2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

süpersnnn canımmm yaa

ben GNC mağazalarında satılan Dr.Hauschka organik ürünlerini kullanıyorum eski ürünlerim gibi değil ama organik olması rahat kullanmamı sağlıyor :)) netten de aradığında bulursun:)
saçımı boyatmadığım için bilmiyorum ama çok pimpirikli bir arkadaşım vardı o 3. aydan sonra organiklerle boya yaptırmıştı (hamileliği boyunca kola kahve şarküteri ürünleri hiç tüketmedi )

Son düzenleme:
çevremde tecrübe eden arkideşlere göre lierac çok iyiymiş...ben de onu kullanacağım...fiyatı diğerlerine göre biraz yüksek ama olsun sağlık ve güzellik için değer

ben de geçen hamilelikte almıştım bitirmek nasip olmamıştı benim tenim kuru ve çatlamaya müsait yağ da kullanıyorum diğer bakalım çatlarım ama umarım aza indirmiş olurum

Valla ben ilk hamişliğimde 2 kez röfle yaptırdım şimdi de 1-2 hft daha bekleyip yaptırıcam gene....

benim de yaş 35 yaş riski dışında diğer değerlerim iyi olduğu için dr hiç istemedi bile amiyosentez

ben çok kızıyorum ya hamilelikte saç boyatana,sigara içene anelik özveri ister biraz süsü bırakıp doğal olsk ne olur? ben oje bile sürmüyorum artık.bebeğim gesinde sonra bir değişiklik yaparaım saçımda falan..sadece kiloma dikkat etmeye çalışıcam..abur cuburdan uzak durmalıyım bebeğm için

kizlar ben catlaklar icin "galenic elancyl specifik vergetures" kremini aldim.
3.aydan 9. aya kadar kullanildiginda catlaklari %90 onluyormus.
henuz dun elime gecti; strawberryden aldim
bu aksam kullanmaya basladim

alip memnun olan bi arkadasimin tavsiyesi ile aldim

fiyati 60 tl civari,
cilekten 51'e aldim; bir de 25 tllik ruj hediye geldi ;-)))

kizlar bir de gunes kremi kullanmamiz lazim, cilt lekeleri olmasin diye;
ben "clinique super city sun block spf40" i yine cilekten sparis verdim,
fiyati 42 tl
fondoten altina uygulanabildigi icin bu urunu tercih ettim
o da gelince kullanmaya baslicam insallah

bende saç boyamıyorum oje sürmüyorum (istememe ragmen)
organik ürünlerle hafif makyaj yapıyorum allık pudra rimel
katkılı gıdalardan tüketmiyorum hazır çorba paket ayranıda içemiyorum zaten midem almıyor
6-7 ay dayanabiliriz sanırım :)

hayırlı olsun canım güle güle kullan
şu güneş kremi bende eskiden kalma la roche posay var ama organik değil sanırım ne kullanmak gerekki :??

benim doktorum 3 ay sac boyama dedi sadece
rofle olsa sacim boyatmazdim da benim ki duz boya, ve renk acici kullanmiyorum o yuzden boyarim sanirim bi 15 gun sonra

makyaji da sormustum zararli diye,
o kadar zararli madde havaan bile gecer dedi, yapabilirsin makyaj dedi

hayırlı olsun canım güle güle kullan
şu güneş kremi bende eskiden kalma la roche posay var ama organik değil sanırım ne kullanmak gerekki :??

sagol cnm benim,
ben hersey organik olsun diye pek dikkat etmiyorum acikcasi,
doktorun dedigi gibi havada bile var toksik maddeler, fazlada incelememek lazim

benim minik minik bikac tane cillerim cikti ) o yuzden hemen baslicam gunes kremine

canım ama eğer seninde benim gibi önlerinde gri saçların çoksa ve çalışıyorsan ve iş yeride görünüme önem veriyorsa o zaman boyamak zorunda kalıyorsun. Yani anlayacağın çoğu anne adayları güzel olmak için değil mecbur kaldıkları için saç boyatıyorlar ...

seninki istisna canım, o durumda oganik boyayla boyatman normal.ben sırf süsü için boyatanlara kızıyorum..çevremde de çok var malesef...

kızlar bugun bebeğimin cinsiyetini öğrendim %90 olasılıkla erkek dedi... 12. haftadayız.... acaba bu kadar erken bilebilirlermi inananyım mı buna cok heyecanlıyım... başka öğrenebilen var mı ...........

hayırlı olsunnn ben 12yi geçtim ama hala öğrenemedim göstermiyo kerata

aynen cnm bende makyaj ve oje sürmüyorum ama saçımı boyatıcam mutlaka
kritik evreyi geçirmeyi bekliyorum sonuçta benim moraliminde iyi olması çok önemli
ben nasıl hissedersem bebişimde hisseder ve beyazlar çok oldu mu kaçarı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…