2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok üzüldüm arkadaşlar. Allah sabır versin Tülaya canım ya ...

bende senle aynı durumdayım hafta cumartesi gidecem nasıl beklicem iice tedirgin oldum yaa (

ya bide tylon2009 var bu arkadaş ayrımı, profil fotosunda kızıyla fotoğrafı var..sanırım sonu 1981 değilde 2009 olması lazım..allahım bir daha yaşamayız,umarım bu son kaybımız olur

çok üzüldüm yaaaa, sabır diliyorum inşallahh bundan sonra sağlıklı bir gebelik geçirir, kaç haftalıkken durmuş kalbi biliyo musunuz?

of yaaaaaa...çok kötü oldum...sabır diliyorum arkadaşımıza zaten bebişlerimiz daha çok küçük hareketlerini felan da hissetmiyoruz...ben de haftaya cts gidicem kontrole...kafayı yiycem galiba bu gidişle...zaten dün gece çok kötü bir rüya gördüm,kanamam vardı,sabah nefes nefese uyandımmm:85:

risk hiç bitmiyor sadece azalıyor işte bi arkadaş 16 haftalıkken kaybetmişti maalesef (((((

ben işte 17 hafata başlıyordu artık kaybetmiştim o yüzden o kadar çok korkuyorum ki bu defa pek de hareket etmiyordu çok çok korkuyorum 2li sonucunu alayım hemen gideceğim yine doktora. off off arkadşıma çok üzüldüm ne zor ben bilirim içindeki yavrunnu kaybetmek ne zordur bilirim rabbim sabır versin

offf ya benimde dün gece rüyamda kanamam vardı:18:

hakikaten burda çok olumsuz haberler almaya başladık 2-3 günde bir biriyle ilgili kaybetti kanaması var vs gibi haberler alıyoruz hepimizde etkileniyoruz benim de çok moralim bozuluyor açıkçası artık çokta burdan takip etmek içimden gelmiyor arkadaşlar üzgünüm
her an benimde başıma gelecek diye sürekli tedirginim her tuvalette kontrol her sabah kontrol zaten adam gibi bir dr bulamadım ayda bir muayeneye gidiyorum uffff yaaaa
şimdi bunları yazdım diye de kimse bana kızmasın paylaşmıycakmıyız dmesin psikolojik olarak etkileniyorum sadece

Son düzenleme:

canım ben cinsiyeti öğrendim.Allahın izniyle kız:92:

çok üzülüdm allah sabır versin..bende bundan sonra kötü haber duymayız inşallah diyorum...of ya..nekadr zor...kaç haftalıkmış acaba? sebebi bellimiki?

duygularımı aynen ifade etmişsin canım

benim doktorum izniniz yanmaz kullanırsınız diyor

bana da yazdı doktor ama ben haftaya kullanmaya başlayacağım olursa söylerim olmaz inşallah ta

ahh ahh hiç sorma neyseki annem yanımda ona emanet edecem allah izin veririse inşallah.. ben resmi izinler ekletiliyor diye biliyorum.

acaba 5erli raporlar alamazmıyız hani cumartyesi pazar arada kaynamasın diyee

çok üzüldüm yaaaa... bu son olur inşallah topiğimizi terk eden son bebeğimiz olurr...allah sabırlar versin onada

ben de dün gece rüyamda yoğun bi kanamam olduğunu gördüm bu ne yaaa bilinç altında neler düşünüyoruzz

neyse tatilleri şimdilik çok düşünmeyelim allah yardım eder o zamn belki o zamana kadar 16 hafta olur 20 hafta..kim bilir...benim bi arkadasında gecen sene ağustosa denk geliyordu çok düşündü çok hesap kitap yaptı ama rabbim 8 aylıkken aldı bebeğini erkekn doğumla tansiyondan dolayı...rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın da gerisi gelir onun izniylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…