24 aya çıktı en son
ne güzel. ben sekreteriyle, hemşiresiyle konuşuyorum.. soru aktarımı yapılıyo.. bi de riskli gebeyim üstelik.. zaten oole her aklına geleni de soramıyosun bunlarla uğraştırıyomuş gibi hissediyosun.. ama alanında iyi. neyse benim derdimi çözsün de diğer şeyleri size sorarım artık..
iyi ki burayı buldum da niye çok terlediğimi, başımın çok ağrıdığını anlamış oldum...
o daha kesinleşmedi diye biliyorum ben
canım sen hangi şehirdesin? hangi hastaneye gidiyorsun?
tabi tabi, riske atmayalim hicaslında cildim kuru değil ve göbeğim var..bana çatlamaz bebeği kaldırır gibi geliyor ama riskede atmak istemiyorum
bende bebeyağı kullanıodum artık bende çatlak kremi alayım en iisi
ah şu iştahım olmasa olabilir derdim aama iştee napayım canımın istediğini yiyorum meyve felan tutmuyor beni illakii hamurişi olalıki doyayım
@sementa1983 cnm ben henuz sacimi boyayip boyamamak konusunda kararsizim ama belki de boyicam ve senin soylediklerine hic katilmiyorum.
sus icin anne sacini boyatabilir, doktorunun onayiyla. makyaj yapip oje surebilir.
pufur pufur sigara icn, alkol alan anneler var; onlar dusunuldugunde oje surmek, sac boyamak cok masum kaliyor cnm,
zaten 3-4 ayda bir boyadigini dusunursen hamilelik suresince sadece 2 kere boyuyorsun.
bu asiri tepkini anlamadim.
sanki saclarini boyatan anne bebegini duzunmeyen sevmeyen anne gibi konusmussun
saci eskiden boyaliysa, dipleri ciktikca renk farki olacak, annenin psikolojisi ne olacak bu arada?
ben guzel hamile giysileri aliyorum durmadan, makyajimi da yapiyorum, oje de suruyoeum, bunlar bana kendimi iyi hissettiriyor ve eminim ben iyi olduksa bebegim de iyi olur
paspal paspal gezersek hele ki kilo da aldikca moralman cokuntuye ugrariz haberiniz olsun
bu arada benim doktorum yaza gelen 5 haftayı sonraya aktarabileceğimi söyledi.bende olmaz diyorlar dedim.oda gerekirse milli eğitime yazı göderirim,olur mu öyle şey okullar açık olsaydı çalışacaktın en nihayetinde..sevindim ama inşallah doğrudur
kızlar tecrübelerimi aktarayım 2.hamiş olarak
1- o çatlak kremlerini nisan topiğinde arkd.kullandı genede çatladı yani çatlayacaksan mutlaka çatlıyorsunuz ne kadar korunsanızda ama gerginliğini alır
2- kesinlikle ama kesinlikle kaşındığı zaman tırnaklarınızla kaşımayın avucunuzu içiyle oğuşturun
kesin çatlak yapar ben belki şanslı azınlıktaydım hiçbirşey kullanmadım bir tek drun yazdığı bir krem vardı arada çok gerilince sürdüm o kadar çatlamadım....
3- renkli gözlü olabilir ama terside olabilir benim eşim mavi gözlü ben kahve oğlişim doğduğunda mavişti şimdi yeşil oldu bakalım 2.nasıl olacak
4-ben dr konusunda hep şansız oldum hiç soramadım hep topikden yararlandım
kesinleşti yaa sanki geçen bi sitede okudum yanlışmı hatırlıyorum acaba?
bu arada benim doktorum yaza gelen 5 haftayı sonraya aktarabileceğimi söyledi.bende olmaz diyorlar dedim.oda gerekirse milli eğitime yazı göderirim,olur mu öyle şey okullar açık olsaydı çalışacaktın en nihayetinde..sevindim ama inşallah doğrudur
ankaradayım lütfü önderoğlunun muayenesine gidiyorum canım daha önce bahsetmiştim kan pıhtılaşması var da bende. bu tür riskli gebeliklerde uzman . o yüzden gidiyorum muayene ücreti 300 tl artık başka yerden kıscaz..
bn belkide hamilelkte doğallıktan yana olduğm içndi tepkim. zaten boya ve ojeye sürmeseniz daha iyi olur deniyor,yani %1 risk olma durumu varsa bile ben ondan uzak durmayı tercih ederim.mecbur kalıp boyatanlara sözüm yokta güzellik için risk almak istemem.ha benım gibi düşnmeyenler bebeklerinidüşnmüyo gibi bir haddimi aşma durumum zaten olamaz.ama rofle ve boyalr çok tehlikeli bana göre o yüzden boyatanada kızıyorum elimde değil@sementa1983 cnm ben henuz sacimi boyayip boyamamak konusunda kararsizim ama belki de boyicam ve senin soylediklerine hic katilmiyorum.
sus icin anne sacini boyatabilir, doktorunun onayiyla. makyaj yapip oje surebilir.
pufur pufur sigara icn, alkol alan anneler var; onlar dusunuldugunde oje surmek, sac boyamak cok masum kaliyor cnm,
zaten 3-4 ayda bir boyadigini dusunursen hamilelik suresince sadece 2 kere boyuyorsun.
bu asiri tepkini anlamadim.
sanki saclarini boyatan anne bebegini duzunmeyen sevmeyen anne gibi konusmussun
saci eskiden boyaliysa, dipleri ciktikca renk farki olacak, annenin psikolojisi ne olacak bu arada?
ben guzel hamile giysileri aliyorum durmadan, makyajimi da yapiyorum, oje de suruyoeum, bunlar bana kendimi iyi hissettiriyor ve eminim ben iyi olduksa bebegim de iyi olur
paspal paspal gezersek hele ki kilo da aldikca moralman cokuntuye ugrariz haberiniz olsun
kendimden örnek vereyim,makyajı azalttım ama özel günlerde yapıyorum, fönsüz evden çıkmam,kılık kyafetime dikkat ederm.güzellik sadece makyaj saç boyatmayla olacaksa olmasın zaten bunları yapmadğım halde bakımlı duruyorumçok haklıısın bende makyajımıda yapıorum ojemide süyorum fönümüde çektiriyorum hem eşime hemde kandime karşı güzel gözükmek en önemlisi aynada kendine bakıp çirkin bişey göreceğine çıtı pıtı bakımlı anne daha iyi bence
bana cep nosunu vermedi, allah şükür hastaneden armamı gerektiren birşede olmadıcnm ben de 1 kez aradim,
folic asitim bitmisti tekrar bir kutu alayim mi diye,
alma demisti, demir hapina baslaticam bidahaki geldiginde demisti
cep nosu var, istedigin zaman ara dedi,
ama ben aklima gelenleri not kagidina yaziyorum, hepsini kontrole gittigimde soruyorum; aramiyorum zirt pirt
5kilo aldımm çok kötü biliyorum ama aldım vallaa 66ydım 71 olmuşum doktorum tüm hamurişlerini yasakladııı..ama ben uyamıyorum çünkü çok acıkıyorummm
inş.olur cnm ama benim aklım pek kesmiyor bizim topikde öğrt.hep yaza denk gelmesin diye uğraşıyorlardı..
kızlar muayene ücretleriniz baya pahalı geldi bana
bende özel hastaneye gidiyorum 35 lira ödüyorum
canım bende makyajımı yapıyorum tujumu ojemi sürüyorum
böylece daha iyi hissediyorum kendimi zaten bulantılar sıkıntılar beni çok yoruyo paspal paspla dolaşıcağıma böylelikle kendimi motivede etmiş oluyorum
çok güzel hamile t-shortleri var bende çok aldıum hebire değişik değişik giyorum çok şıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?