kızlar kötü haberlerle geldim izin mizin boşverin Allah bebklerimize sağlık versin tülay tylon1981 biliyorsuuz salı kontrolü vardı bebeğinin kalbi durmuş kürtaj yapmak zorunda kalmışlar çok kötüymüş((
Allahım sen sabır ver yarabbim, ne zor bir durum sabırlar diliyorum..ben zaten 1 aydır görmedım görmemede 13 gün var en çok korktuğmda bu ya kalbi durduysa çünkü 1 hafta boyunca üzülmüştm sinirleinip bağırdığm anlar olmuştu..birde hissedilmiyormuş kalbi durduğunda :2:
kızlar kötü haberlerle geldim izin mizin boşverin Allah bebklerimize sağlık versin tülay tylon1981 biliyorsuuz salı kontrolü vardı bebeğinin kalbi durmuş kürtaj yapmak zorunda kalmışlar çok kötüymüş((
risk hiç bitmiyor sadece azalıyor işte bi arkadaş 16 haftalıkken kaybetmişti maalesef(((((
of yaaaaaa...çok kötü oldum...sabır diliyorum arkadaşımızazaten bebişlerimiz daha çok küçük hareketlerini felan da hissetmiyoruz...ben de haftaya cts gidicem kontrole...kafayı yiycem galiba bu gidişle...zaten dün gece çok kötü bir rüya gördüm,kanamam vardı,sabah nefes nefese uyandımmm:85:
İkili testimi geçen hafta yaptırdım.bu hafta da kan sonuçlarımı alacaktım fakat randevular dolmuştu....Acaba önümüzdeki hafta bebeğimin cinsiyetinide söyleme ihtimali olurmu doktorumun meraktayım....Gittiğim hastanede doğum yapan arkadaşım aslında cinsiyeti doktorların bildiklerini ama emin olmadıkları için son ana kadar söylemediklerini anlatmıştı.Sizlerden cinsiyet öğrenebilen varmı ?
hakikaten burda çok olumsuz haberler almaya başladık 2-3 günde bir biriyle ilgili kaybetti kanaması var vs gibi haberler alıyoruz hepimizde etkileniyoruz benim de çok moralim bozuluyor açıkçası artık çokta burdan takip etmek içimden gelmiyor arkadaşlar üzgünüm
her an benimde başıma gelecek diye sürekli tedirginim her tuvalette kontrol her sabah kontrol zaten adam gibi bir dr bulamadım ayda bir muayeneye gidiyorum uffff yaaaa
şimdi bunları yazdım diye de kimse bana kızmasın paylaşmıycakmıyız dmesin psikolojik olarak etkileniyorum sadece
kızlar öğretmen arkadaşlar şu doğum izni durumunu arastırıp neler yapabileceğimizi tartışalım en karlı durumla bu iştende çıkalım :)))
eğer devlet okulunda öğretmenseniz doğum öncesi izniniz yanıyor arkadaşlar doğum sonrası da 8 hafta izniniz var ...benim ağustosun sonu görünüyor iznim ekimin sonunda bitiyor kasımın 15 ine kadar rapor alırım maaştan sonra ücretsiz izne ayrılırım diye düşünüyorum ama farklı bir yol bilen varsa yazsın onu uygularım yönetmeliği tam bilmiyorum açıkçası
arkadaslar,
demir hapi gyno-tardyferon kullananiniz var mi?
ben 1 haftadir kullaniyorum da, 3-4 gundur reflu benzeri sikayetlerim var,
yediklerim bogazima geri geliyor, cok rahatsiz ediyor
doktoru aradim,
ilaci yatarken almayi dene dedi.
hamilelikte reflu olur ama bu kadar erken olmaz, ilerleyen aylarda olur dedi
siz de boyle sikayetler var mi?
ahh ahh hiç sorma neyseki annem yanımda ona emanet edecem allah izin veririse inşallah.. ben resmi izinler ekletiliyor diye biliyorum.kızlar bir arkadaş burdan yazmıştı dr u 3 haftayı doğum sonrasına ekletecekmiş öyle bişey olabiliyormu acaba
bide resmi izinleride doğum sonrasına eklenecekmi misal bayram tatilleri gibi
bende artık doğum ne zaman olur bilemiyorum tabii de 14-08-2011 görünüyor bu durumda ekim sonu 31 ekim sanırım işe başlamam gerek üstüne de 40 gün heyet raporu aralık 10-12 olacak noldu rapor hakkım bitti daha subat tatilinede nerdeyse 1 ay var
neyse yaaa şimdi gene kafam karıştı napiiim aman olduğu kadar artık olmazsa da ücretsiz izin mizin halledicez valla başbakan 3 çocuk diyor ama nasıl bakılacak bunlara izinlerimize bi güzellik gelse keşkebebişimi 6 aylık olana kadar bakamıycam bile mecbur ücretsiz izin almak zorunda kalıcam belki benim maddi olarak maaşıma ihtiyacım var hiç soran yok valla sinir oluyorum elalemin ülkesinde 3 yıl falan ücretli izin veriliyorki çocuklar sağlıklı büyüsün diye (
ben bir dr 10ar gün halinde 40güne kadar rapor verebiliyor diye biliyorum. ondan sonrası da 2-3ay heyet raporu alabiliyorsun diye biliyorum ama sanırım heyet raporu almak çok kolay değilmiş, bu konuda net bir bilgim yok.
benim nasipse ağustos başı olacak, ve ben daha adaylığımın kalkmasını beklicem, benim bir şekilde ocak ayını bulmam gerekiyor ama nasıl bilmiyorum :)
of yaaaaaa...çok kötü oldum...sabır diliyorum arkadaşımızazaten bebişlerimiz daha çok küçük hareketlerini felan da hissetmiyoruz...ben de haftaya cts gidicem kontrole...kafayı yiycem galiba bu gidişle...zaten dün gece çok kötü bir rüya gördüm,kanamam vardı,sabah nefes nefese uyandımmm:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?