peppermintten haber yok hala
kızlarrrrrr
bizi merak eden varmıı ??
dr kontrolumuzden geldıkk cok şükür hersey yolunda oglusum hala bas asagı ama kanala gırmemıs daha var dedı doktor
suyumuz yerınde dedı veee nst ye gonderdı ayy ben beklemım dıye dogumhanedekı nstye aldı benı oradakı ebe ama cok seker bı ebeydı güler yüzlü tatlı dilli bi kadın cok sevdım
dogumhanede cok sırın sıcak bı yerdı ole itici gelmedı bana hatta ımkanım olsa normal dogurabılecegımı bıle düşündüm yatarken :))) nasılsa sezer olacak dıyemıdır nedır sımdıde sezerden korkmaya basladım ya ben
neyse nst de buyuk 1 tane sancım cıktı o kadar baska bı sıkıntı yok dr da hersey normal dedı kasık agrılarım hersey normalmıs
15 gun sonra tekrar gel dedı ben 1 hafta sonra cagırır dıyordum
bızden haberler boyle sekerler
hepınızı öpüyozzzzzzzzz
cnmm cok sevındım senın adına olsun hıcbısey olmıcak gülse kızımıza sen ıcın ferah tut
hafta senın dogum haberını kutlıcaz burda sen hıc korkma bu senın ıcın daha hayırlı demek
bızımde kontrolumuz ıyı gectı hamdolsun nst de de sorun cıkmadı
ayy ben ordayken 2 dogum oldu kapıda beklerken gorsen cok hoss yaaa hatta bırı 3800 dogurmus nomral :))))
Kızlar herkese selam biz kontrolden donduk hala geriden geliyoruz tabi ama suyumuz ve Nst miz iyi. 38 buçukta Sezeryan olacağız kismetse.
Bir sonraki kontrol Perşembe gunü, bu sekilde bir sorun çıkmazsa 26-27 Temmuza tarih verecek doktor.
Zarpdeniz ve rehnuma canım gözünüz Aydın Allah anali babali büyütsün...
Only smile canım dinlenmene bak bizde gelişim geriliği var ama ilk sinyaller 5.ayda ortaya çıkıyor seninki yeni olan birsey ve 10 gün gercekten hic önemli değil, dinlenmene ve beslenmene dikkat et canım sen;?bir sonraki kontrolde toparlar.
Peppermint senden haber bekliyorum canım, güzel haberlerle don insallah...
offf öyle sakar oldum ki eğilmek istemiyorum ama herşeyi de elimden düşüyorum.mecburen eğiliyorum yerden almak için.
az önce de büyük kaza atlattım.canım çok sıkıldı kızlar
buzdolabını açmamla kapağındaki 1 lt lik cam su şişesinin yarısı ayağıma düştü paramparça oldu şişe ayağım da kesildi.bi an kalakaldım evde de yanlızım .biyandan kan akıyor.diğer taraftan heryer cam kırığı ve su içinde kaldı.hareket etsem bi türlü etmesem bi türü zorla kendimi banyoya attım.ayağım cam kırığı dolmuş.temizlemeye çalştım bi kesikten baya kan aktı onu durdurup bantladım.mutfak battı berbat halde offff.
kızlar evden çıkmadan dr. aradı..çarşamba günü yani 20 temmuzda sabah 8 de allahın izniyle doğum yapıcam..çok heycanladım..şurda ne kaldıki....sabah 7de gel dedi dr....ayyy kurbalık koyun gibi sabah sabahneyse herşey güzel olacak inşallah....annemde pazartesi yada salı gelcek...
bu arada forum istanbula gittim..dr. browns un biberonunu aldım şu gaz yapmayanı..bübcheninde şampuanını aldım..ıkeadanda cibinlik ve bebek askıları aldım...tabi cibinlik için duvar delmemiz gerekiyor ama nasıl yapıcaz bilmiyorum....
kızlar evden çıkmadan dr. aradı..çarşamba günü yani 20 temmuzda sabah 8 de allahın izniyle doğum yapıcam..çok heycanladım..şurda ne kaldıki....sabah 7de gel dedi dr....ayyy kurbalık koyun gibi sabah sabahneyse herşey güzel olacak inşallah....annemde pazartesi yada salı gelcek...
bu arada forum istanbula gittim..dr. browns un biberonunu aldım şu gaz yapmayanı..bübcheninde şampuanını aldım..ıkeadanda cibinlik ve bebek askıları aldım...tabi cibinlik için duvar delmemiz gerekiyor ama nasıl yapıcaz bilmiyorum....
şu gidişatımıza gore 15 agustostada benım guzel oğlum gelıyor oda bende sıcaklardan cok sıkıldık:) duyduguma gore bebişlerim yıkanmıyormus hastanede sadece sılınıyrmus kızlar..
cnm sayılı günler kaldı desene ayy ne güzel sende kavuşacaksın bebeğine
inş sorunsuz geçer cnm herşey
aldıklarınızıda güle güle kullanın cnm
bende cibinlikte kararsızım demirlerini aldık ama duvar kağıdı yaptırdık o kadar delmeye kıyamıyorum belki cibinlik yaptırmıyacam
sahi biberon ddinde aklıma geldi kalkip bi kaynatayım şunları
ayy canim az kaldi gulseyi kucagina almaya hayirlisiyla ins. bende heyecanlndim simdi:))) bugunu ve carsambayi saymazsan 3 gunun kalmis
ayyyyyyyy geri sayıma geçtik senin için haaaaaaaaaa...
hadi bakalım...güzel haberlerini alacağız inşallahhhh
yaa gerçekten peppermint nerde kaldı..merak etmeye başladımmmmm???
bugün başka doktora gidecek arkideş varmıydı???
selam kızlar....gelişimci cnm Dualarımız seninle inşallah herşey yolunda gider...
canım geçmiş olsun ya..allahtan evde halledeceğin bir kesikmiş..kanı durdurabilmşsin..nazar değmiştir canımofff öyle sakar oldum ki eğilmek istemiyorum ama herşeyi de elimden düşüyorum.mecburen eğiliyorum yerden almak için.
buzdolabını açmamla kapağındaki 1 lt lik cam su şişesinin yarısı ayağıma düştü paramparça oldu şişe ayağım da kesildi.bi an kalakaldım evde de yanlızım .biyandan kan akıyor.diğer taraftan heryer cam kırığı ve su içinde kaldı.hareket etsem bi türlü etmesem bi türü zorla kendimi banyoya attım.ayağım cam kırığı dolmuş.temizlemeye çalştım bi kesikten baya kan aktı onu durdurup bantladım.mutfak battı berbat halde offff.
ttevet canım yıkanmıyolar çunku amnıyon sıvısı bebekleri tüm mıkroplardan koruduğu için yıkamıyolar ve vücudun bağışıklık sisteminin gelişmesine ve kazanılmasına yardımcı olduğu için
tt
cvp ıcın tesekkrler cnm yakın zamanda doğm yapmıs bır tanıdık dedıkı ucuzlrından zıbın takımı al(bebıgın uzzerındekı yağ falan cıkmıormus kıyafettn oyle dedı) sonraa atarsın çöpe dedı.oylemı acaba..bebegmnden kıymetlımı dedım ııcmden ama yınedee merak ettım sızden.sımdı ben ıcıne uzun kollu çıtçıtmı gyrcem yoksa kısa kollulardanmı bıde bedenı en ufaklarda mı yoksa 1-3 aylıkmı olsun?hanı gobek dusmedg ıcın 50cm lık iç zıblemeın rahatsız edermı bılemedım
evet canım yıkanmıyolar çunku amnıyon sıvısı bebekleri tüm mıkroplardan koruduğu için yıkamıyolar ve vücudun bağışıklık sisteminin gelişmesine ve kazanılmasına yardımcı olduğu için
offf öyle sakar oldum ki eğilmek istemiyorum ama herşeyi de elimden düşüyorum.mecburen eğiliyorum yerden almak için.
banada ucuzlarından al dedıler ama ben almadım sadece kırlenıyor dedıler lekesi cıkmadığını bılmıyorum kımse leke kalır demedı jkalırsada kalsın bebişimdenn kıymetlımı bende bilmıyorum ama daha önce doğum yapanlardan kımseden bole bısey duymadım canım bence rahatsız etmez en küçüğünden koy sen canım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?