2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Az önce doktorumu aradım. Cilt nemlendiricileri(yüz için) konusunda içeriğine bakmana gerek yok, istediğini kullanabilirsin sadece kimyasal cilt soyucu peeling olmasın dedi. Bugün 11+6 yım boya yaptırabilir miyim dedim, 3 ay bitince yani bir daha ki ay dedi.
Bu arada doktorumu muayenelerim dışında ilk kez aradım. Sizler doktorlarınızla kontrol aralarında iletişim kurabiliyor musunuz?

canım ben arada arıyorum kafama takılan soru olunca arıyorum..ayrıca facetende görüşüyorum

cnm ben de 1 kez aradim,
folic asitim bitmisti tekrar bir kutu alayim mi diye,
alma demisti, demir hapina baslaticam bidahaki geldiginde demisti
cep nosu var, istedigin zaman ara dedi,

ama ben aklima gelenleri not kagidina yaziyorum, hepsini kontrole gittigimde soruyorum; aramiyorum zirt pirt

benim doktorda mustela veya bonal kremi al dedi 50 60 arası bişi

5kilo aldımm çok kötü biliyorum ama aldım vallaa 66ydım 71 olmuşum doktorum tüm hamurişlerini yasakladııı..ama ben uyamıyorum çünkü çok acıkıyorummm

yoo cnm cok kotu degil,
belki de bundan sonra sen daha yavas alirsin, biz hizla aliriz;

belli olmaz kilo durumlari..

sağol canımda daha alamadım bi ay sonra kullan dedi bende beklemedeyim şimdi..arada bebe yağı sürüyodum ondda baktım göbeğim ormana dönüşüyor korktum bıraktım

hmm anladim cnm;
bence simdilik normal bi vucut losyonun varsa onu kullan en azindan;
cildin kuruyup gerilmesin

canım ben arada arıyorum kafama takılan soru olunca arıyorum..ayrıca facetende görüşüyorum

ne güzel. ben sekreteriyle, hemşiresiyle konuşuyorum.. soru aktarımı yapılıyo.. bi de riskli gebeyim üstelik.. zaten oole her aklına geleni de soramıyosun bunlarla uğraştırıyomuş gibi hissediyosun.. ama alanında iyi. neyse benim derdimi çözsün de diğer şeyleri size sorarım artık..
iyi ki burayı buldum da niye çok terlediğimi, başımın çok ağrıdığını anlamış oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…