2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım nasıl kasım hamileleri ben tam anlayamadım...

kesinlikle cnm..

t-shirtleri nerden aldin cnm,
ben 3-4 tane gomlek aldim, ama t-shirtum bir tane var simdilik;

esprili t-shirtlerden ariyorum

canım espirili hamile t-shortlerini lcw den aldım . fiyatlarıda çok uygun hamile pantalonuda ordan aldım
görenler çok beğeniyo çok şık ve şirinler:))

Eki Görüntüle 140115

bende bunu aldım dun muhtemelen gormussundur sende

canım aynısından bende aldım
zaten en çok beğendiğim o :))
bide pembe renkli t-short var önünde bebk resmi var ve loading yazıyo onuda aldım
diğeride kalp hizasına gelen yerde büyük bir kalp var ve bebek hediye pakeişnden çıkmış şekilde duruyo çok şirin oda

pembeyı gordum cok sırın o da ama kalplıyı gormedım bakarım yarın

ben baktımda bişi kalmamışmıydı benmi bulamadım anlamadım bi pantolon aldım

kalmamıs pek bısey ben alırkende tektı tısort ..tısortler gelmıs yenı hamıle kolleksıyonu degıl ama boyları uzun pantalonların penye kısmını kapatıyor bole onlerı desenlı cıvıl cıvıl onlardan aldım ben...hamıle koleksıyonunda M beden alıorum onları L aldım

kızlar şu linke de tıklayın süper tasarımlar var...kendi t-shirt ünüzü kendiniz yaratıyorsunuz...kısa kol,uzun kol hamile şeçenekleri de var...renk,beden,tasarımlar süper esprili şeyler var:)
benim sipariş yolda...yarın alacağım..kargoya verilmiş hehe...siteyi bi inceleyin derim:)

http://www.tish-o.com.tr/Hamile-Tisort-tasarimlari_61.asp

Son düzenleme:

coook guzeller sımdıden ıyı gunlerde kullan

hangısınden yaptırdın

selamlarrrr bugün dr randevum vardı kuzumu gördüm
kıpır kıpır hiç durmuyor velet amuda kalkıyor ayağını itiyor çekiyor:))çok hareketli ablam ense kalınlığını ölçene kadar akla karayı seçti:))sonunda ölçtü çok şükür herşey yolunda...ikili teste gerek yok direk üçlü test yaparız dedi...cinsiyeti içinse tam emin olmamakla birlikte %80 erkek dedi:)hayırlısı bakalım
....acayip yorgunum size yazmadan yatmıyım dedim şimdi yatarım

hadi bakalım hayırlı olsun..bizimde dündü ikili testimiz çok şükür bizimkindede bi sıkıntı çıkmadı..bizede %90 erkek dedi :) ama gerçekten nekadar hareketliydi hayran kaldık eşimle birlikte ultrasondan çıkmak istemediikk.. onu ççok özlüyoruuz.. acaba eve bi ultrason mu alsak diyoruuuzz:)

maşallah bebeğine canım, bende görsem artık bebeğimi ya..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…