ayy cnm demek sendede var peppermintin numarası bilmiyodum iyice telaşlandım valla yaa sorma,acaba neden msjına cvp vermedi yaa meraklandım daha fenaBencede böyle davranmaya hakkı yok. Ama takma kafana daha fazla. Başka bir doktora git istersen canım ya...
Zannetmiyorum sağlığını etkileyeceğini canım. Sonuçta bebiş 3 kg ı bulmuş gayet yeterli. İnşallah sağlıkla kucağını alısın prenses gülse' yi...
31 tane kutu var 1 pasrada oyüzden ben bugün gidip başka bir model şeker daha aldım 50 adet.
Hehe yandın sen doğduktan sonrada muhtemelen sallanmak isteyecek :)
Sağlık sorunu olmasın yeterki.Canım 10 gün gerilik birşey değil. takma kafana.
Canım maşallah kızınaHadi bakalım az kaldı. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.. :))
Canım güzel haberlerle gelmişsin. Maşallah diyelim
Geçm,iş olsun canım umarım önemli bir kesik değildir.
Aman yarabbim .. 20 temmuz çok yakın yaw... Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin.
Canım numarası bende var ama ben yazmıştır diye düşündüm. şimdi bu saatte mesaj da atmayayım. Yarın sabah arayayım ben onu. Ben de şimdi çok merak ettim Umalım da sorun olmasın.
aaaagunaydın kızlar uzub zamandır gıremıyodum memelekete geldım 20 gun once ondan yazamıyodum dün sabah merdıvenlerden dustum hastaneye gıttım rahım acılmıs dedı aksama kadar bekledık sancı gelmeyınce sunı sancı verıldı 1 saat ıcınde dogdu kızımız ama daha kucagıma alamadım 34 haftalık dodu su an daha küvezde dua edın gecmısı okuyamadım yavrusu dogan herkesınkını allah analı babalı buyutsun bana dua edın bebegım sag salım gelsın evıne ha bu arada 2800 grm dogdu dr kılosu cok guzel dedı hepınızı opuyorum...
Merhaba hanımlar..
Bebeğini kucağına alan herkesi tebrik ediyorum allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş darısı tüm ağustos annelerine
CANIM MAGNEZYUM KULLANIYOR MUSUN? o bayağı işe yarıyorKizlar gunaydin, umarim hepiniz rahat bir gece gecirmissinizdir
Gecmisi okuyamasam da aklimda gelisimci;nin dogumu kalmis.Canim Allah yardimcin olsun, saglikla kavus insallah melegine.
Ben butun gunumu uyuyarak gecirdim diyebilirim,gogsum birden biraz daha buyudu sanki, camasirim da sıktı mı artık bilmiyorum sirtim ve gogsum cok aciyor.Tahris olmus butun
Son gunler hic gecmiyorevde tum gun ne yapacagimi sasiriyorum.Bu arada kilo alimim durdu diyordum, hemen alivermisim Neredeyse her gece bacagima kramp giriyor, sizde de oluyor mu?
Herkese guzel pazarlar
aa hayırlı olsun canım, geçmiş olsun canım..ne oluyor biz ağustos annelerine anlamadım nazar mı değiyor acaba..gunaydın kızlar uzub zamandır gıremıyodum memelekete geldım 20 gun once ondan yazamıyodum dün sabah merdıvenlerden dustum hastaneye gıttım rahım acılmıs dedı aksama kadar bekledık sancı gelmeyınce sunı sancı verıldı 1 saat ıcınde dogdu kızımız ama daha kucagıma alamadım 34 haftalık dodu su an daha küvezde dua edın gecmısı okuyamadım yavrusu dogan herkesınkını allah analı babalı buyutsun bana dua edın bebegım sag salım gelsın evıne ha bu arada 2800 grm dogdu dr kılosu cok guzel dedı hepınızı opuyorum...
çalışmaya devam etmesinde sakınca yoktur,doğum öncesi iznine en geç 8.8.2011 tarihinde ayrılacaktır..durum bildirir tıbbi rapordur yazıyor canımmerhaba kızlar, bir sorum olacak içinizde 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alan var mı? var sa raporda ne yazıyor söyleyebilrimisiniz,
teşekkürlerrrr
gunaydın kızlar uzub zamandır gıremıyodum memelekete geldım 20 gun once ondan yazamıyodum dün sabah merdıvenlerden dustum hastaneye gıttım rahım acılmıs dedı aksama kadar bekledık sancı gelmeyınce sunı sancı verıldı 1 saat ıcınde dogdu kızımız ama daha kucagıma alamadım 34 haftalık dodu su an daha küvezde dua edın gecmısı okuyamadım yavrusu dogan herkesınkını allah analı babalı buyutsun bana dua edın bebegım sag salım gelsın evıne ha bu arada 2800 grm dogdu dr kılosu cok guzel dedı hepınızı opuyorum...
Kizlar gunaydin, umarim hepiniz rahat bir gece gecirmissinizdir
Gecmisi okuyamasam da aklimda gelisimci;nin dogumu kalmis.Canim Allah yardimcin olsun, saglikla kavus insallah melegine.
Ben butun gunumu uyuyarak gecirdim diyebilirim,gogsum birden biraz daha buyudu sanki, camasirim da sıktı mı artık bilmiyorum sirtim ve gogsum cok aciyor.Tahris olmus butun
Son gunler hic gecmiyorevde tum gun ne yapacagimi sasiriyorum.Bu arada kilo alimim durdu diyordum, hemen alivermisim Neredeyse her gece bacagima kramp giriyor, sizde de oluyor mu?
Herkese guzel pazarlar
gunaydın kızlar uzub zamandır gıremıyodum memelekete geldım 20 gun once ondan yazamıyodum dün sabah merdıvenlerden dustum hastaneye gıttım rahım acılmıs dedı aksama kadar bekledık sancı gelmeyınce sunı sancı verıldı 1 saat ıcınde dogdu kızımız ama daha kucagıma alamadım 34 haftalık dodu su an daha küvezde dua edın gecmısı okuyamadım yavrusu dogan herkesınkını allah analı babalı buyutsun bana dua edın bebegım sag salım gelsın evıne ha bu arada 2800 grm dogdu dr kılosu cok guzel dedı hepınızı opuyorum...
inşallah canım,kolaycacık atlatırsın,çarşamba büyük gün,uyuyup uyanıcan minişin kollarında ,ayy sanki ben girecekmişim gibi oldum biliyomusun,sen kimbilir ne kadar heyecanlısın,9 aylık süreç biticek inşallah hayırlısıyla...
hepimiz dua edicez,hayırlısıyla iyi haberlerinii bekliyoruz...
canım özele mi gidiyosun,öyleyse doktorunun tavrına şaşırdım doğrusu...doktorlar çatı muayenesinden korkan hastalarla uğraşmak istemiyolar,onlara yatıp neyaparlarsa sesini çıkarmayan hastalar lazım,sinir oluyorum..vajinismus problemin ciddi ise sezeryanı düşün derim canım,bunun bide doğumda psikolojik travması var,normal doğum yaptım ordan biliyorum,saat başı çatı muayenesi oluyosun çünki,kendini kasmassan sıkıntı yok aslında çok acımıyo ama senin özel durumundan dolayı kasmama şansında yok,zorlama kendini...o acınla bide doktor kaprisi çekme doğumda...Allah bu doktorlarada merhamet versin...
herşeyden öte yatmak bebeğe acayip kilo aldırıyo,dinleneceksin tatlım,protein ,meyva ,kuruyemiş...fazla hareketli olmak bebeğin gelişimini zayıflatıyo...bende başlarda aşırı aktiftim,erken doğum riski olup yatış alınca bebek 1 ayda 1 kilo almıştı ama bizim için hala az...1900 dü enson bakalım cuma ne diyecek doktor...
Canım hayırlı doğumlar olsun! Off doğumu düşününce ben de aynı şeyi hissediyorum ama geçer herhalde :)))
Bu arada süt yapan birşey yok bol su iç canım. Su kadar sütü arttıran birşey yok.
Ya kızlar buarada Peppermint e mesaj attım yarım sa. önce ama cevap gelmedi çok merak ettim. Arayıpta rahatsız etmekte istemiyorum ama öğlene kadar cevap vermezse arayacağım sanuırım.
MRB KIZLAR BEN 2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARINIDANIM AMA SATA GÖRE 30 TEMMUZ DUĞUMUM YANİ BİZİM TOPİKTE KİMSE KALMADI HEMEN HEMEN HERKES DOĞURDU SON BİKAÇ KİŞİYİZ AMA ARTIK HEREKS BEBEKLERİNİ BİLGİLERİNİ PAYLAŞIYOR ŞUAN 38+2 HAFTAMDAYIM BEBEŞİM DOĞUM KANALINA GİRDİ DAHA ÖNCE TERSTİ BU HAFTA DÖNÜŞ YAPTI SÜPRİZ YAPTI BİZE YOKSA AYRINA SEZERYAN OLCAKTIK ŞİMDİ İSE NORMAL DOĞUM İÇİN SUYUMUN VE SANCIMIN GELMESİNİ BEKLYECEĞİM DAHA BEBEĞİM 3.003 gr boy 49 cm gelişimi biraz zayıf oldu ama sağlıklı olması önemli olan sıkıntısız bir hamileik geçiridm ne bulantı ne sancı ne ağrı inşallah doğumumda öyle olur şimdiden hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum umarım hepimiz sağsalim bebeklirimiz kucağımıza alırız...
Kızlar peppermint den mesaj geldi. Yazdığını aynen iletiyorum.
'' Bebeğim ne yazıkki hiç kilo almamış yine. 34 deyiz 29-30 haftalık çıkıyor.ama sağlıklı ve organ gelişimi tam dedi dr. Pazartesi perinataloğa gideceğiz.''
hadi yaaa üzüldüm şimdi
kim ne sıkıntı içindedir şuan
inş en kısa zamanda Allahım yüzüne güler ve bebeğinin ona süpriz yapmasını sağlar...
AZ ÖNCE BAŞKA BİR TOPİKTE OKUDUM ANNE KARNINDAKİ BEBEĞİ DONDURMA VE BUĞDAY ÇOK KİLO ALDIRIYORMUŞ....hemen buğday ıslamalı haşlamalı ve soğuk ayran çorbası yapıp içmeli ...hergünde bir kase dondurmaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?