9 a 6 benımde hıc sasmıyorbenm tansiyonda hep 9a 5 çıkıyor ..aranızda böyle olan varmı kiii
benm tansiyonda hep 9a 5 çıkıyor ..aranızda böyle olan varmı kiii
benimde 9-5,9-6 hatta bazen 8-5 bile oluyorbenm tansiyonda hep 9a 5 çıkıyor ..aranızda böyle olan varmı kiii
acaba 5erli raporlar alamazmıyız hani cumartyesi pazar arada kaynamasın diyee
benim son iki kontrolümde de 9a 5 çıktı ama hamilelikte normalmiş özellikle kansızlık varsa
benimde 9-5,9-6 hatta bazen 8-5 bile oluyor
bu 5 erli 10 arlı rapor durumu okul idaresinin pek haz etmediği birdurum oluyor bide bizim yıllık 40 gün rapor hakkımız var diye biliyorum yanlışmıyım :?
arkadaşlar herkeze meraba.. sizlere bir sorum olacak. ben vitamin hapı olarak multi tabs kullanıyorum birinci kutumu bitirdim.et türevi besinleri pek yiyemiyorum.sizce ikinci kutuma devam etmelimiyim. doktorum devam edip etmemeye kendin karar ver demişti ama ilk kutumu bitirmem konusundaydı.. ikinci kutudki fikrimi henüz paylaşmadım kendisiyle...
günaydın kızlarr, ense kalınlığını benim dışımda ölçtürmeyen kalmadı heralde, kimsede bi sorun yok maşallah.. benim de randevum yarın ve kritik bi randevu inşalahhh sorunsuz geçer, beynini ayrıntılı bi şekilde incelicek doktor dua edin lütfen bu sefer bebeğimi kucağıma alayım
Bana 16.hftda gel demişti ben de hftya ctesi gidicem
hft.arası rndv almam lazım çok dolu oluyor çünkü
geçenlerde fiyatlardan bahsetmişlerdi ben 12 tl ödüyorum cnm sadece sgk farkını alıyor hst
kızlar kötü haberlerle geldim izin mizin boşverin Allah bebklerimize sağlık versin tülay tylon1981 biliyorsuuz salı kontrolü vardı bebeğinin kalbi durmuş kürtaj yapmak zorunda kalmışlar çok kötüymüş((
gece en son ben kapatmışım topiği sabahta en erken ben açmışım ne çalışkan bi anneymişim:)))
ah şu iştahım olmasa olabilir derdim aama iştee napayım canımın istediğini yiyorum meyve felan tutmuyor beni illakii hamurişi olalıki doyayım
günaydın kızlarr, ense kalınlığını benim dışımda ölçtürmeyen kalmadı heralde, kimsede bi sorun yok maşallah.. benim de randevum yarın ve kritik bi randevu inşalahhh sorunsuz geçer, beynini ayrıntılı bi şekilde incelicek doktor dua edin lütfen bu sefer bebeğimi kucağıma alayım
Bana 16.hftda gel demişti ben de hftya ctesi gidicem
hft.arası rndv almam lazım çok dolu oluyor çünkü
geçenlerde fiyatlardan bahsetmişlerdi ben 12 tl ödüyorum cnm sadece sgk farkını alıyor hst
benim doktorum izniniz yanmaz kullanırsınız diyor
bilmiyorum canım ama en son kanaması olduktan sonra 6 haftalıkken gitmişti sanırım 8 haftalıkken durdu kalbiçok üzüldüm yaaaa, sabır diliyorum inşallahh bundan sonra sağlıklı bir gebelik geçirir, kaç haftalıkken durmuş kalbi biliyo musunuz?
canımkürtaj olduğunda 12 haftalık ama bence kalbi daha önce durdu çünkü bayadır gitmemişti dr açok üzülüdm allah sabır versin..bende bundan sonra kötü haber duymayız inşallah diyorum...of ya..nekadr zor...kaç haftalıkmış acaba? sebebi bellimiki?
söylerim ama bende aramaya cesaret edemiyorumallah yardımcısı olsun canım zor bişey tabii ki
ama biz de hali hazırda mevcut durumumuza göre yola devam etmeliyiz diye düşünüyorum hep diyorlar zaten moralinizi yüksek tutun diye
üzüldüğümüzü iletirsin ona sanırım görüşüyorsun
Ay inanamadım valla onun da 2.bebesiydi dimi herşeyde yolundaydı nasıl olmuş ki
bende iyiden iyiye korkmaya başladım hep gidince dr malesef sonlandırmamız gerekecek
diyecek gibi geliyor bu topik çok korkulu oldu ya nisan topiğinde hiç yoktu böyle şeyler
çok üzgünüm çok
arkadaşlar herkeze meraba.. sizlere bir sorum olacak. ben vitamin hapı olarak multi tabs kullanıyorum birinci kutumu bitirdim.et türevi besinleri pek yiyemiyorum.sizce ikinci kutuma devam etmelimiyim. doktorum devam edip etmemeye kendin karar ver demişti ama ilk kutumu bitirmem konusundaydı.. ikinci kutudki fikrimi henüz paylaşmadım kendisiyle...
bende mem de çalışan bir arkadaşım var ona sorayım yönetmeliği iyi
çok iyi olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?