alan yok mu park yatak
canım ben bi normal yatak aldım ahşap birde park yatak aldım..park yatak mini aldım seyahat yatağı..jokerden casaul markalıalan yok mu park yatak
bunun genetik olduğuna inanıyorum artık.annem de hiç yok,anneannem 14 hamilelik geçirmiş onda da yok:44: 34+4 olduk ben de yokolmayacak galiba da.Gerçi ben çok kilo almadım 8.5 kg dayım ondan da olabilir.Ben de başta pahalı kremlerden alsam mı dedim.Aradım taradım okudum,Sonra pintilik edip sunu aldım,hali hazırda çatlaksız ve de mennunum.İnşallah seninkilerde artmaz.çok pahalı bir şey değil dene istersen bu losyonu da.Zaten zamanla kayboluyormuş çoğu belli belirsiz oluyor diyorlar.
Eki Görüntüle 226837
evet canım,kilo birebir etkili..ben 16-17 kilo aldım
canım ben bi normal yatak aldım ahşap birde park yatak aldım..park yatak mini aldım seyahat yatağı..jokerden casaul markalı
ben krem kullnadım..badem yağı kullnadım..bebeyağı kuıllandım en son bu kahverengi vazelin kremden kullandım ama yine çatladım..bence genetik özellik..benim etim çok sıkı demekki esneyemedi ve yırtıldı.ayrıca ben 37. haftamdayım ve 5kilo 800gr aldım kilo ile alakası yok bence...
canım aynaya bakarak anladım bide sanki karnım küçülmüş gibi geldi sanırım kanala girdiği için öyle oldu. ben de bilmiyorum aşağıya inince doğuma az zaman kaldığını annem öyle dedi valla. evet midemde rahatlama oldu ama çok değil önceden daha çok midem ekşirdi boğazıma kadar hemde duramazdım kaç gündür hafifledi eskisi kadar mide yanmalarım olmuyocanım, aynaya bakarak mı anladın yoksa hareketlerinden mi? sanırım midede de rahatlama oluyormş..bakalım bizmki ne zaman inecek..indiği zaman doğm yaklaştı demek mi oluyor?
cnm son aya giriyoruz doğum sinyalleri başlayabilir
ama dediğin doğru indi diye hemen doğuracak değilsin
bbek kanala girmiştir belki
hadi yarın gzel hbrlerle gel
aranızda park yatak alan var mı kraft 504 ve 821 baktım siz ne tavsiye edersiniz kızlar
günaydın kızlarr bebeğimi emzirip yatırdım,kaç gündür uykusuzluktan leyla gibi dolanıyorum ortalıkta.ama rabbim böyle uykusuzluklar versin yeter ki. ne kadarr güzel bir duyguymuş ne kadar da garip. erken doğum oldu ama yine de mutluyum.benim bir parçam içerde nefes alıyor şimdi.çok güzel yaaaa :)))
Allah hepinize hayırlı doğumlar versin.
ödemlerle başım dertte 1 günde 2 kg almış gibi gözüküyorum.napıcam ben ya
tabiki doktorum özel canım ve her gidişte ayda bir de olsa 2 haftada bir de olsa muayene ücreti alıyor!!25inde tekrar gidicem tavrına göre bırakıcam Allah büyük...bu sefer sesimi çıkaramadım moralim bozuldu(muayeneye izin veremediğim için kendi durumuma)ama haftaya da aynı tavrı gösterirse fena bozuşcaz!!!
adamelcim yazarim tabii, bilmem hissedilir herhalde kasilmalarim devam ediyor ama hic dogum yapacak gibi hissetmiyorum:2:gerci kizima kavusmak icin sabirsizlaniyorum ama
alan yok mu park yatak
kızlar çok acil soruma cevap lütfen..bizim 2011 ağustos anneleri facede yazdığmız yorumları diğer face arkadaşlarım görevbiliyor mu?
hayırrrr
grup kapalı canım ana sayfanda çıkıyo senin ama senden başka kimse göremiyo
o yüzden öyle rahat rahatttt herşeyi yazıyoz orda
kızlar ana kucağı oto koltugu olanlardan almak istiyorum hem arabaya koyarım hem evde kullanırım diye 0-13 kg denilenlerden.bu ürünü buldum pierre cardin in 90 tl fiyatı.sizce nasıl fikrinize ihtiyacım var kırmızı gri düşünüyorum renk olarak
minikbaby | Pierre Cardin Tenteli Taşıma Koltuğu
sağol canım..normalde irademe sahip değilimdir..hep zaten abur cuburlar yüzünden daha önce çok kişlo almıştım..yani evlendim bianda 20 kilo aldım...gecen yılda bende gizli şeker çıkmıltı diyet yaptım 10 kilo verdim...şuan hep bebeğim için nefsime hakim oluyorum..hatta gecen yılki rejimdede hamileydim ozman bebeği kaybettim..benim sağlık sorunundan dolayı ve dr.lar çok korkuttuğu için bukadar diyetimi uyguluyorum...yani herşey bebeğim için...canım benim insülüne devam edilip edilmeyeceği belli değil..duruma göre devam edicem..dr. tamamen şekerin kaybolabilir yada devam edebilir dedi..benim genetik olduğu için...VALLAHİ SENI BU KİLO KONUSNDA HER ZAMAN TAKTİR ETMİŞİMDİR..senı görünce ben de hamilemiyim ya diyorum..hem şekerle uğraş, diyet yasp..nefsine bu zamana kadar hakim ol..vallahi maşallah..ama az kaldı sıkıntılarının bitmesine..doğmdan sonra da kullanacak mısn insülin
kızlar çok acil soruma cevap lütfen..bizim 2011 ağustos anneleri facede yazdığmız yorumları diğer face arkadaşlarım görevbiliyor mu?
sağol canım..normalde irademe sahip değilimdir..hep zaten abur cuburlar yüzünden daha önce çok kişlo almıştım..yani evlendim bianda 20 kilo aldım...gecen yılda bende gizli şeker çıkmıltı diyet yaptım 10 kilo verdim...şuan hep bebeğim için nefsime hakim oluyorum..hatta gecen yılki rejimdede hamileydim ozman bebeği kaybettim..benim sağlık sorunundan dolayı ve dr.lar çok korkuttuğu için bukadar diyetimi uyguluyorum...yani herşey bebeğim için...canım benim insülüne devam edilip edilmeyeceği belli değil..duruma göre devam edicem..dr. tamamen şekerin kaybolabilir yada devam edebilir dedi..benim genetik olduğu için...
canım 2011 annelerinden başka kimse görmüyor...oyüzden eşleri,kayınvalideleri görümceleri eltileri çekiştirebiliyoruz rahatlıkla
bende 8 ağustosta izne ayrılacağm canım..ama o kadar dayanabilecek miym bilmiyorum
aa çok uygunmuş yaa ne güzel)ben çanakkaledeyim canım doktorum da burda sorun yaşayıonca aniden değiştirme kararı aldım (bu saatten sonra beni kabul eder mi ki doktor??bir eşimle konuşayım bakalım...çok saol )
Kizlar herkese gunaydin
Ben baya halsizdim tum gun, ic camasirimdan mi anlamadim gogsumun alt kismi ve sirtim alerji gibi oldu,isilik gibi sanki cok aciyor.
Bugun kasilmalarim ard ardaydi,esim baya panikledi.Sunu anladim ki doguma gayet sakin gidecegim
Esim hastane cantamizin birkac eksigi vardi, telasla onlari hazirladi.
Ilk defa duzenli sayilabilcek sekilde kasildim.15 dakika ile basladi 9 dakikaya dustu sanra 5, sonra 3 dakika derken geri 15-20 dakikada bir olmaya basladi.Uzaninca geciyordu ve siddeti artmayinca telaslanmadim.Ama bilmem ki, acaba hafta icinde felan gelir mi ki bebegim
Carsamba gunu kontrolumuz var bu kez doktorla,her seferinde ebe goruyordu, acilma var mi diye de bakilacak.
Benden haberler bunlar, bu arada bugday konusunu okuyunca kostur kostur bugday almaya gittik.Bende islatacagim simdi
herkese iyi haftalar kizlar
kızlar sizleri telaşlandırmak istemiyorum ama
eyeszay dan hbr yok en son kontrole gideceği gün yazmıştı bidahada uğramadı sonucuda yazmadı
bi sorun yoktur değilmi
ya ben bilgisayardan resimleri yükleyemiyorum neden oğlumun odasını çekmitim sizlere göstericektim ama olmuyooo hata oluştu diyo her defasında :95:
Valla evde olmaktan daha iyi diyorum ama beni erken doğum korkusu sardı nedense. Benim beklenen doğum tarihim 30 ağustos ama eşim tutturdu içime doğuyor sen 15 i gibi doğurursun diye. Strese soktu beni :))
Canım hastane araştırırken kesinlikle yenidoğan yoğun bakımı olup olmadığına yeterli yatak kapasitesi olup olmadığına bak. Ona göre karar ver. Sen bursa da doğurmaya karar vermiştin sanırım. Bursada SSK anlaşmalı olarak Jimer ve Medical dışında yenidoğan yoğunbakımı iyi olan bir yer yok.
Aman canım doktoru arama şansın var mı ki? Tabi ben bunu yazana kadar sen belkide doğum yapmış olabilirsin. Hayırlısı olsun. Haberlerini bekliyoruz.
evet ya geçengün ben de sordum ama kimse haber almamış herhalde. Doğum yapmış olamaz değil mi?
Canım resimlerin üzerine gelip sağ tıkla birlikte aç ile picture manager ı seç orada resimleri düzenle seçeneği var oradan re-size yap
benımde 31 ağustos gözüküyor normal doğuma göre,aramızda 1 gün var senınle..ama sezeryan düşündüğm için..15inden sonra alınır gibi..
Kızlar buarada bu akşam saat 18:30' da pepermintin perinatalog randevusu var. Dua edelim de hiç bir sorun çıkmasın. Umarım kan akımında problem yoktur.
canım ben bi normal yatak aldım ahşap birde park yatak aldım..park yatak mini aldım seyahat yatağı..jokerden casaul markalı
ben krem kullnadım..badem yağı kullnadım..bebeyağı kuıllandım en son bu kahverengi vazelin kremden kullandım ama yine çatladım..bence genetik özellik..benim etim çok sıkı demekki esneyemedi ve yırtıldı.ayrıca ben 37. haftamdayım ve 5kilo 800gr aldım kilo ile alakası yok bence...
kızlar ana kucağı oto koltugu olanlardan almak istiyorum hem arabaya koyarım hem evde kullanırım diye 0-13 kg denilenlerden.bu ürünü buldum pierre cardin in 90 tl fiyatı.sizce nasıl fikrinize ihtiyacım var kırmızı gri düşünüyorum renk olarak
minikbaby | Pierre Cardin Tenteli Taşıma Koltuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?