2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gözünüz aydın canım....nst serüveniniz güzel geçmiş..

inşallah canım..sağlıklı kucağımıza alalım hepimiz....

gözün aydın canım..hepimiz temmuz annesi oluyoruz

geçmiş olsun canım çok dikkat et..

kızlar evden çıkmadan dr. aradı..çarşamba günü yani 20 temmuzda sabah 8 de allahın izniyle doğum yapıcam..çok heycanladım..şurda ne kaldıki....sabah 7de gel dedi dr....ayyy kurbalık koyun gibi sabah sabah neyse herşey güzel olacak inşallah....annemde pazartesi yada salı gelcek...

bu arada forum istanbula gittim..dr. browns un biberonunu aldım şu gaz yapmayanı..bübcheninde şampuanını aldım..ıkeadanda cibinlik ve bebek askıları aldım...tabi cibinlik için duvar delmemiz gerekiyor ama nasıl yapıcaz bilmiyorum....

cnm sayılı günler kaldı desene ayy ne güzel sende kavuşacaksın bebeğine
inş sorunsuz geçer cnm herşey
aldıklarınızıda güle güle kullanın cnm
bende cibinlikte kararsızım demirlerini aldık ama duvar kağıdı yaptırdık o kadar delmeye kıyamıyorum belki cibinlik yaptırmıyacam
sahi biberon ddinde aklıma geldi kalkip bi kaynatayım şunları

ayy canim az kaldi gulseyi kucagina almaya hayirlisiyla ins. bende heyecanlndim simdi:))) bugunu ve carsambayi saymazsan 3 gunun kalmis

ayyyyyyyy geri sayıma geçtik senin için haaaaaaaaaa...
hadi bakalım...güzel haberlerini alacağız inşallahhhh

yaa gerçekten peppermint nerde kaldı..merak etmeye başladımmmmm???
bugün başka doktora gidecek arkideş varmıydı???

şu gidişatımıza gore 15 agustostada benım guzel oğlum gelıyor oda bende sıcaklardan cok sıkıldık:) duyduguma gore bebişlerim yıkanmıyormus hastanede sadece sılınıyrmus kızlar..

şu gidişatımıza gore 15 agustostada benım guzel oğlum gelıyor oda bende sıcaklardan cok sıkıldık:) duyduguma gore bebişlerim yıkanmıyormus hastanede sadece sılınıyrmus kızlar..

evet canım yıkanmıyolar çunku amnıyon sıvısı bebekleri tüm mıkroplardan koruduğu için yıkamıyolar ve vücudun bağışıklık sisteminin gelişmesine ve kazanılmasına yardımcı olduğu için

ayy canim az kaldi gulseyi kucagina almaya hayirlisiyla ins. bende heyecanlndim simdi:))) bugunu ve carsambayi saymazsan 3 gunun kalmis

selam kızlar....gelişimci cnm Dualarımız seninle inşallah herşey yolunda gider...

çok teşekkür ederim kızlar..sanırım heycanlanmaya başladım

canım geçmiş olsun ya..allahtan evde halledeceğin bir kesikmiş..kanı durdurabilmşsin..nazar değmiştir canım

ya canım bir elin parmakları kadar bile vakit kalmamş..ne güzell kuzuna kavuşuyrsun..cicilerinide güle güle kullansın gülse hanım

tt
cvp ıcın tesekkrler cnm yakın zamanda doğm yapmıs bır tanıdık dedıkı ucuzlrından zıbın takımı al(bebıgın uzzerındekı yağ falan cıkmıormus kıyafettn oyle dedı) sonraa atarsın çöpe dedı.oylemı acaba..bebegmnden kıymetlımı dedım ııcmden ama yınedee merak ettım sızden.sımdı ben ıcıne uzun kollu çıtçıtmı gyrcem yoksa kısa kollulardanmı bıde bedenı en ufaklarda mı yoksa 1-3 aylıkmı olsun?hanı gobek dusmedg ıcın 50cm lık iç zıblemeın rahatsız edermı bılemedım

banada ucuzlarından al dedıler ama ben almadım sadece kırlenıyor dedıler lekesi cıkmadığını bılmıyorum kımse leke kalır demedı jkalırsada kalsın bebişimdenn kıymetlımı bende bilmıyorum ama daha önce doğum yapanlardan kımseden bole bısey duymadım canım bence rahatsız etmez en küçüğünden koy sen canım bence

Arkadaşlar merhaba,
tecrübeli bir anne olarak yazıyorum. Bebek yeni doğduğunda vücudundaki yağ katmanı zaten banyo yaptırıldığı için gidiyor leke olmaz. Kesinlikle ucuz zıbın felan almanızı tavsie etmiyorum. Ucuz diye yeni doğmuş bebeğinize sentetik şeyler asla giydirmeyin. Hatta imkanı olan annelerin organik zıbın olmasını tavsiye ederim. Sadece bebeğin saçında lekeler oluyor. bu lekeleri çıkartmak için de bebeğinizin kafasını ıslak yeni doğan bezleri ile silmenizi tavsiye ederim. Benim oğlumun ilk takılan şapkasında o yağlı gibi lekeden var ve hala saklıyorum. Bebeğim yanıma gelince hemen sildiğimiz için diğer kıyafetlerinde sorun yaşamadık.

Bilgilendirmek istediim. Hepinize hayırlı doğumlar arkadaşlar.

gelisimci simdiden hayirli olsun az kalmis e hani oda fotolari eklemedin ben mi kacirdim

Turkiyede daha once yikiyorlardi, ne zamandir yikamamaya basladilar acaba. bende burda yikamadiklarini gordugumde cok sasirmistim vede kizmistim niye yikamiyorlar diye demek bi bildikleri varmis

geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın

kıymetlımı bebeğımden dımı.saol canım ya.yazdıklarını gec okuyorum yazıp koltuga uzanıyorum nede olsa cevap gelmez sanıp.ah baktım gelms tesekkurler.tv dada ızlıcek bırsey yk gecmıyor gunler.aılemden hıckmse yok ben aydındayım aılem cevrem zonguldakta.yalnızlık hamıleyken daha zor

blackberry34 bılgılerın ıcın tesekkurler.yıkanmadan sılınıp verılıyormus ya bebek nıtekım eve gelene kdrda sılemıcez.yınede bende garıpsedım o kısıyı.ucuz seyler mutlak sentetıktır o mınıcık mıs kokuluma nasıl gıydıreyım ustelık daha yenı dunyaya gelmısken.cok tesekkrler tecrubelı anne:) bu arada şampuan olrk dalın kotu dıye duydum bı fıkrınız varmı?bez olrk huggıes mı prımamı? vee bırde sebamed ıyı bılyrm ancak dalin kotumu bunu merak ettım arkadaslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…