2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar öğretmen arkadaşlar şu doğum izni durumunu arastırıp neler yapabileceğimizi tartışalım en karlı durumla bu iştende çıkalım :)))

ay evet canım yaa...beni de tedirgin ediyor şu izin durumu...gerçi herşey yolunda gitsin de onu da bi şekilde hallederiz tabi...ama senin de dediğin gibi en karlısı lazım

eğer devlet okulunda öğretmenseniz doğum öncesi izniniz yanıyor arkadaşlar doğum sonrası da 8 hafta izniniz var ...benim ağustosun sonu görünüyor iznim ekimin sonunda bitiyor kasımın 15 ine kadar rapor alırım maaştan sonra ücretsiz izne ayrılırım diye düşünüyorum ama farklı bir yol bilen varsa yazsın onu uygularım yönetmeliği tam bilmiyorum açıkçası

devlette çalışan öğretmenlerde doğumdan önce mecburi 3 hafta izin var diye biliyorum istesen de istemesen de...eee ben zaten o dönemde tatilde olacağım için o 3 hafta yanacak...ama onun haricinde kullanabileceğimiz doğum öncesi izinleri doğum sonrasına atıyoruz...ee o zaman 8-3=5 hafta doğum sonrasına atılır...doğum sonrası da 8 hafta iznimiz var üstüne ekleyince olur bişiler...sonra da heyet raporu falan almaya çalışırız bi de yarım dönem ücretsiz izin...ben seneye çalışmam bu gidişler:)
istemiyorum da zaten!!!

Bende allah sağlık verirse 35-36 hft gibi ayrılırım ilkinde 37 hftya kadar çalıştım
ama şimdi 2 tane olunca çalışamam doğum iznim bitince de işten ayrılıcam
daha söylemedim işyerine önümüzdeki hft söyleyecem

arkadaslar,

demir hapi gyno-tardyferon kullananiniz var mi?

ben 1 haftadir kullaniyorum da, 3-4 gundur reflu benzeri sikayetlerim var,

yediklerim bogazima geri geliyor, cok rahatsiz ediyor
doktoru aradim,
ilaci yatarken almayi dene dedi.
hamilelikte reflu olur ama bu kadar erken olmaz, ilerleyen aylarda olur dedi

siz de boyle sikayetler var mi?

benim doğum tarihi yaklaşık olarak 20li temmuzlarda olur allah sağlık verirse böylece
tam okulun bittiği gün benim izin başlıyor yani seminere sadece denk geliyor o seminere gitsem devam etsem o 2 haftayı sonraya saydırabiliyor muyum acaba

kızlar bir arkadaş burdan yazmıştı dr u 3 haftayı doğum sonrasına ekletecekmiş öyle bişey olabiliyormu acaba
bide resmi izinleride doğum sonrasına eklenecekmi misal bayram tatilleri gibi
bende artık doğum ne zaman olur bilemiyorum tabii de 14-08-2011 görünüyor bu durumda ekim sonu 31 ekim sanırım işe başlamam gerek üstüne de 40 gün heyet raporu aralık 10-12 olacak noldu rapor hakkım bitti daha subat tatilinede nerdeyse 1 ay var
neyse yaaa şimdi gene kafam karıştı napiiim aman olduğu kadar artık olmazsa da ücretsiz izin mizin halledicez valla başbakan 3 çocuk diyor ama nasıl bakılacak bunlara izinlerimize bi güzellik gelse keşke bebişimi 6 aylık olana kadar bakamıycam bile mecbur ücretsiz izin almak zorunda kalıcam belki benim maddi olarak maaşıma ihtiyacım var hiç soran yok valla sinir oluyorum elalemin ülkesinde 3 yıl falan ücretli izin veriliyorki çocuklar sağlıklı büyüsün diye (

o olamıyor sanırım canım benimki tam tatile gelecek gene de saydıramıyorum galiba görünen doğumum 14 agustosta

sanırım bu doğum izni ile ilgili ilçe mem lerden bilgi almak daha doğru olacak gal,ba bide su izin yönetmeliğinin son halini bulup okumak gerek

kızlar öğretmen arkadaşlar şu doğum izni durumunu arastırıp neler yapabileceğimizi tartışalım en karlı durumla bu iştende çıkalım :)))

ben bir dr 10ar gün halinde 40güne kadar rapor verebiliyor diye biliyorum. ondan sonrası da 2-3ay heyet raporu alabiliyorsun diye biliyorum ama sanırım heyet raporu almak çok kolay değilmiş, bu konuda net bir bilgim yok.
benim nasipse ağustos başı olacak, ve ben daha adaylığımın kalkmasını beklicem, benim bir şekilde ocak ayını bulmam gerekiyor ama nasıl bilmiyorum :)

kızlar kötü haberlerle geldim izin mizin boşverin Allah bebklerimize sağlık versin tülay tylon1981 biliyorsuuz salı kontrolü vardı bebeğinin kalbi durmuş kürtaj yapmak zorunda kalmışlar çok kötüymüş ((

aaaaa çok çok üzüldümmmmm kıyamam yaaa.. ne diyeyimm Allah sabır versin

Son düzenleme:

allah yardımcısı olsun canım zor bişey tabii ki
ama biz de hali hazırda mevcut durumumuza göre yola devam etmeliyiz diye düşünüyorum hep diyorlar zaten moralinizi yüksek tutun diye
üzüldüğümüzü iletirsin ona sanırım görüşüyorsun

Son düzenleme:
allahım çok üzüldüm ya allah sabır versin
risk hiç bitmiyor kızlar 22-24 haftalık bebeği ölenler var

Ay inanamadım valla onun da 2.bebesiydi dimi herşeyde yolundaydı nasıl olmuş ki
bende iyiden iyiye korkmaya başladım hep gidince dr malesef sonlandırmamız gerekecek
diyecek gibi geliyor bu topik çok korkulu oldu ya nisan topiğinde hiç yoktu böyle şeyler
çok üzgünüm çok

Allahım sen sabır ver yarabbim, ne zor bir durum sabırlar diliyorum..ben zaten 1 aydır görmedım görmemede 13 gün var en çok korktuğmda bu ya kalbi durduysa çünkü 1 hafta boyunca üzülmüştm sinirleinip bağırdığm anlar olmuştu..birde hissedilmiyormuş kalbi durduğunda :2:

bizim 2010 ekim annelerinde çok vardı biride bendim maalesef
umarım bu son olsun inşallah bende hep aynı korkuyla gidiyorum doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…