yok canım keşke kesinleşse, ama hala tasarıda o,kabul edilmedi yani.
bu habere bayıldım işte süper olur, ama okul kapanmadan haziran başı bıraksam aktarılmaz dimi?
kizlar ogretmenlerin yasal dogum izni ne kadar?
ben ozeldeyim;
8 hafta dogumdan once, 8 hafta sonra yasal izin var.
doktor onay verirse doguma 3 hafta kalana kadar calisilabiliyor; bu durumda kalan haftalar sonraya aktariliyor; yani 3+13 oluyor.
dogumdan sonra 3 ay 1 hafta var yani.
ben 1 ayda birikmis yillik izinlerimi alicam.
yani 4 aylik olunca bebegim isbasi yapmam gerekecek
keske bi 6 aylik yapabilseydik :-(((
Kanaması olan arkadaşlar mutlaka dinlenin..Bebişlerin cinsiyetleri belli olmaya başladı maşallah..Şimdi ikili test sonucumu aldım, doktor amnisentez yapılabilir dedi...Bide siz bakarmısınız en kötüsü backraound risk 1:500 çıkmış..Bu sanırım sorun olan..Var mı bi bilginiz??
kesinlikle cnm..
t-shirtleri nerden aldin cnm,
ben 3-4 tane gomlek aldim, ama t-shirtum bir tane var simdilik;
esprili t-shirtlerden ariyorum
kızlar muayene ücretleriniz baya pahalı geldi bana
bende özel hastaneye gidiyorum 35 lira ödüyorum
bende 30 lira..gerçekten çok fazlaa
aktarılmazz..benim tam okul kapanıyor başlıyor 32.hafta..bende sevindim ama hala bazı meb ler kabul etmiyorr
bizimde böyle ama yıllık izin yarine bi ay rapor hakkımız varr
canım hamur işini kes lütfen, çvdarlı ekmk ye beyaz ekmek önermiyorlar.bende 2 kilo aldım daha dikkatlı olmaya çalışıyom
ters zamana denk geldi,uçağa almayabilirler, Mardin'de çalışıyorum Manisa'ya o haftalarda ve de sıcakta çok zor olur okulun kapanmasını bekleyemeyeceğim sanırım, neyse bebişim sağlıklı olsun da bi şekilde katlanırız hayırlısıyla inşallah.
rapor hakkımız bir ay mı 40 gün mü hatta 45 gün mü? ben 40 yada 45 gün ikisinden biri diye biliyorum ama tam olarak hangisi bilmiyorum.
bende kepekli ekmek yiyemiyorum kiii
ben sorunlu 2 gebelik geçirdim ve çok araştırdım bu dr.un iyi olduğunu duydum..artık işi şansa bırakmak istemedim...bu dr.da gerçekten çok ilgili ve psikolg gibi ayrıca daha önce gittiğim dr.ların hiçbirinin vermediği ilaçları verdi...
mesela hangi ilacı kullanıyorsun canım umarım bu defa bebeğini kucağına alırsın sen neden kaybetmiştin. ben de endişeliyim şu bir kaç hafta gözümü kapasam geçse rahat edeceğim diğer bebeği 16. haftada kaybettim ya
canım ilkinde sadece folikasit vermişti dr. şimdiki folik asit+progestan+coraspin verdi...coraspin 7. aya kadar kullnıcam...2 tane kaybettim biri dış gebelikti 1 ay hastanede yattım..açıkameliyatla hem bebek hem tüp alındı..2cisi 9 haftalıkken kalbi durdu....inşallah kucağımıza alırız canım
canım çok çok geçmiş olsun acını paylaşıyorum. ben 2 doktora gidiyorum biri aynılarını verdi diğeri coraspin kullanma dedi senin kan pıhtılaşması sorunun olduğunu bilmiyoruz dedi ben de kullanmadım umarım sorun olmaz.umarım bu defa kucağımıza alırız
canım ilkinde sadece folikasit vermişti dr. şimdiki folik asit+progestan+coraspin verdi...coraspin 7. aya kadar kullnıcam...2 tane kaybettim biri dış gebelikti 1 ay hastanede yattım..açıkameliyatla hem bebek hem tüp alındı..2cisi 9 haftalıkken kalbi durdu....inşallah kucağımıza alırız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?