2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy cnm demek sendede var peppermintin numarası bilmiyodum iyice telaşlandım valla yaa sorma,acaba neden msjına cvp vermedi yaa meraklandım daha fena
aaaa
ne desem bilemedim hayırlısı olsun cnm bebeişin gelmiş dünyya tatsız bi olayla gelmiş ama onun gelmesi herşeye bedeldir cnm
Allah analı babalı byütsn inş...
umarım sende iyisindir
Merhaba hanımlar..
Bebeğini kucağına alan herkesi tebrik ediyorum allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş darısı tüm ağustos annelerine

kızzz sen face ten ayrılıp buralaradamı gelirdin zilli

rehnuma canım sağlıkla büyüt kızını :))
maşalahhhh
ay topiği bi açtım haberi gördüm
gözlerim doldu yaaa
az kaldı gerisayım 13 günüm var benimmmm

Son düzenleme:
kızlaee şaka maka peppermintten hbr yok farkındamısınız
my little shine sun un msjınada cvp vermemiş
inş dün kontrolden güzel hbrler almışlar ve keyif yapıolardır eşiyle

merhaba kızlar, bir sorum olacak içinizde 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alan var mı? var sa raporda ne yazıyor söyleyebilrimisiniz,
teşekkürlerrrr

CANIM MAGNEZYUM KULLANIYOR MUSUN? o bayağı işe yarıyor
aa hayırlı olsun canım, geçmiş olsun canım..ne oluyor biz ağustos annelerine anlamadım nazar mı değiyor acaba..
merhaba kızlar, bir sorum olacak içinizde 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alan var mı? var sa raporda ne yazıyor söyleyebilrimisiniz,
teşekkürlerrrr
çalışmaya devam etmesinde sakınca yoktur,doğum öncesi iznine en geç 8.8.2011 tarihinde ayrılacaktır..durum bildirir tıbbi rapordur yazıyor canım

peppermin ne yaptı acaba..

canım hayırla uğurla sağlıkla buyusun bebeğin.sanada cok gecmıs olsun.tez zamanda toparlanın kıızınla inşallah

benımde son haftalar sayılır 4 haftam kaldı.ayagımda kasılmalar yok ancak karnım kasılıyor akşamları cok zorlanıyorum tum gun evden cıkmadgm halde aksam bır andaı ıyı oluverıyorum bır anda 10km yurumuas yenı gelmıs eve gıbı anında tum vucudum agrıdan kırılıyor.dakıka dakıka ne oldugum bellı deıl.senın ne kadarın kaldı?bak yazarkem bacagıma agrı geldı yol yurumus gıbı:) gecmıyor artık gunler

canım hem geçmiş olsun hem de gözün aydın diyeyim size o zaman ben...kilosu gayet iyi ama bebişinin,tez zamanda kavuşacağına eminim...Allah analı babalı sağlıklı günlerde birlikte olmanızı nasip etsin inşallahhhhhh

herkese mrb hanmlar iisinz inş.

ben bi kitap okuyorum sizede tavsiye edeyim dedim Mine İzgi-Oğlumu yetiştiriyorum (Kızımı yetiştiriyorum kitabıda var)

kitapta doğum önce-bebeklik-1 yaşından 24 yaşına kadar erkek çocuklarının nasıl yetiştirilmesi gerektiğinden fikirler veriyor

güzel bilgiler var tavsiye ederim

--vesselam--

evet inşallah uyuyup uyanıcam ve inşallah bebeğimi alcam sağlıklı şekilde ....kızım benden önce odaya girip hanım hanımcık bekler annesinin gelmesini

evet arkadaşlardan duydum sütü artıran ençokta su diye..bol bol iç diyolar..ama etrafımda cahil insanlar var ve inşallah beniş zorlamzlar sütün gelmiycek şunu ye bunu ye diye..yoksa sinirlerim harap olur...zaten kayınvalideme gecen gittiğimde senin süütn nasıl gelvek bişey yemiyorsun dedi..hemde 2 gün dedi bunu bende dedim..şuan nasıl besleniyorsa ozmaanda sütüm gelir..sonuçta besleyici şeyler yararlı şeyler yiyorum ben...

canım süpriz oldu..bende bundan sonra ben doğururum demiştim gözün aydın..inşallah en kısa zamanda küvezden çıkar bebeişin...

ilk normal doğum da gerçeklerşmiş..sağlıcakla küvezden kucagın alırsın inşallah...dikişlerin çokmu... tavsiye edermisin normal doğumu

Canım tebrikler... Gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün...

Kilosuda iyiymiş maşallah. Küvözde kaç gün kalacak?

MRB KIZLAR BEN 2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARINIDANIM AMA SATA GÖRE 30 TEMMUZ DUĞUMUM YANİ BİZİM TOPİKTE KİMSE KALMADI HEMEN HEMEN HERKES DOĞURDU SON BİKAÇ KİŞİYİZ AMA ARTIK HEREKS BEBEKLERİNİ BİLGİLERİNİ PAYLAŞIYOR ŞUAN 38+2 HAFTAMDAYIM BEBEŞİM DOĞUM KANALINA GİRDİ DAHA ÖNCE TERSTİ BU HAFTA DÖNÜŞ YAPTI SÜPRİZ YAPTI BİZE YOKSA AYRINA SEZERYAN OLCAKTIK ŞİMDİ İSE NORMAL DOĞUM İÇİN SUYUMUN VE SANCIMIN GELMESİNİ BEKLYECEĞİM DAHA BEBEĞİM 3.003 gr boy 49 cm gelişimi biraz zayıf oldu ama sağlıklı olması önemli olan sıkıntısız bir hamileik geçiridm ne bulantı ne sancı ne ağrı inşallah doğumumda öyle olur şimdiden hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum umarım hepimiz sağsalim bebeklirimiz kucağımıza alırız...

Kızlar peppermint den mesaj geldi. Yazdığını aynen iletiyorum.

'' Bebeğim ne yazıkki hiç kilo almamış yine. 34 deyiz 29-30 haftalık çıkıyor.ama sağlıklı ve organ gelişimi tam dedi dr. Pazartesi perinataloğa gideceğiz.''

Sana da hayırlı doğumlar olsun canım. Bebeğini inşallah sağlıkla kucağına alırsın..

Canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebeğini.

hadi yaaa üzüldüm şimdi
kim ne sıkıntı içindedir şuan
inş en kısa zamanda Allahım yüzüne güler ve bebeğinin ona süpriz yapmasını sağlar...

AZ ÖNCE BAŞKA BİR TOPİKTE OKUDUM ANNE KARNINDAKİ BEBEĞİ DONDURMA VE BUĞDAY ÇOK KİLO ALDIRIYORMUŞ....hemen buğday ıslamalı haşlamalı ve soğuk ayran çorbası yapıp içmeli ...hergünde bir kase dondurmaa....

buğdayı duymuştum bi kaç kez yedim ama sonrasında bi daha canım istemedi. tekrar denemeli demekki teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…