selamlarrrr bugün dr randevum vardı kuzumu gördüm
kıpır kıpır hiç durmuyor velet amuda kalkıyor ayağını itiyor çekiyor:))çok hareketli ablam ense kalınlığını ölçene kadar akla karayı seçti:))sonunda ölçtü çok şükür herşey yolunda...ikili teste gerek yok direk üçlü test yaparız dedi...cinsiyeti içinse tam emin olmamakla birlikte %80 erkek dedi:)hayırlısı bakalım
....acayip yorgunum size yazmadan yatmıyım dedim şimdi yatarım
kızlar şu linke de tıklayın süper tasarımlar var...kendi t-shirt ünüzü kendiniz yaratıyorsunuz...kısa kol,uzun kol hamile şeçenekleri de var...renk,beden,tasarımlar süper esprili şeyler var:)
benim sipariş yolda...yarın alacağım..kargoya verilmiş hehe...siteyi bi inceleyin derim:)
bende baktım güzeller valla....
cnm daha önce de yazmıştım sen ataşehirde nerde oturuyorsun benim annem türk-iş de
valla bende evde olunca hayal kuruyorum ama benim oğlişde sabahın köründe kalkar ne yazık ki :-((
Tish-O | Online T-shirt Tasarım Tişört Dizayn Sitesi
fiyat değişiyor canım...t-shirtler de değişik olduğu için...kısa kol,uzun kol hamile t-shirtüne göre değişiyor...taksit seçeneği olursa değişiyor...kargo ücreti felan da olunca benim aldığım taksitle 38e geldi...kargo bedeli 4.50 alıyorlar..taksitle de fiyat biraz artıyor:)
bende baktım güzeller valla....
cnm daha önce de yazmıştım sen ataşehirde nerde oturuyorsun benim annem türk-iş de
valla bende evde olunca hayal kuruyorum ama benim oğlişde sabahın köründe kalkar ne yazık ki :-((
günaydın kızlarr, ense kalınlığını benim dışımda ölçtürmeyen kalmadı heralde, kimsede bi sorun yok maşallah.. benim de randevum yarın ve kritik bi randevu inşalahhh sorunsuz geçer, beynini ayrıntılı bi şekilde incelicek doktor dua edin lütfen bu sefer bebeğimi kucağıma alayım