2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

izmir gazi hastanesinde yapıcam canım doğumu.

bunlarda oglusuma aldigim ayakkabilari (patikleri). cok kullanisli olmaz, giydiremezsin diyolar ama heves edip aliyorum napim. 5 yildir bu ani bekliyoruz sonucta

ben deee senin doktorun kim canım kaç paraya mal olacak öğendin mi
ben yarın öğrenicem yarın randevum var da

bende gazi hastanesine gidiyorum doktorunuz kim?

kızlar benim doktorum gaziden değil ama dokuz eylül ünivde prof murat celiloğlu. doğumları gazide yapıyor. ücreti konuştuk bugün hastane+doktor 3500 :)

kızlar benim doktorum gaziden değil ama dokuz eylül ünivde prof murat celiloğlu. doğumları gazide yapıyor. ücreti konuştuk bugün hastane+doktor 3500 :)

sezeryan fiyatı mı bu normal doğum mu benim doktorumda egede prof sermet sağol yarın öğrenicez fiyatı

mrb cnm geçmıs olsun oncelıkle.ben 35.haftamdayım 28haftamda nst grmstım (oylesıne) bebek haraket ettıkce elımdekı kolun dugmesıne basyordum.cıkan sonuca bısey demedı ama merak ettgm su NST de sancı cıktı demıssın ya o nasıl olyr?sen hıssettnmı oyle sancı yoksa cıhazmı algılıyor bunu doğumdan once nst ymı alıyor doktor?nezaman alır sence?bırde sezaaryan dusunuyorum nrmal doğum ıcın çatı yeterlı deılmıs zor geceblr normalın dedı doktor.bzde sezaryana odaklandık.

merhaba kızlar nasılsınız bızım bugun kontrolümüz vardı hersey güzel geçti allaha şükür bebişim 3 kılo 50 gram olmus boyuda 50 cm 29 temmuzda tekrar gıdıcez tahlıller yapılacak ve doğum ıcın gun alıcaz doğum sezeryan olacak bızden haberler boyle umarım herkes sağ salım kavusur bebişine

Son düzenleme:
nasilsiniz, sizlere 1.sey sorucam cevaplarsaniz cok sevinirim. simdi vaktim yok burda kalmaya ama siz yazin ben sonra okurum. böyle yumurtlama tesleri oluyor, icinde5.7.11 cubugu var, size ne zaman hamile kalabileceginizi söylüyor. aranizda bu testen kullananan oldumu yada kullanan varmi, güvenirlimi, yoksa kandirmacami. fiatlari nasil, bu konu hakkinda bildiklerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. eger vakit bulabilirsen sonra gelirim yaniniza, simdiden herkese tesekkürler.

cnm masallah bebegıne ıns saglıkla kavusursun

Sancılar Nst de belli oluyo canım. Yani şiddeti ve zaman aralıkları kaydediliyor. Sen hissetmesen de bazen cikiyo nst de.Bir sonraki kontrolünde sokar doktorun seni artık bence. Ben 32 den sonra her kontrolde girdim nstye.

ben kullanmistim bunlardan, nezaman hamile kalabilecegini degilde yumurlama gununu gosteriyordu. yani hamilelik testi gibi birseydi adet(regl) olduktan sonra belli bi gunu vardi ozaman yapiyodum 2 cizgi ciktiginda 48 saat icinde yumurtlayacaksin demekti. benim zaten yumurtlama duzensizligimden dolayi 5 yil hamile kalamamistim. 3-4 ay kullandim onlardan. tabi benim sorunum bide psikolojikmis kafama taktigim icin bende ise yaramadi o ozel gunleri bilmeme ragmen. nezaman tamam bebisim olmuyo tup bebek icin hazirliklara basladigim donemde hamile kaldim. yani aletin ozelligi yumurtlama gununu bildirmesidir. fiyatlari ben yurtdisinda yasiyorum icinde 7 tane olani 70-80tl (poundan ceviri) civarindaydi.

canım doktorum ağstos 10 daki randövmzde söyleyecek doğm şeklini..ama normal dese bile ben sezeryan istediğimi söyleyceğim bu gidişimde.. hehe hadi eşini anladım da doktor neden öyle baktıki:90:

Ay bizde anlamadık caım ya :))) o ifadein üzerine gereklilik konusunu tartışmadım bile

baya iyi heyecan yaşamışsınnız. ben o heyecan üzerine doğururdum herhalde hahaha! 28 temmuz annemin doğum günüüü

Canım ikeanın sayfasına bak google da ikea bebek nevresimi diye taratrsan 60-120 ebetında oradakiler.

Ayy yaaa heyecan artıyor yavaş yvaş doğum tarihleri belli oluyor herhalde topic de en son ben doğuracağım. :))) cnım 5 ağustos erken değilki neredeyse 39 hafta oluyorsun

oğlumun odası nasıl sizlerle paylaşmak istedim :))

(herzaman_seninle teşekkürler senin sayende yükleyebildim)

Eki Görüntüle 226961 Eki Görüntüle 226962 Eki Görüntüle 226963

Canm güzel günlerde kullanın maşallah çok güzel

Canım ellerine sağlık Valla ayrıca bravo çok güzel olmuşlar.

Eki Görüntüle 227001

bunlarda oglusuma aldigim ayakkabilari (patikleri). cok kullanisli olmaz, giydiremezsin diyolar ama heves edip aliyorum napim. 5 yildir bu ani bekliyoruz sonucta

Güzel günlerdekullanın canım..

maşallah bebeğine

Canım ben bir ara kullandım ama çok da işe yaradığını söyleyemem gerçi benim başka sıkıntılardsan dolayı adet düzensizliğim vardı belki ondan olmadı. ama 2 arkadaşım oulasyon testi ile hamile kaldı. şimdi birde onların bebek cinsiyeti belirleyenleri çıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…