canım sen nerde doğum yapıcaksın?
sağol canım...inşallah kolay doğum our ve sağlıklı şekşlde bebğimi kucağıma alırım inşallah
canım zararı olmaz ..bebeğin kalırsa zararı olur benim normal doğum tarihi 7 ağustostu şekerden dolayı 22 yada 25 gibi alcaktı..bu hafta tansiyonum hep yüksek çıkınca 20 temmuzda almaya karar verdi...
yani benim senden daha kısa sürede alcaklar..
güle güle kuıllnasın oğluşun canım..çok güzel olmuş..ellerinize sağlık....
cnm odanız kapı süsleriniz falan hepsi çok güzel güle güle kullanın
ama ben beşiğe takıldım bu tarz beşikler sallamalımı ve tekerleklimi
izmir gazi hastanesinde yapıcam canım doğumu.
izmir gazi hastanesinde yapıcam canım doğumu.
bende gazi hastanesine gidiyorum doktorunuz kim?
ben deee senin doktorun kim canım kaç paraya mal olacak öğendin mi
ben yarın öğrenicem yarın randevum var da
bende gazi hastanesine gidiyorum doktorunuz kim?
gazi hastanesinin doktoruna mı gidiyorsun canım
benim doktorum dışarıdan özel ama gazi de yaptıracak sezeryanımı amma çok izmirli anne adayı var gazi de doğuracak
kızlar benim doktorum gaziden değil ama dokuz eylül ünivde prof murat celiloğlu. doğumları gazide yapıyor. ücreti konuştuk bugün hastane+doktor 3500 :)
ewt çok gerçekten.gazi hastanesinin doktoruna gidiyorum ben ama memnunum güzel ilgileniyo
o şekilde kaça mal olacak sana canım tabii normal doğum mu sezeryan mı
hepimiz aynı gün orda doğruyormuşuz ne hoş olur
sezeryan fiyatı mı bu normal doğum mu benim doktorumda egede prof sermet sağol yarın öğrenicez fiyatı
canım normal sezeryan fark etmez dedi aynı fiyattan. seninle günlerimiz yakın belki denk geliriz. benim normal doğum olacak epiduralli.
herkese merhaba
uzun zamandır girmiyorum nete.yeni doğumlar olmuş.tebrik ediyorum annelerimizi.
benimde eşim evi taşıyıp geldi yanıma sonunda.
bugün doktor kontrolümüz vardı.nst de sancı çıkınca yatış verdi.(zaten erken doğum nidilat ciğer geliştirici iğne bunlarla geçti son 1 ay) bende yatmak istemediğimi söyledim kabul etti akşama artarsa gel dedi.
bu arada nidilatı artık içmiyorum (6 hafta dır içiyorum çok içmişsin dedi doktor)
bizde durumlar böyle artık bekliyoruz ALİ SİDAR ımı
hepinizi öptük
sevgiyle
merhaba kızlar nasılsınız bızım bugun kontrolümüz vardı hersey güzel geçti allaha şükür bebişim 3 kılo 50 gram olmus boyuda 50 cm29 temmuzda tekrar gıdıcez tahlıller yapılacak ve doğum ıcın gun alıcaz doğum sezeryan olacak bızden haberler boyle umarım herkes sağ salım kavusur bebişine
mrb cnm geçmıs olsun oncelıkle.ben 35.haftamdayım 28haftamda nst grmstım (oylesıne) bebek haraket ettıkce elımdekı kolun dugmesıne basyordum.cıkan sonuca bısey demedı ama merak ettgm su NST de sancı cıktı demıssın ya o nasıl olyr?sen hıssettnmı oyle sancı yoksa cıhazmı algılıyor bunu doğumdan once nst ymı alıyor doktor?nezaman alır sence?bırde sezaaryan dusunuyorum nrmal doğum ıcın çatı yeterlı deılmıs zor geceblr normalın dedı doktor.bzde sezaryana odaklandık.
nasilsiniz, sizlere 1.sey sorucam cevaplarsaniz cok sevinirim. simdi vaktim yok burda kalmaya ama siz yazin ben sonra okurum. böyle yumurtlama tesleri oluyor, icinde5.7.11 cubugu var, size ne zaman hamile kalabileceginizi söylüyor. aranizda bu testen kullananan oldumu yada kullanan varmi, güvenirlimi, yoksa kandirmacami. fiatlari nasil, bu konu hakkinda bildiklerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. eger vakit bulabilirsen sonra gelirim yaniniza, simdiden herkese tesekkürler.
canım doktorum ağstos 10 daki randövmzde söyleyecek doğm şeklini..ama normal dese bile ben sezeryan istediğimi söyleyceğim bu gidişimde.. hehe hadi eşini anladım da doktor neden öyle baktıki:90:
selam kızlarr. biz sabah bi heyecan yaşadık
sabah 7.30 gibi ağrılarla uyandım.bugüne kadar kasık ağrısı, kasılmalar, ara ara sancılar, vajinada ağrı hepsi oldu alışığım ama hiç böyle bi ağrı olmamıştı.
başta mide ağrısı gibi zannettim. ama bütün karnıma öyle bi yayılıyodu ki. neyse 2 saat kadar sürdü sonra yatıp uyudum. 11 gibi tekrar başladı bu sefer felaket mide bulantısı da var. doktoru aradım 2 buçukta gel dedi. neyse gittik 37. haftayı geçtin nasılsa doğum başladıysa durdurmayız artık dedi nasıl heyecan yaptık.sonra ultrasonla bebeğe baktı bebek gayet iyi dedi. alttan baktı sonra açılma yok silinme yumuşama falan yok yalancı doğum sancısı yaşamışsın dedi.bu arada çatın müsait bebeğin kilosu 3496 gr boyu 54 cmgerçek sancıların gelince ağrısız normal doğumla alıcaz dedi
10 güne kadar sancım ya da başka bi şey olmazsa 28 temmuzda(doğum günümde:) tekrar gidicez bakalım...
kızlar aranızda 60-120 ölçülerinde beşik ya da park yatak alan var mı?
ben bu ölçülere uygun uyku seti bulamadım hatta sadece yan koruma alıp
uygun bi nevresim takımı alayım dedim onu da bulamadım
tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?
Bugün kontrole gittim 5 ağustosta beni sezeryane alıcaklar. 9 ayım 16 ağustosta bitiyordu.
İlk doğumum biraz endişelendim açıkçası.
Doktorum bebeği şekerimden dolayı erken almaya karar vermiş.
Bir zararı olmaz değilmi.
oğlumun odası nasıl sizlerle paylaşmak istedim :))
(herzaman_seninle teşekkürler senin sayende yükleyebildim)
Eki Görüntüle 226961 Eki Görüntüle 226962 Eki Görüntüle 226963
Eki Görüntüle 226989 Eki Görüntüle 226990 Eki Görüntüle 226991 Eki Görüntüle 226992 Eki Görüntüle 226993 Eki Görüntüle 226994 Eki Görüntüle 226995
kizlar bakin bunlarda benim hamileligimin ilk 5 ayinda surekli yatmam gerekiyodu o donemde can s!kintisindan isledigim tisortlerim :)
Eki Görüntüle 227001
bunlarda oglusuma aldigim ayakkabilari (patikleri). cok kullanisli olmaz, giydiremezsin diyolar ama heves edip aliyorum napim.5 yildir bu ani bekliyoruz sonucta
merhaba kızlar nasılsınız bızım bugun kontrolümüz vardı hersey güzel geçti allaha şükür bebişim 3 kılo 50 gram olmus boyuda 50 cm29 temmuzda tekrar gıdıcez tahlıller yapılacak ve doğum ıcın gun alıcaz doğum sezeryan olacak bızden haberler boyle umarım herkes sağ salım kavusur bebişine
nasilsiniz, sizlere 1.sey sorucam cevaplarsaniz cok sevinirim. simdi vaktim yok burda kalmaya ama siz yazin ben sonra okurum. böyle yumurtlama tesleri oluyor, icinde5.7.11 cubugu var, size ne zaman hamile kalabileceginizi söylüyor. aranizda bu testen kullananan oldumu yada kullanan varmi, güvenirlimi, yoksa kandirmacami. fiatlari nasil, bu konu hakkinda bildiklerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. eger vakit bulabilirsen sonra gelirim yaniniza, simdiden herkese tesekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?