2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dikkat iki canlı var ya Trafik uyarı işaretlerinden eheueheu :)
baby in progress de hoşuma gitti,onu da düşünüyorum...
eşime de Süper Baba alacağım herhalde :)

ıyı gunlerde kullan canım cok sırınler ..bende esıme alıyım dedım Super baba dan ..ıyıce havaya gırer belkı

ben de bunun beyazi var ama gecen yil almistim hevesten

simdi gecen gun gittim de hic cesit yoktu ya, t-shirt falan kalmamisti,
siz yeni mi aldiniz??
carsamba gunu aldım ..bursadayım ben yenı bı alısverı merkesı var uzak kalıyo bıraz ben oraya gıdıyorum genelde tukenmemıs oluyor cogu sey belkı o yuzden bulabıldım:44:

cnm ikili testimi yaptırdım ben kısmetse cinsiyetini öğrenicem....
inş. 3 lü test istemez ben yaptırmak istemiyorum ama genede kararsızım

HErkese selam,

hamileliğimin 3 ayına girdim, geçen hafta ikili test yaptırdım ve
sonucu şöyle çıktı;

fb-hcg 154 ng/mL......... 3.73 düzeltilmiş MoM
PAPP-A 2.5 ng/ mL........ 0.65 düzeltilmi MoM

ense kalınlığı : 1.2 mm

kombine risk
1:432
ikili test
1:65

yaş riski
1:737
trisomy 18 + NT
< 1:10000

ense kalınlığı normal ama kan testinde böyle bir sorun çıktı yani
%65 risk.

ben ahmet hocaya gidiyorum

ahmet hocam
3 lü testede aynı risk çıkarsa
amniyosentez yapacağını söyledi.

çok endişeli ve tedirginim.

bana yardım edermisiniz,

aranızda böyle testi çıkan gebeler varmı?

merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum.

bu arada doktorumuda değiştirmek istiyorum,

dr. sevgi ateş uçar' u bilen varmı?

herkese şimdiden teşekkürler, sağlıklı gebelikler...

bu tedırgınlıkler mahvedıyo bızı zaten ..banada dr rahım agzı yetmezlıgın olabılır bebegını kaybedebılırsın dedı gereksız ınsan 2 hafta kan kustum ..hemen degıstırdım dr u hıc bısey cıkmadı cook sukur..once ıcını ferah tutman lazım zor bılıyorum ama mecbursun..hayırlısıyla yaptır guzel haberler ver ınsallah tedbır olarak yapılması ıyı bısey
yasın kac buarada yasla ılgılıde olabılır

inşallah herşey iyi olur canım.

canım benim sonuç henüz çıkmadı haftaya çıkıcak ancak görümcemin kötü çıkmıştı amniyo yaptırmıştı hiç bişey çıkmadı ve bebeği 1.5 yaşına geldi muhteşem bir kız çok sağlıklı akıllı

oje nedn sürmüyosun ki canım
asetondan dolayı bide nette bi yerde okumuştum 3T siz ojeler de kimyasal dah azmış gibi bişeylerdi ondan yani yoksa şöyle bi french bi kırmızı istemiyor değilim yani:)

24 aya çıktı en son
sanırım 24 ay kesin değil ama burdan birbirimizi bilgilendirelim

bazı asetonlar var bilmenesiz diye geciyo bitkiselmidir nedir biraz zor çıkıyor ama
bide asetondan sonra elleri iyi yıkayıp havalandırmak gerekmiş

baktım canım banada doktor verdi ama sadece göğüs için verdi göğsüm çok hassas ve aşırı kaşınıyo yaa:84::84:
benimde göğüsüm bir ara çok kaşınıyodu lierac kullandım ama bişi anlamadım bende mustellanın gögüs için olanını aldım bu aralarda kaşınma azaldı ama sanırım çatladı bakalım görücez bu arada sabah akşam sürmek pek işime gelmiyor sıkılıyorum ihmal ediyorum

dr özel hastanedemi oluyormuymuş böyle seyler
yani doğum öncesi 3hafta +2hafta bayramlar toplamda 5 haftayı doğum sonrasına aktarabilecekmiyiz valla süper olur :)))
bir öğretmen ayarlasa bu kadar ters bi zamana denk getiremezdi heralde ehueheu çok gülüyorum bize ama allahtan tek değiliz :))

rapor hakkımız bir ay mı 40 gün mü hatta 45 gün mü? ben 40 yada 45 gün ikisinden biri diye biliyorum ama tam olarak hangisi bilmiyorum.[/QUOTE]

rapor 40 gün ama 40 günün hepsini ancak heyet raporu ile alırsın onun dışında bir dr yanılmıyorsam en fazla 10 günlük rapor yazabiliyordu

lezzetli görünüyor ellerine sağlık :))

maşallah diyeyim dikkat et kendine :)

çok güzeller bende sipariş vericem :) sağol canım sende güzel günlerde eskit inşallah:)

Son düzenleme:

hamileliğimizin tadını çıkaramıyoruz böyle olunca işte ama hayırlısı bakalım.
bu arada yaşım 28...

hamileliğimizin tadını çıkaramıyoruz böyle olunca işte ama hayırlısı bakalım.
bu arada yaşım 28...

aynen oyle 11. haftaya kadar agladım sureklı dr sayesınde :84: artık 14. hafataya gıdıyorum cok sukur rahatladım..
yasında fazla degıl bı sorun cıkmıcak bence rahat ol ..

İkili testimi geçen hafta yaptırdım.bu hafta da kan sonuçlarımı alacaktım fakat randevular dolmuştu....Acaba önümüzdeki hafta bebeğimin cinsiyetinide söyleme ihtimali olurmu doktorumun meraktayım....Gittiğim hastanede doğum yapan arkadaşım aslında cinsiyeti doktorların bildiklerini ama emin olmadıkları için son ana kadar söylemediklerini anlatmıştı.Sizlerden cinsiyet öğrenebilen varmı ?

3 lü test de kandan yapılıyor 2 li testin bir benzeri bazı drlar 4 lü testde istiyor
yeni ciciler alanlar güle güle kullansın.....
valla cnm risk biraz fazla gibi geldi ama bir 3.yü de yap bakalım zaten bu testler
olasılık veriyor kesin değil tek kesin şey amiyosentez...

kızlar öğretmen arkadaşlar şu doğum izni durumunu arastırıp neler yapabileceğimizi tartışalım en karlı durumla bu iştende çıkalım :)))

kaç haftalık oldu

Biz bugün 15. haftamıza girdik. 12. haftada doktorum ciddi ciddi kıza benziyor ama kesin 16. haftasında belli olur demişti. Bir hafta sonra öğreneceğiz inşaAllah cinsiyetini yavrumun. Çok heyecanlıyım... :)

Biz bugün 15. haftamıza girdik. 12. haftada doktorum ciddi ciddi kıza benziyor ama kesin 16. haftasında belli olur demişti. Bir hafta sonra öğreneceğiz inşaAllah cinsiyetini yavrumun. Çok heyecanlıyım... :)

Desenize benim henüz 4 haftam var önümde..........Bende herşeyi bir kenara koydum ve cinsiyete odaklandım.Alışveriş ve diğer olguları cinsiyeti öğrenmeden yapmak istemiyorum...

kızlar öğretmen arkadaşlar şu doğum izni durumunu arastırıp neler yapabileceğimizi tartışalım en karlı durumla bu iştende çıkalım :)))

canım benim ağustos sonu Allah o günleri gösterirse doğumum son 3 haftaya kadar çalışır raporu alacağım sonra da 8+5 13 hafta sonrasına o da aralığa geliyor sonrasında rapora devam 2. dönem de ücretsiz dahi düşünebilirim ailem yakınımda değil hem bebeğimden ayrılmak kimselere bırkamk istemiyorum

Rabbim gönlünüze göre versin. Ben de 1 hafta önce işimden istifa ettim. Daha doğrusu etmek zorunda bırakıldım. Bulantılarım çok fazlaydı. Hala atlatamadım. Birkaç gündür kısmen iyiyim. 20 gün rapor aldım. Sonra doktorlar rapor vermek istemedi. İşyerim de ücretsiz izin vermedi. Ayrılmak zorunda kaldım.
Ben de sonuna kadar çalışmayı planlıyordum. Yaradanın da bir planı var. Hayırlısı... Doya doya bebişime bakarım ben de...
Hepimiz için hayırlısı olsun...

sağlıkla kucağımıza alalım da canım gerisi mühim değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…