2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar aklıma birşey takıldı..anne ve baba renkli gözlü olursa çocugun renkli gözlü olma ihtimali yüzde kaçtır acaba?:26:

canım sen hangi şehirdesin? hangi hastaneye gidiyorsun?

bu arada benim doktorum yaza gelen 5 haftayı sonraya aktarabileceğimi söyledi.bende olmaz diyorlar dedim.oda gerekirse milli eğitime yazı göderirim,olur mu öyle şey okullar açık olsaydı çalışacaktın en nihayetinde..sevindim ama inşallah doğrudur

kızlar tecrübelerimi aktarayım 2.hamiş olarak
1- o çatlak kremlerini nisan topiğinde arkd.kullandı genede çatladı yani çatlayacaksan mutlaka çatlıyorsunuz ne kadar korunsanızda ama gerginliğini alır
2- kesinlikle ama kesinlikle kaşındığı zaman tırnaklarınızla kaşımayın avucunuzu içiyle oğuşturun
kesin çatlak yapar ben belki şanslı azınlıktaydım hiçbirşey kullanmadım bir tek drun yazdığı bir krem vardı arada çok gerilince sürdüm o kadar çatlamadım....
3- renkli gözlü olabilir ama terside olabilir benim eşim mavi gözlü ben kahve oğlişim doğduğunda mavişti şimdi yeşil oldu bakalım 2.nasıl olacak
4-ben dr konusunda hep şansız oldum hiç soramadım hep topikden yararlandım

canım sen hangi şehirdesin? hangi hastaneye gidiyorsun?

ankaradayım lütfü önderoğlunun muayenesine gidiyorum canım daha önce bahsetmiştim kan pıhtılaşması var da bende. bu tür riskli gebeliklerde uzman . o yüzden gidiyorum muayene ücreti 300 tl artık başka yerden kıscaz..

aslında cildim kuru değil ve göbeğim var..bana çatlamaz bebeği kaldırır gibi geliyor ama riskede atmak istemiyorum
tabi tabi, riske atmayalim hic

bende bebeyağı kullanıodum artık bende çatlak kremi alayım en iisi

cnm aslinda 4 ayda baslayin diyor bazilari ama ben 3. ayda baslicam; nolur nolmaz diye.

ah şu iştahım olmasa olabilir derdim aama iştee napayım canımın istediğini yiyorum meyve felan tutmuyor beni illakii hamurişi olalıki doyayım

ya napicaksin ye bosver,
hamilelik bu alicaz tabi kilo
sonra cok cok spor yapar, diyet yapar veririz insallah

ben zaten pilatesciyim; cok yapardim hamile kalmadan, ama simdi korkuyorum doguma kadar da yapamam sanirim; bebege zarar gelsin istemem
ama dogumdan sonra saldiririmm

canım bende makyajımı yapıyorum tujumu ojemi sürüyorum
böylece daha iyi hissediyorum kendimi zaten bulantılar sıkıntılar beni çok yoruyo paspal paspla dolaşıcağıma böylelikle kendimi motivede etmiş oluyorum
çok güzel hamile t-shortleri var bende çok aldıum hebire değişik değişik giyorum çok şıklar

inş.olur cnm ama benim aklım pek kesmiyor bizim topikde öğrt.hep yaza denk gelmesin diye uğraşıyorlardı..

doğru söylüyorsun valla yapı meselesi çatlayanın çatlıyor çatlamayanın hiç bişey sürmesede çatlamıyor bende çok duydum

kesinleşti yaa sanki geçen bi sitede okudum yanlışmı hatırlıyorum acaba?

yok canım keşke kesinleşse, ama hala tasarıda o,kabul edilmedi yani.

bu habere bayıldım işte süper olur, ama okul kapanmadan haziran başı bıraksam aktarılmaz dimi?

seninki benimkinide geçmiş.bende özel muayeneye gidiyorum.140 ödüyorum...sağolsun çok ilgili ve kendi birebir ilgileniyor...kapımız herzmaan açık istediğin zaman çık gel diyor....

benimde bu aralar bulantılarım baya haififledi
artık yemek yapıp yiyebiliyorum çok şükür
gerçi arada yine tuttuğu oluyo başımı kaldıramıyorum ama yinede daha iyiyim

bn belkide hamilelkte doğallıktan yana olduğm içndi tepkim. zaten boya ve ojeye sürmeseniz daha iyi olur deniyor,yani %1 risk olma durumu varsa bile ben ondan uzak durmayı tercih ederim.mecbur kalıp boyatanlara sözüm yokta güzellik için risk almak istemem.ha benım gibi düşnmeyenler bebeklerinidüşnmüyo gibi bir haddimi aşma durumum zaten olamaz.ama rofle ve boyalr çok tehlikeli bana göre o yüzden boyatanada kızıyorum elimde değil sizde mesela kızmıyorsunzhamileliğin her kadına yakıştığını düşünüorum başka şeylere ihtiyacımız yok..
kendimden örnek vereyim,makyajı azalttım ama özel günlerde yapıyorum, fönsüz evden çıkmam,kılık kyafetime dikkat ederm.güzellik sadece makyaj saç boyatmayla olacaksa olmasın zaten bunları yapmadğım halde bakımlı duruyorum
bana cep nosunu vermedi, allah şükür hastaneden armamı gerektiren birşede olmadı
5kilo aldımm çok kötü biliyorum ama aldım vallaa 66ydım 71 olmuşum doktorum tüm hamurişlerini yasakladııı..ama ben uyamıyorum çünkü çok acıkıyorummm

canım hamur işini kes lütfen, çvdarlı ekmk ye beyaz ekmek önermiyorlar.bende 2 kilo aldım daha dikkatlı olmaya çalışıyom

kızlar muayene ücretleriniz baya pahalı geldi bana
bende özel hastaneye gidiyorum 35 lira ödüyorum

inş.olur cnm ama benim aklım pek kesmiyor bizim topikde öğrt.hep yaza denk gelmesin diye uğraşıyorlardı..

topu topu iki ay yaz onada denk getirdik yaa ne şanss:))valla yapanı duydum bende yapacam ses cıkaran olursada bilmiyorum drim napimm.bi ayda bi aydır 2 aylık bebeği bırakacağıma bi ay o bi ayda rapor 4 aylık bebeği bırakırım daha iyi..birde 2 hafta kurban ve ramazan bayramı var onuda ekliyoruz en sona..çünkü yönetmelikte resmi tatilleri aktarılır diyormuş

canım hamur işini kes lütfen, çvdarlı ekmk ye beyaz ekmek önermiyorlar.bende 2 kilo aldım daha dikkatlı olmaya çalışıyom[/QUOTE]

bende kepekli ekmek yiyemiyorum kiii

kesinlikle cnm..

t-shirtleri nerden aldin cnm,
ben 3-4 tane gomlek aldim, ama t-shirtum bir tane var simdilik;

esprili t-shirtlerden ariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…