Selam kizlar bugun cok guzel basladi hersey yolundaydi hatta okulda pi gununu kutladik vs taki eve geldim yemek yedim acayip basim agriyor tansiyonum 10-3 nabizda 88 evde de yalnizim
Gecmis mesajlari da okudum herkes icin hersey yolundanolsun istiyorum bugun tahlil sonuclarimi aldim idrar ve 1 aylik 3 aylik seker sonuclarimdaha onlaridq inceleyemedim netten
Yeni seyler olursanhaberdar et hafta sonu hava iyidi cmts kiz kardesimle fink attim pazarda esimle maalesef eve gelince enerjim azalmis oluyor ondan istirahate feciyorum sn nasilsin senin kiz. Napiyor annesi gibi kipirdak))
Ahhh canim allah kolaylik versin kadin falan tutsqna sana zor olur simdi
canim bi haftasonu girmiyorum pztt gunleri acigi kapatmak icin extra efor ferekiyor))
Cuma senden uzun bir yazi dizisi bekliyorum kqlem ve not defteri goturmeyi unutma))
Saglikli seyler yeseydin bari))) bak dr dan firca yedin )
Hafta sonu genelde giremiyorum cicim senle saatlwrimizde uymuyor sen sabahci ben oglesi senin pzt benim pers bos gunumb)) valla benim kizda harekata gecti arada ctiyoda eger oturuyosam daha cok hissediyorum ama simdi sirt ustuyum senin hatrina heralde gene hareke etti ))sende durumlar nasil ?
Ayyy daha once sigara icenleri duyunca rahatliyorum cunku kendimi suclu hissediyordum bende ogrenince hemen biraktim bi daha da baslamam insallah hiiic istemiyoeum
Evet dmek o yuzden arada durtuyo benim ki))
My_Little_Sun_Shine.
Canim yazdiklerin cok ise yryacak bence bende faydalanicam cok tesekkurlwr eline saglik)))
valla bugün acıktığı zaman dışında çok kıpranmadı şaşırdım:)) sanırsam günlerdir uyuymadığını farkedip uyumaya karar verdi:)) bu arada yeni kitaba bayıldım. kesinlikle tavsiye ederim. tamam canım seminerde alıcam bütün notları. gerçi bu kitapları okuya okuya kadın doğumcu kadar olucaz ama:))) valla ünv. de bu kadar kitap okumadım. annelik nasıl bişeymiş:)) özletme kendini yaz arada
ben topik sahibine özelden msj attım öyle ekliyormuş bizi. sen de öyle canım... hayırlı olsun bebeğin. sağlıkla gelir inş.
topicin sahibi kim? yenı bu sıteyı kullanıyorum. yardımcı olursanız sevınırım
gözun aydın canım cok sevındım sağlıklı olsunlarda gerısı onemlı değil çok sükür bişey çıkmamış ya maşallah
ohh canım benim maşallah gözün aydın
ok jnm unutma sormayı. yaz biyere
seninde gözün aydın canım
süperrrrrrrrr
hehe. ee doğunca yandık o zaman:)) gece kıpır kıpır gündüz kıpır kıpır:))
benim sırt ağrım var gerilmede oluyor canım. ben baya oldu gideli kontrole 171 gramdı. hangi haftada gittim unuttum ama normale göre ağırlığı fazlaydı. sen hangi haftada 170 gramsın?
canımmmm şimdi hepsini okumadım daha ama hesaplayamadım ben bu kilomla boyum oranını. napıcaz bidaha anlatsana. boyu kiloyamı bölücez?? sora küsürlü çıkıomu ama birinci yazdığın 15 den küçük olanlarmı anlamadım orayı tam.
canım papatya yasak değilmi hamilelikte. uyarı yapıp erken doğumamı ne yol açıomuş? benmi yanlış hatırlıorum.
herkese selam,
burdaki en yaşlı bebiş benimki sanırım, takvime göre 1 ağustos diyor doğumu ama, kız bebişler erken geliyolarmış, bide sezeryan olursa temmuz 20 gibi falan olur gibime geliyor, hayırlısıyla olur inşallah,
bizde bu haftasonu gidicez kontrole, hemde detaylı bakılacak, bi sorun çıkmaz inşallah, benim ikili iyi çıkınca sadece AFP MOM a (spina bifida) bakıldı, sonucumu telefonda doktorum söledi 1,4 mü 1,8 mi öle bişi , normal dedi.
bu arada 16 haftalık olduğum da 4 kilo almıştım, şimdi 20 haftayı bitirdim 9 kilo almışım, yani 1 ayda 5 kilo, inanamıyorum bende kendime, akşamları yememek lazım aburcubur, çok şımarttım ben kendimi çokkk, şu progestanlar kilo aldırıyormu acep, kanamam olduğumda 3 kutu içmiştim, 3 şişede serum yemiştim, kabahati onlara yükleyebilrmiyim ki :))))
bu günden itibaren dikkat edicem artık yediklerime, dur demenin zamanı geldide geçiyor yaneee
ben 4 martta yaptırdım ilk dozu, ikincisi 4 nisanda yapılacak, bi doz da doğumdan sonra dedi sağlık ocağındakiler.
aa sölemeden geçemicem, göğüslerim çok büyüdü benim, 75 dolgulu takıyodum, şimdi 95 dolgusuz, siz ne alemdesiniz, çok kilo aldığı söleyen diğer hamişler sizde durum nasıl aceba, kilodan mıki?
merhaba arkadaslar, bikac bisey sorucam size.
-- arasira kramp seklinde kasiklariniza agri girior mu?
--bel agrisi basladi mi
--karninizda bazen asiri gerilme hissediyor musunuz
bunlar bana son zamanlarda olan seyler
bir dee
-- bebisleriniz son kontrolunuzde kac gramdi ? .. benimkisi 170 gr.di (annesi yer onuu)
tatlım doktorlar kalp atıslarını 6 aydan sonra dınletıyolar galıba zararlı mararlı dıe bısı dedıler arastır öle kullan ıstersen
E bize her gittiğimizde dinletiyor doktor ...
bana da her gittiğimde dinletiyor dr.um ... bi sakıncası olsaydı bunu belirtirdi die düşünüorum çünkü kendisi konusunda prof. üstelik gittiğimiz hastanenin kadın doğum tüp bebek bölüm başkanı bir de cerrahpaşa da kadın doğum uzmanlık derslerine giriyor. bilemedim yanii ama kafam da karışmadı deil...
bende 17. haftaya kadar 4 kilo almıştım şuan 6 kiloyu geçmek üzereyim :) son bi kaç haftadır yemek yeme alışkanlıklarımı değiştirmediğim halde kilo alışım arttı.
hamile kalmadan önce de 34B sütyen takıyordum bu günlerde 36C'ye transfer oldum :)
cnm benim nel ağrılarım başladı, kramp değilde arada bi kasıklarımda sızı hissediorum.
bebeğimde 16. haftasında 156 gr. dı. 21 martta kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuş görücez kısmetse...
tatlım doktorlar kalp atıslarını 6 aydan sonra dınletıyolar galıba zararlı mararlı dıe bısı dedıler arastır öle kullan ıstersen
bana da her gittiğimde dinletiyor dr.um ... bi sakıncası olsaydı bunu belirtirdi die düşünüorum çünkü kendisi konusunda prof. üstelik gittiğimiz hastanenin kadın doğum tüp bebek bölüm başkanı bir de cerrahpaşa da kadın doğum uzmanlık derslerine giriyor. bilemedim yanii ama kafam da karışmadı deil...
international'da ismail çepni...
aynı kişiye mi gdioruz ?? :))
muhahahaha :))) ayy bi sevindirik oldum :))))
bende 21 inde orda olcam 20. hafta kontrolü :)))
olsun cnm... benim eşim de belki iş durumlarından dolayı gelemezse birbirimize arkadaşlık ederiz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?