2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla bugün acıktığı zaman dışında çok kıpranmadı şaşırdım:)) sanırsam günlerdir uyuymadığını farkedip uyumaya karar verdi:)) bu arada yeni kitaba bayıldım. kesinlikle tavsiye ederim. tamam canım seminerde alıcam bütün notları. gerçi bu kitapları okuya okuya kadın doğumcu kadar olucaz ama:))) valla ünv. de bu kadar kitap okumadım. annelik nasıl bişeymiş:)) özletme kendini yaz arada

su kitabın adı neydi bende denk gelirsem alayım :)

bu arada yani göbişimi ekledim buyrunuz efendim
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...1-agustos-anneleri-gobek-sov-baslasin-13.html

kızlar dr a gitmeme 10 gun falan var bu tahlil sonuçlarım yorumunuz nedir acaba :?
normal değerleri yazmıyorum referans aralığı dışına çıkanları yazıyorum
tahlilci kız gebelik haftasına göre dr yorumlarsa daha iyi olur dedi

fotoyu tıklarsanız buyur

Son düzenleme:
gözun aydın canım cok sevındım sağlıklı olsunlarda gerısı onemlı değil çok sükür bişey çıkmamış ya maşallah

inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde hamileliğimizi tamamlayıp sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız....

bende 17. haftaya kadar 4 kilo almıştım şuan 6 kiloyu geçmek üzereyim :) son bi kaç haftadır yemek yeme alışkanlıklarımı değiştirmediğim halde kilo alışım arttı.
hamile kalmadan önce de 34B sütyen takıyordum bu günlerde 36C'ye transfer oldum :)

cnm benim nel ağrılarım başladı, kramp değilde arada bi kasıklarımda sızı hissediorum.
bebeğimde 16. haftasında 156 gr. dı. 21 martta kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuş görücez kısmetse...

Dr un kim canim benimki ile ayni ozelliklere sahip ))

Son düzenleme:
muhahahaha :))) ayy bi sevindirik oldum :))))
bende 21 inde orda olcam 20. hafta kontrolü :)))

bende sevindim ya :)))
yalnız ben yeni başladım çepni ye daha önce cihat ünlü ye gidiyordum çok memnun kalmadım ama çepninin gülen yüzü anlayışlı tavırları memnun kaldım valla sen en başından beri mi gidiyorsun
bide hastanenin bi doğum eğitimi gibi bişey var dı sanırım bilgin varmı ?

ben en başından beri gidiorum şöyleki tüp bebek tedavisiyle başladım, saolsun çok moral verdiler her adımda inanlımaz yardımcılardı özellikle hemşirelerden aynur ve rina muhteşemler :)) tüp bebekte memnun kalınca gebelik kontrollerinde de kendisine devam etmeye karar verdik... çok memnunuz :))

eğitimleri bende gördüm hastanenin internet sitesinde ama çok açık bilgi yoktu, bu gidişimde hemşirelere danışcam ... olumlu cevap alırım umarım :)) burdan da bildidirim mutlaka...

sevinirim canım ayyy çok sevindim ya :))) bende o doğum kurslarına gitmek istiyorum ama eşim pek gelme taraftarı değil dur bakalım ikna çalışmalrına başladım ben :)))
ben sadece aynurla bi konuştum o kadar oda çok sevecendi ya benim eski dr ve yardımcıları ssk gibiydi çok rahatsızdı ya umarım sorunsuz çepniyle devam ederim :))

Son düzenleme:
olsun cnm... benim eşim de belki iş durumlarından dolayı gelemezse birbirimize arkadaşlık ederiz )

süper olur valla :)) hem doğumlarımızda belki denk düşerse hastane yuruyuslerinde karşılaşırız :))) hayallere bak ya :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…