım ya hemşireler ebeler personel çok ilgili ve kibar, hastane tertemiz ayrıca çok uygun fiyatlı.yani memlekette kalmam iyi oldu gibi, umarım doğum da da herşey yolunda ve sorunsuz gider. Benim normal şartlarda normal doğum olcak epiduralli, öncesinde çatı muayenesi yapılmayacak, doğum anında sorun olusa sezeryan olacak. Benim doktor ultrason ile (karından) açılma olmadığını görüyor.
Şimdilik bu kadar.dualarınızda bana da yer verin.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
oyy maşallah kızına,nazar değmesinn..tünaydın teyzoşlarrrrrrrrrrrrr...
biz geldik doktordan ...evde temizlik var bi yandan camlar felan siliniyor da...anca fırsat bulabildim sizlere bakmak için...,
sabah gider gitmes nst'ye bağlandık...herşey yolunda çok şükür...sancım falan çıkmadı...
doktorum bu hafta hiç kilo almadığımı ama bebişimin maşallah kocaman olduğunu söyledi...
3500 gr.olmuş tosunum..boyu da 49 cm...dedim çok acıtıyor canımı artık...bazen öylee kalıyorum...ahhh ve vaaaaaaaahlar içinde..bu ebatlara gayet normal olduğunu söyledi
maşallah tütüüttütüt kızımaaaaaaaa...haftaya cts.anestezi uzmanıyla görüşeceğim...ameliyat öncesi son tetkiklerimi yapacak...sonra da 1 ağustosu bekleyeceğiz teyzoşları...
işte böyleeeeeeeeeeeeee...şimdi kaçalım biz..uğrarız gene,herkese güzel bir haftasonu dilerizzzz...sevgiler
kızlarr hepinize selam...doğan bebişlerimize hoşgeldin diyorumkızlar bi şikayetim var sağ kasığım yani bacağın bittiği yer başka türlü anlatamadım.işte o kızım .ok ağrıyo.özelliklede gece oraya buraya dönerken sabah kalktığımda..ben apandistten şüpeleniyorum ama annemler gülüyo.hamilesin olucak okadar diyolar..ama benim içim rahat diğil..aranızda bunu yaşıyan varmı...
canım doktoruna danış istersen..ben yaşamadım böyle birşey