2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım keşke kesinleşse, ama hala tasarıda o,kabul edilmedi yani.

bu habere bayıldım işte süper olur, ama okul kapanmadan haziran başı bıraksam aktarılmaz dimi?

aktarılmazz..benim tam okul kapanıyor başlıyor 32.hafta..bende sevindim ama hala bazı meb ler kabul etmiyorr

kizlar ogretmenlerin yasal dogum izni ne kadar?

ben ozeldeyim;
8 hafta dogumdan once, 8 hafta sonra yasal izin var.
doktor onay verirse doguma 3 hafta kalana kadar calisilabiliyor; bu durumda kalan haftalar sonraya aktariliyor; yani 3+13 oluyor.

dogumdan sonra 3 ay 1 hafta var yani.
ben 1 ayda birikmis yillik izinlerimi alicam.

yani 4 aylik olunca bebegim isbasi yapmam gerekecek

keske bi 6 aylik yapabilseydik :-(((

bizimde böyle ama yıllık izin yarine bi ay rapor hakkımız varr

İKili test yaptıran arkadaşlar.. ben çoğunuzdan önce yaptırmıştım ve burada paylaşmıştım. konuyla ilgili tecrübeleri olan arkadaşlar cevap yazmışlardı. ben de yaşa bağlı olarak riskli grupta çıktım. (37 yaşındayım) dr.um üçlü testi sonrasında 4'lü testi yapıcaz dedi. o da olmadı amniyosentez yaparız dedi ama önce ikili üçlü ve dörtlü test sonuçlarını birarada değerlendiricez tabiki dedi. 16. haftadan itibaren benim tarama testleri maceram son sürat devam edecek yani yaklaşık 10 gün sonra başlıycam. Allah hepimize ve bebeklerimize sağlık sıhhat bahşetsin. ikili test sonuçlarım da...;

trisomy 21 trisomy13/18
backgraund risk 1/160 1/296

ultrasound risk 1/2400 1/1515

bichemistryrisk 1/111 1/1622

adjusted risk 1/1664 1/8540

maternal yaşa baglı trisomy 21 risk 1/160

hesaplanmış risk 1/1664

maternal yaşa baglı trisomy 13 18 risk 1/296

hesaplanmış risk 1/8540

kızlar muayene ücretleriniz baya pahalı geldi bana
bende özel hastaneye gidiyorum 35 lira ödüyorum

bende 30 lira..gerçekten çok fazlaa

ben sorunlu 2 gebelik geçirdim ve çok araştırdım bu dr.un iyi olduğunu duydum..artık işi şansa bırakmak istemedim...bu dr.da gerçekten çok ilgili ve psikolg gibi ayrıca daha önce gittiğim dr.ların hiçbirinin vermediği ilaçları verdi...

aktarılmazz..benim tam okul kapanıyor başlıyor 32.hafta..bende sevindim ama hala bazı meb ler kabul etmiyorr

ters zamana denk geldi,uçağa almayabilirler, Mardin'de çalışıyorum Manisa'ya o haftalarda ve de sıcakta çok zor olur okulun kapanmasını bekleyemeyeceğim sanırım, neyse bebişim sağlıklı olsun da bi şekilde katlanırız hayırlısıyla inşallah.

bizimde böyle ama yıllık izin yarine bi ay rapor hakkımız varr

rapor hakkımız bir ay mı 40 gün mü hatta 45 gün mü? ben 40 yada 45 gün ikisinden biri diye biliyorum ama tam olarak hangisi bilmiyorum.

canım hamur işini kes lütfen, çvdarlı ekmk ye beyaz ekmek önermiyorlar.bende 2 kilo aldım daha dikkatlı olmaya çalışıyom

bende kepekli ekmek yiyemiyorum kiii[/QUOTE]

canım zaten kepeklıda önermiyolar kansızlık yapıyor...çavdar yada tam buğday ekmeğini öneriyo dr.lar..

arkadaşlar bugün sebze yemeği yaptım azönce..sebze çorbası diye geçiyo ama yemek gigi.tam bir kış çorbası....bol folikasitlipırasa soğanı ince doğrayıp kavurdum.içine ince doğranmış havuçta atıp kavurdum daha sonra az un ekledim onuda kavurdum sonra sıcak su döktüm içine biraz erişte attım birazda brokoli kaynattım. ve servis yaparkende bol limon sıkarsanız güzel olur..afiyet olsun..sanki bugün burda bi arkadş sebze yemeği soruyordu..onada yardımcı olmuş olurum inşallah....

bensözleşmeliyim bizde 30.sizde değişiktir doğrusun

mesela hangi ilacı kullanıyorsun canım umarım bu defa bebeğini kucağına alırsın sen neden kaybetmiştin. ben de endişeliyim şu bir kaç hafta gözümü kapasam geçse rahat edeceğim diğer bebeği 16. haftada kaybettim ya

canım ilkinde sadece folikasit vermişti dr. şimdiki folik asit+progestan+coraspin verdi...coraspin 7. aya kadar kullnıcam...2 tane kaybettim biri dış gebelikti 1 ay hastanede yattım..açıkameliyatla hem bebek hem tüp alındı..2cisi 9 haftalıkken kalbi durdu....inşallah kucağımıza alırız canım

canım çok çok geçmiş olsun acını paylaşıyorum. ben 2 doktora gidiyorum biri aynılarını verdi diğeri coraspin kullanma dedi senin kan pıhtılaşması sorunun olduğunu bilmiyoruz dedi ben de kullanmadım umarım sorun olmaz.umarım bu defa kucağımıza alırız

inşallah canım..ben kilolu olduğum için coraspin verdi...bebeğin kalbine kan gitmeyebilir dedi...pıhtılaşmadan dolayı..coraspinin zararı yok ama

canım bu sefer bebeğimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah hepimizz

Anneler merhaba,
Çok sık giremiyorum siz epey yazışmışsınız,Ben bankadan 7-8 gibi çıkıyorum eve gidince pilim bitmiş oluyor o yüzden çok zorlanıyorum mide bulantıları da devam ediyor doktorum zofer diye bir ilaç verdi kullanan var mı aranızda o iyi gelmişti bitince yine arttı kullansam mı acaba?elevit ve ferro da kullanıyorum ...
Hepimize Allah yardım etsin rahatsızlıklarımdan hamileliğin tadını da çıkaramıyorum yaa......

merhaba bayanlar,
ben kasım hamılelerınde yazıyorum daha cok dolayısıyla ben de sızın gıbı Agustos Annesı olacagım Allah kısmet ederse..

bızım topıcte hemen hemen herkes cınsıyetı ogrendı ınanaılmaz derecede erkek ustunlugu var

sızde durum nedır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…