günaydın kızlarr, ense kalınlığını benim dışımda ölçtürmeyen kalmadı heralde, kimsede bi sorun yok maşallah.. benim de randevum yarın ve kritik bi randevu inşalahhh sorunsuz geçer, beynini ayrıntılı bi şekilde incelicek doktor dua edin lütfen bu sefer bebeğimi kucağıma alayım
inşallah canım iyiy haberlerini beklioruz benimde randevum 19unda bende ölçtürmedim daha zaman geçmio sankiii
Selam kızlar,
Beş haftalık beklemeden sonra dün bebişimi gördüm. Kıpır kıpırdı, elini kolunu sallıyordu. Ense kalınlığı 0,9 çıktı, doktorum iyi dedi. boyu 5 cm olmuş. Kan verdim testler için bir hafta sonra sonuçlarını alacağız, inşallah sonuçlarda iyi çıkar. Detaylı ultrason ve üçlü test için 6 hafta sonrası için randavu verdi. Bizde durumlar böyle, sizler nasılsınız.
günaydın kızlarr, ense kalınlığını benim dışımda ölçtürmeyen kalmadı heralde, kimsede bi sorun yok maşallah.. benim de randevum yarın ve kritik bi randevu inşalahhh sorunsuz geçer, beynini ayrıntılı bi şekilde incelicek doktor dua edin lütfen bu sefer bebeğimi kucağıma alayım
sende güzel haberlerle dönersin inşallah, 19una daha çok var ama kaç haftalık olcak o zaman senin
Çok sevindim. Bende yarın gidiyorum ikili teste umarım bizim için de herşey yolunda olur. Ben geçen hafta ultrasona girdiğimde 4+2 cm di, çok hareketliydi ama görüntü çok net değildi. Bol su içeek gitmiştim, meğer artık mesane boş gitmeliymişiz. Acaba ondan mı net görünmedi. Sen ultrasonda elini yüzünü ayırt edebildin mi net olarak.Ha bi de cinsiyeti gördüler mi?
selamlarrrr bugün dr randevum vardı kuzumu gördüm
kıpır kıpır hiç durmuyor velet amuda kalkıyor ayağını itiyor çekiyor:))çok hareketli ablam ense kalınlığını ölçene kadar akla karayı seçti:))sonunda ölçtü çok şükür herşey yolunda...ikili teste gerek yok direk üçlü test yaparız dedi...cinsiyeti içinse tam emin olmamakla birlikte %80 erkek dedi:)hayırlısı bakalım
....acayip yorgunum size yazmadan yatmıyım dedim şimdi yatarım
seninkisi demekki biraz utangaç olacak:) hepimiz için hayırlısı olsun
Bana 16.hftda gel demişti ben de hftya ctesi gidicem
hft.arası rndv almam lazım çok dolu oluyor çünkü
geçenlerde fiyatlardan bahsetmişlerdi ben 12 tl ödüyorum cnm sadece sgk farkını alıyor hst
oh hadi sizinde gözünüz aydınSelam kızlar,
Beş haftalık beklemeden sonra dün bebişimi gördüm. Kıpır kıpırdı, elini kolunu sallıyordu. Ense kalınlığı 0,9 çıktı, doktorum iyi dedi. boyu 5 cm olmuş. Kan verdim testler için bir hafta sonra sonuçlarını alacağız, inşallah sonuçlarda iyi çıkar. Detaylı ultrason ve üçlü test için 6 hafta sonrası için randavu verdi. Bizde durumlar böyle, sizler nasılsınız.
açıkçası bende ne istediğimi bilmiyordum O'ndan gelen hoştur diyordum:))erkek olursa benim açımdan iyi olur farklılığı yaşarım,kız olursa kızım için iyi olur kıza kız kardeş çok gerekli :))hayırlısı bakalım
maşallah canım bebğineerkek istiyodun sanırım değilmi sen :))
bi bende öğrenebilsem cinsiyetini
sizinde gözünüz aydın canımm ay cidden ben ikinci de bu kadar hevesli olmam diyordum baktıkça bakasım geldi sağolsun teyzesi de bol bol gösterdi kuzumu:)))hadi bakalım hayırlı olsun..bizimde dündü ikili testimiz çok şükür bizimkindede bi sıkıntı çıkmadı..bizede %90 erkek dedi :) ama gerçekten nekadar hareketliydi hayran kaldık eşimle birlikte ultrasondan çıkmak istemediikk.. onu ççok özlüyoruuz.. acaba eve bi ultrason mu alsak diyoruuuzz:)
maşallah bebeğine canım, bende görsem artık bebeğimi ya..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?