Doktorunla konuştun mu? o nediyor? Ben sürekli normal doğum istediğimi vurguluyorum o da, son anda belli olur ne olacağı diyor. Geçen perine masajına ne zaman başlayayım diye sordum. Gerek yok dedi. anlamadım acaba sezeryanı kafasında netleştirdi miii yoksaa nasıl olsa epizyo yaparım diye mi düşünüyor. Perine masajı diyince suratındaki yamulmuş ifadeyi görmen lazımdı. Eşime perine masajının ne olduğunu anlattığımda ki ifade ile aynıydı
selam kızlarr. biz sabah bi heyecan yaşadık
sabah 7.30 gibi ağrılarla uyandım.bugüne kadar kasık ağrısı, kasılmalar, ara ara sancılar, vajinada ağrı hepsi oldu alışığım ama hiç böyle bi ağrı olmamıştı.
başta mide ağrısı gibi zannettim. ama bütün karnıma öyle bi yayılıyodu ki. neyse 2 saat kadar sürdü sonra yatıp uyudum. 11 gibi tekrar başladı bu sefer felaket mide bulantısı da var. doktoru aradım 2 buçukta gel dedi. neyse gittik 37. haftayı geçtin nasılsa doğum başladıysa durdurmayız artık dedi nasıl heyecan yaptık.sonra ultrasonla bebeğe baktı bebek gayet iyi dedi. alttan baktı sonra açılma yok silinme yumuşama falan yok yalancı doğum sancısı yaşamışsın dedi.bu arada çatın müsait bebeğin kilosu 3496 gr boyu 54 cmgerçek sancıların gelince ağrısız normal doğumla alıcaz dedi
10 güne kadar sancım ya da başka bi şey olmazsa 28 temmuzda(doğum günümde:) tekrar gidicez bakalım...
Canım hastane araştırırken kesinlikle yenidoğan yoğun bakımı olup olmadığına yeterli yatak kapasitesi olup olmadığına bak. Ona göre karar ver. Sen bursa da doğurmaya karar vermiştin sanırım. Bursada SSK anlaşmalı olarak Jimer ve Medical dışında yenidoğan yoğunbakımı iyi olan bir yer yok.
sabah 7.30 gibi ağrılarla uyandım.bugüne kadar kasık ağrısı, kasılmalar, ara ara sancılar, vajinada ağrı hepsi oldu alışığım ama hiç böyle bi ağrı olmamıştı.
başta mide ağrısı gibi zannettim. ama bütün karnıma öyle bi yayılıyodu ki. neyse 2 saat kadar sürdü sonra yatıp uyudum. 11 gibi tekrar başladı bu sefer felaket mide bulantısı da var. doktoru aradım 2 buçukta gel dedi. neyse gittik 37. haftayı geçtin nasılsa doğum başladıysa durdurmayız artık dedi nasıl heyecan yaptık.sonra ultrasonla bebeğe baktı bebek gayet iyi dedi. alttan baktı sonra açılma yok silinme yumuşama falan yok yalancı doğum sancısı yaşamışsın dedi.bu arada çatın müsait bebeğin kilosu 3496 gr boyu 54 cmgerçek sancıların gelince ağrısız normal doğumla alıcaz dedi
10 güne kadar sancım ya da başka bi şey olmazsa 28 temmuzda(doğum günümde:) tekrar gidicez bakalım...
canım amma heyecan yaşamışsın ya..maşallah bebişine kilosu falan gayet iyi..demek normal yolu gözüktü sana..umarım allahım bir avazda kurtarmayı nasip eder
kızlar aranızda genel anestezi olan var mı? nasıl yapıyorlar soluk borusuna hortum mu sokuyorlar..acımıyor mu?
bende ilk karsilastigimda baya bi moral cokuklugu yasamistim. o kadar krem kullandim nasil oldu diye uzulmustum tabi git gide artti catlaklar. bu hamileligimde hic krem kullanmadim zaten catlagim var istedim kadar sureyim yinede olucak dedim. ama simdilik hic yeni eklenen olmadi:)))
kizlar benimde karnim asagi inmeye basladi. gecen gun ustumu degustirirken atnada baktin inmis geldi belkide bana otle geliyodur dedim ayni gun annem girdu aaa ksrnin inmis asagiya doguma az kalmis dedi. yok anne yaa daha 1 ayim var dedim:))) esimde farketti dunde dolastik biraz disarda eve gelince baya sancilandim aynadan yine baktik daha inmis asagiya karnim esim birden panikledi yaa simdi dogum yaparsan falan demeye basladi yok dedim yaa karnim indi diye pat diye diguracak halim yok ya dedim:))) yarin doktor kontrolumuz var bakakim anlariz artik:))
canım, aynaya bakarak mı anladın yoksa hareketlerinden mi? sanırım midede de rahatlama oluyormş..bakalım bizmki ne zaman inecek..indiği zaman doğm yaklaştı demek mi oluyor?
ben dört ay bittiğinden beri mustela kullandım.şuan hiç çatlağım yok.ama bi arkadaşım bir ay önce doğum yaptı doğumdan iki gece önce inanılmaz çatladığını söyledi.bi gecede olmuş onun bütün göbeği.sonradan gördüm harita gibiydi.öyle olmayız inşallah.bol su içmek te azaltıyomuş çatlakları.
canım ben bi normal yatak aldım ahşap birde park yatak aldım..park yatak mini aldım seyahat yatağı..jokerden casaul markalı
ben krem kullnadım..badem yağı kullnadım..bebeyağı kuıllandım en son bu kahverengi vazelin kremden kullandım ama yine çatladım..bence genetik özellik..benim etim çok sıkı demekki esneyemedi ve yırtıldı.ayrıca ben 37. haftamdayım ve 5kilo 800gr aldım kilo ile alakası yok bence...
kızlar çok acil soruma cevap lütfen..bizim 2011 ağustos anneleri facede yazdığmız yorumları diğer face arkadaşlarım görevbiliyor mu?
ben bebek çantası almadım henüz avivodan beğendim ama onlar da çok pahalı geldi.siz neler aldınız çanta olarak,resim eklerseniz tavsiyede bulunursanız çok sevinirim
ben bebek çantası almadım henüz avivodan beğendim ama onlar da çok pahalı geldi.siz neler aldınız çanta olarak,resim eklerseniz tavsiyede bulunursanız çok sevinirim
evet canım,kilo birebir etkili..ben 16-17 kilo aldım
canım bende alacağm..ama hem bebek arabası hemde oto koltuğu beraber..sen neden tek alıyorsun..almşken ikisini birden takım al..ha eğer evınzde arabanız varsa bilemem..bende piere carden alacağm..oto koltuğu güzelmiş bence
canım aynı ağrılar bugün bendede var ama doktora gitmedim.Göğüs altındaki kemiklerden başlayıp karnına doğru iniyor değilmi bendede bu oldu ama sanırım korkudan doktora gitmedim
amanın ne heyecan ne heyecan prova yapmışsın resmen)hadş bakalım hayırlısı olsun bebişin maaşallh iyi durumdaymış...Allah kurtarsın hayırlısıyla
kızlar yaa ben az önce araştırdım benim durumumda olup normal doğum yapabilenler varmış(eski vajiliyim ve alttan muayeneye izin vermedim(
)doktorum öküzlük etmese beni sakinleştirse muayeneye de izin verebilirmişim aslında benimle aynı durumda olanların hi,kayelerini okudum tamamen doktorun tutumuyla ilgili yani!!
aranızda park yatak alan var mı kraft 504 ve 821 baktım siz ne tavsiye edersiniz kızlar
amanın ne heyecan ne heyecan prova yapmışsın resmen)hadş bakalım hayırlısı olsun bebişin maaşallh iyi durumdaymış...Allah kurtarsın hayırlısıyla
kızlar yaa ben az önce araştırdım benim durumumda olup normal doğum yapabilenler varmış(eski vajiliyim ve alttan muayeneye izin vermedim(
)doktorum öküzlük etmese beni sakinleştirse muayeneye de izin verebilirmişim aslında benimle aynı durumda olanların hi,kayelerini okudum tamamen doktorun tutumuyla ilgili yani!!
kızlar aranızda 60-120 ölçülerinde beşik ya da park yatak alan var mı?
ben bu ölçülere uygun uyku seti bulamadım hatta sadece yan koruma alıp
uygun bi nevresim takımı alayım dedim onu da bulamadım
tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?
bu kadar çabanın emeğin hesiyesini, 2gün sonra kollarına alarak,öpüp okşayarak alacaksınn..umarım şekerin daim olmaz geçicidir..
inşallah güzel haberlerle gelir...Kızlar buarada bu akşam saat 18:30' da pepermintin perinatalog randevusu var. Dua edelim de hiç bir sorun çıkmasın. Umarım kan akımında problem yoktur.
şans işi çatlaklar.ben de çatlak yok ama selülitller arttı nasılsaaman boşver değer ,senin mucizene az kaldı ne güzel allahım kolaylıkla kavuştursun sizi birbirinize
güzel görünüyor,fiyat da makul biz150 yemi 165 e mi ne almıştık başka bir marka.Aslında ben de takım istiyordum ama araba konusunda çok kararsızım,o yüzden bu araç koltuğunu aldım.Ben karar verene kadar babamız arabasıyla gezdirsin bizi napim
kızlar aranızda genel anestezi olan var mı? nasıl yapıyorlar soluk borusuna hortum mu sokuyorlar..acımıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?