2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım doktorum ağstos 10 daki randövmzde söyleyecek doğm şeklini..ama normal dese bile ben sezeryan istediğimi söyleyceğim bu gidişimde.. hehe hadi eşini anladım da doktor neden öyle baktıki:90:

selam kızlarr. biz sabah bi heyecan yaşadık
sabah 7.30 gibi ağrılarla uyandım.bugüne kadar kasık ağrısı, kasılmalar, ara ara sancılar, vajinada ağrı hepsi oldu alışığım ama hiç böyle bi ağrı olmamıştı.
başta mide ağrısı gibi zannettim. ama bütün karnıma öyle bi yayılıyodu ki. neyse 2 saat kadar sürdü sonra yatıp uyudum. 11 gibi tekrar başladı bu sefer felaket mide bulantısı da var. doktoru aradım 2 buçukta gel dedi. neyse gittik 37. haftayı geçtin nasılsa doğum başladıysa durdurmayız artık dedi nasıl heyecan yaptık.sonra ultrasonla bebeğe baktı bebek gayet iyi dedi. alttan baktı sonra açılma yok silinme yumuşama falan yok yalancı doğum sancısı yaşamışsın dedi.bu arada çatın müsait bebeğin kilosu 3496 gr boyu 54 cm gerçek sancıların gelince ağrısız normal doğumla alıcaz dedi
10 güne kadar sancım ya da başka bi şey olmazsa 28 temmuzda(doğum günümde:) tekrar gidicez bakalım...

canım amma heyecan yaşamışsın ya..maşallah bebişine kilosu falan gayet iyi..demek normal yolu gözüktü sana..umarım allahım bir avazda kurtarmayı nasip eder

çok saol canım bu kadar ayrıntılı bilgim yoktu medical aklıma yatıyor ama daha doktora ulaşmadım inşllh kabul eder...teşekkür ederim

amanın ne heyecan ne heyecan prova yapmışsın resmen )hadş bakalım hayırlısı olsun bebişin maaşallh iyi durumdaymış...Allah kurtarsın hayırlısıyla

kızlar yaa ben az önce araştırdım benim durumumda olup normal doğum yapabilenler varmış(eski vajiliyim ve alttan muayeneye izin vermedim (
)doktorum öküzlük etmese beni sakinleştirse muayeneye de izin verebilirmişim aslında benimle aynı durumda olanların hi,kayelerini okudum tamamen doktorun tutumuyla ilgili yani!!

canım amma heyecan yaşamışsın ya..maşallah bebişine kilosu falan gayet iyi..demek normal yolu gözüktü sana..umarım allahım bir avazda kurtarmayı nasip eder

saol canım evet normal istiyordum zaten iyi oldu karar vermemiz. bi de normal sezeryan fark etmez dedi ücret olarak. hastane+doktor ücreti 3500

kızlar aranızda genel anestezi olan var mı? nasıl yapıyorlar soluk borusuna hortum mu sokuyorlar..acımıyor mu?

Cnm tam üç kere ameliyat geçirdim.sen bayıldıktan sonra hortum sokuyorlar ve uyanmadan da çıkarıyorlar.korkacak bişey yok hepsi sen baygınken yapılıyo.sezeryanla doğum olucak herhalde senin sana hayırlı doğumlar dilerim ve tabiki bizlere de...

ben ilk hamileliğimde mustela kullanmıştım sadece sol kasığımda krem sürmediğim yerde yani 2 çizgi şeklinde çatlak olmuştu onlar da sonradan nerdeyse tamamen kaybolmuşlardı ama bu hamileliğimde çok daha fazla krem sürmeme rağmen göbek deliği çevremde çay bardağı ağzı kadar bir bölge acayip çatladı kıpkırmızı ve çok acıyor umarım doğumdan sonra biraz toplar, ama benim ilkinde karnım bu kadar büyümemişti daha fazla kilo almama rağmen, bunda resmen basket topu yutmuş gibiyim

canım, aynaya bakarak mı anladın yoksa hareketlerinden mi? sanırım midede de rahatlama oluyormş..bakalım bizmki ne zaman inecek..indiği zaman doğm yaklaştı demek mi oluyor?

benim bildiğim karın aşağı indikten yaklaşık 2 hafta sonra doğum oluyor

yukarıda da yazdım ilk hamileliğimde mustela bana çok iyi gelmişti ama bunda çatlamamı engellemedi malesef

ayyy ne güzel çok az kilo almışsın maşallah

kızlar çok acil soruma cevap lütfen..bizim 2011 ağustos anneleri facede yazdığmız yorumları diğer face arkadaşlarım görevbiliyor mu?

bu gruba nasıl katılabiliyoruz?

ben bebek çantası almadım henüz avivodan beğendim ama onlar da çok pahalı geldi.siz neler aldınız çanta olarak,resim eklerseniz tavsiyede bulunursanız çok sevinirim

ben sırt çantası kullanıyorum bol gözü olan bir sırt çantası aldım
eğer kısa süreli sışarı çıkıyorsam da kendi büyük çantalarımdan birine bez, ıslak mendil koyuyorum ayrıca çanta taşımıyorum

kızlar aranızda 60-120 ölçülerinde beşik ya da park yatak alan var mı?
ben bu ölçülere uygun uyku seti bulamadım hatta sadece yan koruma alıp
uygun bi nevresim takımı alayım dedim onu da bulamadım
tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?

canım aynı ağrılar bugün bendede var ama doktora gitmedim.Göğüs altındaki kemiklerden başlayıp karnına doğru iniyor değilmi bendede bu oldu ama sanırım korkudan doktora gitmedim

evet canım,kilo birebir etkili..ben 16-17 kilo aldım

kaç kiloyla başladın sementa1983 ve bebiş kaç kilo şuan. Bende 12 kilo aldım 52 ile başlamıştım. Ilk beş ay bsiklete biniyordum fazla kilo almayım diye bebek fazla kilo almayınca bıraktım sporu 5 aya kadar 5 kilo ancak almışımdır. Bırakınca birden bende kilo almaya başladım. Kabızlık ödem de oluyor tabi. Atamayınca oda kilo olarak üstünde kalıyor.
Neyse az kaldı. Bebiş kilo alsın diye uğraşıp duruyorum. 31. Haftada 1,500 kilo idi bizim bebiş. Ay sonunda gidince görücez bakalım ne kadar kilo almış.

canım ben d.bakırda ilçede görev yapıyorum bebek arabası almaycağım yaza kadar kullanacak yer yok burda bir de benim doğumum eylül gözüküo yani biz pusetlik olana kadar buraya kış gelecek yaza kadar ihtiyacımız olmayacak yazları ailelerimize gidiyoruz o zaman alırız diye düşündük.ama oto koltuğu guvenlik acısından zaruri diye düşündük hem de evde de bir süre kullanırız dedik

canım aynı ağrılar bugün bendede var ama doktora gitmedim.Göğüs altındaki kemiklerden başlayıp karnına doğru iniyor değilmi bendede bu oldu ama sanırım korkudan doktora gitmedim

canım benim sol tarafta başladı başta. sonra göğüs altındaki kemiklerde oldu ve karnıma indi. ama nerdeyse 5 saat sürdü. ben de telaş yaptım. ama yalancı sancıymış canım. düzensizdi zaten bazen şiddetli bazen hafif.

saol canım prova oldu resmen. bi yandan ağrı çekiyorum bi yandan eşim kayınvaldem hastane çantasının eksiklerini toparlıyoruz

aranızda park yatak alan var mı kraft 504 ve 821 baktım siz ne tavsiye edersiniz kızlar

ben aldım cnm babymoon 70*110 150tl çok hoş gözüküyo kurduk odamıza bakalım oğlumda begenecekmi ??

QUOTE=sementa1983;20133998]kızlar kasıklarımda çatlamalar var..tam bir hayal kırıklığı yaşadım..gidip gelip bakıyorum..artar mı sizce bu çatlaklar..[/QUOTE]

bende 2 aydır var cnm genetık annemde harıta gıbı ne lireac ne bebe yagı o kadar surdum para etmedii
yalnız ben nıvea atta set almıs"tım oglumdan ızınsız bebe yagınıı nkullanıyorum sımdı yarısına ındı resmen cok hosuma gıtı ama dogal badem yagıda varmıs ıccınde
karnımı daaha rahatlatıyo
2 haftadır karnım cok kasınıyoo benım yaa cokda buyudu zaten önden önden gıdıyoo karnım harıta gıbı ama
gecen gun dr fazla bısey yok hele sen bı dogur onlara cözüm buluruz kafana takma dedi ???
anlamadım hangısı catlak hangısı deıl ??

ayy ne heyecann neyse prova olsun buu artık bıdahakıne bebegın gelır heralde :))))

Canım merhaba bende eski vajiliyim ama onu yendim bunu yenicem diyorum ve inşallah normal doğum yapıcam . .
Vajinisms tedavi süreci çok zorlayıcı .sonuca ulaştığımızda hayret ediyodk nasıl oldu die . onu başaran bunuda başarır bence

sevibebenın var cnm bıldıgım kadarıylaa nette bı bak ıstersenn

bu kadar çabanın emeğin hesiyesini, 2gün sonra kollarına alarak,öpüp okşayarak alacaksınn..umarım şekerin daim olmaz geçicidir..

inşallah canım..tek isteğim onun sağlığı....

Kızlar buarada bu akşam saat 18:30' da pepermintin perinatalog randevusu var. Dua edelim de hiç bir sorun çıkmasın. Umarım kan akımında problem yoktur.
inşallah güzel haberlerle gelir...

evet zaten görselliğe çok önem vermiyorum bebeğimin ve benim sağlığım iyi olsun..gerisi boş...

kızlar aranızda genel anestezi olan var mı? nasıl yapıyorlar soluk borusuna hortum mu sokuyorlar..acımıyor mu?

canım ben daha önce oldum ama ne ameliyat öncesi nede sonrası hortum hatırlamıyorum..belki beni uyuttuktan sonra takıp ayılmadan çıkarmışta olabilirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…