2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim beşikte 60*120 ölçüsünde, henüz ben de uyku seti almadım. Ama araştırdım, yorgancıoğlunun bu ölçülerde setleri var, bi bak istersen online satışları da var. Bi mağazada da Funnababy beğenmiştik istediğiniz ölçüler de sipariş ederiz demişlerdi.

gelişimci
doğum belli olmuş senin de ayyy ne heyecanlı güzel haberlerini merakla beklicez canım valla. şimdiden hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

funnababy nin park yatak için ürettikleri 90-120 ölçüsünde yorgan ve nevresime sahip diye biliyorum ama tekrar bakarım
yorgancıoğlunda 1-2 model vardı ama 300 tl gibi bi fiyat söylediler hem modelleri de çok güzel değildi
teşekkür ederim ilgin için

Bugün kontrole gittim 5 ağustosta beni sezeryane alıcaklar. 9 ayım 16 ağustosta bitiyordu.
İlk doğumum biraz endişelendim açıkçası.
Doktorum bebeği şekerimden dolayı erken almaya karar vermiş.
Bir zararı olmaz değilmi.

oda süslerimiz nasıl gerçi daha kapısına takmadık annem kardeşim ve ben yaptık el emeği olunca insan daha çok özeniyo :))

ben de çok beğenmiştim bunu nette görüp...gelince bilgilendirirmisin beni...memnun kalıp kalmadıın konusunda??

oğlumun odası nasıl sizlerle paylaşmak istedim :))

(herzaman_seninle teşekkürler senin sayende yükleyebildim)

Eki Görüntüle 226961 Eki Görüntüle 226962 Eki Görüntüle 226963

ayyyyyy çok güzel bayıldımmmmmm...Allah sağlıklı günlerde kullanmasını nasip etsin yavrunun

Son düzenleme:
saol canım evet normal istiyordum zaten iyi oldu karar vermemiz. bi de normal sezeryan fark etmez dedi ücret olarak. hastane+doktor ücreti 3500
canım sen nerde doğum yapıcaksın?

gelişimci
doğum belli olmuş senin de ayyy ne heyecanlı güzel haberlerini merakla beklicez canım valla. şimdiden hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
sağol canım...inşallah kolay doğum our ve sağlıklı şekşlde bebğimi kucağıma alırım inşallah

canım zararı olmaz ..bebeğin kalırsa zararı olur benim normal doğum tarihi 7 ağustostu şekerden dolayı 22 yada 25 gibi alcaktı..bu hafta tansiyonum hep yüksek çıkınca 20 temmuzda almaya karar verdi...
yani benim senden daha kısa sürede alcaklar..

bu da beşiğimiz sağolsun annemle kardeşim süsledii
Eki Görüntüle 226968

oda süslerimiz nasıl gerçi daha kapısına takmadık annem kardeşim ve ben yaptık el emeği olunca insan daha çok özeniyo :))

Eki Görüntüle 226970 Eki Görüntüle 226971

güle güle kuıllnasın oğluşun canım..çok güzel olmuş..ellerinize sağlık....

herkese merhaba

uzun zamandır girmiyorum nete.yeni doğumlar olmuş.tebrik ediyorum annelerimizi.
benimde eşim evi taşıyıp geldi yanıma sonunda.
bugün doktor kontrolümüz vardı.nst de sancı çıkınca yatış verdi.(zaten erken doğum nidilat ciğer geliştirici iğne bunlarla geçti son 1 ay) bende yatmak istemediğimi söyledim kabul etti akşama artarsa gel dedi.
bu arada nidilatı artık içmiyorum (6 hafta dır içiyorum çok içmişsin dedi doktor)
bizde durumlar böyle artık bekliyoruz ALİ SİDAR ımı
hepinizi öptük
sevgiyle

Son düzenleme:
Kizlar catlaklardan konusmussunuz, hiic uzulmeyin ben buraya resmimi koysam hepiniz bir ohh cekersiniz.bendeki de birsey mi dersiniz,oyle catladim yani

Hamileligimin 6.ayinda kucuk pembe noktalar halinde baslayip harita gorunumunu coktan gecti, su kanali gibi desem daha yerinde bir tabir olur.Belimin kenar kisimlarinda yok ama gobek deligimin ustunu coktan gecti.Hamilelik oncesi catlamak ve fazla kilo almaktan korkuyordum ama zamanla catlaklarima alistim.
Hatta oyle alismisim ki,gecen gun ultrasondayken esimin cektigi bi fotografi gordum,karnim dumduz,catlaksiz''ayyy bu ben miyim-demisim

Cok kilo da almadim kremler,yaglar kullandim hemde 2.aydan itibaren duzenli olarak.Ama genetik olduguna eminim artik.Annemde de vardi cunku.
Bu arada 170 boyundayim 58 kilo ile hamile kalip 11 kilo aldim.Kilo alimylada ilgili degil galiba,neyse artik alistim pembe desenli bir gobusum var artik

cananchn bebegin odasinda saglikla huzurla buyusun insallah,ellerine saglik

Eki Görüntüle 226970 Eki Görüntüle 226971
Hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…