kızlar aranızda 60-120 ölçülerinde beşik ya da park yatak alan var mı?
ben bu ölçülere uygun uyku seti bulamadım hatta sadece yan koruma alıp
uygun bi nevresim takımı alayım dedim onu da bulamadım
tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?
Canım benim beşikte 60*120 ölçüsünde, henüz ben de uyku seti almadım. Ama araştırdım, yorgancıoğlunun bu ölçülerde setleri var, bi bak istersen online satışları da var. Bi mağazada da Funnababy beğenmiştik istediğiniz ölçüler de sipariş ederiz demişlerdi.
Maşallah Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin pek güzel bir oda olmuş.
Hepsiburada.com : Nenny Baby Lüks Malzeme Çantası (101) - Kırmızı | Anne / Bebek / Çocuk
ben bunu aldım az önce sipariş verdim inşllh güzeldir
oğlumun odası nasıl sizlerle paylaşmak istedim :))
(herzaman_seninle teşekkürler senin sayende yükleyebildim)
Eki Görüntüle 226961 Eki Görüntüle 226962 Eki Görüntüle 226963
ben de çok beğenmiştim bunu nette görüp...gelince bilgilendirirmisin beni...memnun kalıp kalmadıın konusunda??
ayyyyyy çok güzel bayıldımmmmmm...Allah sağlıklı günlerde kullanmasını nasip etsin yavrunun
kızlar sizleri telaşlandırmak istemiyorum ama
eyeszay dan hbr yok en son kontrole gideceği gün yazmıştı bidahada uğramadı sonucuda yazmadı
bi sorun yoktur değilmi
canım sen nerde doğum yapıcaksın?saol canım evet normal istiyordum zaten iyi oldu karar vermemiz. bi de normal sezeryan fark etmez dedi ücret olarak. hastane+doktor ücreti 3500
sağol canım...inşallah kolay doğum our ve sağlıklı şekşlde bebğimi kucağıma alırım inşallahgelişimci
doğum belli olmuş senin de ayyy ne heyecanlı güzel haberlerini merakla beklicez canım valla. şimdiden hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
canım zararı olmaz ..bebeğin kalırsa zararı olur benim normal doğum tarihi 7 ağustostu şekerden dolayı 22 yada 25 gibi alcaktı..bu hafta tansiyonum hep yüksek çıkınca 20 temmuzda almaya karar verdi...Bugün kontrole gittim 5 ağustosta beni sezeryane alıcaklar. 9 ayım 16 ağustosta bitiyordu.
İlk doğumum biraz endişelendim açıkçası.
Doktorum bebeği şekerimden dolayı erken almaya karar vermiş.
Bir zararı olmaz değilmi.
bu da beşiğimiz sağolsun annemle kardeşim süsledii
Eki Görüntüle 226968
oda süslerimiz nasıl gerçi daha kapısına takmadık annem kardeşim ve ben yaptık el emeği olunca insan daha çok özeniyo :))
Eki Görüntüle 226970 Eki Görüntüle 226971
Hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullanınoda süslerimiz nasıl gerçi daha kapısına takmadık annem kardeşim ve ben yaptık el emeği olunca insan daha çok özeniyo :))
Eki Görüntüle 226970 Eki Görüntüle 226971
bu da beşiğimiz sağolsun annemle kardeşim süsledii
Eki Görüntüle 226968
Eki Görüntüle 226989 Eki Görüntüle 226990 Eki Görüntüle 226991 Eki Görüntüle 226992 Eki Görüntüle 226993 Eki Görüntüle 226994 Eki Görüntüle 226995
kizlar bakin bunlarda benim hamileligimin ilk 5 ayinda surekli yatmam gerekiyodu o donemde can s!kintisindan isledigim tisortlerim :)
hamarat anne maşallah ne güzel
şimdi zevkle giyrsin onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?