2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oje nedn sürmüyosun ki canım

seninki istisna canım, o durumda oganik boyayla boyatman normal.ben sırf süsü için boyatanlara kızıyorum..çevremde de çok var malesef...

evet o zaman haklısın, keşke benimde saçlarımda bu kadar beyazlık olmasaydı da bende boyamayı düşünmeseydim. Bakalım şimdilik daha boyamadım (yaşlı nine gibi geziniyorum iş yerinde ) pazartesi ikili testim var inşallah herşey yollundaydır ve ona göre hareket ederim

çatlak kremi canım sende ihmal etme kullan :)4 aydan sonra öneriyorlar genelde karın için ama gögüse falanda kullanılabiliyor :)

ben banyodan sonra daha ıslakken nivea nın bebek yağını kullanıyorum..bu hafta başladım...

çatlak kremi canım sende ihmal etme kullan :)4 aydan sonra öneriyorlar genelde karın için ama gögüse falanda kullanılabiliyor :)

ben banyodan sonra daha ıslakken nivea nın bebek yağını kullanıyorum..bu hafta başladım...

kızlar oje konusunda daha önceki doktorum sadece asetonu içimize çekmeden balkonda, pencere açıkken falan kullanmak gerektiğini söylemişti. kozmetik konusunda da peeling önermiyoruz demişti..

buarada canınızı istetmek gibi olmasın kayısı lokumu aldım,cezeryeye benziyo. kuru kaysı yemeye alternatif, denemenizi öneriririm. tatlı ihtiyacını da gideriyo, abur cubur yerine daha faydalı..

ne güzel cinsiyetlerini öğrenmişsiniz.bende dört gözle bekliyorum ama daha çok var...birde çatlaklar için bebeyağı kullanıyorum ama biraz kaşıntı yapıyor sizde de kaşıntı var mı

bebeyağı çok kıllandıroyormuş yaa.benim doktorumda bi krem ismi yaxzdı ama bi ay sonra kullanmaya başla dediii

oo seninde bayağı varmış dmek..bu doktrlaında ne dediği belli değl kimi 3 aydan sonra boyattıryor kımı hiç izin vermiyor..

ayynenn ruja bile karsıyım bissürü kimyasall yazık değilmi bebişlerimize..bi doğsunlar baştan ayağa boyanırız o zamn

@sementa1983 cnm ben henuz sacimi boyayip boyamamak konusunda kararsizim ama belki de boyicam ve senin soylediklerine hic katilmiyorum.
sus icin anne sacini boyatabilir, doktorunun onayiyla. makyaj yapip oje surebilir.
pufur pufur sigara icn, alkol alan anneler var; onlar dusunuldugunde oje surmek, sac boyamak cok masum kaliyor cnm,
zaten 3-4 ayda bir boyadigini dusunursen hamilelik suresince sadece 2 kere boyuyorsun.

bu asiri tepkini anlamadim.
sanki saclarini boyatan anne bebegini duzunmeyen sevmeyen anne gibi konusmussun

saci eskiden boyaliysa, dipleri ciktikca renk farki olacak, annenin psikolojisi ne olacak bu arada?
ben guzel hamile giysileri aliyorum durmadan, makyajimi da yapiyorum, oje de suruyoeum, bunlar bana kendimi iyi hissettiriyor ve eminim ben iyi olduksa bebegim de iyi olur
paspal paspal gezersek hele ki kilo da aldikca moralman cokuntuye ugrariz haberiniz olsun

canım çatlamasından iyidir sonra geçer tüyler olursa aslında nefret ediyorum tüyden ama

canim benim tuyde olmasin catlak da,
kaliteli bir catlak kremi al bence.
pahali da olsa doguma kadar 2 kutu alsak bizi goturur gibime geliyor

benim aldigim gobek, kalca ve gogus bolgesine kullaniliyor
ozellikle hamilelik icin gelistirilmis,
tavsiye ederim
galenic elancyl spesific vergetures

lierac da iyiymis, onu da kullanan arkadaslar var

hemde nasl çıkarıca acısını..ben en çok kilodan korkuyorum:18:

çok haklıısın bende makyajımıda yapıorum ojemide sürüyorum fönümüde çektiriyorum hem eşime hemde kandime karşı güzel gözükmek en önemlisi aynada kendine bakıp çirkin bişey göreceğine çıtı pıtı bakımlı anne daha iyi bence

bence de canim,
hamilelik insanin kendisini herseyden soyutlayip inzivaya cekecegi bir donem olmamali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…