2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım kontrolün güzel geçmiş maşallah..ne güzel bir enerji vermiş doğumhane sana
canım az kalmş biraz daha sabret bakalım...orduda çok nemlidir nasıl duruyorsun ya, allah sabır versin..küçük illerde herşey daha güzel ve samimi
oyy maşallah kızına,nazar değmesinn..

canım doktoruna danış istersen..ben yaşamadım böyle birşey

Kızlar herkese selam biz kontrolden donduk hala geriden geliyoruz tabi ama suyumuz ve Nst miz iyi. 38 buçukta Sezeryan olacağız kismetse.
Bir sonraki kontrol Perşembe gunü, bu sekilde bir sorun çıkmazsa 26-27 Temmuza tarih verecek doktor.

Zarpdeniz ve rehnuma canım gözünüz Aydın Allah anali babali büyütsün...

Only smile canım dinlenmene bak bizde gelişim geriliği var ama ilk sinyaller 5.ayda ortaya çıkıyor seninki yeni olan birsey ve 10 gün gercekten hic önemli değil, dinlenmene ve beslenmene dikkat et canım sen;?bir sonraki kontrolde toparlar.

Peppermint senden haber bekliyorum canım, güzel haberlerle don insallah...

hippy maşallah cnm bebişine ne gzel kilolanmış tütütü doğmasınada 15gün var 4ü geçer bence senin zilli
herşey yolunda gitsin inş sağlıkla sıhhatle kucağına alman nasp olsun cnm
cnm bende böyle bişi olmuyo olan bi arkadaşta okumadım belki bebeğin kasığına baskı yapıyo olabilir dr una bi danış sen

cnm hoşgelmişsiniz geriden geliyo demişsin çokmu geriden geliyo cnm senin bıcırık inş doğuma kadar toparlar kendini
sancınız çıkmamış ne gzel
peppermint nerelerdesin inş güzel hbrlerle gelirsin

offf öyle sakar oldum ki eğilmek istemiyorum ama herşeyi de elimden düşüyorum.mecburen eğiliyorum yerden almak için.
az önce de büyük kaza atlattım.canım çok sıkıldı kızlar
buzdolabını açmamla kapağındaki 1 lt lik cam su şişesinin yarısı ayağıma düştü paramparça oldu şişe ayağım da kesildi.bi an kalakaldım evde de yanlızım .biyandan kan akıyor.diğer taraftan heryer cam kırığı ve su içinde kaldı.hareket etsem bi türlü etmesem bi türü zorla kendimi banyoya attım.ayağım cam kırığı dolmuş.temizlemeye çalştım bi kesikten baya kan aktı onu durdurup bantladım.mutfak battı berbat halde offff.

Son düzenleme:

Canım ilk defa böyle oldu. Önceki kontrollerde hep gününde çıkardı. Dinleniyorum artık...
Et,yumurta... bol bol beslenicem..
Senin miniş kaç kilo oldu şimdi? Ne yaptın kilo aldırmak için?

zarpdeniz ve rehnuma tebrik ederım bebişlerinize kavuşmussunuz allah analı babalı büyütsün inş en önemlısı sağlıkları iyiymiş tebrik ederım tekrardan

canım çok geçmiş olsunnnnnn...ben de her buzdolabını açtığımda aynı şeyi yaşayacakmışım gibi geliyor...sakarlık bende de hat safhada...umarım şimdi daha iyisindir???

canım çok geçmiş olsunnnnnn...ben de her buzdolabını açtığımda aynı şeyi yaşayacakmışım gibi geliyor...sakarlık bende de hat safhada...umarım şimdi daha iyisindir???

teşekkür ederim canım.şuanda iyiyim.ama o an çok korktum.çok dikkatli olmalıyız hepimiz.başımıza bişey gelse ilaç kullanmak yasak, çok zor tedavi oluruz.Allah korusun hepimizi

geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın.

cok gecmis olsun canim ya, insallah kesiklerin cok degildir. ben bebisim karnimdayken bana birsey oldugunda cok uzuluyorum. gecen gun ekmek kizartma makinasini temizlerken elimi kestim nasil uzuldum anlatamam agladim bile kucucuk kesige. dikkat et kendine.

çok kan akınca derin sandım ama derin değil şükür.
minik minik kırıklar batmış bazı yerlere de onlar da canımı yaktı.
ben de aynı hamile olduğumdan dolayı çok üzülüyorum böyle şeyler yaşayınca.bide gerçekten nazar değiyor sanırım bazen.

canım çok geçmiş olsun

hippycim maşallah kızına ee kilosu yerinde acıtır tabi canını :)))

only smile canım bol bol protein al. et-tavuk-yumurta-yoğurt-bakliyat bunlarda bol bol bulunuyo.özellikle hayvansal ürünlerin emilimi daha fazlaymış onlara ağırlık ver bu aralar

Son düzenleme:

ne güzel canım korkmamışsın inşallah istediğin gibi doğurursun yavrunu. herşey yolunda çıkmış bizimde salı günü kontrolümüz var bende çok merak ediyorum bebişimi:)))

inşallah biraz daha bekler yavrun vaktiyle kucağına alırsın.
bende de erken doğum riski vardı çok şükür atlattık dediğin gibi yatmak çok zor hele bu sıcaklarda işkence resmen ama herşey yavrularımız için

Canım suan tam 2 hafta geriden geliyo, bir ara 10 gündü sonra 2,5 hafta oldu bugün gittiğimde daha iyiydi fark 2 haftaydi. Arayi kapatmasi zormus canim 38e sorunsuz ulaşalım insallah yeter bize zayıf olacak kızımız kabullendik onu:))
Gecmis olsun canım.

Canım ilk defa böyle oldu. Önceki kontrollerde hep gününde çıkardı. Dinleniyorum artık...
Et,yumurta... bol bol beslenicem..
Senin miniş kaç kilo oldu şimdi? Ne yaptın kilo aldırmak için?
Canım merak etme seninki geçici biseydir. Benim 29. Haftadan beri 2 hafta geriden geliyor. Bize gelişme geriliği teşhisi kondu coktan. Doppler ile kan akimlarina ve suyuma bakildi hep. Son iki haftadir da haftada iki kere NSTye guriyorum. Bir ara 10gune indi fark sonra en son kontrolde 2,5 nerdeyse 3 haftaya çıkmıştı ama bugün gittiğimde tam 2 hafta olmuş yine sevindik:)) valla canım bu is moralle çok alakalı bence bizzat kendimden biliyorum. Bebis suan 2500-2600 gr gibi canım. Son 1 haftada kızıma kılo aldırdıgini düşündüğümüz seyde BUĞDAY, yarma dedikleri yani, annem başka birinden duymuş. Hasladik bu hafta hergün soğuk yoğurda karıştırıp yedim, ayran ası seklinde tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…