Dikkat iki canlı var ya Trafik uyarı işaretlerinden eheueheu :)
baby in progress de hoşuma gitti,onu da düşünüyorum...
eşime de Süper Baba alacağım herhalde :)
carsamba gunu aldım ..bursadayım ben yenı bı alısverı merkesı var uzak kalıyo bıraz ben oraya gıdıyorum genelde tukenmemıs oluyor cogu sey belkı o yuzden bulabıldım:44:ben de bunun beyazi var ama gecen yil almistim hevesten
simdi gecen gun gittim de hic cesit yoktu ya, t-shirt falan kalmamisti,
siz yeni mi aldiniz??
HErkese selam,
hamileliğimin 3 ayına girdim, geçen hafta ikili test yaptırdım ve
sonucu şöyle çıktı;
fb-hcg 154 ng/mL......... 3.73 düzeltilmiş MoM
PAPP-A 2.5 ng/ mL........ 0.65 düzeltilmi MoM
ense kalınlığı : 1.2 mm
kombine risk
1:432
ikili test
1:65
yaş riski
1:737
trisomy 18 + NT
< 1:10000
ense kalınlığı normal ama kan testinde böyle bir sorun çıktı yani
%65 risk.
ben ahmet hocaya gidiyorum
ahmet hocam
3 lü testede aynı risk çıkarsa
amniyosentez yapacağını söyledi.
çok endişeli ve tedirginim.
bana yardım edermisiniz,
aranızda böyle testi çıkan gebeler varmı?
merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum.
bu arada doktorumuda değiştirmek istiyorum,
dr. sevgi ateş uçar' u bilen varmı?
herkese şimdiden teşekkürler, sağlıklı gebelikler...
cnm ikili testimi yaptırdım ben kısmetse cinsiyetini öğrenicem....
inş. 3 lü test istemez ben yaptırmak istemiyorum ama genede kararsızım
inşallah herşey iyi olur canım.günaydın kızlarr, ense kalınlığını benim dışımda ölçtürmeyen kalmadı heralde, kimsede bi sorun yok maşallah.. benim de randevum yarın ve kritik bi randevu inşalahhh sorunsuz geçer, beynini ayrıntılı bi şekilde incelicek doktor dua edin lütfen bu sefer bebeğimi kucağıma alayım
HErkese selam,
hamileliğimin 3 ayına girdim, geçen hafta ikili test yaptırdım ve
sonucu şöyle çıktı;
fb-hcg 154 ng/mL......... 3.73 düzeltilmiş MoM
PAPP-A 2.5 ng/ mL........ 0.65 düzeltilmi MoM
ense kalınlığı : 1.2 mm
kombine risk
1:432
ikili test
1:65
yaş riski
1:737
trisomy 18 + NT
< 1:10000
ense kalınlığı normal ama kan testinde böyle bir sorun çıktı yani
%65 risk.
ben ahmet hocaya gidiyorum
ahmet hocam
3 lü testede aynı risk çıkarsa
amniyosentez yapacağını söyledi.
çok endişeli ve tedirginim.
bana yardım edermisiniz,
aranızda böyle testi çıkan gebeler varmı?
merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum.
bu arada doktorumuda değiştirmek istiyorum,
dr. sevgi ateş uçar' u bilen varmı?
herkese şimdiden teşekkürler, sağlıklı gebelikler...
asetondan dolayı bide nette bi yerde okumuştum 3T siz ojeler de kimyasal dah azmış gibi bişeylerdi ondan yani yoksa şöyle bi french bi kırmızı istemiyor değilim yani:)oje nedn sürmüyosun ki canım
sanırım 24 ay kesin değil ama burdan birbirimizi bilgilendirelim24 aya çıktı en son
bazı asetonlar var bilmenesiz diye geciyo bitkiselmidir nedir biraz zor çıkıyor amakızlar oje konusunda daha önceki doktorum sadece asetonu içimize çekmeden balkonda, pencere açıkken falan kullanmak gerektiğini söylemişti. kozmetik konusunda da peeling önermiyoruz demişti..
buarada canınızı istetmek gibi olmasın kayısı lokumu aldım,cezeryeye benziyo. kuru kaysı yemeye alternatif, denemenizi öneriririm. tatlı ihtiyacını da gideriyo, abur cubur yerine daha faydalı..
benimde göğüsüm bir ara çok kaşınıyodu lierac kullandım ama bişi anlamadım bende mustellanın gögüs için olanını aldım bu aralarda kaşınma azaldı ama sanırım çatladı bakalım görücez bu arada sabah akşam sürmek pek işime gelmiyor sıkılıyorum ihmal ediyorumbaktım canım banada doktor verdi ama sadece göğüs için verdi göğsüm çok hassas ve aşırı kaşınıyo yaa:84::84:
dr özel hastanedemi oluyormuymuş böyle seylerbu arada benim doktorum yaza gelen 5 haftayı sonraya aktarabileceğimi söyledi.bende olmaz diyorlar dedim.oda gerekirse milli eğitime yazı göderirim,olur mu öyle şey okullar açık olsaydı çalışacaktın en nihayetinde..sevindim ama inşallah doğrudur
yani doğum öncesi 3hafta +2hafta bayramlar toplamda 5 haftayı doğum sonrasına aktarabilecekmiyiz valla süper olur :)))topu topu iki ay yaz onada denk getirdik yaa ne şanss:))valla yapanı duydum bende yapacam ses cıkaran olursada bilmiyorum drim napimm.bi ayda bi aydır 2 aylık bebeği bırakacağıma bi ay o bi ayda rapor 4 aylık bebeği bırakırım daha iyi..birde 2 hafta kurban ve ramazan bayramı var onuda ekliyoruz en sona..çünkü yönetmelikte resmi tatilleri aktarılır diyormuş
lezzetli görünüyor ellerine sağlık :))arkadaşlar bugün sebze yemeği yaptım azönce..sebze çorbası diye geçiyo ama yemek gigi.tam bir kış çorbası....bol folikasitlipırasa soğanı ince doğrayıp kavurdum.içine ince doğranmış havuçta atıp kavurdum daha sonra az un ekledim onuda kavurdum sonra sıcak su döktüm içine biraz erişte attım birazda brokoli kaynattım. ve servis yaparkende bol limon sıkarsanız güzel olur..afiyet olsun..sanki bugün burda bi arkadş sebze yemeği soruyordu..onada yardımcı olmuş olurum inşallah....
maşallah diyeyim dikkat et kendine :)canım ilkinde sadece folikasit vermişti dr. şimdiki folik asit+progestan+coraspin verdi...coraspin 7. aya kadar kullnıcam...2 tane kaybettim biri dış gebelikti 1 ay hastanede yattım..açıkameliyatla hem bebek hem tüp alındı..2cisi 9 haftalıkken kalbi durdu....inşallah kucağımıza alırız canım
kızlar şu linke de tıklayın süper tasarımlar var...kendi t-shirt ünüzü kendiniz yaratıyorsunuz...kısa kol,uzun kol hamile şeçenekleri de var...renk,beden,tasarımlar süper esprili şeyler var:)
benim sipariş yolda...yarın alacağım..kargoya verilmiş hehe...siteyi bi inceleyin derim:)
Tish-O | Online T-shirt Tasarım Tişört Dizayn Sitesi
bu tedırgınlıkler mahvedıyo bızı zaten ..banada dr rahım agzı yetmezlıgın olabılır bebegını kaybedebılırsın dedı gereksız ınsan 2 hafta kan kustum ..hemen degıstırdım dr u hıc bısey cıkmadı cook sukur..once ıcını ferah tutman lazım zor bılıyorum ama mecbursun..hayırlısıyla yaptır guzel haberler ver ınsallah tedbır olarak yapılması ıyı bısey
yasın kac buarada yasla ılgılıde olabılır
hamileliğimizin tadını çıkaramıyoruz böyle olunca işte ama hayırlısı bakalım.
bu arada yaşım 28...
İkili testimi geçen hafta yaptırdım.bu hafta da kan sonuçlarımı alacaktım fakat randevular dolmuştu....Acaba önümüzdeki hafta bebeğimin cinsiyetinide söyleme ihtimali olurmu doktorumun meraktayım....Gittiğim hastanede doğum yapan arkadaşım aslında cinsiyeti doktorların bildiklerini ama emin olmadıkları için son ana kadar söylemediklerini anlatmıştı.Sizlerden cinsiyet öğrenebilen varmı ?
İkili testimi geçen hafta yaptırdım.bu hafta da kan sonuçlarımı alacaktım fakat randevular dolmuştu....Acaba önümüzdeki hafta bebeğimin cinsiyetinide söyleme ihtimali olurmu doktorumun meraktayım....Gittiğim hastanede doğum yapan arkadaşım aslında cinsiyeti doktorların bildiklerini ama emin olmadıkları için son ana kadar söylemediklerini anlatmıştı.Sizlerden cinsiyet öğrenebilen varmı ?
Biz bugün 15. haftamıza girdik. 12. haftada doktorum ciddi ciddi kıza benziyor ama kesin 16. haftasında belli olur demişti. Bir hafta sonra öğreneceğiz inşaAllah cinsiyetini yavrumun. Çok heyecanlıyım... :)
kızlar öğretmen arkadaşlar şu doğum izni durumunu arastırıp neler yapabileceğimizi tartışalım en karlı durumla bu iştende çıkalım :)))
canım benim ağustos sonu Allah o günleri gösterirse doğumum son 3 haftaya kadar çalışır raporu alacağım sonra da 8+5 13 hafta sonrasına o da aralığa geliyor sonrasında rapora devam 2. dönem de ücretsiz dahi düşünebilirim ailem yakınımda değil hem bebeğimden ayrılmak kimselere bırkamk istemiyorum
Rabbim gönlünüze göre versin. Ben de 1 hafta önce işimden istifa ettim. Daha doğrusu etmek zorunda bırakıldım. Bulantılarım çok fazlaydı. Hala atlatamadım. Birkaç gündür kısmen iyiyim. 20 gün rapor aldım. Sonra doktorlar rapor vermek istemedi. İşyerim de ücretsiz izin vermedi. Ayrılmak zorunda kaldım.
Ben de sonuna kadar çalışmayı planlıyordum. Yaradanın da bir planı var. Hayırlısı... Doya doya bebişime bakarım ben de...
Hepimiz için hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?