kızlar öğretmen arkadaşlar şu doğum izni durumunu arastırıp neler yapabileceğimizi tartışalım en karlı durumla bu iştende çıkalım :)))
canım benim ağustos sonu Allah o günleri gösterirse doğumum son 3 haftaya kadar çalışır raporu alacağım sonra da 8+5 13 hafta sonrasına o da aralığa geliyor sonrasında rapora devam 2. dönem de ücretsiz dahi düşünebilirim ailem yakınımda değil hem bebeğimden ayrılmak kimselere bırkamk istemiyorum
kızlar bir arkadaş burdan yazmıştı dr u 3 haftayı doğum sonrasına ekletecekmiş öyle bişey olabiliyormu acabaeğer devlet okulunda öğretmenseniz doğum öncesi izniniz yanıyor arkadaşlar doğum sonrası da 8 hafta izniniz var ...benim ağustosun sonu görünüyor iznim ekimin sonunda bitiyor kasımın 15 ine kadar rapor alırım maaştan sonra ücretsiz izne ayrılırım diye düşünüyorum ama farklı bir yol bilen varsa yazsın onu uygularım yönetmeliği tam bilmiyorum açıkçası
benim doğum tarihi yaklaşık olarak 20li temmuzlarda olur allah sağlık verirse böylece
tam okulun bittiği gün benim izin başlıyor yani seminere sadece denk geliyor o seminere gitsem devam etsem o 2 haftayı sonraya saydırabiliyor muyum acaba
kızlar öğretmen arkadaşlar şu doğum izni durumunu arastırıp neler yapabileceğimizi tartışalım en karlı durumla bu iştende çıkalım :)))
kızlar kötü haberlerle geldim izin mizin boşverin Allah bebklerimize sağlık versin tülay tylon1981 biliyorsuuz salı kontrolü vardı bebeğinin kalbi durmuş kürtaj yapmak zorunda kalmışlar çok kötüymüş((
kızlar kötü haberlerle geldim izin mizin boşverin Allah bebklerimize sağlık versin tülay tylon1981 biliyorsuuz salı kontrolü vardı bebeğinin kalbi durmuş kürtaj yapmak zorunda kalmışlar çok kötüymüş((
aaaaa, cok uzuldum tulay icin yaaa.
12 haftadan sonra artik rahatiz, risk bitiyor saniyordum ben,
bitmiyormus demek:-(
Ay inanamadım valla onun da 2.bebesiydi dimi herşeyde yolundaydı nasıl olmuş ki
bende iyiden iyiye korkmaya başladım hep gidince dr malesef sonlandırmamız gerekecek
diyecek gibi geliyor bu topik çok korkulu oldu ya nisan topiğinde hiç yoktu böyle şeyler
çok üzgünüm çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?