2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ilk dogumumda hastanede yikandi oglum hemde sabah aksam zaten haziranda dogmustu havalar cok sicakti hastaneden cikarkende bize her gun yikayin dediler bizde oyle yaptik bi sorun olmadii. saclari falan tertemizdi pamuk gibi yumusak mis gibi kokuyodu. hem o sicakta gobegi dusene kadar yikamazsan kokmazmi bebek hemde rahatsiz olur..

sağol canım çok az kaldı....

gelisimci simdiden hayirli olsun az kalmis e hani oda fotolari eklemedin ben mi kacirdim

ekledim canım 1 foto sadece...

Bencede böyle davranmaya hakkı yok. Ama takma kafana daha fazla. Başka bir doktora git istersen canım ya...

Zannetmiyorum sağlığını etkileyeceğini canım. Sonuçta bebiş 3 kg ı bulmuş gayet yeterli. İnşallah sağlıkla kucağını alısın prenses gülse' yi...

31 tane kutu var 1 pasrada oyüzden ben bugün gidip başka bir model şeker daha aldım 50 adet.
Hehe yandın sen doğduktan sonrada muhtemelen sallanmak isteyecek :)

Sağlık sorunu olmasın yeterki.Canım 10 gün gerilik birşey değil. takma kafana.

Canım maşallah kızına Hadi bakalım az kaldı. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.. :))

Canım güzel haberlerle gelmişsin. Maşallah diyelim

Geçm,iş olsun canım umarım önemli bir kesik değildir.

Aman yarabbim .. 20 temmuz çok yakın yaw... Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin.

pepperminti ciddi ciddi meraktayım şuan numarası yokmu kimsede yaa
venüsle msjlaşıyolardı oda hiç girmedi bugün

Canım numarası bende var ama ben yazmıştır diye düşündüm. şimdi bu saatte mesaj da atmayayım. Yarın sabah arayayım ben onu. Ben de şimdi çok merak ettim Umalım da sorun olmasın.

allah kurtarsın cnm ne güzel çok az kalmış bebişini kucağına almana darısı başımıza...

canımmmmm valla kendimişcesine heyecanlandım ::)))) allah kurtarsın inşallah hiç sorunun olmaz ne gülseden yana ne annelerden yana nede kendi sağlığınla ilgili :)
sezer olacak ama allah bir nefeste kurtarsın diyeyim
bu arada doğumdan sonrada beslenmene dikkat etmen gerek biliyosun dimi hatırlatayımda ben çarşamba giremezsin perşembe yada cuma olmadı cumartesi heberlerini bekliyoruz valla :))

allah kurtarsın cnm ne güzel çok az kalmış bebişini kucağına almana darısı başımıza...

My_Little_Sun_Shine evet canım çok az kaldı bende heycanlandım..nedense dr. arayıp zamanını bildirince kendimi çaresiz biri gibi hissettimneyse kucağıma alınca bütün sorunlar unutulur inşallah....22-25 arsıydı aslında ama tansiyon yüksek çıkınca 2-3 gün öne alındı tarih...
efsungcum.evet dikkat etmem gerek inşallah süt olsun diye şunu ye bunu ye demezler sürekli yoksa şekerim fırlar allah korusun....ben en kısa zmanda girmeye çalışırım canım...belki 2 gün hastanede kalırım...

Kızlar uyku tutmuyor beni bir türlü, kızımı düşünüp duruyorum. Moralini bozma diyorum ama aklımdan da çıkmıyor.
İnşallah sağlıkla doğar yavrucum, kilosu önemli değil...

Bugünden itibaren almaya başladım canım,sağol...

Canım umarım geçicidir...
Bir dahaki kontrolde aranın açılıp açılmadığına bakacak doktor. Şu an için gelişim geriliği diyemeyiz dedi ama takip edicez. Bence bebişin biraz minik olcak dedi...

Ben 4 hafta önce gittiğimde tam gününde çıkmıştı. Daha önceleri de hep gününde çıkardı...
Dediğin şeyden anneme bahsedicem, annem yapar hemen zaten. Yerim bende, sağol canım...

Minişin 2500 olmuş ve 38. haftadasın artık korkulacak bişey kalmamış. Sağlıkla doğsun inş..

Doktoruma sordum kilosu kaç olunca küvözde kalmaz diye.Kilo ile alakalı değil dedi. Önemli olan ultrason haftasının 36 dan fazla olmasıymış. Bazen 3 kilo doğan bebeklerde küvözde kalır dedi...

Bizim hst.de yıkamadılar ama gelir gelmez cnm annem yıkamıştı ben bir gün kalmıştım hstde.

Selam kızlar çrşb.itibaren ayrıldım işten dr.benim de minişim olacak dedi
ama suyum sınırdaymış günde 12 bardak suyun altına düşme dedi
2600 olmuşuz onun dışında herşey iyi gidiyor dedi
35.4 olmuşuz ultr da 35.1 çıktı bu hftlardsa olur önemsemiyoruz merak edilecek birşey yok dedi...
geçmişi okuyamadım inş.doğum yapan yoktur bir gezeyim geçmişi
uyuyamıyorum artık çok zorlanıyorum herşeyin hayırlısı artık

inşallah canım,kolaycacık atlatırsın,çarşamba büyük gün,uyuyup uyanıcan minişin kollarında ,ayy sanki ben girecekmişim gibi oldum biliyomusun,sen kimbilir ne kadar heyecanlısın,9 aylık süreç biticek inşallah hayırlısıyla...

hepimiz dua edicez,hayırlısıyla iyi haberlerinii bekliyoruz...

canım özele mi gidiyosun,öyleyse doktorunun tavrına şaşırdım doğrusu...doktorlar çatı muayenesinden korkan hastalarla uğraşmak istemiyolar,onlara yatıp neyaparlarsa sesini çıkarmayan hastalar lazım,sinir oluyorum..vajinismus problemin ciddi ise sezeryanı düşün derim canım,bunun bide doğumda psikolojik travması var,normal doğum yaptım ordan biliyorum,saat başı çatı muayenesi oluyosun çünki,kendini kasmassan sıkıntı yok aslında çok acımıyo ama senin özel durumundan dolayı kasmama şansında yok,zorlama kendini...o acınla bide doktor kaprisi çekme doğumda...Allah bu doktorlarada merhamet versin...

herşeyden öte yatmak bebeğe acayip kilo aldırıyo,dinleneceksin tatlım,protein ,meyva ,kuruyemiş...fazla hareketli olmak bebeğin gelişimini zayıflatıyo...bende başlarda aşırı aktiftim,erken doğum riski olup yatış alınca bebek 1 ayda 1 kilo almıştı ama bizim için hala az...1900 dü enson bakalım cuma ne diyecek doktor...

Maşallah analı babalı büyütsün minicikmiş benim de ilki 2.900 doğmuştu bu da minik olacak dedi dr.Küvöze gerekmemiş ne güzel

oy ne güzelde gelişmiş maşallah bebişimize...

Allah analı babalı büyütsün inş.şimdi iyisinizdir sütünde bol bol gelmiştir benim de tgek duam sütümün olması tabi bebişimin sağlıklı olmasından sonra

geçmişi daha fazla okuyamayacam uykum geldi uyumaya gideyim her gece 3 yer değiştiriyorum :-((

Son düzenleme:

Canım hayırlı doğumlar olsun! Off doğumu düşününce ben de aynı şeyi hissediyorum ama geçer herhalde :)))
Bu arada süt yapan birşey yok bol su iç canım. Su kadar sütü arttıran birşey yok.

Ya kızlar buarada Peppermint e mesaj attım yarım sa. önce ama cevap gelmedi çok merak ettim. Arayıpta rahatsız etmekte istemiyorum ama öğlene kadar cevap vermezse arayacağım sanuırım.

günaydınlarrrrrrrrrrrrrr...
saat 3de yatıp 7de uykuya dalıp 10da uyandık biz kuzumlaaaaaaa...
sizlere bi bakalım dedik...
peppermint'den haber yokmu hala yaa...aaa merak etmeye başladım???
kahvaltıya gidiyoruz bizz....uğrarız gene...
herkese keyifli bir pazar dileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz...öptükkkkkk

Kizlar gunaydin, umarim hepiniz rahat bir gece gecirmissinizdir

Gecmisi okuyamasam da aklimda gelisimci;nin dogumu kalmis.Canim Allah yardimcin olsun, saglikla kavus insallah melegine.

Ben butun gunumu uyuyarak gecirdim diyebilirim,gogsum birden biraz daha buyudu sanki, camasirim da sıktı mı artık bilmiyorum sirtim ve gogsum cok aciyor.Tahris olmus butun

Son gunler hic gecmiyorevde tum gun ne yapacagimi sasiriyorum.Bu arada kilo alimim durdu diyordum, hemen alivermisimNeredeyse her gece bacagima kramp giriyor, sizde de oluyor mu?

Herkese guzel pazarlar

Son düzenleme:
gunaydın kızlar uzub zamandır gıremıyodum memelekete geldım 20 gun once ondan yazamıyodum dün sabah merdıvenlerden dustum hastaneye gıttım rahım acılmıs dedı aksama kadar bekledık sancı gelmeyınce sunı sancı verıldı 1 saat ıcınde dogdu kızımız ama daha kucagıma alamadım 34 haftalık dodu su an daha küvezde dua edın gecmısı okuyamadım yavrusu dogan herkesınkını allah analı babalı buyutsun bana dua edın bebegım sag salım gelsın evıne ha bu arada 2800 grm dogdu dr kılosu cok guzel dedı hepınızı opuyorum...

Oncelikle gozunaydin mi desem gecmis olsun mu bilemedim.Cok sukur ki ikinizde iyisiniz, insallah yakin zamanda kucagina alirsin melegini,Allah saglikli, hayirli,guzel bir omur versin insallah
Kilosudamasallah cok iyiymis

Oncelikle gozunaydin mi desem gecmis olsun mu bilemedim.Cok sukur ki ikinizde iyisiniz, insallah yakin zamanda kucagina alirsin melegini,Allah saglikli, hayirli,guzel bir omur versin insallah
Kilosudamasallah cok iyiymis

sagol canım darısı hepınızın basına ınsallah benden baska doguranda olmus sanırım gecmısı okuyamadım oturamıyorum cunku dua edın canlarım hepınızı opuyrum

cnm rabbim sağlıkla kavusmayı nasıp etsın yavrularımıza
ordu cok güzel biyer benımde eşim ordulu ve hastane doktorlarından cok memnun herkes orda dogum yapmana sevındım
inşş hersey gönlünce olur....

QUOTE=gkcbsrg;20117030]offf öyle sakar oldum ki eğilmek istemiyorum ama herşeyi de elimden düşüyorum.mecburen eğiliyorum yerden almak için.
az önce de büyük kaza atlattım.canım çok sıkıldı kızlar
buzdolabını açmamla kapağındaki 1 lt lik cam su şişesinin yarısı ayağıma düştü paramparça oldu şişe ayağım da kesildi.bi an kalakaldım evde de yanlızım .biyandan kan akıyor.diğer taraftan heryer cam kırığı ve su içinde kaldı.hareket etsem bi türlü etmesem bi türü zorla kendimi banyoya attım.ayağım cam kırığı dolmuş.temizlemeye çalştım bi kesikten baya kan aktı onu durdurup bantladım.mutfak battı berbat halde offff.[/QUOTE]

çokkkk gecmıs oldun cnm aynı sakarlıklar bende de var sorma dengemız bozuldu bu kocaman karınla :))))) napalım
allah koruyo artık sag saglım bı dogursaydık :)))))))))))

ne güzel canım korkmamışsın inşallah istediğin gibi doğurursun yavrunu. herşey yolunda çıkmış bizimde salı günü kontrolümüz var bende çok merak ediyorum bebişimi:)))

saol cnm inş ole olur allah hepımızın gonlune gore versın

Merhaba hanımlar..
Bebeğini kucağına alan herkesi tebrik ediyorum allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş darısı tüm ağustos annelerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…