bende saç boyamıyorum oje sürmüyorum (istememe ragmen)
organik ürünlerle hafif makyaj yapıyorum allık pudra rimel
katkılı gıdalardan tüketmiyorum hazır çorba paket ayranıda içemiyorum zaten midem almıyor
6-7 ay dayanabiliriz sanırım :)
seninki istisna canım, o durumda oganik boyayla boyatman normal.ben sırf süsü için boyatanlara kızıyorum..çevremde de çok var malesef...
çatlak kremi canım sende ihmal etme kullan :)4 aydan sonra öneriyorlar genelde karın için ama gögüse falanda kullanılabiliyor :)
gunaydınnn tatlı annelerr 14.haftadayım bebegımın cınsıyetını ogrendık yuzde doksan erkek allahım ısteyen herkese nasıp etsınn harıka bı duygu
çatlak kremi canım sende ihmal etme kullan :)4 aydan sonra öneriyorlar genelde karın için ama gögüse falanda kullanılabiliyor :)
yok canım dğum sonrasında 1 yıla kadar ayrılabiliyorsun
Evet baktım ben ama tutmadı,takvime göre kızım olmalı ama doktorumuza göre erkek
ne güzel cinsiyetlerini öğrenmişsiniz.bende dört gözle bekliyorum ama daha çok var...birde çatlaklar için bebeyağı kullanıyorum ama biraz kaşıntı yapıyor sizde de kaşıntı var mı
evet o zaman haklısın, keşke benimde saçlarımda bu kadar beyazlık olmasaydı da bende boyamayı düşünmeseydim. Bakalım şimdilik daha boyamadım (yaşlı nine gibi geziniyorum iş yerinde) pazartesi ikili testim var inşallah herşey yollundaydır ve ona göre hareket ederim
ben çok kızıyorum ya hamilelikte saç boyatana,sigara içene anelik özveri ister biraz süsü bırakıp doğal olsk ne olur? ben oje bile sürmüyorum artık.bebeğim gesinde sonra bir değişiklik yaparaım saçımda falan..sadece kiloma dikkat etmeye çalışıcam..abur cuburdan uzak durmalıyım bebeğm için
ben banyodan sonra daha ıslakken nivea nın bebek yağını kullanıyorum..bu hafta başladım...
ayynenn ruja bile karsıyım bissürü kimyasall yazık değilmi bebişlerimize..bi doğsunlar baştan ayağa boyanırız o zamn
ayynenn ruja bile karsıyım bissürü kimyasall yazık değilmi bebişlerimize..bi doğsunlar baştan ayağa boyanırız o zamn
aynen ben de 10 gündür onu kullanıyorum
sen calisiyor musun cnm, evde mi oturuyorsun?
bebe yagi tuylenme yapiyormus kizlar,
ben de kullaniyordum biraktim
canım çatlamasından iyidir sonra geçer tüyler olursa aslında nefret ediyorum tüyden ama
hemde nasl çıkarıca acısını..ben en çok kilodan korkuyorum:18:
@sementa1983 cnm ben henuz sacimi boyayip boyamamak konusunda kararsizim ama belki de boyicam ve senin soylediklerine hic katilmiyorum.
sus icin anne sacini boyatabilir, doktorunun onayiyla. makyaj yapip oje surebilir.
pufur pufur sigara icn, alkol alan anneler var; onlar dusunuldugunde oje surmek, sac boyamak cok masum kaliyor cnm,
zaten 3-4 ayda bir boyadigini dusunursen hamilelik suresince sadece 2 kere boyuyorsun.
bu asiri tepkini anlamadim.
sanki saclarini boyatan anne bebegini duzunmeyen sevmeyen anne gibi konusmussun
saci eskiden boyaliysa, dipleri ciktikca renk farki olacak, annenin psikolojisi ne olacak bu arada?
ben guzel hamile giysileri aliyorum durmadan, makyajimi da yapiyorum, oje de suruyoeum, bunlar bana kendimi iyi hissettiriyor ve eminim ben iyi olduksa bebegim de iyi olur
paspal paspal gezersek hele ki kilo da aldikca moralman cokuntuye ugrariz haberiniz olsun
çok haklıısın bende makyajımıda yapıorum ojemide sürüyorum fönümüde çektiriyorum hem eşime hemde kandime karşı güzel gözükmek en önemlisi aynada kendine bakıp çirkin bişey göreceğine çıtı pıtı bakımlı anne daha iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?